Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

Domnul Petre Daea, Ministru al Agriculturii și Dezvoltării Rurale, a confirmat participarea ca speaker la Expo-Conferința Internațională Meat & Milk 2017, eveniment care va avea loc în zilele de 25 și 26 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub titlul ”Viziune, Capital, Export-Elemente de eficiență într-un nou peisaj economic”.


 


Conform programului și tematicii anunțate, domnul Petre Daea va susține în Ședința generală din dimineața zilei de 26 mai comunicarea cu titlul ”Programele MADR de sustinere a activitatii de export a fermierilor si procesatorilor de carne, lapte, oua si peste din Romania”. 


 


Ulterior, domnul Ministru, împreună cu ceilalți invitați oficiali, va face o vizită la standurile companiilor care vor expune în Secțiunea B2B-Expo și va dialoga cu reprezentanții acestora.


 


Participarea domniei sale la eveniment va fi întregită de prezența ca speaker la Masa rotundă din după-amiaza aceleiași zile, moment din program care se va derula sub genericul ”Fermieri și Procesatori, slugi sau parteneri ai Lanțului de aprovizionare?” Detalii despre eveniment și înscrieri, pe www.meat-milk.ro/conferinta.

Alte articole recomandate:

Mai este loc de inovație în industria dulciurilor? La această întrebare, copiii ar putea răspunde cel mai bine, dar și amatorii de astfel de bunătăți, amatori care, pe tot globul, sunt de toate vârstele. Dar, dacă vom întreba specialiștii, aceștia vor confirma ce spune piața: tot timpul va fi loc de inovații, mai ales pe acest segment delicios! Un exemplu, din acest punct de vedere, îl oferă industria ciocolatei. De fapt, [...]
Ediția 2014 a tradiționalului concurs internațional World Beer Awards s-a incheiat, stabilind clasamentul pe anul in curs. Berile selectionate de producatori pentru a participa la competitia mondiala au putut fi înscrise în 8 categorii (Dark beer, Flavoured beer, Lager, Pale beer, Sour beer, Speciality beer, Stout&Porter și Wheat beer), fiecare a avut câștigătorul ei, iar dintre cele 8 a fost aleasă cea mai bună bere din lume [...]
România a înregistrat anul trecut, cea mai mare creștere a vânzărilor în retail din Uniunea Europeană: 8,9%. Drept consecință, pozitivă de data aceasta, cererea generată de companiile care activează în sectoarele Retail și Distribuție/Logistică a avut o contribuție majoră la rezultatele pozitive de pe piața de leasing. Cererea pentru dezvoltări industriale va urma un trend ascendent fiind susținută de creșterea consumului, dar și de nevoia companiilor din [...]
Conform unui Studiu Național de Audiență (SNA) FOCUS, realizat de Biroul Român de Audit Transmedia (BRAT), ]n perioada 2006-2014, peste 50 % dintre consumatori ar fi de acord să plătească mai mult, pentru alimentele fără E-uri! Totodată, studiul relevă faptul că românii acordă alimentației o importanță din ce în ce mai mare. Mai mult, grija ca alimentele pe care le cumpără și consumă să fie cât mai naturale și să conțină cât mai puține calorii devine o preocupare [...]
Expo-Conferința Internațională Meat & Milk 2017, care își va derula cea de-a VI-a ediție în zilele de 25 și 26 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, cel mai important eveniment de specialitate al anului, atât din România, cât și din Europa Centrală și de Est, se va bucura de participarea celor mai importante și marcante personalități din domeniul agro-industrial care vizează sectoarele de carne, lapte ș [...]
Mihai Vișan: Cu o cifră de afaceri de 10 miliarde euro (2011), segmentul alimentar și cel al băuturilor este, din acest punct de vedere, cel mai puternic sector manufacturier din țara noastră și cel mai important angajator, cu peste 186.000 de angajați. Cum am scris si pe site-ul nostru, această poziție de top necesită o atenție pe măsură din partea autorităților, cu atât mai mult cu cât industria alimentară este principalul debușeu al [...]
CHR Hansen Romania informează pe site-ul său că din partea pieței au existat de mult timp cerințe pentru îndeplinirea cerințelor specifice care apar la producerea brânzeturilor de tip Cașcaval sau Provolone.   Până în prezent, pentru producerea Cașcavalului, se foloseau culturi pentru mozzarella, dar acum, Chr. Hansen este mândru să lanseze cultura DVS® TCC-50. Această nouă cultură a fost concepută să îndeplinească [...]
Potrivit unui raport recent dat publicității de "Global Organic Foods”, piața mondială organică a alimentelor și băuturilor va crește anual cu 12,8%. În anul de grație 2015, această piață a ajuns déjà la o valoare de 104,5 miliarde dolari!   Segmentul alimentelor Bio, în creștere La nivel mondial, un total de 43,1milioane de hectare au fost cultivate organic, la sfârșitul anului trecut, ceea ce reprezintă o [...]

 

Meat Milk TV
testo
testo
infoALIMENT MAGAZIN