Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

Domnul Petre Daea, Ministru al Agriculturii și Dezvoltării Rurale, a confirmat participarea ca speaker la Expo-Conferința Internațională Meat & Milk 2017, eveniment care va avea loc în zilele de 25 și 26 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub titlul ”Viziune, Capital, Export-Elemente de eficiență într-un nou peisaj economic”.


 


Conform programului și tematicii anunțate, domnul Petre Daea va susține în Ședința generală din dimineața zilei de 26 mai comunicarea cu titlul ”Programele MADR de sustinere a activitatii de export a fermierilor si procesatorilor de carne, lapte, oua si peste din Romania”. 


 


Ulterior, domnul Ministru, împreună cu ceilalți invitați oficiali, va face o vizită la standurile companiilor care vor expune în Secțiunea B2B-Expo și va dialoga cu reprezentanții acestora.


 


Participarea domniei sale la eveniment va fi întregită de prezența ca speaker la Masa rotundă din după-amiaza aceleiași zile, moment din program care se va derula sub genericul ”Fermieri și Procesatori, slugi sau parteneri ai Lanțului de aprovizionare?” Detalii despre eveniment și înscrieri, pe www.meat-milk.ro/conferinta.

Alte articole recomandate:

În zilele de 25 și 26 mai 2017, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, au avut loc lucrările celei de-a VI-a ediții a Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk, organizată de agenția infoGROUP Media Invest și revista Meat.Milk. Manifestarea din acest an s-a derulat sub genericul ”Viziune, Capital, Export-Elemente de eficiență într-un nou peisaj economic”, reunind ca de fiecare dată elita sectoarelor de carne și lapte ale [...]
Compania germană  a definitivat o tehnologie destinată produselor Clean label, în fapt, un instrument de referință pentru producția de făinuri și proteine din plante, denumită Ingredion Pulse. Vă prezentăm această tehnologie, utilizând datele furnizate de compania germană și publicate de FoodNavigator.   Calitatea de bază: 25 % proteină   Produsele care utilizează făinuri și proteine ”Pulse” pot fi formulate conform [...]
Președintele Autorității Naționale Sanitară Veterinară și Siguranța Alimentelor, domnul Geronimo Răducu Brănescu, a confirmat participarea ca speaker la cea de-a VI-a ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk, eveniment care se va desfășura în zilele de 25 și 26 mai 2017, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub titlul ”Viziune, Capital, Export-Elemente de eficiență într-un nou peisaj [...]
În pregătirea ediției a V-a a Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk, eveniment care se va desfășura în cursul lunii iunie 2016, Agenția infoGROUP a lansat Calendarul Meat & Milk 2016.   În perioada imediat următoare, Calendarul va fi distribuit gratuit, prin inserarea lui în revistele Fabrica de Carne și Fabrica de Lapte, dar și direct, la cerere, companiilor interesate în [...]
România a înregistrat anul trecut, cea mai mare creștere a vânzărilor în retail din Uniunea Europeană: 8,9%. Drept consecință, pozitivă de data aceasta, cererea generată de companiile care activează în sectoarele Retail și Distribuție/Logistică a avut o contribuție majoră la rezultatele pozitive de pe piața de leasing. Cererea pentru dezvoltări industriale va urma un trend ascendent fiind susținută de creșterea consumului, dar și de nevoia companiilor din [...]
Alimentele pe care îl consumăm, aromele pe care apreciem și chiar modul în care gândim despre mâncare evoluează constant și influențează toate aspectele vieții noastre. Dezvoltarea unor noi tehnologii, creșterea populației și popularitatea tot mai mare a mâncării pe rețelele sociale sunt factori care au avut un impact indisputabil asupra tendințelor alimentare din 2016. De la greieri, la  fulgi de drojdie și la străvechile cereale, iată 10 di [...]
Lista oficiala a produselor alimentare traditionale acreditate pana la data de 30 noiembrie a fost publicata pe site-ul MADR si transmisa spre publicare la Monitorul Oficial, urmand ca ea sa devina operabila la 30 de zile de la data publicarii. Din pacate, data va depasi perioada Sarbatorilor de Iarna, cand firmele care se regasesc in tabelul oficial ar fi putut profita din plin de perioada de varf a vanzarilor. Dar, mai bine mai tarziu, decat niciodata, tinand cont de faptul ca p [...]
(Mediafax) Directoarea fabricii de conserve Vascar Vaslui, Gabriela Ciuburciu, a fost reținută de procurorii anticorupție din Iași, într-un dosar privind obținerea pe nedrept a peste 5,2 milioane lei dintr-o finanțare nerambursabilă dată de Agenția de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit. În același dosar au fost reținuți Iuliu Cepoi, fost director comercial și director economic al SC Vascar SA și acționar al acestei societăți, și Florina Șușu, contabil șef la SC Vascar [...]

 

Living fresh
meatmilk
testo
infoALIMENT MAGAZIN