Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

Cris-Tim, una dintre cele mai mari companii de procesare a cărnii din România, a devenit Partener Premium al Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk 2017, eveniment care se va desfășura în zilele de 25 și 26 mai la Hotel Alpin, din Poiana Brașov.


Compania va fi reprezentată de domnul Președinte Radu Timiș, acela care conduce Grupul de firme Cris-Tim, precum și Asociația Română a Cărnii.


În această calitate, de proprietar al companiilor Cris-Tim, domnul Radu Timiș va susține în Ședința generală din dimineața zilei de 26 mai comunicarea cu titlul ”Cris-Tim, drumul spre succes”. În aceeași zi, la Masa rotundă cu titlul ”Fermieri și Procesatori-Slugi sau parteneri ai Lanțului de aprovizionare”, care va fi televizată în direct de postul Agro TV (partener media al evenimentului), domnul Radu Timiș va reprezenta AsociațiaRomână a Cărnii în dezbaterea care, cu siguranță, va fi cât se poate de furtunoasă.


Ca Partener Premium, participarea consistentă a companiei Cris-Tim va fi completată de standul pe care îl va avea amenajat în secțiunea B2B-Expo. Potrivit domnului Radu Timiș, la stand vor fi expuse produse din carne din clasa Premium-Clean Label, lactate Mândruța, produse ready meal, dar și vinuri din podgoria proprie. Detalii și înscrieri la eveniment, pe www.meat-milk.ro/conferință.

Alte articole recomandate:

Astăzi debutează, în magazinul METRO Constanța1, concursul de artă culinară Liga METRO Chef, unde maeștrii bucătari din orașele Constanța, Galați, Mamaia, Fetești și Medgidia, s-au înscris pentru a-și demonstra talentul și pregătirea în domeniul gastronomiei. Având prima ediție în Constanța, competiția se adresează clienților METRO din segmentul HoReCa și face parte din platforma METRO Cash & Carry [...]
RBC (Romanian Business Consult), lider al pieței de soluții IT pentru retail-ul și industria alimentară din România, a devenit Partener al EXPO-Conferinței Meat & Milk 2015, care se va desfășura în zilele de 3 și 4 iunie la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La eveniment, RBC va fi reprezentată de domnii Gabriel Pavel și Daniel Bejan, prezența companiei fiind marcată atât de o prezentare care va fi susținută [...]
Danone a lansat o gama de produse lactate pentru bărbați destinata pietei din Bulgaria. Acesta a fost dezvoltat și adaptat în totalitate la gusturile, preferințele și nevoile lor. Produsul are un “design negru elegant și subțire,” într-un ambalaj de formă pătrățoasă. Sortimentele de iaurt natural cu 5% grăsime, ayryan, cu felii de piersici zemoase sau cu nuci reale au fost lansate la sfârșitul lunii iunie 2013, informează [...]
Grupul Metro a înregistrat, în anul fiscal care s-a încheiat la 30 septembrie 2015, vânzări de 59,2 miliarde de euro, în scădere cu 1,2% față de anul fiscal precedent. Chiar dacă nu a trecut pe creștere, grupul a reușit să reducă scăderea, care a fost de 4,3% în anul fiscal 2013/2014.   Totodată, vânzările like-for-like (comparabile la același număr de magazine – n.r.) ale grupului au crescut însă cu 1,5%, potrivit [...]
Cei care apreciază sucul de mere natural, fără zahăr, coloranți sau conservanți au la dispoziție o nouă alegere, respectiv produsul ce apare sub marca NaturaFruct. Deținătoarea mărcii, S.C. PROLISOK DESIGN S.R.L., companie înființată în 2009, deține din anul 2013 o fabrică de sucuri pasteurizate în localitatea Corlata, comuna Berchișești din județul Suceava, dotată cu utilaje complexe, de ultimă generație, de proveniență germană. [...]
Un contract de câteva milioane de euro semnat peste un steak de vită argentiniană și stropit cu un vin roșu din lumea nouă - așa sună rețeta unui „deal“ perfect. Pe scurt, o întâlnire de câteva ore unde mâncarea nu mai este doar hrană pentru suflet, ci și hrană pentru business.   În realitate, mâncarea este un actor secundar în acest „film“ unde abilitățile de negociere, șarmul personal și cunoștințele de busine [...]
Arnaud Dussaix, un executiv francez care a lucrat timp de aproape 15 ani în cadrul Carrefour România, ultima poziție fiind cea de director de opera­țiuni, a plecat din cadrul grupului din Hexagon anul trecut și a investit 100.000-150.000 de euro într-o micro­berărie în București. Berea Sikaru este deja prezentă în mai multe baruri și restaurante din Capitală și din marile orașe de provincie, dar și într-o parte din ma­gazinele Carrefour ș [...]
Ingredientele folosite pentru fabri­carea cipsurilor pot crea probleme de sănătate de la obezitate până la diabet și probleme cardiace, iar anumite produse sunt realizate din prafuri și chimicale, potrivit unui studiu realizat de Asociația Pro Consumatori (APC), care a analizat 27 de tipuri de cipsuri de pe rafturile magazinelor românești. „Excesul de calorii din cipsuri poate duce la obezitate, diabet, riscul de cancer pentru că sunt prăjiți și noi pierdem substanțe [...]

 

Meat Milk TV
testo
testo
infoALIMENT MAGAZIN