Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

Între 19 și 21 martie 2017, la Dusseldor, se va ține ProWein, cel mai important târg dedicat vinului și vinificației. Sub titlul "To Another Great Year", ProWein va reuni la această ediție 6.300 de expozanți din cele mai relevante podgorii din lume (în total 295) și o selecție de aproximativ 400 de varietăți de băuturi spirtoase. Bogăția și varietatea licorilor care vor fi prezentate se regăsește din plin și în programul evenimentelor și saloanelor speciale, după cum urmează:


Degustări pentru vizitatori


Zona principală de degustări | Central Tasting Area by MUNDUS VINI o găsiți în Hala 17, în zona hașurată alb-roșu. Aici sunt oferite spre degustare și analiză aproape 500 de sortimente din întreaga lume. În afara zonei MUNDUS VINI, aproape toți expozanții organizează în standurile proprii sau în locuri special semnalizate din centrul expozițional evenimente mai deosebite, în fiecare zi de târg. Ele sunt popularizate direct de expozanții înșiși.

Special Show "Organic World"


În această secțiune veți găsi aproximativ 30 de producători și asociații ale acestora, majoritatea din Europa.

"Route U.S.A."


În acest al doilea an de la introducerea sa, Route U.S.A. este un program dedicat expozanților internaționali care își caută distribuitori în Statele Unite ale Americii, precum și vizitatorilor americani potențial interesați de un parteneriat cu aceștia. Logo-ul, în două variante de culoare, va fi afișat la nivelul solului, în fața standurilor expozanților participanți în program.


"Same But Different" - Inovați, nu copiați.


Zece companii, selectate de un juriu dintr-un număr mult mai mare de participanți, vă vor prezenta soluții inedite pentru producție sau marketing. Zona "Same But Different" este amenajată în Hala 16 și are 140 de metri pătrați. Găsiți aici expozanții actualei ediții cu prezentările lor, dar și pe aceia din 2016.

Champagne Lounge


Licori vintage de excepție oferite de peste 40 de Champagne houses și încă 150 de mărci exclusiviste vă așteaptă, la ProWein 2017, în Hala 12.

Packaging & Design


Ajunsă la a treia ediție, secțiunea specială din Hala 13 prezintă accesorii pentru închidere/sigilare, soluții pentru ambalare,recipiente și etichete cu design special pentru vinuri și spirtoase, toate acestea pe o suprafață totală de peste 300 de metri pătrați.

FIZZ Lounge


Combinații cu savori surpinzătoare, tendințele în prepararea cocktail-urilor, demonstrații și degustări veți găsi în Hala 12, acolo unde barmani renumiți vă așteaptă cu "Spirits & More: Exclusive Cocktails with Coffee, Wine and Craft Beer".

ProWein Forum


Numeroase prezentări, discuții de tip masă rotundă și workshop-uri vor fi găzduite de două zone speciale din Halele 10, respectiv 13.


"ProWein goes City"


Seara, după târg, cele mai multe localuri din oraș invită la o multitudine de întâlniri ce au legătură cu vinul: degustări, expoziții, evenimente cu caracter artistic, bottle parties. Temele sunt foarte sugestive: Wine & Travel, Experience Australia, Riesling meet Fish, Bring your own bottle, Vini d'Italia. Broșura o puteți descărca de aici.

Alte articole recomandate:

Cramele Recas, din judetul Timis, vor beneficia de cea mai moderna linie de imbuteliere din Europa, prin care isi vor dubla capacitatea, de la 4.000 de butelii pe ora la 8.000 pe ora. Astfel, Cremele Recas vor putea sa imbutelieze circa 19 milioane de litri de vin anual, anunta directorul companiei, Gheorghe Iova, potrivit Agerpres.   „Linia de imbuteliere a fost deja contractata in Italia, va avea o capacitate de circa 8.000 de butelii pe ora, de o modernitate extraordinara. De [...]
De precizia în funcționare a unei linii de ambalare a lactatelor buvabile depinde în bună măsură finalizarea procesului tehnologic de procesare. Viteza, acuratețea operațiunii de umplere, controlul și etanșeizarea recipientelor sunt esențiale pentru furnizarea unui produs sigur din punct de vedere alimentar. În aceasă ediție vă prezentăm câteva dintre ultimele propuneri ale companiei Serac. Având o viteză de umplere de până [...]
Bleaster și Clamshell Sealer sunt echipamente de ambalare de mari dimensiuni, recomandate companiilor care furnizează mari cantități de produse pentru marele retail, realizându-se o perfectă etanșeizare prin sistemele sigure de sigilare și greifer. Echipamentele sunt copercializate de Packing Equipment Sales, informeaza Meat Process. Temperatura de sigilare este reglabilă, operațiunile fiind controlate cu ajutorul a patru sisteme de post-ambalare prevăzute cu [...]
Fiecare român lasă în magazine pentru mâncare ambalată (conserve, dulciuri, paste, lactate, mâncare congelată etc.) circa 300 de euro anual, de două ori mai puțin decât croații sau estonii, care sunt pe primele locuri în Europa de Est, arată o analiză a ZF pe baza datelor companiei Euromonitor, care a luat în considerare 17 state.   Datele Euromonitor conțin doar informații din retail, adică supermarketuri, hipermarketuri sau chioșcuri, și nu [...]
Cu mai mult de 26 de ani de experiență, Dosimaq SL este o afacere concentrată pe fabricarea de utilaje de umplere și ambalare pentru sectorul alimentar, dar și farmaceutic și chimic. Firma oferă o gamă largă de utilaje, de la mașini semi-automate până la procese complet atomizate care acoperă o gamă de producție, de la 600 de unități/oră până la 15.000 unități/oră. Mașină automată de umplere RF-25 8/4 RF-25 8/4 este o mașină [...]
FV 35-Flow-Vac este un sistem de ambalare prin vacuumare a cărnii, materialul strângându-se etanș în jurul produsului, echipamentul fiind ultima propunere a celor de la Globalmeat.   Filmul de protecție utilizat la ambalare alimentează echipamentul printr-un sistem longitudinal, fapt care previne contaminarea cărnii prin atingerea unor alte suprafețe ale mașinii. Ambalarea se realizează în întregime ermetic, excesul de material fiind înlătur [...]
Crezi ca un design de ambalaj te poate face sa cumperi un anumit produs? Poate ca nu, daca aruncam o privire in supermarket la raionul de lactate. O categorie in care nici un producator nu s-a aventurat pana la acest moment sa propuna ceva iesit din comun, atipic pentru piata din Romania. Fiecare (re)lansare a adus in fata publicului modificari la nivel grafic, insa nici un brand nu a avut curajul sa propuna o forma de ambalaj spectaculoasa. Nu este consumatorul roman pregatit pentru o [...]
DairyIndustries anunță în ultima sa ediție lansarea pe piață a unei noi linii tehnologice de ambalare a înghețatei, produsă de compania Tradekey. Echipament contruit integral din otel inoxidabil, Zw 301 Kae este rezistent la rugina si apa, fiind conceput pentru utilizarea pe termen lung. Linia de ambalare este controlata cu ajutorul unui display LCD, viteza de ambalare putand fi reglata. Alimentarea cu folie poate fi efectuata fara oprirea echipamentului. [...]

 

meatmilk

testo
infoALIMENT MAGAZIN