Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

Boromir Prod Buzău (SPCU), care activează pe piața de morărit și panificație, și-a înjumătățit profitul net la 2,6 mil. lei anul trecut, față de un rezultat de circa 5 mil. lei în 2015.


Veniturile din exploatare au fost de 66 mil. lei în 2016, față de 97 mil. lei anul precedent.


Anunțul însă nu a provocat nicio reacție din partea investitorilor în condițiile în care prețul unei acțiuni a rămas la 0,3 lei, atât miercuri, când au fost anunțate rezultatele, cât și joi. Ieri, până la ora 16:00, nu erau înregistrate tranzacții la BVB cu acțiuni Boromir. 

Alte articole recomandate:

(Comunicat) În perioada 04.07.2016 – 10.07.2016, în cadrul “Comandamentului Sezon Estival 2016”, medicii veterinari oficiali, din cadrul Direcției Sanitare Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța împreună cu inspectori de specialitate delegați, au desfășurat activități de control în unități de producere, prelucrare, procesare, depozitare, valorificare și comercializare a produselor alimentare. Astfel, au fost verificați un număr de 199 de [...]
Un număr de 12 tineri recrutați în cadrul Programului de management trainee lansat de Lidl România la începutul verii au început, pe 1 octombrie , pregătirea în cadrul companiei. Programul de specializare adresat proaspeților absolvenți de studii superioare (2013-2014) din România și Republica Moldova va dura un an, iar la finalul lui, cei 12 participanți pot avea șansa să ocupe poziții importante în cadrul Lidl [...]
În 2009, când criza începea să se resimtă puternic și în România, Alin și Alina Dolha, doi tineri din județul Mureș, abia puneau bazele unei mici afaceri de familie, într-un domeniu complet necunoscut – producție de săpunuri din plante și uleiuri naturale. Au pus „la bătaie“ circa 20.000 de euro pentru a-și dota atelierul din Reghin cu echipamente, pentru a achiziționa materia primă, a face stocuri, dar și pentru a testa produsele, iar [...]
Prezenta pentru a patra oara consecutiv la targul de la Barcelona, Alimentaria, compania valceana Boromir vizeaza extinderea contractelor de export cu distribuitori care se adreseaza marilor lanturi de magazine, mizand cu argumente de calitate si productie pe consolidarea pozitiei si imaginii externe, in liga celor mari. Pana in prezent, dupa ce a etrminat anul 2015 in crestere, fata de anul anterior, din punct de vedere al volumului de afaceri, activitatea de export a companiei Boromir [...]
Ingredion și-a extins gama de soluții din amidon pentru brânză procesată și analoagă, astfel încât să poată satisface cererea crescută pentru brânza mai ieftină în regiunile emergente, cum ar fi Orientul Mijlociu și Africa de Nord, informează Dairy Reporter. Corinna Faustmann, tehnolog principal al departamentului ingrediente pentru lactate la Ingredion Germania a declarat că consumul crescut de brânză procesată și analoagă în [...]
(Comunicat) O delegație din partea Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) au participat la Conferința privind Fraudele Alimentare, organizată de Comisia Europeană în colaborare cu Ministerul Sănătății din Italia, la Roma. La această reuniune au participat specialiști ai autorităților responsabile de siguranța alimentelor din statele membre, ai poliției, vămilor, cercetători, dar și reprezentanți ai operatorilor din domeniul indus [...]
(Mediafax) Producătorii elvețieni de brânzeturi vor să combată falsificarea produselor lor, între care renumita brânză Emmental, cu ajutorul amprentei genetice, înființând în acest scop un depozit unde, la o temperatură de minus 80 de grade Celsius, sunt păstrate 10.000 de mostre de bacterii din lapte. Industria elvețiană a brânzeturilor, care a realizat anul trecut exporturi de 604 milioane de franci elvețieni (659 milioane dolari), a recurs la metoda [...]
Regia Autonoma de Transport din Timișoara pune in circulatie un model reconditionat de vagon de tramvai, in scop de agrement. Vagonul turistic cuprinde 30 de locuri pe scaune, adica 3 mese de 4 persoane, 6 mese de 2 persoane, 2 perechi de scaune fara masa. Reparat si reconditionat (s-a pastrat carcasa, componentele, interiorul e complet schimbat), vagonul este model WEGMAN GT4D, an de fabricatie 1976, și poate circula la cerere, pe traseul istoric. Vagonul este dotat cu un bar cu 2 [...]

 

Meat Milk TV
testo
testo
infoALIMENT MAGAZIN