Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

Prețurile legumelor comercializate în Ungaria au urcat puternic, în unele cazuri de trei ori, din cauza temperaturilor extrem de scăzute, comparativ cu perioada similară a anului trecut, potrivit unei serii de rapoarte citate de Budapest Business Journal.


Principalul motiv pentru creșterea prețurilor sunt condițiile meteo extreme, arată cotidianul online ungar index.hu. În regiunile din sudul Europei, majoritatea culturilor au înghețat și numai jumătate din volumul de legume a ajuns pe piața ungară ca de obicei.


Situația este înrăutățită de faptul că 90%-95% din legumele de pe piața ungară sunt importate. Pe lângă prețurile ridicate, piața legumelor include în prezent produse cu stocuri limitate. Se estimează că prețurile neobișnuit de ridicate se vor menține până în perioada Paștelui.

Alte articole recomandate:

„Eu reprezint a cincea generație de bucătari din familia mea, așa că nu am avut nici cea mai mică ezitare când mi-am ales profesia. Străbunicul meu gătea kalatchi, un fel de plăcinte, bunicul era profesor la colegiul culinar și chiar a scris o carte. El a fost prima mea școală“, spune Vladimir Mukhin pentru După Afaceri Premium.   Restaurantul pe care Vladimir Mukhin îl conduce, White Rabbit, a avut o ascensiune fulgerătoare, intrând anul acesta direct pe [...]
Planuri anuale de achizitii publice  An  Denumire plan  Denumire detaliu plan    Detaliu invitatie    Tip legislatie  :  OUG nr.34/2006    Autoritate contractanta  :  SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA TARGOVISTE    Numar invitatie  :  367323  /  12.11.2014    Denumire contract  :  ACORD CADRU FURNIZARE LAPTE DE CONSUM DE VACA PASTEURIZAT si IAURT 200 gr.  [...]
Agenția infoALIMENT, editor al publicației infoALIMENT Magazin, va organiza  în zilele de 27 și 28 noiembrie 2014, la Brașov, prima ediție a Expo-Conferinței Internaționale Fruits & Veggies 2014 – LEGISLATIE ADECVATA, RETEHNOLOGIZARE, PARTENERIAT – soluții ale relansării sectorului de LEGUME – FRUCTE  în 2015. Gândită după conceptul Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk, eveniment [...]
Volumul vânzărilor Tazovsky  s-a dublat în primul trimestru al acestui an comparativ cu primele trei luni din 2013, planurile deținătorului brandului de vodcă, PPD România, fiind menținerea creșterii vânzărilor în acest an, prin sporirea notorietății și prezenței brandului de vodcă în piață. “Pentru că este un brand important pentru portofoliul nostru, avem planuri ambițioase pentru 2014. Ne concentrăm mult pentru a aduce în atenți [...]
Unul dintre punctele centrale ale Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk 2014 l-a reprezentat, cu siguranță, Masa rotundă din finalul celei de-a doua zile a evenimentului, care s-a desfășurat sub genericul ”Risc major: TVA ridicat, evaziune, private label”. La dezbateri au participat: Laurențiu Rebega-Europarlamentar, membru al Comisiei pentru Agricultură și Industrie Alimentară a Parlamentului European, Claudiu Frânc-Președinte [...]
PENITENCIARUL GALATI    Adresa postala:    Str.Traian nr.252  ,  Localitatea:    Galati  ,  Cod postal:    800186  ,  Romania  ,  Punct(e) de contact:    Comp.achizitii  ,  Tel.    +40 0236479407  ,  In atentia:    Tudor C.  ,  Email:    achizitii.pgalati@anp.gov.ro  ,  Fax:    +4 [...]
SECTIUNEA 1: AUTORITATEA CONTRACTANTAI.1) DESCRIEREI.1.1) Sediul socialDirectia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului ArgesCod fiscal: 9742496, Adresa: Calea Dragasani, Nr. 8, Pitesti, Telefon: 0248/222578, Fax: 0248/222578I.1.2) Adresa la care se transmit ofertele:Calea Dragasani, Nr. 8, Pitesti, Romania, cod postal: 110347, telefon:+40 248271131, fax:+40 248271220, persoana de contact:ioan preoteasaI.1.3) Adresa (locul) de deschidere a ofertelor:Pitesti,jud.Arges, Cale [...]
Reteaua Jam din judetul Arges a deschis, la inceputul lunii iulie, un magazin in Pitesti, al doilea din acest oras, in urma unei investitii de 350.000 de euro. Magazinul, situat intr-un spatiu comercial aflat in proprietatea companiei, are o suprafata de vanzare de 315 mp si un spatiu de depozitare de 240 mp. “In prima zi am avut un numar de 1.885 de bonuri fiscale, ceea ce arata interesul clientilor fata de brandul local Jam”, a declarat, revistei Progresiv, Liviu Ionica, [...]

 

Meat Milk TV
testo
testo
infoALIMENT MAGAZIN