Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

Artesans del Sucre, deținut de mai mulți antreprenori spanioli, a ajuns la aproape 140 de angajați în fabrica pe care o deține în comuna Bucu, din județul Ialomița, conform datelor de la Ministerul Finanțelor. În 2010, producătorul avea 65 de angajați, conform datelor de la Ministerul de Finanțe.


Compania a avut în 2015 ( ultimele date disponibile) o cifră de afaceri de 13,5 milioane de lei (3 mil. euro), în scădere cu 7% față de anul precedent.


Artesans del Sucre a deschis fabrica din județul Ialomița în anul 2002, însă istoria companiei deținute de antreprenorii spanioli a început în 1991, conform datelor de pe site-ul companiei.

Alte articole recomandate:

Gourmet Gift îți face anul acesta mai ușoară alegerea cadourilor de Crăciun!   Cu o experienta de mai multi ani in livrarea de cosuri cadou, cu mii clienti multumiti si zeci de mii de cosuri cadou livrate, Gourmet Gift este lider in segmentul online pe piata cadourilor corporate. Firma a inceput sa primeasca deja primele comenzi pentru cosuri cadou de Craciun, oferind discounturi generoase celor care plaseaza comanda pana la data de 30 octombrie 2014. O practica de zeci de ani in [...]
Codificarea ADN (codurile de bare ADN), care poate confirma sau infirma faptul că un produs alimentar este ceea ce se pretinde, intră pe piață aducând cu sine promisiunea de a scoate la lumina fraudele motivate economic. Acest tip de infracțiuni care au ca obiect falsificarea alimentelor și a băuturilor nu este nou, și, din păcate, are o istorie milenară. Foamea de bani Încă de pe vremea lui Pliniu cel Bătrân, în secolul I d.Hr., istoricul roman se plângea [...]
Grupul Aquila a ajuns la un acord de vanzare a companiei Blue Coffee Service - pe care a infiintat-o in 2008 pentru distributia cafelei Lavazza in segmentul “Away from home” - cu La Fantana, lider al pietei de aprovizionare cu apa in sistem watercooler si purificator din Romania si Serbia. Blue Coffee Service este distribuitor autorizat al produselor Lavazza in Romania si a inregistrat in anul 2013 o cifra de afaceri de 9,7 milioane de euro, cu 82 de angajati. In 2011, Aquil [...]
Caragenanii sunt molecule mari, extrem de flexibile, care formează ușor structuri elicoidale prin răsucire, devenind geluri la temperatura camerei. Această abilitate a determinat utilizarea lor în numeroase alimente pentru îmbunătățiri tehnologice. În tehnologia cărnii, caragenanul îmbunătățește retenția apei, consistența, textura și permite felierea mai ușoară a produselor. Adaosul de caragenan trebuie să respecte limitele tehnologice (reglementate la 1,5 %, [...]
După cercetări ample, Sensus a descoperit că inulina oferă o alternativă puternică la zahăr, putând fi folosită cu succes pe post de îndulcitor. Astfel, ciocolata sănătoasă ar putea conține foarte puțin zahăr, sau deloc.De fapt, atunci când este combinată cu agenți de volum și îndulcitori de mare intensitate, inulina poate fi utilizată pentru îndulcirea ciocolatei, fără a mai fi nevoie de vreun adaos de zahăr. Inulina este o poliglucidă omogenă, de [...]
  KFC a ajuns la 52 de unități în România și este prezent în mai multe orașe pre­cum București, Arad, Bacău, Ploiești, Timișoara sau Sibiu. Compania nu a dat detalii despre nivelul investițiilor pentru un restau­rant, redevențele care trebuie plă­tite lunar sau taxa de franciză.     Conform unor informații fur­nizate anterior de Mark Hilton, exe­cutivul britanic care admi­nistrea­ză  KFC, Pizza Hut, Pizza Hut De­livery, [...]
(Comunicat) Grupul Purcari ȋși consolidează prezența pe segmentul premium și mediu + din China prin extinderea gamei de produse disponibile pe această piață. Astfel, Grupul Purcari aduce cosumatorilor din China 14 sortimente produse de Bostavan și Bardar, din gamele DAOS Reserve, Ice Wine DAOS, spumantele DAOS și brandy-ul DAOS.              “Piața din China reprezintă unul din punctele noastre d [...]
Legea care obligă supermarketurile să vândă 51% produse românești este de natură să submineze activitatea acestora, consideră George Bădescu, directorul executiv al Asociației Marilor Rețele Comerciale - AMRCR. Efectul va fi excluderea pro­ducă­torilor care nu se vor putea încadra în rigorile legi și care astfel vor comercializa produse fără să țină cont de criteriul celui mai mic preț sau al calității și varietății, concen­trân­du- [...]

 

Meat Milk TV
infoALIMENT MAGAZIN