Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

Artesans del Sucre, deținut de mai mulți antreprenori spanioli, a ajuns la aproape 140 de angajați în fabrica pe care o deține în comuna Bucu, din județul Ialomița, conform datelor de la Ministerul Finanțelor. În 2010, producătorul avea 65 de angajați, conform datelor de la Ministerul de Finanțe.


Compania a avut în 2015 ( ultimele date disponibile) o cifră de afaceri de 13,5 milioane de lei (3 mil. euro), în scădere cu 7% față de anul precedent.


Artesans del Sucre a deschis fabrica din județul Ialomița în anul 2002, însă istoria companiei deținute de antreprenorii spanioli a început în 1991, conform datelor de pe site-ul companiei.

Alte articole recomandate:

Cifra de afaceri din comertul cu amanuntul a crescut in Romania cu 13,4%, in martie, comparativ cu aceeasi luna a anului trecut, fiind astfel cea mai mare crestere inregistrata de o tara membra a Uniunii Europene, potrivit Eurostat. Dupa Romania, cresteri mari au fost inregistrate de Luxemburg (12,1%) si Ungaria (8,4%), iar singurele scaderi au fost in Malta (2%), Finlanda (1,3%), Slovenia (1,1%) si Spania (0,6%). La nivelul UE, comertul a crescut cu 1,6%, avansul fiind influentat de vanzarile [...]
Vassilis Stavrou, grecul care conduce din vara anului trecut afacerile Mega Image în România, se așteaptă la un an bun în 2016, în special în prima jumătate a anului.   Businessul Mega Image, retailerul belgian care deține pe piața locală peste 470 de magazine sub mai multe branduri și formate, s-a apropiat anul trecut de 760 de milioane de euro, potrivit estimărilor ZF pe baza datelor oferite de companie. „Am reușit în 2015 și avem o [...]
Liniile de procesare de mare capacitate necesită, la capătul lor, echipamente adecvate de ambalare, mai ales în cazul producției care își găsește desfacerea prin marile lanțuri de magazine. În ediția de față, vă prezentăm câteva soluții oferite de compania Delkor Sistem, lider în domeniu, potrivit DairyIndustries. Ultima propunere de la această companie este Delkor Retail Ready Tray Former, utilaj de ultimă generație al [...]
Cei peste 1.300 de angajați ai celor mai mari patru multinaționale din industria locală a dulciurilor Nestlé, Mon­delez, Ferrero și Mars au un salariu mediu brut lunar de cel puțin 1.000 de euro, arată o analiză a ZF pe baza bugetelor de salarii și indemnizații declarate de cele patru companii. Cel mai mare salariu mediu brut lunar se înregistrează în cadrul Mondelez România, importatorul Poiana și Milka și ajungea în prima parte a acestui an la 7.293 de lei [...]
Crescătorii români de porci au foarte mult de suferit, din cauza prețului foarte mic al prețului cărnii, a declarat Ioan Ladoși, președintele Asociației Producătorilor de Carne de Porc din România (APCPR). Potrivit acestuia, tendința este cauzată de mai mulți factori, printre care și contextul economic regional. În România,  kilogramul de porc în viu se vinde cu 4,5-4,6 lei pe kilogram, iar cel în carcasă cu 1,39 euro pe kilogram, în timp ce [...]
Hipermarketurile Auchan au pregatit pentru clienti oferte promotionale, tombola cu premii, targuri ale producatorilor, evenimente si multe surprize de-a lungul celor 19 zile ale campaniei. Auchan Romania implineste 1 an de cand a trecut la noua dimensiune, cu 31 de magazine si organizeaza un eveniment aniversar exceptional pentru a multumi clientilor si a sarbatori alaturi de ei. "Am pregatit mii de premii captivante, valoroase, inovative si accesibile tuturor, cu extrageri zilnice in fiecare [...]
La fel ca la precedentele ediții, compania Five Continents va participa la Expo-Conferința Internațională Meat & Milk 2016, singurul eveniment profesionist dedicat sectoarelor de lapte și carne ale României, care, în acest an, se va desfășura în zilele de 12 și 13 mai la Poiana Brașov, sub titlul ”SUBFINANȚARE, SUPRATAXARE, IMPORTURI-Ziduri în calea unui business de succes, într-o economie aflată în [...]
Potrivit ultimului raport al Asociației europene pentru produsele proaspete Freshfel, consumul de legume și fructe proaspete în Uniunea Europeană (UE) a scăzut cu 8,2% în 2012, față de anul precedent. Europenii au consumat în medie pe zi numai 386,96 grame de produse proaspete, sub pragul de 400 grame stabilit de organizația Mondială a Sănătății (OMS), relatează AFP. Față de anul 2011, consumul de fructe a scăzut cu 11,8%, în timp ce cel de legume, cu 5,3%. Potrivit [...]

 

Meat Milk TV
testo
testo
infoALIMENT MAGAZIN