Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

Oana Fărcășanu, care a ocupat în ultimii ani poziția de director resurse umane pentru divizia de lactate Danone Europa Centrală și de Est, preia funcția de director resurse umane pentru Bledina Franța, în cadrul diviziei de nutriție infantilă a companiei Danone.


„Este cea de a doua experiență internațională în cadrul Grupului Danone pentru mine, prima fiind în 2007, tot în Franța. E dificil să pleci, oricât de interesantă este provocarea profesională, dar mă ajută că las aici o echipă extraordinară de profesioniști”, a spus Oana Fărcășanu.


Oana Fărcășanu s-a alăturat companiei Danone în 2001 ca manager de resurse umane în echipa Danone România. Între 2007 și 2008 a activat la Paris, pe poziția de resources development manager, ulterior pe postul de HR Manager pentru Europa de Vest. Din 2009 a preluat poziția de director de resurse umane al Danone România, iar din 2013 a deținut poziții regionale de coordonare, în 2015 fiind numită director resurse umane pentru Europa Centrală și de Est.


După plecarea Oanei, responsabilitățile regionale vor fi preluate de Emilia Foteva, care revine în regiune de pe poziția de Director HR, Danone Rusia. Activitățile de HR pentru România vor fi acoperite de echipa locală formată din Radu Petrescu, Irina Pălărie și Andreea Arambasa.


Danone România este lider de piață pe segmentul iaurturi, înregistrând în anul 2015 o cifră de afaceri de 484 milioane lei.

Alte articole recomandate:

Directiva 2004/18/CESecțiunea I: Autoritatea contractantăI.1)Denumire, adrese și punct(e) de contactCantina de Ajutor Social si Pensiune Cluj-NapocaStr. Emile Zola nr. 5În atenția: Horea Bilc400112 Cluj-NapocaROMÂNIATelefon: +40 264595665E-mail: achizitii@cantina-primariei.roFax: +40 264592794Adresă (adrese) Internet: Adresa profilului cumpărătorului: www.e-licitatie.roAlte informații pot fi obținute de la: Punctul (punctele) de contact menționat(e) [...]
Și în acest an, publicația infoALIMENT Magazin va fi prezentă la Indagra, acolo unde va lua pulsul evenimentului, va lua contact cu cele mai noi preocupări ale companiilor expozante, care activează în industria alimentară din România, ale furnizorilor de tehnologii, materii prime, soluții pentru siguranță alimentară, soluții informatice, ale specialiștilor care vor participa la numeroasele simpozioane și consfătuiri. Ca de fiecare dată, [...]
Ieri, la restaurantul Cucina di Eleni, agentia Russenart Comunication a organizat o intalnire cu jurnalistii specializati in industria alimentara si HoReCa, intalnire care a marcat finalul primei editii a campaniei de promovare a gastronomiei mediteraneene. Gazdele Petrecerii Mediteraneene au fost doamna Larisa Toader, Managing Director Russenart Counication si domnul Cristi Horvat, manager al locantei. Cu ocazia intalnirii, desfasurata intr-o atmosfera de calm mediteraneean, jurnalistii [...]
Industria berii din Romania a cunoscut anul trecut un declin abrupt de 10%, in conditiile in care in 2012 piata a avansat cu 7,5%. Nici 2014 nu pare a se desfasura dupa un scenariu cu final fericit in conditiile in care autoritatile nu vor oferi un cadru fiscal predictibil si acciza la bere nu va reveni la un nivel acceptabil, a spus Onno Rombouts, presedintele Asociatiei Berarii Romaniei. Consumul de bere a inregistrat anul trecut o contractie de 10,3%, atingand un volum de 16,3 milioane d [...]
Privit ca o modalitate de curățare a trupului, dar și a sufletului, Postul Paștelui este practicat de peste 30% dintre persoanele intervievate în cel mai recent studiu realizat de către MEDNET Marketing Research Center. În acest context, 27,1% dintre respondenți postesc numai în anumite zile din perioada de post, în timp ce doar 4,5% respectă integral Postul Paștelui. Ca tendință, cei mai mulți dintre orășenii [...]
Petrecerea aniversara VIP organizata in cinstea lui Mr. Jack a avut loc pe 25 septembrie, in fosta Uzina Electrica Filaret, informeaza un comunicat al agentie Wunderman, preluat de Iqads.  Peste 1.500 de persoane, printre care persoane publice ca Horia Brenciu, Dan Bittman, Calin Goia, Adi Sina si Anca Serea, Tudor Giurgiu, George Buhnici, Albertina Ionescu, Gianina Corondan, Willmark, Paula Chirila, Marian Ionescu– Directia 5, Andrei Nourescu, Roxana Ionescu, DJ Wanda, Octavi [...]
O metodă inovatoare de prelucrare a cărnii o reprezintă afumarea în câmp electrostatic, constând în ionizarea fumului în câmpuri electrostatice neuniforme, între un electrod activ și unul pasiv, informeaza MeatProcessing. Timpul de afumare durează 2– 5 minute, timp în care componentele din fum se depun pe suprafața produsului de unde difuzează în profunzime prin încălzirea produselor înainte și după afumare cu radiaț [...]
Comerțul tradițional mai număra la finalul anului trecut 54.000 de mici ma­ga­zine, cu afaceri de 33,3 mld. lei, cu aproa­pe 20.000 de unități mai puțin de­cât în 2008. În aceeași perioadă, cifra de afa­ceri a comerțului tradițional a scă­zut cu circa 8 mld. lei, potrivit cal­cu­le­lor ZF pe baza datelor oferite de compa­nia de cercetare Euromonitor.   La polul opus, retailerii inter­na­țio­nali și-au extins rețelel [...]

 

Living fresh
meatmilk
indagra
indagra food
testo
infoALIMENT MAGAZIN