Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

Oana Fărcășanu, care a ocupat în ultimii ani poziția de director resurse umane pentru divizia de lactate Danone Europa Centrală și de Est, preia funcția de director resurse umane pentru Bledina Franța, în cadrul diviziei de nutriție infantilă a companiei Danone.


„Este cea de a doua experiență internațională în cadrul Grupului Danone pentru mine, prima fiind în 2007, tot în Franța. E dificil să pleci, oricât de interesantă este provocarea profesională, dar mă ajută că las aici o echipă extraordinară de profesioniști”, a spus Oana Fărcășanu.


Oana Fărcășanu s-a alăturat companiei Danone în 2001 ca manager de resurse umane în echipa Danone România. Între 2007 și 2008 a activat la Paris, pe poziția de resources development manager, ulterior pe postul de HR Manager pentru Europa de Vest. Din 2009 a preluat poziția de director de resurse umane al Danone România, iar din 2013 a deținut poziții regionale de coordonare, în 2015 fiind numită director resurse umane pentru Europa Centrală și de Est.


După plecarea Oanei, responsabilitățile regionale vor fi preluate de Emilia Foteva, care revine în regiune de pe poziția de Director HR, Danone Rusia. Activitățile de HR pentru România vor fi acoperite de echipa locală formată din Radu Petrescu, Irina Pălărie și Andreea Arambasa.


Danone România este lider de piață pe segmentul iaurturi, înregistrând în anul 2015 o cifră de afaceri de 484 milioane lei.

Alte articole recomandate:

Pe toată perioada târgului INDAGRA (29 octombrie – 2 noiembrie 2014), ce are loc la Romexpo, în București, Organizația Somelierilor din România oferă la vânzare, în cadrul pavilionului central (Pavilionul A) la standul D302, cartea ”Somelierul, un altfel de manual”. Cu un număr de 512 pagini, această adevărată enciclopedie în domeniu, apărută în primăvara acestui an, este structurată pe nivele de pregătire, sub forma a peste [...]
Creșterea cererii la nivel mondial necesită echilibrarea atentă a cererii și ofertei, potrivit Raportului Tetra Pak – Indexul Lactatelor 2014 Consumul global va crește cu 36% până în 2014, înregistrându-se o diferență tot mai mare între piețele de lactate dezvoltate și cele emergente București (1 octombrie 2014) – Tetra Pak®, lider mondial în furnizarea de soluții pentru procesarea și ambalarea produselor alimentare, lansează astăzi cel [...]
Cunoscutul chef și star TV britanic Jamie Oliver va deschide până în 2017 o rețea de restaurante cu specific italian în câteva aeroporturi din Europa, pentru a face cunoscute pasagerilor europeni deliciile bucătăriei din zona Alpilor, potrivit lejdc.fr. Bucătarul britanic, originar din Essex, conduce șase restaurante cu specific diferit, printre care și Jamie's Italian. Cunoscut pentru promovarea unei alimentații sănătoase bazate pe ingrediente [...]
Potrivit INSSE, vânzările de alimente au crescut în august cu doar 5,9% față de aceeași perioadă a anului trecut, cel mai slab avans din ultimele 20 de luni. Per ansamblu, cifra de afaceri din comerțul cu amănuntul, cel mai important indicator pentru consum, a crescut în cea de-a opta lună din an cu 12,6% în serie brută. Avansul a fost susținut de vânzările de bunuri nealimentare (plus 17,5%) și de carburanți (15,1%).  Anul trecut vânzările de alimente [...]
Topul lunar al celor mai vizibile branduri in online si pe Facebook este realizat pe baza datelor ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei TreeWorks. Pentru luna ianuarie, Top-ul vizibilitatii este condus de Cotnari. Topul acopera brandurile prezente in online in 27 de categorii.  Datele pentru brandurile din categoria vin sunt prezentate mai jos in 7 slide-uri, pentru fiecare indicator. INDICATOR To [...]
Proiectele de promovare a produselor agroalimentare în tările aflate sub asistentă financiară internatională sau care au un acord cu FMI si UE ar putea dispune de fonduri mai mari, dup ce Romania a solicitat  cresterea cofinantării UE, la aceste programe. De asemenea, tara noastra a insistat pentru mentinerea cotei de finantare a agentilor economici participanti la program la nivelul actual de 20%, a declarat luni, la Bruxelles, ministrul român agriculturii, Daniel Constantin, [...]
Planuri anuale de achizitii publiceAn Denumire plan Denumire detaliu planDetaliu invitatieTip legislatie : OUG nr.34/2006Autoritate contractanta : SPITALUL MUNICIPAL DR. ALEXANDRU SIMIONESCU HUNEDOARANumar invitatie : 369660 / 30.01.2015Denumire contract : FRANZELA ALBA FARA SARE 300GStare procedura : In DesfasurareSECTIUNEA 1: AUTORITATEA CONTRACTANTAI.1) DESCRIEREI.1.1) Sediul socialSPITALUL MUNICIPAL DR. ALEXANDRU SIMIONESCU HUNEDOARA Cod fiscal 5453860 , Adresa STR. VICTORIEI, NR14, [...]
Planuri anuale de achizitii publiceAn Denumire plan Denumire detaliu planDetaliu invitatieTip legislatie : OUG nr.34/2006Autoritate contractanta : SPITALUL DE URGENTA PETROSANINumar invitatie : 369487 / 26.01.2015Denumire contract : Contract de furnizare de produse – Legume, fructe si zarzavaturiStare procedura : In DesfasurareSECTIUNEA 1: AUTORITATEA CONTRACTANTAI.1) DESCRIEREI.1.1) Sediul socialSPITALUL DE URGENTA PETROSANI Cod fiscal 4374873 , Adresa STR. 1 DECEMBRIE 1918, NR. 137 A, [...]

 

Meat Milk TV
testo
testo
infoALIMENT MAGAZIN