Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

În ianuarie 2017, restaurantul El Pato a inițiat campania de prezentare a pieței de vinuri „Veni, Vidi, Vinum” cu scopul de a oferi iubitorilor de vinuri posibilitatea de a cunoaște vinuri de calitate recomandate de reprezentanți ai companiilor producătoare. Campania se derulează timp de 6 luni, în perioada ianuarie - iunie 2017, cu sprijinul partenerilor media și a producătorilor de vin. Pe durata campaniei vor fi prezentați producători mai puțin cunoscuți publicului larg, vor fi organizate degustări de vinuri și evenimente pentru presă.


Campania a debutat cu evenimentul de prezentare a vinurilor Cramei Cepari, în cadrul căruia au fost oferite spre degustare 3 vinuri din colecția privată Ilarie Prioteasa: Cabernet Sauvignon, Crâmpoșie și Rosé. La eveniment au participat clienți ai restaurantului El Pato, jurnaliști și iubitori ai vinurilor de calitate.


Campania va continua cu o nouă degustare în cadrul căreia va fi lansată oficial campania ”Veni, Vidi, Vinum”, în prezența mass-mediei, a reprezentanților companiilor producătoare și a publicului larg.


”Am început campania ”Veni, Vidi, Vinum” cu scopul de a prezenta publicului larg vinuri bune create de companii producătoare mai mici și, din aceste motive, mai puțin vizibile. Pornind de la numele campaniei care este o asociere cu celebra zicală atribuită lui Julius Cezar (”Veni, Vidi, Vici” = ”Am venit, Am văzut, Am învins”) și până la Motto-ul campaniei ”Un vin bun după serviciu...”, prin toate acțiunile încercăm să venim în sprijinul producătorilor de vinuri mai puțin cunoscuți și să-i prezentăm atât clienților noștri, cât și publicului larg”, a declarat Florian Barac, manager și acționar El Pato.


Despre El Pato


Restaurantul El Pato a fost creat in 2008 sub numele Chez Marie Icoanei dezvoltându-și, timp de 8 ani, o clientelă iubitoare de mâncare de calitate și vinuri bune.


În 2016, pentru a răspunde tendințelor pieței, restaurantul a trecut printr-un proces de rebranding în cadrul căruia și-a schimbat numele și înfățisarea dar și-a păstrat personalul și calitatea servciilor. Meniul restaurantului este internațional, fiind îmbogățit cu produse românești și preparate pe bază de carne de rață.


În prezent, El Pato este unul dintre puținele restaurante de sine-stătătoare din Capitală, în care se poate lua micul dejun și singurul local din București cu o pagină de meniu plină cu mâncăruri din carne de rață.


Contact: Restaurant El Pato pr@elpato.ro

Alte articole recomandate:

Boromir Prod Buzău (SPCU), care activează pe piața de morărit și panificație, și-a înjumătățit profitul net la 2,6 mil. lei anul trecut, față de un rezultat de circa 5 mil. lei în 2015. Veniturile din exploatare au fost de 66 mil. lei în 2016, față de 97 mil. lei anul precedent. Anunțul însă nu a provocat nicio reacție din partea investitorilor în condițiile în care prețul unei acțiuni a rămas la 0,3 lei, atât miercuri, când au fost anunțat [...]
La sediul Romalimenta, a avut loc o conferință de presă în care s-au discutat implicațiile nerezolvării problemei taxei de mediu, asupra Industriei alimentare din România. La întâlnirea cu presa au participat: Dorin Cojocaru-Președinte APRIL, Sorin Minea-Președinte Romalimenta, Emil Dumitru-Președinte Pro Agro, Aurel Tănase-Președinte Romconserv și Dragoș Frumosu-Președintele Sindicatului Lucrătorilor din Industri [...]
Una dintre cele mai prestigioase companii din Industria laptelui, Covalact, a confirmat participarea la Expo-Conferința Internațională Meat & Milk 2016, eveniment central pentru sectoarele de lapte și carne ale României, care se va desfășura în zilele de 12 și 13 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Despre brandul Covalact de Țară Creat în 2010, brandul Covalact de Țară a beneficiat de suport TV și a fost susținut de proiecte [...]
Echipa de management Danone România are un nou membru începând cu decembrie 2013, după preluarea de către Roxana Tisăianu a poziției de Director Comercial România și Director de Dezvoltare Moldova și Țările Adriatice. Roxana va raporta către Dieter Schulz, Director General Danone Europa de Sud Est. “Mă bucur să revin în România după o experiență internațională care mi-a oferit o perspectivă proaspătă asupra practicilor din [...]
În luna martie 2014, față de luna precedentă, numărul animalelor și al păsărilor sacrificate și greutatea lor în carcasă au crescut la toate speciile. În comparație cu aceeași lună a anului 2013, numărul animalelor și al păsărilor sacrificate și greutatea lor în carcasă au scăzut la ovine și caprine și păsări, iar la bovine și porcine au crescut.   Martie 2014 comparativ cu februarie 2014 Numărul total de bovine sacrificate și greutatea lor în carcasă au [...]
Can-Pack România, singura fabrică din Capitală în care se produc ambalaje pentru bere și suc, a finalizat anul trecut cu afaceri de peste 315 mil. lei (71 de milioane de euro), după ce a vândut  850 de milioane de doze metalice, potrivit zf.ro „Am încheiat 2014 cu circa 10% peste ce ne-am propus la cifra de afaceri și volume. Probabil că și profitul va fi cam în aceeași zonă de creștere”, a declarat  Cristian Cornea, directorul general al [...]
Hotelul Crowne Plaza Bucharest a deschis restaurantul Citronelle, prin care aduce in Romania conceptul "market to table", in urma unei investitii de 80.000 de euro. Noul local face parte din strategia globala a lantului international hotelier pentru sustinerea unui stil de viata urban si sanatos. In primul an de functionare, Citronelle se asteapta la 19.000 de clienti si la venituri de aproximativ 400.000 de euro. Restaurantul este amenajat in stil rustic-elegant si are 86 de locuri, din care [...]
TVA ridicat peste nivelul de suportabilitate, evaziunea care macină profitul companiilor care respectă legea, finanțarea în condițiile noului PNDR, siguranța alimentară, poziția fermierilor și procesatorilor din România în raport cu ponderea multinaționalelor, nivelul dotărilor și accesul la noile tehnologii, iată doar câteva dintre temele de maxim interes care vor fi puse în discuție la cea de-a treia ediție a [...]

 

Meat Milk TV
meatmilk
Debitron Termo
testo
infoALIMENT MAGAZIN