Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

În ianuarie 2017, restaurantul El Pato a inițiat campania de prezentare a pieței de vinuri „Veni, Vidi, Vinum” cu scopul de a oferi iubitorilor de vinuri posibilitatea de a cunoaște vinuri de calitate recomandate de reprezentanți ai companiilor producătoare. Campania se derulează timp de 6 luni, în perioada ianuarie - iunie 2017, cu sprijinul partenerilor media și a producătorilor de vin. Pe durata campaniei vor fi prezentați producători mai puțin cunoscuți publicului larg, vor fi organizate degustări de vinuri și evenimente pentru presă.


Campania a debutat cu evenimentul de prezentare a vinurilor Cramei Cepari, în cadrul căruia au fost oferite spre degustare 3 vinuri din colecția privată Ilarie Prioteasa: Cabernet Sauvignon, Crâmpoșie și Rosé. La eveniment au participat clienți ai restaurantului El Pato, jurnaliști și iubitori ai vinurilor de calitate.


Campania va continua cu o nouă degustare în cadrul căreia va fi lansată oficial campania ”Veni, Vidi, Vinum”, în prezența mass-mediei, a reprezentanților companiilor producătoare și a publicului larg.


”Am început campania ”Veni, Vidi, Vinum” cu scopul de a prezenta publicului larg vinuri bune create de companii producătoare mai mici și, din aceste motive, mai puțin vizibile. Pornind de la numele campaniei care este o asociere cu celebra zicală atribuită lui Julius Cezar (”Veni, Vidi, Vici” = ”Am venit, Am văzut, Am învins”) și până la Motto-ul campaniei ”Un vin bun după serviciu...”, prin toate acțiunile încercăm să venim în sprijinul producătorilor de vinuri mai puțin cunoscuți și să-i prezentăm atât clienților noștri, cât și publicului larg”, a declarat Florian Barac, manager și acționar El Pato.


Despre El Pato


Restaurantul El Pato a fost creat in 2008 sub numele Chez Marie Icoanei dezvoltându-și, timp de 8 ani, o clientelă iubitoare de mâncare de calitate și vinuri bune.


În 2016, pentru a răspunde tendințelor pieței, restaurantul a trecut printr-un proces de rebranding în cadrul căruia și-a schimbat numele și înfățisarea dar și-a păstrat personalul și calitatea servciilor. Meniul restaurantului este internațional, fiind îmbogățit cu produse românești și preparate pe bază de carne de rață.


În prezent, El Pato este unul dintre puținele restaurante de sine-stătătoare din Capitală, în care se poate lua micul dejun și singurul local din București cu o pagină de meniu plină cu mâncăruri din carne de rață.


Contact: Restaurant El Pato pr@elpato.ro

Alte articole recomandate:

Dovedind încă o dată că se află în avangarda Industriei de procesare a cărnii din România, domnul Sorin Minea și compania sa, Angst, își dinamizează vânzările prin intermediul magazinului virtual e.angst.ro.   Dar, ce este e.angst.ro?  Este un magazin Angst virtual. Nu este o casa de comenzi sau un supermarket online. Produsele din carne comandate online, pe acest site, ajung la consumatori direct d [...]
Vanzarile de alimente, bauturi si tutun au crescut in iulie, cu 11,4% ca serie bruta, fata de aceeasi luna a anului trecut, si cu 5% comparativ cu iunie, in timp ce vanzarile de produse nealimentare au inregistrat un avans de 8,7% si, respectiv, 3,5%, astfel ca afacerile din comertul cu amanuntul au inregistrat un plus de 6,3%. Comertul cu amanuntul al carburantilor pentru autovehicule in magazine specializate a scazut, in serie bruta, cu 3% in iulie, raportat la luna similara a anului [...]
Fondată în 2002, unitatea de procesare a laptelui care apartine grupului Cris-Tim a beneficiat anul trecut de o investitie de de  675.000 de euro, materializata in dezvoltarea fermei de vaci de lapte, Eco-Ferm. Legat de activitatea din domeniul procesarii laptelui, domnul Radu Timiș, Presedinte al Cris-Tim, a declarat pentru revista Fabrica de Lapte ca ”produsele lactate cu marca Mândruța” vor fi din ce în ce mai prezente pe raftu [...]
”Afacerile din industria locală a cărnii vor merge mai bine în 2014”, potrivit domnului Ștefan Pădure, directorul executiv al Asociației Române a Cărnii (ARC), acela care a acordat un interviu cotidianului Bursa. Prognoza optimistă este, însă, deocamdată contrazisă de ultimele evoluții din sector, săptămâna trecută doi crescători de porci și un producător de carne intrând în insolvență sau în faliment, consideră jurnaliștii de l [...]
Agroland, cea mai puternica retea de magazine agricole din Romania, cu 17 ani de experienta in vanzarea de pui de o zi, investeste 400.000 euro pentru a dezvolta o noua linie de business – comercializarea de carne de pui sub marca de „Pui Rustic”. Investitia va fi preponderent directionata catre achizitia si dotarea primelor ferme de mici dimensiuni cu linii automate de hranire si adapare, furnizate de Agroland. „Pana la finalul anului 2017, estimam ca vom detine 50% [...]
Auchan Franța va investi 200 milioane de euro în reducerea prețurilor în următorii doi ani, scrie Le Blog Mulliez. La decizie au “contribuit” și performanțele slabe ale formatului hypermarket anul trecut, o divizie vitală pentru francezi, pentru că reprezintă peste 75% din vânzările sale în Franța.    În acest sens, chiar în următoarele zile, retailerul va lansa un catalog promoțional, care va fi “deosebit de agresiv”. P [...]
Alevia, compania romaneasca specializata in productia de suplimente alimentare si ceaiuri, anunta finalizarea extinderii fabricii din Falticeni, judetul Suceava. Extinderea cladirii de productie si birouri, inclusiv achizitia utilajelor performante, s-a ridicat la 1.000.000 de euro. Aceasta noua investitie aduce valoarea intregului complex Alevia la 2.000.000 de euro.   Unitatea Alevia, in care lucreaza 160 de angajati, atat in zona de productie, cat si in departamentul de vanzari, are o [...]
Rusia mai dispune de rezerve de alimente, din toate categoriile, pentru două săptămâni doar, după ce, săptămâna trecută, Moscova a decis interzicerea, timp de un an, a importurilor de produse agroalimentare din SUA și UE, conform afirmațiilor făcute de vicepremierul rus Arkadi Dvorkovici, la postul public de televiziune Rossia-24, citat de Bursa. “La principalele tipuri de alimente, dacă vorbim despre situația la zi, dispunem de rezerve pentru două săptămâni”, [...]

 

Meat Milk TV
meatmilk
Debitron Termo
testo
infoALIMENT MAGAZIN