Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

În ianuarie 2017, restaurantul El Pato a inițiat campania de prezentare a pieței de vinuri „Veni, Vidi, Vinum” cu scopul de a oferi iubitorilor de vinuri posibilitatea de a cunoaște vinuri de calitate recomandate de reprezentanți ai companiilor producătoare. Campania se derulează timp de 6 luni, în perioada ianuarie - iunie 2017, cu sprijinul partenerilor media și a producătorilor de vin. Pe durata campaniei vor fi prezentați producători mai puțin cunoscuți publicului larg, vor fi organizate degustări de vinuri și evenimente pentru presă.


Campania a debutat cu evenimentul de prezentare a vinurilor Cramei Cepari, în cadrul căruia au fost oferite spre degustare 3 vinuri din colecția privată Ilarie Prioteasa: Cabernet Sauvignon, Crâmpoșie și Rosé. La eveniment au participat clienți ai restaurantului El Pato, jurnaliști și iubitori ai vinurilor de calitate.


Campania va continua cu o nouă degustare în cadrul căreia va fi lansată oficial campania ”Veni, Vidi, Vinum”, în prezența mass-mediei, a reprezentanților companiilor producătoare și a publicului larg.


”Am început campania ”Veni, Vidi, Vinum” cu scopul de a prezenta publicului larg vinuri bune create de companii producătoare mai mici și, din aceste motive, mai puțin vizibile. Pornind de la numele campaniei care este o asociere cu celebra zicală atribuită lui Julius Cezar (”Veni, Vidi, Vici” = ”Am venit, Am văzut, Am învins”) și până la Motto-ul campaniei ”Un vin bun după serviciu...”, prin toate acțiunile încercăm să venim în sprijinul producătorilor de vinuri mai puțin cunoscuți și să-i prezentăm atât clienților noștri, cât și publicului larg”, a declarat Florian Barac, manager și acționar El Pato.


Despre El Pato


Restaurantul El Pato a fost creat in 2008 sub numele Chez Marie Icoanei dezvoltându-și, timp de 8 ani, o clientelă iubitoare de mâncare de calitate și vinuri bune.


În 2016, pentru a răspunde tendințelor pieței, restaurantul a trecut printr-un proces de rebranding în cadrul căruia și-a schimbat numele și înfățisarea dar și-a păstrat personalul și calitatea servciilor. Meniul restaurantului este internațional, fiind îmbogățit cu produse românești și preparate pe bază de carne de rață.


În prezent, El Pato este unul dintre puținele restaurante de sine-stătătoare din Capitală, în care se poate lua micul dejun și singurul local din București cu o pagină de meniu plină cu mâncăruri din carne de rață.


Contact: Restaurant El Pato pr@elpato.ro

Alte articole recomandate:

Cramele Recaș întâmpină Sărbătorile de iarnă cu o nouă gamă de vinuri roșii. Aceasta completează portofoliul de vinuri premium, adresate industriei HoReCa, și vrea să fie prelungirea, în roșu, a gamei  Sole, care se bucură deja de succes. Prin Sole, Cramele Recaș au reușit să surprindă prospețimea zilei și razele de soare în vinuri albe și rose. Noua colecție, denumită Selene, după întruchiparea [...]
ACPA Romania a organizat Conferinta de Presa”Optimum Cibum” la Institutul de Bioresurse Alimentare(IBA). In cadrul conferintei, au fost  abordate  urmatoarele teme: Prezentarea Studiului despre mere realizat la solicitarea ACPA Romania de IBA, studiu care a demonstrat calitatea superioara a merelor romanesti; Prezentarea unui  studiu realizat de ACPA Romania despre Napolitane, o categorie de dulciuri extrem de bine comercializate in perioad [...]
(Comunicat) Gama de vinuri La Umbra, special creată pentru piața externă în 2010 și care a cucerit în ultimii 7 ani piețe de mare consum și mature precum Marea Britanie, Germania, Danemarca și Austria, este disponibilă acum și pe piața locală cu trei sortimente: Fetească Neagră, Fetească Regală și Rosé Cabernet Sauvignon. Noile sortimente sunt create în stilul vinurilor care au cucerit clienții externi: proaspete, [...]
Anul 2016 a fost unul deosebit de agitat, în zona Industriei alimentare. Iată, mai jos, cele 10 evenimente care au marcat zona economică la care facem referire, clasamentul fiind întocmit de colegii de la Ziarul financiar:   1. Vânzarea producătorului de lactate Albalact către grupul francez Lactalis Grupul francez Lactalis a cumpărat în acest an producătorul român de lactate Albalact, adjudecându-și astfel poziția de lider în piața de lactate. [...]
  Evolva – firma elvețiană din domeniul "biologiei sintetice" care produce stevia, vanilină, precum și alte ingrediente prin fermentarea microbiană - este pe punctul de a achiziționa compania Allylix din San Diego pentru a crea un "adevărat centru de putere în tehnologii de fermentare pe bază de drojdii", informează Food Navigator. Ambele companii au atras o mulțime de interese recent deoarece producătorii de alimente explorează potențialul [...]
Prințul Charles al Marii Britanii și-a propus construirea a zece stații de epurare în mai multe sate din județele Alba, Sibiu, Mureș și Brașov. Finanțarea va fi asigurată din fonduri europene, iar detaliile proiectului au fost discutate cu ministrul Mediului, Rovana Plumb, la reședința regală a Prințului de Wales.   Proiectele urmează să fie implementate de Ministerului Mediului și de Fundația Mihai Eminescu Trust, patronată de Prințu [...]
(Comunicat) METRO Cash & Carry România lansează „METRO – Starurile Comunității”, o competiție organizată cu ocazia aniversării a 50 de ani de la înființarea METRO Cash & Carry și care își propune să pună în valoare contribuția întreprinzătorilor la bunăstarea comunităților locale din care fac parte și să recompenseze  antreprenorii care derulează proiecte de responsabilitate socială. [...]
Compania italiana Mily Lab propune procesatorilor un nou echipament destinat fabric[rii ricotta.In func'ie de varianta aleas[, capacitatea de procesare este de 2000 – 3000, sau 5000 l de lapte. Construit ]n ]ntregime în AISI 304 din oțel inoxidabil, sistemul de formă cilindrică are un fund conic cu perete dublu de izolare termica și este echipat cu următoarele: - Cadru de sprijin - Acces scara din otel inoxidabil - Admisie de aer și evacuare în  partea [...]

 

Meat Milk TV
testo
testo
infoALIMENT MAGAZIN