Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

Prezentă cu stand propriu în pavilionul central al complexului Romexpo, care a găzduit inclusiv partea tehnologică din cadrul secțiunii Indagra Food, firma Linde Gaz România s-a bucurat atât de numeroși vizitatori, cât, mai ales, de un foarte dens program de dialoguri și negocieri cu actuali și posibili beneficiari.


Astfel, oaspeții companiei Linde Gaz au putut lua cunoștință cu ultima ofertă de gaz industrial cu aplicabilitate în:


BăuturiProduse lactateAlimente uscate și produse de patiserieFructe și legumeIndustria cărniiUlei și grăsimiAlimente gata preparate și cateringPește și fructe de mare


Trebuie subliniat faptul că Linde Gaz România detine o echipă experimentată de specialiști ce vă poate ajuta să răspundeti cerintelor clienților. Tehnologiile și aplicațiile de ultimă oră optimizează procesele, îmbunătățesc calitatea, cresc profiturile și măresc termenul de valabilitate.


Aplicatiile Linde Gaz România în acest domeniu cuprind impregnarea cu gaz inert, carbonatarea, congelarea, răcirea si ambalarea în atmosferă de protectie. De asemenea, sunt disponibile aplicatii inovative pentru tratarea apeihidrogenareafumigareafumigarea și horticultura în sere.


Linde respectă toate standardele naționale și internaționale aplicabile în domeniul industriei alimentare. Aditional, am dezvoltat o gamă de echipamente de detectie gaze sub brandul G-TECTA™  brand.

Alte articole recomandate:

Inflația ar putea depăși nivelul maxim al intervalului de variație stabilit de Banca Națională a României, de 3,5%, în cazul unui an agricol slab, a declarat președintele Consiliului Fiscal, Ionuț Dumitru, într-un interviu acordat AGERPRES.  'Date fiind incertitudinile legate de anul agricol, care influențează foarte mult prețurile la alimente, și de calendarul prețurilor administrate, unde mai avem ajustări destul de importante de făcut, inflația mai are anumit [...]
Asociația Română a Cărnii și APRIL solicită reducerea cotei de TVA pe toată filiera de producție-procesare-comercializare, urmând să itensifice acțiunile de convingere a autorităților de luarea acestei măsuri. Astfel, într-un comunicat, ARC transmite că ”Scăderea TVA la carne și produse din carne, propusă în proiectul noului Cod Fiscal, va contribui la salvarea de la faliment a multor firme din domeniu, va ajuta la creșterea [...]
Premierul Victor Ponta a declarat ieri seara, că ar prefera ca mai întâi să se reducă TVA la fructe, legume și carne,, dar aceste reduceri se vor putea negocia după ce vom avea încasările pe primul semestru de TVA la pâine. 'Dacă avem un ritm de creștere așa cum am avut în 2013, de 3,5% e sustenabilă propunerea privind reducerea TVA la 19%. Trebuie să mergem atât cât se poate tot spre zone țintite în care să reducem TVA, deocamdată în zon [...]
(Comunicat) Asociația profesională de standardizare GS1 Romania, în parteneriat cu Guvernul României – Ministerul Energiei, Întreprinderilor Mici și Mijlocii și Mediului de Afaceri, organizează Lansarea oficială a agregatorului național de date de încredere despre produse “Cumpară Informat”.   Lansarea are loc luni, 28 septembrie a.c., cu începere de la ora 10, în București, la Hotel InterContinental, [...]
Actualul director general al Agenției de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit (APDRP), George Turtoi, va fi numit în funcția de secretar de stat în Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, propunerea fiind înaintată deja premierului Victor Ponta, a declarat, pentru AGERPRES, ministrul agriculturii, Daniel Constantin. 'Am înaintat ieri, premierului Victor Ponta propunerea mea pentru funcția de secretar de stat în locul lui Achim Irimescu. Este vorba [...]
EXPO-Conferința Internațională Meat & Milk 2015, care s-a desfășurat în zilele de 3 și 4 iunie la Hotel Alpin din Poiana Brașov și-a confirmat statutul de moment de maximă importanță pentru sectoarele vizate dar și pentru întreaga agroindustrie românească. Afirmația este dovedită din plin de mesajele pe care organizatorii (Agenția infoGROUP și revistele Fabrica de Lapte și Fabrica de Carne), le-au primit de [...]
Casa Panciu – Crama Natura (compania Natural Expert SRL) a prezentat la Expoziția internațională INDAGRA 2014, eveniment desfășurat în București, în perioada 29 octombrie – 2 noiembrie mai multe noutăți. Astfel, vinurile companiei sunt prezentate sub o nouă înfățișare, în sensul că sticlele din gama premium a vinurilor Casei Panciu au trecut printr-un proces de rebrendare. Casa Panciu – Crama Natura a venit la [...]
Erwin Vondenhoff, directorul general al Heidi Chocolat, va pleca din companie, succesorul sau la conducerea Heidi fiind Franco del Fabbro, fost director general al Kraft Foods Bulgaria in cadrul Mondelez.  Franco del Fabrro, noul director general al Heidi, are o experienta de peste 20 de ani in managementul brandurilor internationale. Acesta a activat in mai multe companii din industria FMCG, ocupand pozitii importante in cadrul Mondelez (Senior Category Marketing Director Philadelphia [...]

 

Conferinta Meat Milkk 2019
Meat Milk TV
infoALIMENT MAGAZIN
Ultimele anunturi