Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

Târgul internațional pentru industria alimentară, Indagra Food, a devenit și în acest an spațiul de expunere a sute de produse, tehnologii inovatoare și de desfășurare a unor sesiuni informative cu privire la o alimentație sănătoasă.


Pe o suprafata de 10.000 mp, între 2 și 6 noiembrie, în Pavilionul Central ROMEXPO, au expus peste 160 de companii din România și de pe piețele cu industrie alimentară dezvoltată. La eveniment au fost prezente firme din: Bulgaria, Cehia, China, Finlanda, Italia, Liban, Moldova, Polonia, România, Serbia, Turcia, Ucraina și Ungaria.


Evenimentul a reprezentat platforma pentru lansarea și vânzarea de produse, prezentarea noutăților din domeniu, stabilirea de noi relații de afaceri și încheierea de contracte. De la eveniment nu au lipsit firme importante a căror activitate se desfășoară în domenii precum:


Utilaje și echipamente dedicate industriei laptelui și panificației;


Soluții complete pentru industria cărnii;


Utilaje si echipamente pentru abatoare și carmangerii;


Producția și exportul de carne;


Echipamente pentru industria băuturilor;


Utilaje și accesorii pentru ambalarea produselor alimentare și non-alimentare


Echipamente de: manipulare, transport, logistică și depozitare;


Producția și comercializarea de brânzeturi;


Produse și servicii pentru o alimentație integrală.


Pentru organizarea Indagra Food, Romexpo a colaborat cu partenerii săi, Camera de Comerț și Industrie a României și Addor Events.


Concomitent, au avut loc Idagra- Târgul internațional de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei, si Târgul de vinuri, băuturi alcoolice și non-alcoolice.

Alte articole recomandate:

Workshop-ul Fabrica de Carne din prima zi a Expo-Conferinței Meat & Milk 2014 a dat ocazia domnului Leonard Lepădatu, Application Dept Linde Gas România să susțină comunicarea cu titlul ”Echipamente de congelare și răcire criogenică”, în fapt, să prezinte oferta de soluții tehnologice destinate tratamentului la frig, al cărnii. Implicată de-a lundul anilor în mod activ în dezvoltarea proceselor de răcire criogenică, Linde Gas și [...]
În octombrie, crescătorii brazilieni porci au început aprovizionarea pieței ruse cu carne de porc la prețuri mai mici, a anunțat vice-președintele Asociație de Producători de Proteine Animale din Brazilia, citat de PigProgress.net. “Potrivit datelor noastre, în septembrie prețurile (pentru livrările de carne de porc în Rusia) s-au realizat la prețuri mai mici, ținând cont de discuțiile și de cererile autorităților ruse și ale importatorilor”, a spus [...]
ALPMA anunță livrarea unei Linii de producere a branzei telemea, notează DairyIndustries. Linia dispune de vane deschise, cu o capacitate de 400 de litri. Capacitatea maximă de procesare este de 25.000 de litri.Echipamentul are următoarele caracteristici tehnice: -vane mobile dechise de 400 l cu harpe de taiere– jgheab de umplere coagul in forme bloc– forme bloc feta/telemea– inaltator forma bloc– rama de umplere coagul in forme bloc– masa de l [...]
Actorul Gerard Depardieu a anunțat că își va lansa propria marcă de vodcă, în Rusia, unde a primit cetățenia anul trecut. Actorul francez, aflat în vizită în regiunea Volga, a spus că băutura va fi produsă din materie primă pură din punct de vedere ecologic și cu apă de izvor, scrie The Telegraph. Depardieu a precizat că mai vrea să producă în Rusia o linie de ustensile de bucătărie și să deschidă un lanț de restaurante cu numel [...]
Peste 400 de kilograme de carne tocată stricată au fost descoperite, miercuri, de polițiștii și inspectorii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, într-un supermarket din București, potrivit unor surse din Poliție.  Conform surselor citate, anchetatorii Direcției de Investigare a Fraudelor din Poliția Română și inspectorii ANPC au făcut un control la supermarketul respectiv, după ce au avut, în prealabil o informație legată de faptul că în [...]
Vânzările de băuturi spirtoase realizate în sezonul estival pe litoralul românesc ajung la circa 30 mil. euro, iar preferințele și cheltuielile pentru licori tari diferă pe plajele din nord de cele de pe plajele din sud, arată o analiză ZF pe baza informațiilor de la unii dintre cei mai mari jucători din piață. „Aproximativ 5% din totalul vânzărilor anuale de bău­turi spirtoase se realizează pe litoral în perioada sezonului estival“, estimează [...]
În timp ce la nivel mondial, francezii dau sute de milioane de euro pentru a-și crește prezența pe noi piețe (săptămâna aceasta Lactalis a plătit peste 250 mil. euro, potrivit Reuters, pe un producător din India), în România grupul francez închide fabrici din zone cu tradiție în prelucrarea laptelui, noteaza in editia de azi Ziarul financiar. Informațiile privind închiderile de fabrici au fost publicate într-un document din Monitorul Oficial, [...]
În ziua de 15 octombrie, la Balotești, în organizarea Consorțiului proiectului european FP7 SOLID și a Institutului Național de Cercetare Dezvoltare pentru Biologie și Nutriție Animală România, se deschid lucrările Workshop-ului Internațional cu tema „Sisteme de producere a laptelui în Estul Europei”, eveniment care se va încheia în ziua de 16 Octombrie 2015, la sediul din Balotesti al INCDBNAR. [...]

 

Conferinta Meat Milkk 2019
Meat Milk TV
infoALIMENT MAGAZIN
Ultimele anunturi