Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

Succesul unui restaurant este determinat de mai mulți factori. În primul rând, gustul mâncării, aspectul acesteia și felul în care sunt serviți clienții la masă. La fel de importantă este și atmosfera și valoarea întregii experiențe.


Aceste criterii intră și în evaluarea de către oameni pe platforma de călătorie TripAdvisor care tocmai și-a decis cele mai bune restaurante din Europa în 2016, potrivit Business Magazin.


Primul loc îl obține un restaurant din Spania numit Martin Berasategui, ce a primit 5 stele din 5 în urma a 977 de recenzii. Localul se află într-un orășel numit Lasarte, în apropiere de San Sebastian, iar prețul unei mese, în medie, este de 720-1200 de lei, potrivit TripAdvisor.


Locul doi în clasament îl ocupă un restaurant cu trei stele Michelin din Franța numit Maison Lameloise. Acesta se află în localitatea Chagny și prețul unei mese se plasează între 473 și 946 de lei.


Podiumul este încheiat de un alt restaurant franțuzesc numit L'Auberge de l'Ill, urmat de Belmond Le Manoir aux Quat'Saisons din Marea Britanie, apoi urmează Ristorante Don Alfonso 1890 din Italia.


Primul restaurant din România aflat pe lista celor mai bune restaurante din Europa în 2016 este the ARTIST ce se află pe locul 17. Restaurantul bucureștean se bucură de 4,5 din 5 în urma a 663 de recenzii, ceea ce-l face cel mai bun local din România, conform TripAdvisor.


the ARTIST este momentan închis urmând să fie redeschis într-o nouă locație pe Calea Victoriei. Topul restaurantelor din România este completat de Bistro GUXT (2), La Pescăria Dorobanților (3), Becas Kitchen (4) și Shakira (5), toate în București.

Alte articole recomandate:

Directorul general al Heineken Romania, Onno Rombouts, a preluat functia de presedinte al Asociatia Berarii Romaniei incepand cu aceasta luna, inlocuindu-l din aceasta pozitie pe Andrew Highcock, fostul presedinte al Ursus Breweries, care a asigurat presedintia Asociatiei pe parcursul anului 2013. ”Sunt onorat sa fiu numit in aceasta functie si sa pot continua munca predecesorilor mei. In ciuda dificultatilor economice, sectorul berii a continuat sa aiba o contributie puternica la [...]
Creșterea consumului zilnic de cafea ar putea reduce riscul de îmbolnăvire de diabet, a anunțat o echipă de cercetători din Statele Unite ale Americii și Singapore. Pornind de la trei studii americane efectuate pe 120.000 de persoane, în cea mai mare parte, angajați din sistemul medical, echipa de cercetători a stabilit o legătură între suplimentarea consumului zilnic de cafea cu o ceașcă și jumatate, timp de patru ani, și reducerea cu 11% a riscului de îmbolnăvire cu [...]
(Comunicat) În luna ianuarie 2018, comparativ cu luna corespunzătoare din anul precedent atât  sosirile cât  și înnoptările în structurile de primire  turistică cu  funcțiuni de cazare, au înregistrat creșteri ,  fiecare cu câte 9,6 %.    Comparativ  cu  luna  [...]
Conform analizei Rabobank,  faptul că ne aflăm în cel de-al treilea an consecutiv de deficit al producției de cacao, va duce la prețuri exorbitante în 2014. Rabobank a prognozat un deficit mai mare cu 100.000 de MT la cacao, pentru anul agricol curent și a prezis un deficit mai mare pentru 2014/2015, însoțit de o creștere a prețului cu 12% mai mult decât cel actual. Condițiile meteo nefavorabile din Coasta de Fildeș -cel mai [...]
Floriol, lider în inovație pe piața de ulei îmbuteliat, își completează portofoliul de produse cu un nou sortiment, Floriol Vitality, un amestec perfect echilibrat de uleiuri rafinate de rapiță, germeni de porumb și floarea-soarelui. Datorită conținutului natural de Omega 3 și Omega 6 care contribuie la menținerea concentrațiilor normale ale colesterolului din sânge, Floriol Vitality este recomandat persoanelor interesate de o dietă [...]
Directorul general al FAO, José Graziano da Silva, a făcut apel pentru sisteme alimentare mai sănătoase și mai durabile, și a spus că agroecologia poate contribui la o astfel de transformare. José Graziano da Silva a făcut acest apel în timpul alocuțiunii de deschidere la cel de-al doilea Simpozion Internațional pe Agroecologie desfășurat la Roma (3-5 aprilie). El a spus că majoritatea producției de alimente se bazează pe sisteme de [...]
  Primul studiu QUDAL – QUality meDAL in Romania arata ca, in mintea consumatorilor romani, Borsec este apa minerala carbogazoasa nr.1 in ceea ce priveste calitatea, informeaza Magazinul Progresiv. Datorita acestui rezultat, brandul detinut de Romaqua Group are dreptul de a purta statusul QUDAL – No.1 in calitate si medalia de aur QUDAL -TOP QUality meDAL cu maximum cinci stele pentru calitate in categoria apa minerala carbogazoasa. Acesta este primul studiu QUDAL realizat [...]
Adunarea generală a acționarilor Mondelez România, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața dulciurilor, se va reuni pe 2 decembrie pentru a aproba desființarea și radierea din Registrul Comerțului a punctului de lucru din Brașov, de pe Strada de Mijloc nr. 37A, aceasta fiind adresa fabricii în care până în urmă cu șase ani se producea brandul românesc de ciocolată Poiana.   „La momentul în care se desființează un punct de lucru acolo nu se [...]

 

Meat Milk TV
testo
testo
infoALIMENT MAGAZIN