Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

Timioreana i Ciuca, branduri ale productorului de bere Ursus Breweries, au ocupat anul trecut primele dou poziii în clasamentul celor mai vândute mrci de bere, având fiecare o cot de pia de 14,1%, arat datele companiei de cercetare de pia Canadean.


„Timioreana i Ciuca sunt cele mai vândute dou beri din România în funcie de volum“, spunea recent Igor Tikhonov, preedintele Ursus Breweries, care cita compania AC Nielsen.  În clasamentul celor mai vândute cinci branduri mai sunt prezente Bucegi i Neumarkt, branduri ale Heineken, dar i Noroc, produs de Bergenbier.


Astfel, cele trei subsidiare ale multinaionalelor SABMiller, Heineken i Molson Coors domin cu brandurile pe care le produc clasamentul celor mai vândute mrci de bere.


Toate cele cinci branduri prezente în clasament fac parte din segmentele mainstream i economic într-o industrie în care mai bine din jumtate din vânzri sunt reprezentate de berea la PET. 

Alte articole recomandate:

În contextul în care în ultimii ani am asistat la mai multe incidente privind proveniența unor produse alimentare, atât la nivel național, cât și european, trasabilitatea reprezint o soluție care garanteaz siguranța produselor alimentare, informeaza revista Progresiv. Care sunt cerințele pe care trebuie s le respecte operatorii din sectorul alimentar privind normele de trasabilitate și ce responsabilitți au [...]
    Regulament 1169, numele tau e Dezastru si, da, recunoastem, titlul a fost sugerat de cuvintele lui Shackespeare: ”Femeie, numele tau e fatarnicie”. Dar, fatarnicia invocata in Hamplet de geniul dramaturgiei mondiale nu e departe de adevarul situatiei de acum a companiilor din Industria alimentara din Romania, care, de la data de 13 decembrie, trebuie sa treaca la o noua forma de etichetare. Lucrul acesata a iesit in evidenta ieri, la Seminarul organizat de Federatia [...]
Sistemele moderne de pardoseli pentru domeniile industriale au la baz tehnologii carepermit îmbinarea optim dintre utilitate, condiii arhitecturale specifice, design i cerinele beneficiarilor. Beneficiind de rezultatele preocuparilor propriilor specialisti, Sika a dezvoltat soluii pentru industria alimentar care respect standardele i normele europene în domeniu, adaptate la cerinele proiectelor de pe piaa autohton, prin suportul oferit de ctre consultanii s [...]
În cursul lunii noiembrie 2015 ANSVSA și Direciile judeene sanitare veterinare i pentru sigurana alimentelor precum i a municipiului Bucureti au desfsurat activiti de control în unitile din industria agroalimentar.   Unitile din industria agroalimentar controlate desfoar activiti pe domenii de activitate diverse, precum fabricarea produselor de morrit, a pâinii i produselor de patiserie, a altor produse alimentare, a buturilor rcoritoare i [...]
Organizația Mondial a Sntții a publicat clasamentul mondial al consumului de alcool. Metodologia folosit de OMS a fost calcularea consumului de alcool a persoanelor, începând cu vârsta de 15 ani sau mai în vârst. Datele se refer la anul 2014, cu excepția coloanele "înregistrat" și "total". Coloana "înregistrat" ​​se refer la consumul mediu înregistrat pentru perioada 2003-2013. Consumul neînregistrat a [...]
Proiectul de cercetare denumit NanoPack a fost susținut financiar de ctre Consiliul danez pentru cercetare strategic și a fost axat pe dezvoltarea de noi materiale bioplastice pentru termoformarea tvilor de ambalare a produselor din carne. Partenerii din cadrul proiectului au fost Riso DTU Universitatea din Copenhaga, Facultatea de Științe ale Vieții IFV, DTU Food, Faerch Plast A/S și Institutul Danez de Cercetri în domeniul Crnii-DMRI. Scopul a fost de [...]
(Mediafax) Productorii elveieni de brânzeturi vor s combat falsificarea produselor lor, între care renumita brânz Emmental, cu ajutorul amprentei genetice, înfiinând în acest scop un depozit unde, la o temperatur de minus 80 de grade Celsius, sunt pstrate 10.000 de mostre de bacterii din lapte. Industria elveian a brânzeturilor, care a realizat anul trecut exporturi de 604 milioane de franci elveieni (659 milioane dolari), a recurs la metoda [...]
  Compania Naturex a dezvoltat o culoare roșu care este solubil în ap și care nu se împrștie și care nu conține carmin – fiind atât în concordanț cu cerințelor clienților pentru soluții de culoare cu dou straturi în aplicațiile din industria lactatelor cât și cererilor consumatorilor pentru produse cu etichet curat, informeaz Food Navigator. Prezentarea noului ingredient a avut loc [...]

 

Living fresh
meatmilk
indagra
indagra food
testo
infoALIMENT MAGAZIN