Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

"Bazarul cu mirodenii” dorește să își majoreze vânzările, atât prin promovare și fidelizarea clienților, cât și prin dezvoltarea unei zone în care clienții să poată servi un ceai sau o cafea.


„Această idee mi-a venit în momentul în care am văzut spațiul comercial. Mă gândesc la 3-4 mese unde, pe lângă cafea și ceai, să putem servi diverse gustări”, a declarat domnul Mihai Florea, citat de Progresiv.


Proprietarul se mai gândește și să extindă sortimentația cu o gamă de vinuri eco. „Am întâlnit în urmă cu doi ani, la un târg la care am participat, un producător de vinuri eco din Franța. Am discutat atunci, însă nu s-a materializat proiectul.


Este însă un exemplu de ce am mai putea face. Oricum, vom fi foarte atenți la extinderea sortimentației pentru că nu vreau să ne transformăm în băcănie. Vrem să rămână clar în mintea clienților profilul magazinului nostru”, conchide proprietarul Bazarul cu mirodenii.

Alte articole recomandate:

Companie de produse alimentare olandeză Wessanen a semnat acordul să achiziționeze compania italiană producătoare de băuturi organice Abafoods pentru suma de 52 mil euro, au declarat reprezentanții companiei, informează Food Navigator. Abafoods produce brandul de băuturi organice Isola Bio, specializată in bauturi alternative pe bază de lapte din migdale, nucă de cocos și cereale, inclusiv orez, ovăz, alac și soia. Compania fabrică, de asemenea, băuturi fără soia pe bază [...]
In Romania, Hochland a lansat cascavalul in anul 2002 si in prezent produce 2.000 de tone anual. Principala piata de desfacere este cea locala, exporturile reprezentand o activitate inceputa recent.   Cascavalul produs la Sovata este exportat in tari precum Bulgaria, Serbia, Croatia si Macedonia. Pe piata romaneasca, evaluata la 100 de milioane de euro, Hochland detine o cota de 18%.   “Piata locala nu are evolutii spectaculoase, cascavalul este principala categorie cu [...]
Dupa doi ani si jumatate de la incheierea parteneriatului cu Carrefour, reteaua locala Angst a decis sa iasa din aceasta alianta. Asta inseamna ca 20 de magazine care purtau si numele Carrefour Express vor reveni la brandul initial, respectiv Angst, dupa cum informeaza ModernBuyer.   In urma acestei decizii, in franciza Express vor ramane 45 de magazine (10 in orasul Brasov, unul in Galati, trei in Giurgiu, unul unitate in Satu Mare, iar restul in Bucuresti si Ilfov), o [...]
Ca urmare a publicarii de catre revista Fabrica de Lapte a unor acuzatii lansate de Brandprivat.ro, la adresa companiei Lactag, acuzatii care vorbesc despre modul incorect in care firma argeseana ar informa consumatorii, am primit la redactie mai multe opinii care vin sa demonteze argumentele publicatiei citate. Iata una dintre reactii: ”Ca proprietar si conducator de societate comerciala care detine o ferma mare de vaci de lapte, ferma stabila si activa de multi ani in Romania, pot [...]
(Autor: Maria Demetriad)  Principalele materiale metalice utilizate în industria alimentară, cu aplicabilitate în sectorul dulciurilor sunt oțelul inoxidabil, aluminiul și staniul, atenția principală fiind îndreptată împotriva transferului de metal de la ambalaj, la produs. Totodată, este necesar controlul precis al acidității, considerată factor principal în apariția oxidării.   Oxidarea, principalul pericol   Aciditatea, [...]
Variind de la echipamente entry level-low cost și terminând cu utilaje sofisticate, Marden Edwards propune soluții eficiente de paletizare, furnizând inclusiv folii protectoare, anunță WorldPackaging. Echipamentele, cât se poate de versatile, pot funcționa cu folii de diverse dimensiuni, în funcție de necesitățile fiecărui beneficiar. Precizia de ambalare și gradul de aderență al foliei asigură executarea unor operațiuni [...]
Cooperativa Someș-Arieș negociază închirierea fabricii de brânzeturi fermentate Napolact de la Țaga, închisă din 2013, ne-a spus Mircea Ciurea, administratorul Cooperativei. Tratativele cu Napolact sunt purtate de reprezentanții Consiliului Județean (CJ) Cluj, prin intermediul Clusterului Agro-Food-Ind Napoca, înființat de CJ Cluj. Din partea Cooperativei au fost la negocieri directorul tehnic Călin Fărgaciu și președintele Dan Țandea, informeaza Agroinfo. Cooperativa [...]
Dupa patru ani consecutivi de expansiune, retailerul franco-belgian Cora Romania nu va mai deschide anul acesta cel doua noi hipermarketuri programate si anuntate initial in Brasov si Bucuresti. Planurile de extindere aferente anului in curs, anuntate inca din 2013, vizau inaugurarea proiectelor Victoria City din Bucuresti si a unui centru comercial in Brasov. Motivele amanarii celor doua deschiderii sunt diferite, de la caz la caz, si le vom detalia in cele ce urmeaza.   Cora detine un [...]

 

Meat Milk TV
testo
testo
infoALIMENT MAGAZIN