Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

"Bazarul cu mirodenii” dorește să își majoreze vânzările, atât prin promovare și fidelizarea clienților, cât și prin dezvoltarea unei zone în care clienții să poată servi un ceai sau o cafea.


„Această idee mi-a venit în momentul în care am văzut spațiul comercial. Mă gândesc la 3-4 mese unde, pe lângă cafea și ceai, să putem servi diverse gustări”, a declarat domnul Mihai Florea, citat de Progresiv.


Proprietarul se mai gândește și să extindă sortimentația cu o gamă de vinuri eco. „Am întâlnit în urmă cu doi ani, la un târg la care am participat, un producător de vinuri eco din Franța. Am discutat atunci, însă nu s-a materializat proiectul.


Este însă un exemplu de ce am mai putea face. Oricum, vom fi foarte atenți la extinderea sortimentației pentru că nu vreau să ne transformăm în băcănie. Vrem să rămână clar în mintea clienților profilul magazinului nostru”, conchide proprietarul Bazarul cu mirodenii.

Alte articole recomandate:

Deși consumul a crescut cu aproape 10% în primul trimestru al acestui an, un semnal puternic al ieșirii din criză, revenirea nu s-a văzut pe bursă: acțiunile companiilor din industria alimentară sunt pe minus de la începutul anului. Brokerii pun subperformanța bursieră a com­paniilor din industria alimentară pe seama faptului că acestea nu dețin cote relevante în piețele în care activează și pe lipsa de lichi­di­tatea acțiunilor.  Cele cinci companii [...]
(Autor: Prof. univ. dr. ing. Maria TURTOI Universitatea Dunărea de Jos din Galați)  Tumblerizarea este un proces fizic de transferare a energiei într-o bucată de carne. Acest proces îmbunătățește frăgezimea cărnii printr-o distribuție mai uniformă a lichidelor în țesut, de exemplu, a soluției de sare și printr-o extracție mai bună a proteinei solubile în saramură și migrarea sa spre suprafața bucății de carne. De asemenea, în timp [...]
ALPMA anunță livrarea unei Linii de producere a branzei telemea, notează DairyIndustries. Linia dispune de vane deschise, cu o capacitate de 400 de litri. Capacitatea maximă de procesare este de 25.000 de litri.Echipamentul are următoarele caracteristici tehnice: -vane mobile dechise de 400 l cu harpe de taiere– jgheab de umplere coagul in forme bloc– forme bloc feta/telemea– inaltator forma bloc– rama de umplere coagul in forme bloc– masa de l [...]
Aura Alexa Ioan:   În România, cateringul a apărut ca afacere de abia după Revoluția din 1989, dar marea explozie în acest domeniul a fost în anii 90, odată cu apariția faimoaselor bonuri de masă ceea ce a dus la o adevărată inflație de firme de catering. Inițial, aceste bonuri au fost concepute pentru a oferi salariatului o masă caldă la prânz, la sediul firmei, masă care era asigurată direct de firme specializate de catering. Firmele respective primeau de [...]
Transportatorul orădean de marfă Frigoexpres, care a intrat în insolvență în august anul trecut, a ajuns să își asigure 70% din  business din livrările în străinătate, în țări precum Germania, Franța sau Danemarca, unde a semnat contracte cu producători de legume și lapte după ce înainte de insolvență cea mai mare parte a afacerilor erau generate de transportul pe piața locală. „Am depus planul de reorganizare. Noi suntem optimiști, rămâne [...]
Compania Net BRINEL va participa la Expo-Conferința Internațională Meat & Milk 2016, eveniment care se va desfășura sub genericul ”SUBFINANȚARE, SUPRATAXARE, IMPORTURI-Ziduri în calea unui business de succes, într-o piață aflată sub dezechilibru”. Cu această ocazie, în cadrul workshop-ului Carne, din ziua de 12 mai, compania Net BRINEL va susține o prezentare în cursul căreia va detalia oferta de servicii [...]
Dr. Oetker, cel mai mare jucător de pe piața aditivilor alimentari, va construi o nouă fabrică în comuna Valea Iașului (județul Argeș), după ce anul trecut a achiziționat un teren de 14 hectare situat lângă actuala unitate de producție. Investiția ar putea depăși 15 milioane de euro. Dr. Oetker a plătit 1,8 mil. euro pentru achizi­țio­na­rea terenului aflat în pro­prie­tatea primăriei Va­lea Iașului, conform in­for­mațiilor furnizate de Nicolae [...]
Totalul energiei consumate de magazinele Mega Image din Bucuresti si Ilfov va fi acoperit de energie verde achizitionata de la Enel. “In anul 2012, am facut primul pas in utilizarea energiei verzi in magazinele noastre, Mega Image fiind in acel moment primul lant de supermarketuri din Romania care a investit in aceasta directie. In prezent, am reusit sa ne atingem obiectivul de a creste la maximum procentul de energie verde utilizat, iar acest rezultat demonstreaza angajamentul companiei [...]

 

Meat Milk TV
meatmilk
Debitron Termo
testo
infoALIMENT MAGAZIN