Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

"Bazarul cu mirodenii” dorește să își majoreze vânzările, atât prin promovare și fidelizarea clienților, cât și prin dezvoltarea unei zone în care clienții să poată servi un ceai sau o cafea.


„Această idee mi-a venit în momentul în care am văzut spațiul comercial. Mă gândesc la 3-4 mese unde, pe lângă cafea și ceai, să putem servi diverse gustări”, a declarat domnul Mihai Florea, citat de Progresiv.


Proprietarul se mai gândește și să extindă sortimentația cu o gamă de vinuri eco. „Am întâlnit în urmă cu doi ani, la un târg la care am participat, un producător de vinuri eco din Franța. Am discutat atunci, însă nu s-a materializat proiectul.


Este însă un exemplu de ce am mai putea face. Oricum, vom fi foarte atenți la extinderea sortimentației pentru că nu vreau să ne transformăm în băcănie. Vrem să rămână clar în mintea clienților profilul magazinului nostru”, conchide proprietarul Bazarul cu mirodenii.

Alte articole recomandate:

O metodă inovatoare de prelucrare a cărnii o reprezintă afumarea în câmp electrostatic, constând în ionizarea fumului în câmpuri electrostatice neuniforme, între un electrod activ și unul pasiv, informeaza MeatProcessing. Timpul de afumare durează 2– 5 minute, timp în care componentele din fum se depun pe suprafața produsului de unde difuzează în profunzime prin încălzirea produselor înainte și după afumare cu radiaț [...]
Producătoul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deține pe piața locală două fabrici la Salonta, județul Bihor, a avut în primele nouă luni o cifră de afaceri de 15,5 mil. euro, în creștere cu 19% față de aceeași perioadă a anului trecut. Până la finalul acestui an, compania așteaptă afaceri totale de 21 de milioane de euro, mai mult cu 17% față de anul trecut, notează Ziarul financiar.   „Evoluția pozitivă a afacerilor în primele nouă luni din [...]
Agricultorii se tem de efectele catastrofale pe care un eventual îngheț în următoarea perioadă le-ar avea asupra culturilor agricole însămânțate în toamnă, în lipsa unui acoperământ de zăpadă și pe fondul temperaturilor extrem de ridicate din lunile noiembrie și decembrie.   La rândul lor, agrometeorologii confirmă că un îngheț, care ar urma temperaturilor ridicate din ultima vreme, ar putea compromite o parte din culturile de toamnă, [...]
Producatorul de vinuri Vitis Metamorfosis, controlat de familia Antinori - printre cei mai importanti jucatori pe segmentul premium la nivel mondial – estimeaza o productie de 400.000 de sticle in acest an, in conditiile in care suprafata de vita de vie aflata pe rod aproape s-a dublat in acest an, la 70 de hectare. Vitis Metamorfosis, producator de vinuri premium, a inaugurat oficial prima sa crama – situata in localitatea Vadu Sapat din judetul Prahova, in regiunea viticola Dealu [...]
Pentru ca magazinele sunt pline de produse stricate care ajung in farfuriile oamenilor, zeci de bucatari profesionisti au dat in judecata Autoritatea pentru Protectia Consumatorilor.   Chefii cer schimbarea legii si obligarea producatorilor sa mentioneze pe etichete procentul exact de ingrediente, fara nici o inselatorie. In 2013, ANPC a inregistrat 4100 de plangeri impotriva magazinelor care au vandut marfa neconforma, informează Știrile Protv. 10 reclamatii, cu tot cu [...]
NEPI, cel mai mare jucător din piața imobiliară locală, cu active de peste 1,7 mld. euro, a cumpărat de la nemții de la Aberdeen Asset Management proiectul comercial Au­chan Titan, valoarea tranzacției ridicându-se la 86 mil. euro. Aceasta este prima achiziție de proporții pe care NEPI o face în România anul acesta după ce anii trecuți a cumpărat mai multe proiecte, printre care și Promenada Mall sau City Park Constanța. Proiectul comercial situat în [...]
Luând cuvântul în cadrul Mesei rotunde cu titlul ”Risc major: TVA ridicat, evaziune, private label”, din ultima zi a Conferinței Internaționale Meat & Milk 2014, domnul Liviu Harbuz, Vicepreședinte al Comisiei pentru Agricultură a Camerei Deputaților, a anunțat în premieră semnarea unei inițiative parlamentare care vizează reducerea TVA de la 24, la 9 %, pentru lapte, dar și pentru legume și fructe. Proiectul a [...]
O companie germană a dezvoltat dulciurile care reduc nivelul bacteriilor periculoase din gură și care ar putea preveni apariția problemelor dentare. Dulciurile probiotice au fost conceputepentru a împiedica microbii care pot distruge smalțul dinților, folosind o altă bacterie probiotică (lactobacillusparacasei), pentru a caputra bacteriile dăunătoare. Bacteriile prietenoase sunt eliberateîn salivă și reduc capacitatea bacteriilor dăunătoare de a se atașa de suprafața [...]

 

Meat Milk TV
testo
testo
infoALIMENT MAGAZIN