Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

Prezenta pentru prima oara la targul Alimentaria 2016, care se desfasoara la Barcelona, domnul Carles Puigdemont, Presedintele Cataloniei, a felicitat compania romaneasca Tual Fast Chance '98, in vizita la standuri pe care a facut-o in dimineata zilei de luni.


De fapt, putem spune cu deplin temei ca firma condusa de doamna Claudia Nacu poate fi numita vedeta momentului, din randul companiilor romanesti expozante la Alimentaria, datorita succesului deplin pe care l-a inregistra inca din momentul deschiderii portilor celei de-a 40-a editie manifestarii.


Pana in momentul de fata, doamna Nacu, in calitatea sa de General Manager al Tual Fast Chance '98, a avut numeroase runde de negocieri cu distribuitori din Madrid, Malaga, Alicante si Barcelona, care s-au aratat deosebit de interesati in a distribui produsele de patiserie semi-industriala pe care compania le comercializeaza sub cele doua marci ale sale, "Secretul Bunicii" si "Doctor Fursec".


Mai mult decat atat, doamna Nacu a declarat special pentru infoALIMENT Magazin, ca a purtat negocieri si cu reprezentanti ai Asociatiei Investitorilor din Spania care au venit direct la standul firmei din Pavilionul 1, pentru a propune infiintarea in Spania a unei filiale Tual, pentru a produce chiar in peninsula iberica delicioasele fursecuri si prajituri fabricate din cele mai bune ingrediente si dupa retete romanesti, traditionale. Ca varianta, investitorii spanioli au propus companiei Tual infiintarea unui depozit in Spania, pentru a demara distributia produselor la scara mare, in principal, pentru marile lanturi de magazine.


Insa, semnale mai mult decat favorabile au venit si din partea buyer-ilor din Franta si Italia, incantati de calitatea produselor dar, mai ales, de conceptul cu totul inovator, care se concretizeaza prin productia la scara mare a prajiturilor "din bucatarie", a "Bunatatilor ca odinioara", asa cum le descrie doamna Nacu.


Sa amintim ca succesul de la Barcelona vine firesc, in continuarea performantelor de exceptie de anul trecut, cand Tual Fast Chance a inregistrat o crestere a vanzarilor de peste 40 %, in urma investitiilor efectuate in special in departamentul de vanzari. (Corespondenta de la Barcelona, Ilie Stoian-27 aprilie 2016)

Alte articole recomandate:

O solicitare privind înființarea unei comisii parlamentare de anchetă referitoare la piața românească a băuturilor fermentate liniștit, precum și noi propuneri legislative privind susținerea producătorilor viticoli au fost formulate marți de membrii Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice din Camera Deputaților, în cadrul unei ședințe extraordinare desfășurate în localitatea Jariștea din județul [...]
Toata lumea a innebunit cu veganisme, lacto-vegetarianisme, pescetarianisme si raw foodismele in ultima vreme. Cum era de asteptat, carnivorii aveau nevoie sa-si reafirme identitatea. Desigur, campania Lidl este menita sa incurajeze consumul de carne dar si sa contracareze tendinta de alunecare a optiunilor spre zonele mai sus amintite. Iata manifestul care razbuna carnivorii, care oricum compun o majoritate covarsitoare din populatia Romaniei. 93% dintre romani au carne in [...]
Topul vizibilitatii brandurilor de Whisky si Vodka in online, in functie de expresiile folosite de utilizatori pe toate canalele analizate, este condus in luna februarie de Jack Daniel's Tennessee Whiskey Romania, Jagermeister si Ballantine’s. Topul celor mai importante pagini ale brandurilor de Whisky si Vodka in functie de numarul de "people talking about this", calculat de Facebook, si in functie de numarul total al activitatilor fanilor de pe pagina, calculat de fbMonitor, [...]
Acționarii producătorului de bău­turi spirtoase Prodvinalco din Cluj (simbol bursier VAC) se vor reuni în adunare generală pe 26 noiembrie pentru un vot privind distribuirea de noi dividende, în sumă de un milion de lei, din profiturile realizate în anii trecuți. Aceasta este a treia tranșă de dividende distribuite de companie în acest an. Valoarea brută a dividendului propus este de 0,0317 lei/acțiune. Pentru acționarii care dețin un număr egal sau mai mare de [...]
Pentru orice procesator de carne, fabricarea cârnaților reprezintă una dintre activitățile cu pondere importantă. Începând cu producția industrială și terminând cu aceea artizanală, variantele tehnologice sunt multiple. Waltsonic anunță exportul câteva echipamente recomandate companiilor mici și mijlocii, a celor aflate la început de activitate, carmangeriilor, dar și secțiilor de producție de produse proaspete, [...]
Compania Leoncini este unul dintre cei mai importanți producători de salumi de înaltă calitate din Italia. Înființată de Aristodemo Leoncini în 1918 în Barco di Reggio Emilia, un sat minunat pe dealurile emiliane, compania a crescut în mod constant, menținând întotdeauna afacerea în familie, care în zilele noastre a ajuns la a patra generație. La cele două fabrici din Verona și Langhirano există mai mult de 200 [...]
(Comunicat) Strategiile investiționale aplicate anul trecut au determinat atingerea unei cote de piață de 87% în industria de retail.  Compania fondată în 1991 cu capital integral austriac este astăzi principalul furnizor și integrator de soluții IT pentru industria de retail și cea alimentară din România, având sediul în București și filiale în Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brasov și Republica Moldova [...]
(Comunicat) În data de 22.08.2014, a fost diagnosticat primul caz de “Boala limbii albastre”(Bluetongue) în România, în județul Buzău. Această boală este produsă de un virus care afectează rumegătoarele și se transmite doar prin înțepătura unor insecte hematofage și nu prin contact direct între animale. Boala nu se transmite la om prin contactul direct cu animalul bolnav. Laptele sau carnea provenite de la animalele bolnave nu constituie un [...]

 

Meat Milk TV
testo
testo
infoALIMENT MAGAZIN