Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

Prezenta pentru prima oara la targul Alimentaria 2016, care se desfasoara la Barcelona, domnul Carles Puigdemont, Presedintele Cataloniei, a felicitat compania romaneasca Tual Fast Chance '98, in vizita la standuri pe care a facut-o in dimineata zilei de luni.


De fapt, putem spune cu deplin temei ca firma condusa de doamna Claudia Nacu poate fi numita vedeta momentului, din randul companiilor romanesti expozante la Alimentaria, datorita succesului deplin pe care l-a inregistra inca din momentul deschiderii portilor celei de-a 40-a editie manifestarii.


Pana in momentul de fata, doamna Nacu, in calitatea sa de General Manager al Tual Fast Chance '98, a avut numeroase runde de negocieri cu distribuitori din Madrid, Malaga, Alicante si Barcelona, care s-au aratat deosebit de interesati in a distribui produsele de patiserie semi-industriala pe care compania le comercializeaza sub cele doua marci ale sale, "Secretul Bunicii" si "Doctor Fursec".


Mai mult decat atat, doamna Nacu a declarat special pentru infoALIMENT Magazin, ca a purtat negocieri si cu reprezentanti ai Asociatiei Investitorilor din Spania care au venit direct la standul firmei din Pavilionul 1, pentru a propune infiintarea in Spania a unei filiale Tual, pentru a produce chiar in peninsula iberica delicioasele fursecuri si prajituri fabricate din cele mai bune ingrediente si dupa retete romanesti, traditionale. Ca varianta, investitorii spanioli au propus companiei Tual infiintarea unui depozit in Spania, pentru a demara distributia produselor la scara mare, in principal, pentru marile lanturi de magazine.


Insa, semnale mai mult decat favorabile au venit si din partea buyer-ilor din Franta si Italia, incantati de calitatea produselor dar, mai ales, de conceptul cu totul inovator, care se concretizeaza prin productia la scara mare a prajiturilor "din bucatarie", a "Bunatatilor ca odinioara", asa cum le descrie doamna Nacu.


Sa amintim ca succesul de la Barcelona vine firesc, in continuarea performantelor de exceptie de anul trecut, cand Tual Fast Chance a inregistrat o crestere a vanzarilor de peste 40 %, in urma investitiilor efectuate in special in departamentul de vanzari. (Corespondenta de la Barcelona, Ilie Stoian-27 aprilie 2016)

Alte articole recomandate:

Selgros România l-a promovat în funcția de CFO pe Herwig Arvay (Foto stânga) care, anterior, era responsabil de auditul intern al companiei. El este noul membru din board-ul de conducere al rețelei de magazine cash&carry, alături de Alexandru Vlad - în funcția de CEO – și Dorin Iordăchescu, aflat la conducerea departamentelor Achiziții, Marketing și Logistică, noteaza Progresiv. Noua structură de conducere a fost stabilită după retrager [...]
Tetra Pak, lider în industria procesării și ambalării alimentelor, anunță lansarea competiției naționale „Ținutul laptelui”. Competiția se adresează elevilor din clasele 0-VIII și constă într-un joc online educativ despre felul în care este produs și ambalat laptele școlar și despre reciclarea cutiilor de lapte după folosire. “Tetra Pak continuă și în acest an eforturile de promovare a alimentației echilibrate și a [...]
Unul dintre liderii sectorului de carne din România, compania Angst, își va expune produsele la standul care va fi organizat în zona B2B-Expo a Conferinței Internaționale Meat & Milk 2016, care va avea loc în zilele de 12 și 13 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   După cum am anunțat anterior, firma va fi reprezentată de domnul Sorin Minea, acela care, în calitatea sa de Președinte al Federație [...]
In aceasta toamna urmeaza sa intre in dezbaterea Senatului prevede reducerea cotei de TVA la 9 % pentru laptele de consum, legumele si fructele proaspete, informeaza Wall Street. Proiectul de modificare a Codului Fiscal a fost initiat de un grup de parlamentari apartinand PSD, UNPR, PPDD, PC, si PNL, printre care Octavian Bumbu, Marian Avram, Laurentiu Chirvasuta, Bogdan Ciuca, Petre Daea, Mircea-Titus Dobre, Gheorghe Emacu, Damian Florea, Marian Ghiveciu, Liviu Harbuz, Titi Holban, Florin [...]
(Mediafax) Grupul francez Carrefour, prezent în România cu 155 de magazine pe mai multe formate, a terminat primul semestru cu venituri de aproape 36 mld. euro, în creștere like for like (fără a se ține cont de expansiune) cu 4,3% față de aceeași perioadă a anului trecut, cel mai puternic avans din ultimii cinci ani. În Europa, creșterea a fost susținută de Spania, Belgia și România, pe celelalte piețe veniturile fiind stabile. Francezii au peste 10.000 d [...]
Această tranzacție marchează finalizarea acțiunii strategice a companiei de a se concentra asupra afacerii sale primare, anume cea de ambalaje primar pentru industria de lactate și alte produse alimentare, inițiate în 2010, informează Dairy Reporter.Markus Ehl, CEO-ul Oystar, a declarat că colaborarea cu noul proprietar al A + F poate duce acum la abordarea de piețe la care nu a fost în măsură să se concentreze pe în trecut.“Acum Oystar poate să [...]
 În cel mult o lună, producătorii și importatorii de spirtoase vor majora prețurile cu 10-16% pentru licorile fine și cu 20-28% pentru băuturile destinate consumului de masă. Efectele majorării accizelor la alcool se vor vedea peste mai puțin de o lună, respectiv după ce producătorii locali și importatorii își vor fi epuizat stocurile de băuturi produse sau achiziționate pe când acciza avea nivelul dinaintea termenului fiscal 1 septembrie. Pe baza datelor comunica [...]
“Am speranța că, până în septembrie2014,vom putea exporta carne congelată în China”, a spus Vladimir Mănăstireanu, președinte ANSVSA, la dezbaterea „ Plus-valoarea, influențată de relația STAT-INVESTITOR”, din cadrul Ședinței generale din prima zi a Conferinței Internaționale MEAT&Milk 2014, organizată la Sibiu, în 11-12 iunie a.c. Președintele ANSVSA a susținut că ” una dintre marile șanse ale agroindustriei de a se dezvolta [...]

 

Meat Milk TV
infoALIMENT MAGAZIN
Ultimele anunturi