Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

Compania Net BRINEL va participa la Expo-Conferința Internațională Meat & Milk 2016, eveniment care se va desfășura sub genericul ”SUBFINANȚARE, SUPRATAXARE, IMPORTURI-Ziduri în calea unui business de succes, într-o piață aflată sub dezechilibru”.


Cu această ocazie, în cadrul workshop-ului Carne, din ziua de 12 mai, compania Net BRINEL va susține o prezentare în cursul căreia va detalia oferta de servicii și aplicații IT destinate unui business de succes.


Referindu-se la activitatea companiei, domnul Marcel Borodi, CEO si fondator al Net BRINEL, afirma:


„Au trecut mai mult de 24 de ani de la infiintarea BRINEL, o companie pornita cu viziunea de a aduce tehnologia informatiei in folosul oamenilor si al companiilor, de a le face viata mai usoară si mai profitabila. Doresc sa impartasesc sentimentul de mandrie, pentru tot ce am realizat pana in prezent.


Cu sprijinul clientilor fideli, partenerilor de incredere si angajatilor implicati, grupul de firme este unul dintre cei mai respectati jucatori din piata IT romaneasca. Mandrie, dar si incredere in viitor, avem tot ce ne trebuie pentru a continua drumul si a ne consolida pozitia. Dorim ca in anii urmatori sa fim un partener strategic pentru clienti si furnizori, sa intelegem mai bine piata si sa ajutam la atingerea succesului si prosperitatii. Le multumesc tuturor celor care ne-au sprijinit in eforturile de a realiza prezentul si viitorul BRINEL”.

Alte articole recomandate:

În cadrul programului primei zile a Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk 2016, care se va desfășura în zilele de 12 și 13 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, va fi organizat Workshop-ul cu titlul ”Industria lactatelor, sub imperativul investițiilor în tehnologie”.    Astfel, în intervalul orar 11-14, participanții vor avea ocazia să ia contact cu cele mai noi informații tehnice și [...]
Prezentă la a 19-a ediție a INDAGRA, eveniment desfășurat în București, în perioada 29 octombrie – 2 noiembrie, în cadrul secțiunii produselor bio, Ferma Heroiu, producător de suc natural de mere și-a prezentat noile ambalaje de 0,3l, 1l și 2l.   ”Anul acesta am venit cu sucuri în ambalaje noi cu capacitatea de 0,3l, 1l și 2l. Până acum sucurile noastre erau comercializate doar în ambalaje de 3l și [...]
Printre cauzele evaziunii fiscale se numără povara taxelor, în special cele pe muncă, birocrația și calitatea slabă a serviciilor publice. Așa a ajuns România, spun producătorii, piață de desfacere pentru alcool obținut în fabrici ilegale, pentru țigări neverificate aduse din Cipru sau pentru haine sau încălțăminte pline de coloranți și care provoacă boli de piele.   Reprezentanții Consiliului Fiscal spun că datele statistice sunt influențate d [...]
După perioada Sărbatorilor de Paște, când la nivel global s-au consumat peste 250.000 de tone de ciocolată, marii producatorii se pregătesc pentru o creștere de cel puțin 2% a consumului în următorii ani, potrivit Financial Times.   Consumul de ciocolată a cunoscut o scădere în anul 2009, fiind urmată de un avans de 3% un an mai târziu, cifre care reflectă creșterea economică. Astfel, consumul în țările dezvoltate a ajuns la peste 5,5 milioane de tone, d [...]
Prezentă la a 19-a ediție a INDAGRA, eveniment desfășurat în București, în perioada 29 octombrie – 2 noiembrie, Crama Gîrboiu și-a prezentat noul vin din soiul Fetească Neagră, producție 2013. ”Este un vin roșu, tânăr, cu posibilități de învechire, plăcut și exchilibrat,” au declarat pentru infoaliment.ro reprezentanții companiei. Crama Gîrboiu este o afacere de familie înființată [...]
Cei mai mari zece producători de lactate au terminat anul trecut cu afaceri cumulate de 580 de milioane de euro, în creștere cu 8% față de anul precedent, însă majoritatea jucătorilor nu au avut marje de profit mai mari de 5%, arată o analiză a Ziarului financiar. Danone România, subsidiara locală a grupului francez cu același nume, rămâne liderul pieței și a încheiat anul trecut cu afaceri de 481 mil. lei (109 mil. euro), în scădere cu 5% comparativ cu anul [...]
ANSVSA a demarat un program extins de controale la nivel național în vederea conformării prevederilor Deciziei Comisiei nr. 2014/176/UE referitoare la planul de controale coordonate de către Comisia Europeană. Acest plan de control urmărește stabilirea prevalenței unor practici frauduloase în comercializarea anumitor produse alimentare, prin determinare proteinei (ADN–ului) de cal în produsele alimentare comercializate și/sau etichetate ca având în conținut [...]
  Făinurile alternative ar putea oferi un impuls de proteine pe baza de plante pentru produse de patiserie, gustări și paste – atingând cererea în creștere pentru proteine derivate non-animale, spun reprezentanții Ingredion, informează Food Navigator. Firma producătoare de ingrediente a introdus zece tipuri făinuri alternative realizate din fasole faba (de asemenea, cunoscut sub numele Fava sau fasole lata), năut, linte galbenă sau mazăre galbenă. Cel [...]

 

Meat Milk TV
infoALIMENT MAGAZIN
Ultimele anunturi