Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

Compania Comagrimpex B&B va participa la Expo-Conferința Internațională Meat & Milk 2016, evenimentul urmând a se desfășura în zilele de 12 și 13 mai, sun titlul ”SUBFINANȚARE, SUPRATAXARE, IMPORTURI-Ziduri în calea unui business de succes, pe o piață aflată în dezechilibru.” La manifestare, compania va fi reprezentată de domnul George Badea.


Administrator al grupului de firme Comagrimpex B&B, domnul George Badea este absolvent al Facultatii de Cibernetica din cadrul ASE ai al Facultatii de Transporturi-IPB. In Workshop-ul Lapte din ziua de 12 mai, in intervalul orar 12:20-12:40, domnul Badea va sustine prezentarea cu titlul ”Della Toffola Group – solutii complete de procesare si imbuteliere lapte și produse derivate”.


Despre Comagrimpex B&B


Oferta companiei include toata gama de echipamente si instalatii necesare industriei lactatelor dar si industriei vinului, de la productie si pana la imbuteliere. De asemenea furnizam echipamente si partenerilor nostri din industria bauturilor alcoolice sau racoritoare, carbonatate sau necarbonatate.


Ca un corolar al acestei oferte compania ofera si o gama variata de ambalaje, de la sticla pana la dopuri, capsule, capsuloane, etichete, cutii, etc.


Conceptul de functionare al Comagrimpex corespunde principiului de servicii integrate, oferind atat consultanta financiara si tehnica, cat si consiliere in adoptarea unei solutii eficiente in momentul achizitiei.


Dinamica este cuvantul cheie pentru echipa Comagrimpex, iar tehnologia face din noi furnizorul dumneavoastra de eficienta si seriozitate.

Alte articole recomandate:

Firma DEXWOR propune un sistem inovator  de presare si coacere a suncilor si a bacon-ului in turnuri.Fiecare turn este special realizat astfel incat numarul de forme sa fie  conform cu  camera /spatiul procesului de coacere, randamentul injectarii, pierderii si uniformitatii produsului. Marea diferenta este sistemul de inchidere si presare care este foarte adaptabil, mic si eficient. Avantaje:- spatiu castigat- uniformitatea produsului final cu greutate constanta- [...]
Compania italiana Mily Lab propune procesatorilor un nou echipament destinat fabric[rii ricotta.In func'ie de varianta aleas[, capacitatea de procesare este de 2000 – 3000, sau 5000 l de lapte. Construit ]n ]ntregime în AISI 304 din oțel inoxidabil, sistemul de formă cilindrică are un fund conic cu perete dublu de izolare termica și este echipat cu următoarele: - Cadru de sprijin - Acces scara din otel inoxidabil - Admisie de aer și evacuare în  partea [...]
Brandul mexican de bere Corona a intrat, în acest an, în portofoliul companiei Bergenbier, după 20 de ani în care a fost importat și distribuit pe piața românească de către B.D.G. Import, informeaza . ”Din ianuarie 2015 am început să distribuim pe piața românească  un brand iconic la nivel mondial -  Corona - care se va alătura celorlalte branduri din portofoliul Bergenbier. Corona este un brand puternic, foarte intersant pentru consumatorul [...]
     În industria cărnii și a preparatelor din carne, unul dintre cele mai importante și mai sensibile aspecte ce privesc, deopotrivă, atât procestorii, cât și consumatorii, este calitatea. Este extrem de important ca produsul ce ajunge pe rafturile magazinelor și, mai apoi, pe mesele consumatorilor să fie unul de calitate, capabil să îi mulțumească pe aceștia suficient de mult încât să revină iar și iar la el. Tocmai de aceea, una dintre [...]
Expur, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața uleiului, aduce în fabrica de la Slobozia echipamentele preluate în urmă cu un an de la fabrica Cargill din Podari. Francezii integrează astfel două unități de producție într-un singur loc pentru a crea un punct de forță, unde vor procesa 500.000 de tone de semințe oleaginoase anual. Mișcarea Expur vine ca răspuns la asocierea Bunge-Prio prin fabricile din Buzău și Lehliu, grup cu care francezii îș [...]
În timp ce la nivel mondial, francezii dau sute de milioane de euro pentru a-și crește prezența pe noi piețe (săptămâna aceasta Lactalis a plătit peste 250 mil. euro, potrivit Reuters, pe un producător din India), în România grupul francez închide fabrici din zone cu tradiție în prelucrarea laptelui, noteaza in editia de azi Ziarul financiar. Informațiile privind închiderile de fabrici au fost publicate într-un document din Monitorul Oficial, [...]
Ioan Serbanescu: La fabricarea preparatelor din carne participă și diferitele materiale auxiliare și metode pentru conservare, aromatizare, îmbunătățirea culorii, ambalare, și materii secundare, care oferă specificitate produselor. În clasificarea grupelor de preparate din carne, produsele afumate la cald și pasteurizate, respectiv preparatele afumate la rece și uscate se impun în cererea consumatorilor.   Principiile conservării prin afumare-uscare   Uscarea [...]
Conform unui comunicat emis de reprezntantii Podgoriei Tohani, ieri a fost lansat vinul special "Principele Radu". Noua licoare regala este produsa din strugurii culeși din cele 0,7 hectare de vie aflate în proprietatea principelui Radu, pe moșia Tohani, dar cantitatea este limitata la doar 5.000 de sticle. Confirmand evenimentul, potrivit Biroului de presă al regelui Mihai, "vinul "Principele Radu" este un Merlot de mare clasă, rubiniu-indigo, cu un pigment impenetrabil de [...]

 

Living fresh
meatmilk
indagra
indagra food
testo
infoALIMENT MAGAZIN