Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

A treia editie a Conferintei IFS, organizata de Inaq Consulting, vine cu noutati legate analiza produselor alimentare si nealimentare din perspectiva IFS. 


Profesionistii din domeniul managementului calitatii sunt asteptati pe 25 Mai 2016, la cea de a treia editie a conferintei IFS, desfasurata la Hotel Caro din Bucuresti. Evenimentul este organizat de INAQ Consulting impreuna cu IFS Management GmbH si este dedicat ultimelor noutati in domeniu, precum si analizei produselor alimentare si nealimentare din perspectiva IFS.  Principala noutate a anului 2016 este aparitia versiunii 2 a standardului IFS HPC (Household and Personal Care) care va intra in vigoare in luna Octombrie 2016, urmand ca incepand cu 1 Ianuarie 2017 singurele audituri IFS HPC acceptate sa fie cele bazate pe aceasta versiune.


“Conferintele IFS s-au bucurat de fiecare data de o participare numeroasa, subiectele alese fiind in concordanta cu trendul pietei, iar participantii au acumulat dupa fiecare editie informatii valoroase care i-au ajutat sa se diferentieze de concurenta’’, a declarat Ionut Nache, Directorul General al INAQ Consulting, initiatorul acestui eveniment.


In cadrul evenimentului se va mai discuta si despre influenta analizelor de materii prime si de produs finit pentru asigurarea calitatii si sigurantei alimentului, precum si despre Protocolul AMRCR – ANSVSA referitor la noua procedura de retragere-rechemare a produselor alimentare. Participantii vor avea ocazia sa afle care sunt cele mai intalnite abateri fata de cerintele standardului IFS la producatorii certificati IFS, dar si despre Cerinta IFS a retailerilor pentru furnizorii de marca proprie. Multe alte subiecte de interes vor fi prezentate si dezbatute in cadrul conferintei.


Implementarea standardelor IFS pe tot lantul de productie si distributie a bunurilor de larg consum, alimentare si nealimentare, conduce la cresterea afacerilor si la asigurarea calitatii si sigurantei produselor. De aceea, tema aleasa reprezinta una cu impact major pentru companii. 


Printre speakerii confirmati pana la acest moment se numara reprezentanti ai companiilor: IFS Management GmbH, Rewe Group, Sika Romania, GS1 Romania, AMRCR, INAQ Consulting, Laborator IBA. Alti speakeri importanti sunt in curs de confirmare.


Accesul la eveniment se face contra cost: 160 lei / persoană (TVA inclus) pentru inscrieri pana la data de 10 Mai 2016
si  260 lei / persoana (TVA inclus) pentru inscrieri incepand cu data de 11 Mai 2016. Data limita pentru inscrieri este 20 Mai 2016. Persoanele interesate se pot inscrie completand FORMULARUL DE INREGISTRARE (click pe formular).


Conferinta este sustinuta de urmatoarele companii in calitate de parteneri:


Parteneri Platinum: Sika Romania, GS1 Romania, ISACert, ICA Research & Development


Parteneri Gold: Vel Pitar si Alpin 57 Lux


Date de contact pentru detalii suplimentare: office@inaq.ro

Alte articole recomandate:

Grupul Jidvei utilizează SocrateCloud ERP, soluția completă pentru agricultură, pentru a obține un control sporit asupra afacerii. Sistemul ERP dezvoltat de BITSoftware contribuie la creșterea productivității angajaților și gestionarea integrată a tuturor activităților companiei.   Grupul Jidvei este format din 20 de firme cu obiecte de activitate foarte variate: producția de vin și vinars, cultivarea viței de vie, creșterea și [...]
(AutorȘ Ioan Serbanescu)  Agenții economici, producători interni, importatori, comercianți, care realizează venituri din vânzările de alcool etilic alimentar, băuturi alcoolice sau orice alte produse destinate industriei alimentare sau consumului care conțin alcool etilic alimentar, își pot desfășura activitatea numai în baza autorizației de comercializare. Nu intră sub incidența regimului de autorizare băuturile alcoolice cu concentrație alcoolică sub 0,5% în [...]
Compania germană TÜV Rheinland, specializată în certificare și inspecție, va fi prezentă la cea de-a V-a ediție a Conferinței Internaționale Meat & Milk, eveniment care se va desfășura în zilele de 12 și 13 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov sub genericul „SUBFINANȚARE, SUPRATAXARE, IMPORTURI-Ziduri în calea unui business de succes, într-o economie aflată în dezechilibru”.   ție [...]
Argus Constanța (UARG), companie ce activează în domeniul uleiurilor și al grăsimilor, a numit, din data de 1 octombrie, drept auditor intern compania CIPL Expert Audit București, pe o perioadă de un an. În primul semestru, Argus a raportat o cifră de afaceri de 79,69 milioane lei, în scădere cu 25% față de aceeași perioadă a anului trecut. De asemenea, UARG a înregistrat o pierdere de 1,21 milioane lei după primele șase luni, față de un profit de 52.256 lei în [...]
În ziua de 25 mai, la București, a avut loc cea de-a treia ediție a Conferinței IFS, organizată de Inaq Consulting, eveniment care s-a dovedit a fi nu doar un real succes, reunind în sala lucrărilor peste 250 de participanți, ci și un pas real în excelența în producție, comerț și, per total, în afaceri, prin informațiile de specialitate care au fost aduse în fața auditoriului.   De fapt, [...]
(Mediafax) Evaziunea fiscala s-a diminuat, în ultimii 2-3 ani în România, de la 22-27% din PIB la 18-20% din PIB, potrivit estimarilor SRI, a declarat, într-un interviu, directorul Serviciului, George Maior, mentionând ca cea mai mare evaziune este la TVA – 12% din PIB, urmata de CAS – 2,4%. “Cel putin din analiza noastra, evaziunea fiscala s-a diminuat, în ultimii doi-trei ani, de la un nivel situat între 22-27% din PIB, la un nivel [...]
Red Bull, un brand lansat în urmă cu aproximativ 28 de ani, a ajuns să valoreze peste 11 miliarde de dolari, cu plus 5% față de anul precedent, și se situează pe locul trei în topul celor mai valoroase branduri de băuturi răcoritoare din lume, în fața unor nume precum Pepsi, Fanta sau Sprite, cu o istorie mult mai îndelungată, arată studiul Brand Z realizat de compania de cercetare de piață Millward Brown. Red Bull a fost fondat de Dietrich Mateschitz la mijlocul anilor [...]
Siguranța și calitatea alimentelor este în prezent o preocupare majoră. Orice caz de alterare a  alimentelor, în special atunci când este raportat de mass-media, are un impact foarte mare asupra opiniei publice. Există o cerere tot mai mare pentru îmbunătățirea controlului calității și dezvoltarea unor instrumente de încredere pentru analiza alimentelor. Codul de bare ADN este un sistem care poate identifica mostre biologice și este utilizat pentru [...]

 

Conferinta Meat Milkk 2019
Meat Milk TV
infoALIMENT MAGAZIN
Ultimele anunturi