Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

Participanții la Expo-Conferința Internațională Meat & Milk 2016, care se va desfășura în zilele de 12 și 13 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov sub titlul ”SUBFINANȚARE, SUPRATAXARE, IMPORTURI, ziduri în calea unui business de succes pe o piață aflată în dezechilibru”, vor avea posibilitatea să viziteze ferma Regalina.


 


Vizita de documentare va avea loc în după-amiaza zilei de 13 mai, plecarea urmând să se facă la ora 15,30, din fața hotelului, agenția infoGROUP, organizatoare a manifestării, punând autocare la dispoziția celor înscriși în Secțiunea infoTRIP.


 


Ferma Regalina se află amplasată în apropierea orașului Vulcan, fiind specializată pe îngrășarea tăurașilor. Aflată în proprietatea domnului Ionuț Muntean, medic veterinar, ferma Regalina se află la începutul activității, dar poate fi un model de dezvoltare a unei afaceri pentru toți aceia care au, sau doresc să deschidă un astfel de business sau vor să efectueze conversia de la ferme de vaci de lapte, la producția de carne de vită. În perioada următoare, vom reveni cu detalii privind activitatea fermei.


 


Recomandăm celor înscriși deja la Meat & Milk 2016, dar și celor care se vor înscrie în perioada următoare, să comunice din timp participarea la vizita de documentare, atât prin e-mail, la office@infogroup.ro, cât și la telefon 021.223.25.21. (În imagine, instantaneu infoTRIP 2015)

Alte articole recomandate:

(Agerpres) Șapte noi produse din zona Pleșcoiului, județul Buzău, au primit atestarea de produse tradiționale. Această recunoaștere la nivel național va permite protejarea acestor rețete transmise de demult. Este vorba despre cârnații de Pleșcoi cruzi și uscați, micii de casă, pieptul de porc crud afumat, mușchiul țărănesc crud-afumat, leberul de casă, toba de casă și cârnații de casă afumați de porc. Toate aceste produse sunt realizate de o firmă din [...]
În perioada 10.01.2014 – 13.02.2014, Direcțiile județene sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor și a Municipiului București au continuat activitățile de control în unitățile din industria agroalimentară. S-au efectuat 8.066 de controale în unități care-și desfășoară activitatea în domenii de activitate precum: fabricarea produselor de morărit, a pâinii și a produselor de patiserie, a băuturilor răcoritoare și alcoolice, a altor produs [...]
 În cel mult o lună, producătorii și importatorii de spirtoase vor majora prețurile cu 10-16% pentru licorile fine și cu 20-28% pentru băuturile destinate consumului de masă. Efectele majorării accizelor la alcool se vor vedea peste mai puțin de o lună, respectiv după ce producătorii locali și importatorii își vor fi epuizat stocurile de băuturi produse sau achiziționate pe când acciza avea nivelul dinaintea termenului fiscal 1 septembrie. Pe baza datelor comunica [...]
(Agerpres) Grupurile Metro, Selgros, Mega Image si Interex au intrat in vizorul Consiliului Concurentei, in urma suspiciunii de intelegeri tip cartel. Comerciantii risca amenzi de minimum 2% din cifra lor de afaceri, respectiv de cel putin 45 de milioane de euro. Presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, a precizat ca investigatia privind suspiciunea de intelegere pe verticala (de tip cartel, am zice noi), care a vizat grupurile Metro, Rewe (Selgros Cash & Carry), Mega Image [...]
Studiile realizate încă din anii 50, folosind electroforeza pe hârtie (PE), au scos în evidență polimorfismul proteinelor majore din lapte, Beta-LG fiind prima proteină al cărei polimorfism a fost identificat în 1955. Odată cu apariția unor tehnici de analiză a proteinelor: SGE (electroforeza în gel de amidon), AE (electroforeza în gel de agaroză), PAGE (electroforeza în gel de poliacrilamidă), IEF (electroforeza prin focalizare izoelectrică), HPLC [...]
Vinul produs în condiții casnice este, cu mici excepții, un anti-argument pentru cultura vinicolă din Republica Moldova. De această părere este managerul Companiei Bostavan Wineries, Victor Bostan. Acesta a realizat o amplă analiză în care prezintă în cifre situația paradoxală  despre cultura de consum a vinului în Republica Moldova, transmite UNIMEDIA cu referire la Agora. „Acru, astringent, cu alcoolul deplasat, „maturat” [...]
Peste două treimi din recolta de grâu este bună pentru panificație, chiar dacă ploile au diminuat nu numai calitatea ci si producția din acest an, potrivit președintelui Patronatului Român din Industria de Morărit, Panificație și Produse Făinoase (ROMPAN), Aurel Popescu. ”Analizele efectuate de IBA (n.r. Institutul de Bioresurse Alimentare) pe 80% din producția de grâu obținută în acest an arată că peste două treimi din recoltă este bună pentru panificație. Din [...]
(Comunicat) La sediul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale a avut loc o reuniune între secretarul de stat Daniel Botănoiu și o misiune a reprezentanților Asociațiilor Producătorilor și Exportatorilor de Fructe și Struguri de Masă condusă de vice ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare din Republica Moldova, Vlad Loghin. La întâlnire au participat reprezentanții marilor lanțuri de distribuție și procesatori din România iar [...]

 

Meat Milk TV
infoALIMENT MAGAZIN