Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

În carul Campaniei ”Focus pe TEHNOLOGIE”, declanșată de agenția infoGROUP, Linde Gas a devenit Partener Silver al Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk 2016, eveniment care se va desfășura în zilele de 12 și 13 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.


 


La eveniment, prestigioasa companie va fi reprezentată de domnul Attila Dienes– Manager pe Segmentul de Industrie Alimentară în cadrul Grupului Linde, Regiunea Europa de Est si Orientul Mijlociu. De profesie inginer în tehnologia alimentară, domnul Dienes are o experiență în vânzări și o traiectorie profesională impresionantă.


În cadrul evenimentului, în Ședința generală din ziua de 12 mai, în intervalul orar 10:50-11:05, domnul Attila va susține prezentarea cu titlul „CRYOASSIST – Creșterea capacității instalațiilor clasice de congelare prin asistarea cu tehnologii criogenice.”


 


Despre Linde Gas 


Grupul Linde este unul dintre cei mai mari furnizori de gaze industriale, gaze de proces și gaze speciale, fiind în același timp și una dintre cele mai profitabile firme de Engineering. Produsele și serviciile Linde se regăsesc în aproape toate sectoarele industriale, în peste 100 de țări. O poveste de succes care a început cu separarea aerului. 


Linde Gas a intrat pe piața de gaze tehnice din Romania în 1996 formând o societate mixtă împreună cu UMT. În 1998 a preluat acțiunile în proporție de 100 %, devenind astfel unic asociat. În primii cinci ani de dezvoltare în România, Linde a construit stația de îmbuteliere din Timișoara (1997), a modernizat instalațiile de separare a aerului din Timișoara, Brazi și Cluj, a fuzionat cu compania competitoare AGA (2000), formându-și în același timp o rețea de parteneri de distribuție în toate orașele importante din România. Începând cu anul 2000 Linde și-a diversificat punctele de producție prin construirea unor fabrici de acetilenă în Timișoara și Galați, și a unei stații de îmbuteliere hidrogen în Râmnicu Vâlcea.


Odată cu masiva investiție în noua fabrică de separare a aerului de la Râmnicu Vâlcea în anul 2003, Linde Gaz România și-a redistribuit capacitățile de producție, situându-le în locații strategice, în apropierea clienților importanți, închizându-le pe unele vechi, neperfomante și deschizând altele noi, care să eficientizeze activitate de producție și distribuție. A urmat fabrica de separare a aerului de la Oțelu Roșu în anul 2008. Astfel acoperirea națională garantează livrări prompte și sigure celor peste 10.000 clienți, în toate locațiile acestora și la orice volum necesar.


Construind instalații moderne și competitive, Linde Gaz România a creat nu doar o afacere stabilă și profitabilă, ci și locuri de muncă sigure.


Având în vedere anvergura afacerii Linde a construit în 2003, în București o clădire de birouri. Câțiva ani mai târziu s-a demarat și finalizat construcția noului sediu administrativ din Timișoara. Astfel echipa de peste 350 specialiști se bucură de spații ergonomice si moderne în care perfecționează în permanență soluțiile tehnice oferite clientilor.


Cea mai recentă etapă în dezvoltarea firmei are loc în 2008 când se semnează contractul de livrare cu Arcelor Mittal Galați și odată cu el derularea unui performant proiect de investiție prin construcția noii instalații de separare a aerului.


 


Linde Gaz România, Avram Imbroane 9, 300136 Timișoara, Tel.: +40.256.300.700, Email office@ro.linde-gas.com

Alte articole recomandate:

  Rafinarea, una dintre importantele modalități de prelucrare a grupului alimentar ce implică această etapă tehnologică, are un scop (similar, într-un fel) cu cel al preparării sau fermentării. Câtă vreme trebuie realizată în vederea eliminării părților mai puțin digerabile ale produsului final, se impune să fie aplicată ocolind degradarea și pierderile situate peste limita admisă de cursul tehnologic. Tot mai frecvent, rafinarea are rolul eliminării componentelo [...]
Asemănătoare, la origini, cu o grăsime groasă (nealcoolică, dar foarte hrănitoare), berea este o băutură slab alcoolizată, a treia ca popularitate mondială, după apă și ceai. În prezent, 20.000 de sortimente de bere sunt produse în lume, folosindu-se 180 de modalități de îmbuteliere. Dintre acestea, berea normală, pils, amară, slab alcoolizată, neagră și crema de bere susțin topul.   De unde vine, încotro se îndreaptă?   Berea se înscrie [...]
   Vorbim despre preparate obținute din carne tocată și condimentată maturată, majoritatea mezelurilor fiind introduse în membrane naturale sau artificiale și supuse ulterior unor tratamente termice (pasteurizare, afumare, uscare), diferite în funcție de tipul și sortimentul fabricat.   Argumentație tehnică pentru prepararea în membrană   După calibrul membranelor folosite și după particularitățile compoziției, mezelurile în membrană se clasifică [...]
Nestle a deschis cea mai eficientă fabrică de lactate din punct de vedere al consumului de apă, în Mexic și declară că au un plan pentru reducerea consumului de apă în alte unități de procesare, informează Dairy Reporter. Activitățile din fabrica de lactate Nestle, Cero Aqua (”apă zero”) se desfășoară sub conceptul de a nu extrage niciun pic de apă din pânza freatică și folosind apa din lapte în timpul procesului de producer [...]
Adrian Simion și Floriana Vlaicu, el antreprenor de „profesie“, care a testat industria de advertising, cea de brokeraj și a înființat o firmă de securizare a sistemelor informatice în urmă cu zece ani, iar ea fondatoare a unei școli de cafea, au deschis la jumătatea lunii iulie o prăjitorie de cafea pe strada Eminescu din Capitală, în care au investit în jur de 60.000 de euro. „În urmă cu un an, într-o perioadă în care eram ma [...]
Retras de mai mult timp din viata politica, fostul liberal, Valeriu Stoica, si-a dedicat activitatea, atat meseriei sale de avocat, cât și noii sale pasiuni, viticultura și vinificație, fiind proprietarul unei crame.   Avocatul Valeriu Stoica, care deține împreună cu soția sa Cristiana producătorul de vin Avincis, spune că anul trecut a livrat 12.000 de sticle de vin în China, iar acum crama are comenzi din Suedia și explorează posibilitatea de a exporta [...]
Compania ETI, una dintre liderii industriei alimentare din Turcia, va crea circa 300 de locuri de muncă la Craiova, în urma investiției de 40 de milioane de euro pe care grupul o va face în fabrica de biscuiți sărați, biscuiți dulci și prăjituri, informeaza ZF.   Fabrica isi va începe activitatea în octombrie 2015 și va realiza 11.000 de tone de produse în primul an, după care producția ar putea crește.   „Ne-am orientat investiția către [...]
Procesatorii de carne din România au făcut exporturi în primele nouă luni ale anului de 82 de milioane de euro, în creștere cu o treime față de perioada similară anterioară, 99% din valoarea livrărilor fiind concentrată pe spațiul intra-comunitar, potrivit datelor Eurostat. Exporturile de preparate din carne sunt și un record al ultimilor zece ani. Marele boom a venit în ultimii șapte ani, în acest interval afacerile din străinătate ale procesatorilo [...]

 

Meat Milk TV
testo
testo
infoALIMENT MAGAZIN