Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

În carul Campaniei ”Focus pe TEHNOLOGIE”, declanșată de agenția infoGROUP, Linde Gas a devenit Partener Silver al Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk 2016, eveniment care se va desfășura în zilele de 12 și 13 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.


 


La eveniment, prestigioasa companie va fi reprezentată de domnul Attila Dienes– Manager pe Segmentul de Industrie Alimentară în cadrul Grupului Linde, Regiunea Europa de Est si Orientul Mijlociu. De profesie inginer în tehnologia alimentară, domnul Dienes are o experiență în vânzări și o traiectorie profesională impresionantă.


În cadrul evenimentului, în Ședința generală din ziua de 12 mai, în intervalul orar 10:50-11:05, domnul Attila va susține prezentarea cu titlul „CRYOASSIST – Creșterea capacității instalațiilor clasice de congelare prin asistarea cu tehnologii criogenice.”


 


Despre Linde Gas 


Grupul Linde este unul dintre cei mai mari furnizori de gaze industriale, gaze de proces și gaze speciale, fiind în același timp și una dintre cele mai profitabile firme de Engineering. Produsele și serviciile Linde se regăsesc în aproape toate sectoarele industriale, în peste 100 de țări. O poveste de succes care a început cu separarea aerului. 


Linde Gas a intrat pe piața de gaze tehnice din Romania în 1996 formând o societate mixtă împreună cu UMT. În 1998 a preluat acțiunile în proporție de 100 %, devenind astfel unic asociat. În primii cinci ani de dezvoltare în România, Linde a construit stația de îmbuteliere din Timișoara (1997), a modernizat instalațiile de separare a aerului din Timișoara, Brazi și Cluj, a fuzionat cu compania competitoare AGA (2000), formându-și în același timp o rețea de parteneri de distribuție în toate orașele importante din România. Începând cu anul 2000 Linde și-a diversificat punctele de producție prin construirea unor fabrici de acetilenă în Timișoara și Galați, și a unei stații de îmbuteliere hidrogen în Râmnicu Vâlcea.


Odată cu masiva investiție în noua fabrică de separare a aerului de la Râmnicu Vâlcea în anul 2003, Linde Gaz România și-a redistribuit capacitățile de producție, situându-le în locații strategice, în apropierea clienților importanți, închizându-le pe unele vechi, neperfomante și deschizând altele noi, care să eficientizeze activitate de producție și distribuție. A urmat fabrica de separare a aerului de la Oțelu Roșu în anul 2008. Astfel acoperirea națională garantează livrări prompte și sigure celor peste 10.000 clienți, în toate locațiile acestora și la orice volum necesar.


Construind instalații moderne și competitive, Linde Gaz România a creat nu doar o afacere stabilă și profitabilă, ci și locuri de muncă sigure.


Având în vedere anvergura afacerii Linde a construit în 2003, în București o clădire de birouri. Câțiva ani mai târziu s-a demarat și finalizat construcția noului sediu administrativ din Timișoara. Astfel echipa de peste 350 specialiști se bucură de spații ergonomice si moderne în care perfecționează în permanență soluțiile tehnice oferite clientilor.


Cea mai recentă etapă în dezvoltarea firmei are loc în 2008 când se semnează contractul de livrare cu Arcelor Mittal Galați și odată cu el derularea unui performant proiect de investiție prin construcția noii instalații de separare a aerului.


 


Linde Gaz România, Avram Imbroane 9, 300136 Timișoara, Tel.: +40.256.300.700, Email office@ro.linde-gas.com

Alte articole recomandate:

În urma declarațiilor domnului Claudiu Frânc, referitoare la situația dificilă a fermierilor din Maramureș, în relația cu FrieslandCampina, privind livrările de lapte-materie primă spre această companie, declarații apărute în Stirile Agricole și preluate de media specializată, domnul Cornel Caramizaru, Director de Vânzări al firmei, face următoarele precizări: ”In primul rand, am vrea sa subliniem ca informatiile privind [...]
O metodă inovatoare de prelucrare a cărnii o reprezintă afumarea în câmp electrostatic, constând în ionizarea fumului în câmpuri electrostatice neuniforme, între un electrod activ și unul pasiv, informeaza MeatProcessing. Timpul de afumare durează 2– 5 minute, timp în care componentele din fum se depun pe suprafața produsului de unde difuzează în profunzime prin încălzirea produselor înainte și după afumare cu radiaț [...]
Cele mai noi ingrediente pentru conservarea cărnii aparținând companiei Corbion Purac vor fi prezentate vizitatorilor Expoziției Internaționale pentru Producerea și Procesarea Alimentelor (IPPE) din Atlanta ce are loc săptămâna aceasta (28-30 ianuarie) în Atlanta, informează Global Meat News. Compania, care este un lider mondial în realizarea de tehnologii pentru industria cărnii lansează Verdad N16, un produs despre care compania spune că este [...]
Ulterior ședinței generale din ziua de 12 mai, în programul Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk 2016, care se va desfășura la Hotel Alpin din Poiana Brașov sub titlul ”SUBFINANȚARE, SUPRATAXARE, IMPORTURI-Ziduri în calea unui business de succes, într-o economie aflată în dezechilibru”, este programat să aibă loc Workshop-ul Carne-Procesatori.   Sub genericul ”Între tradiție [...]
Brutarii vor scoate pe piață după 1 noiembrie mai multe sortimente de pâini făcute după rețete din comunism, printre care "franzela București", lungă de 65 de centimetri, care conțin, pe lângă ingredientele clasice, și zahăr, lapte și grăsimi, a declarat pentru MEDIAFAX Aurel Popescu de la Rompan. "Începând cu 1 noiembrie vom lansa pe piață mai multe sortimente de pâine mai specială, premium, care vor fi realizate după rețete vechi de acum 30 de ani. Avân [...]
Trimisul special al AGERPRES, Cătălina Matei, transmite: Comisia Europeană a adoptat miercuri trei proiecte de lege privind clonarea animalelor și alimentele noi, care vor oferi securitate juridică în acest domeniu, două dintre acestea urmând să interzică utilizarea tehnicilor de clonare în Uniunea Europeană pentru animalele de fermă și importurile de clone ale acestor animale, a anunțat comisarul european responsabil cu sănătatea, Tonio Borg. Potriv [...]
Romfood Trading, unul dintre principalii importatori și distribuitori de produse din pește și fructe de mare din România și dezvoltator al brandului Alfredo Seafood, a încheiat anul 2016 cu performanțe notabile și se pregătește pentru un 2017 aflat sub semnul creșterii, dar și al consolidării. Cu o cifră de afaceri estimată la finalul anului trecut la circa 16 milioane de euro, în creștere cu 45% față de cele 11 milioane de euro [...]
Prăjituri, biscuiți și ciocolate din insecte! Sunt produsele pe care le propune spre vânzare compania Micronutris, din Saint Orens de Gameville (sud-vestul Franței), unica de acest fel din Europa.  Prăjiturile colorate din insecte sunt dulci și bune, au gust de alune, susțin cei care le-au gustat. Firma franceză a devenit cunoscută în lume datorită acestora. În afară de producerea acestor preparate, compania franceză crește gâze. Este singura firmă europeană care [...]

 

Meat Milk TV
testo
testo
infoALIMENT MAGAZIN