Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

În carul Campaniei ”Focus pe TEHNOLOGIE”, declanșată de agenția infoGROUP, Linde Gas a devenit Partener Silver al Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk 2016, eveniment care se va desfășura în zilele de 12 și 13 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.


 


La eveniment, prestigioasa companie va fi reprezentată de domnul Attila Dienes– Manager pe Segmentul de Industrie Alimentară în cadrul Grupului Linde, Regiunea Europa de Est si Orientul Mijlociu. De profesie inginer în tehnologia alimentară, domnul Dienes are o experiență în vânzări și o traiectorie profesională impresionantă.


În cadrul evenimentului, în Ședința generală din ziua de 12 mai, în intervalul orar 10:50-11:05, domnul Attila va susține prezentarea cu titlul „CRYOASSIST – Creșterea capacității instalațiilor clasice de congelare prin asistarea cu tehnologii criogenice.”


 


Despre Linde Gas 


Grupul Linde este unul dintre cei mai mari furnizori de gaze industriale, gaze de proces și gaze speciale, fiind în același timp și una dintre cele mai profitabile firme de Engineering. Produsele și serviciile Linde se regăsesc în aproape toate sectoarele industriale, în peste 100 de țări. O poveste de succes care a început cu separarea aerului. 


Linde Gas a intrat pe piața de gaze tehnice din Romania în 1996 formând o societate mixtă împreună cu UMT. În 1998 a preluat acțiunile în proporție de 100 %, devenind astfel unic asociat. În primii cinci ani de dezvoltare în România, Linde a construit stația de îmbuteliere din Timișoara (1997), a modernizat instalațiile de separare a aerului din Timișoara, Brazi și Cluj, a fuzionat cu compania competitoare AGA (2000), formându-și în același timp o rețea de parteneri de distribuție în toate orașele importante din România. Începând cu anul 2000 Linde și-a diversificat punctele de producție prin construirea unor fabrici de acetilenă în Timișoara și Galați, și a unei stații de îmbuteliere hidrogen în Râmnicu Vâlcea.


Odată cu masiva investiție în noua fabrică de separare a aerului de la Râmnicu Vâlcea în anul 2003, Linde Gaz România și-a redistribuit capacitățile de producție, situându-le în locații strategice, în apropierea clienților importanți, închizându-le pe unele vechi, neperfomante și deschizând altele noi, care să eficientizeze activitate de producție și distribuție. A urmat fabrica de separare a aerului de la Oțelu Roșu în anul 2008. Astfel acoperirea națională garantează livrări prompte și sigure celor peste 10.000 clienți, în toate locațiile acestora și la orice volum necesar.


Construind instalații moderne și competitive, Linde Gaz România a creat nu doar o afacere stabilă și profitabilă, ci și locuri de muncă sigure.


Având în vedere anvergura afacerii Linde a construit în 2003, în București o clădire de birouri. Câțiva ani mai târziu s-a demarat și finalizat construcția noului sediu administrativ din Timișoara. Astfel echipa de peste 350 specialiști se bucură de spații ergonomice si moderne în care perfecționează în permanență soluțiile tehnice oferite clientilor.


Cea mai recentă etapă în dezvoltarea firmei are loc în 2008 când se semnează contractul de livrare cu Arcelor Mittal Galați și odată cu el derularea unui performant proiect de investiție prin construcția noii instalații de separare a aerului.


 


Linde Gaz România, Avram Imbroane 9, 300136 Timișoara, Tel.: +40.256.300.700, Email office@ro.linde-gas.com

Alte articole recomandate:

De aceasta dată prezentăm diverse soluții tehnologice de procesare a cărnii, începând cu abatorizarea și continuând cu presarea, tumblerizarea sau injectarea. Abatoare G & G G. & G. Impianti proiectează, produce și instalează abatoare (suine, bovine, ovine), utilaje de prelucrare a cărnii și de depozitare cu un nivel ridicat al standardelor de calitate, în conformitate cu reglementările în vigoare. În paralel cu furnizarea [...]
Considerate de tehnologi a fi de importanță majoră, pe fluxul de procesare a laptelui, valvele reprezintă unul dintre punctele delicate, precizia și corecta lor funcționare putând avea impact direct asupra calității produsului final, noteaza DairyIndustries. Valvă automată ”non return”, previne returul sau revărsarea fluxului de lapte, în timpul procesării. Modelul T 11579 are dublă acțiune: pe de o parte, împiedicarea returului, iar pe de altă parte, menține [...]
Compania Metalquimia a realizat o nouă gamă de echipamente de injectare a cărnii, soluții cuprinse în gama Movistick, după cum informează MeatProcessing. Capătul de agmă este utilajul Movistick 30 PJ, o mașină de injectat saramura cu acțiune constantă, destinată procesării oricărui tip de carne (porc, vită, pui etc). Injectarea poate fi ajustată în plaja de 10, până la 75% / pas, realizându-se o uniformizare deosebită, fără zone moarte. Pierderile sunt eliminate, [...]
O metodă inovatoare de prelucrare a cărnii o reprezintă afumarea în câmp electrostatic, constând în ionizarea fumului în câmpuri electrostatice neuniforme, între un electrod activ și unul pasiv, informeaza MeatProcessing. Timpul de afumare durează 2– 5 minute, timp în care componentele din fum se depun pe suprafața produsului de unde difuzează în profunzime prin încălzirea produselor înainte și după afumare cu radiaț [...]
Participarea companiei Lantec Industries la Indagra 2014 a fost pe cat de consistenta, pe atat de benefica, noutatea prezentata la unul dintre standurile organizate, fiind Extractorul de esente, recomandat pentru procesarea oricarei plante tehnice sau aromatice dar, cu un plus pentru fabricarea uleiului de nuca, dupa cum ne-a declarat domnul Valentin Oprea, Director General. Toto domnia sa a declarat pentru infoALIMENT Magazin ca firma pe care o conduce poate livra echipamente pentru [...]
Ioan Șerbănescu:   Consumarea fructelor și a sucului celular proaspăt oferit de acestea, atât în alimentație, cât și în scopuri terapeutice, este forma ideală care păstrează toate calitățile naturale, ale produșilor sau ale substanțelor active eliberate de celula vegetală. Cum, însă, acest lucru nu este posibil, în zona temperată, de-a lungul întregului an, iar gama sortimentelor de fructe variază de la sezon la sezon, se pot realiza unele [...]
Un profesor de chimie din Iowa a dezvoltat un nou concept: laptele Shaka, un produs cu mai multe arome, care-și schimbă gustul cu fiecare înghițitură, atunci când este scuturat! Inventatorul așteaptă acum să primească licența pentru acest produs. Larry Martin, care s-a retras de doi ani de la catedra de chimie a Colegiului Morningside, după 24 de ani de activitate, și-a dedicat ultimii doi ani, dezvoltării conceptului Shaka.   Folosing gelatină, Martin a constatat că ar [...]
în luna octombrie 2013, cantitatea de lapte de vacă colectată de la exploatații agricole și centre de colectare de către unitățile procesatoare a crescut atât față de luna precedentă cât și față de luna octombrie 2012 cu 3,5%, respectiv cu 7,5%. În perioada 1.I – 31.X.2013 comparativ cu perioada 1.I – 31.X.2012, cantitatea de lapte de vacă colectată de la exploatații agricole și centre de colectare de către unitățile procesatoare a [...]

 

Living fresh
Meat Milk TV
meatmilk
Debitron Termo
testo
infoALIMENT MAGAZIN