Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

CMC GRUP Broker de Asigurare va participa la cea de-a V-a ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk, manifestare care se va desfășura în zilele de 12 și 13 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”SUBFINANȚARE, SUPRATAXARE, IMPORTURI-Ziduri în calea unui business de succes, într-o economie aflată în dezechilibru”.


 


La eveniment, CMC GRUP Broker de Asigurare va fi reprezentată de domnul Marius Maier, Manager General si owner al companiei, acela care, în ședința generală din dimineața zilei de 12 mai, va susține o comunicare pe tema riscului în afaceri. Referindu-se la conținutul comunicării, domnul Maier ne-a declarat:


“Afacerile, pe drumul lor, de la planuri, la rezultate, parcurg circuitul sinuos al realității de zi cu zi, însoțite de o permanentă modificare, ajustare, rearanjare, regrupare a parametrilor luați in calcule sau planuri. Schimbarea ramane singura constantă. Adaptarea pare a fi ingredientul obligatoriu din AND-ul fiecărui antreprenor, însă, respectarea unor principii de business care guvernează toate aceste schimbări, ramâne ingredientul magic.


Astfel, elemente neprevăzute, imprevizibile sau neglijate, pot afecta sau opri drumul de la investiție, la profit, respectiv, de la plan, la performanță. De aceea, în prezentarea mea, voi încerca să ajut participanții să inteleagă, pe o temă foarte sensibilă, care afectează orice companie, cum se pot evalua, analiza și gestiona riscurile care pot modifica dramatic planurile antreprenorilor, angajaților și, de ce nu, ale partenerilor de afaceri.”


De nouă ani, domnul Marius Maier este Manager General și owner al companiei CMC GRUP Broker de Asigurare. În prezent, domnul Maier conduce o echipă de brokeri specializați, care gestionează programe de asigurare complexe. Datorită vastei experiențe pe care o are în domeniul asigurărilor și al managentului de risc, Marius Maier este specialistul care poate oferi soluții complexe pentru orice tip de afacere. În ultimii trei ani, Marius Maier a depus eforturi semnificative pentru îmbogățirea experienței în domeniul Managementului de Risc, și, începând de anul trecut, a devenit trainer certificat în ISO 31000 Risk Management Standard de la G31000. 9În imagine, domnul Marius Maier, la ediția din 2015 a Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk)

Alte articole recomandate:

(AutorȘ Ioan Serbanescu)  Agenții economici, producători interni, importatori, comercianți, care realizează venituri din vânzările de alcool etilic alimentar, băuturi alcoolice sau orice alte produse destinate industriei alimentare sau consumului care conțin alcool etilic alimentar, își pot desfășura activitatea numai în baza autorizației de comercializare. Nu intră sub incidența regimului de autorizare băuturile alcoolice cu concentrație alcoolică sub 0,5% în [...]
Producătorul de carne de pui, ouă pentru consum, pâine și produse de patiserie Oncos Cluj, aflat în insolvență, are în vedere păstrarea locurilor de muncă, a structurii centrelor de producție, distribuție și de vânzare și achitarea într-o perioadă de trei ani a datoriilor acumulate. Restructurarea afacerilor Oncos se face la cererea companiei, administratorul judiciar fiind un consorțiu de practicieni în insolvență format din CITR și BDO Restructuring SPRL, [...]
Argus Constanța (UARG), companie ce activează în domeniul uleiurilor și al grăsimilor, a numit, din data de 1 octombrie, drept auditor intern compania CIPL Expert Audit București, pe o perioadă de un an. În primul semestru, Argus a raportat o cifră de afaceri de 79,69 milioane lei, în scădere cu 25% față de aceeași perioadă a anului trecut. De asemenea, UARG a înregistrat o pierdere de 1,21 milioane lei după primele șase luni, față de un profit de 52.256 lei în [...]
AON România va participa la cea de-a V-a ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk, eveniment care se va desfășura în zilele de 12 și 13 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub titlul ”SUBFINANȚARE, SUPRATAXARE, IMPORTURI-Ziduri în calea unui business de succes, într-o economie aflată în dezechilibru”. La Expo-Conferință, AON România va fi reprezentată de domnul Mirce [...]
Sistemul de certficare ce îți oferă garanția că produsele alimentare de pe raft nu conțin aditivi  cu potențial periculos sau controversați, vine în România. Conform unui studiu realizat la începutul anului, aproximativ 80% dintre români citesc cu atenție eticheta produselor alimentare și conținutul de E-uri, dar pentru 9 din 10 acestea sunt greu de înțeles.  Numai 14% dintre respondenți [...]
Sustenabilitatea (ori durabilitatea, așa cum le place francofonilor să o denumească), este, deocamdată, o opțiune în planificarea unei afaceri. Desigur, există limitări în privința mediului, totul fiind în litera legii. Dar, o afacere durabilă presupune și alte dimensiuni, decât cele ale respectării legislației privind prezervarea mediului înconjurător. Cu siguranță, însă, va veni destul de curând o vreme în care [...]
  Crearea unei baze de date cu prețuri de referință în vederea eliminării procedurilor de achiziție pentru beneficiarii privați, elaborarea unor documentații standard pentru achizițiile publice, precum și introducerea depunerilor online pentru aproape toate măsurile din viitorul program reprezintă doar câteva dintre modificările și noutățile pe Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2014-2020.   "Noi suntem [...]
Taxa pe Valoare Adaugata la carne nu va fi redus în acest an, dar acest lucru poate fi luat în calcul de la începutul anului viitor, a anuntat premierul Victor Ponta, intr-o emisiune televizata. “TVA la carne nu va fi redus în acest an. Am spus un singur lucru: că în baza analizei pe care o avem în septembrie asupra efectelor reducerii TVA-ului la pâine si care să confirme că a fost o măsură bună. Eu cred că a fost o măsură bună reducerea TVA la [...]

 

Meat Milk TV
meatmilk
Debitron Termo
testo
infoALIMENT MAGAZIN