Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

CMC GRUP Broker de Asigurare va participa la cea de-a V-a ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk, manifestare care se va desfășura în zilele de 12 și 13 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”SUBFINANȚARE, SUPRATAXARE, IMPORTURI-Ziduri în calea unui business de succes, într-o economie aflată în dezechilibru”.


 


La eveniment, CMC GRUP Broker de Asigurare va fi reprezentată de domnul Marius Maier, Manager General si owner al companiei, acela care, în ședința generală din dimineața zilei de 12 mai, va susține o comunicare pe tema riscului în afaceri. Referindu-se la conținutul comunicării, domnul Maier ne-a declarat:


“Afacerile, pe drumul lor, de la planuri, la rezultate, parcurg circuitul sinuos al realității de zi cu zi, însoțite de o permanentă modificare, ajustare, rearanjare, regrupare a parametrilor luați in calcule sau planuri. Schimbarea ramane singura constantă. Adaptarea pare a fi ingredientul obligatoriu din AND-ul fiecărui antreprenor, însă, respectarea unor principii de business care guvernează toate aceste schimbări, ramâne ingredientul magic.


Astfel, elemente neprevăzute, imprevizibile sau neglijate, pot afecta sau opri drumul de la investiție, la profit, respectiv, de la plan, la performanță. De aceea, în prezentarea mea, voi încerca să ajut participanții să inteleagă, pe o temă foarte sensibilă, care afectează orice companie, cum se pot evalua, analiza și gestiona riscurile care pot modifica dramatic planurile antreprenorilor, angajaților și, de ce nu, ale partenerilor de afaceri.”


De nouă ani, domnul Marius Maier este Manager General și owner al companiei CMC GRUP Broker de Asigurare. În prezent, domnul Maier conduce o echipă de brokeri specializați, care gestionează programe de asigurare complexe. Datorită vastei experiențe pe care o are în domeniul asigurărilor și al managentului de risc, Marius Maier este specialistul care poate oferi soluții complexe pentru orice tip de afacere. În ultimii trei ani, Marius Maier a depus eforturi semnificative pentru îmbogățirea experienței în domeniul Managementului de Risc, și, începând de anul trecut, a devenit trainer certificat în ISO 31000 Risk Management Standard de la G31000. 9În imagine, domnul Marius Maier, la ediția din 2015 a Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk)

Alte articole recomandate:

Maine este ultima zi in care puteti beneficia de reducerea de 100 de lei pentru a va inscrie la cea de a 3-a editie a Conferintei IFS, organizata de INAQ Consulting, in parteneriat cu IFS Management GmbH.   Daca sunteti interesati sa aflati care sunt noutatile anului 2016 privind analiza produselor alimentare si nealimentare din perspectiva IFS, dar si noutatile din domeniul IFS HPC (Household and Personal Care)  care va intra in vigoare in luna Octombrie 2016, urmand ca incepand cu [...]
Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (AM POSDRU) - Ministerul Fondurilor Europene - a publicat vineri, 23 mai 2014, varianta finală a Ghidului Solicitantului - Condiții Generale aferent cererilor de propuneri de proiecte lansate în anul 2014.   Pregătirea profesională, esențială pentru companii   ”Existența unor bune practici în formarea profesională continuă (FPC) a angajaților [...]
Compania germană TÜV Rheinland, specializată în certificare și inspecție, va fi prezentă la cea de-a V-a ediție a Conferinței Internaționale Meat & Milk, eveniment care se va desfășura în zilele de 12 și 13 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov sub genericul „SUBFINANȚARE, SUPRATAXARE, IMPORTURI-Ziduri în calea unui business de succes, într-o economie aflată în dezechilibru”.   ție [...]
Maria Demetriad: Sustenabilitatea a devenit nu doar o modă, în industria alimentară ci și o necesitate din ce în ce mai stringentă. O componentă de bază a acestui concept o reprezintă prezervarea mediului. Cercetările privind reducerea poluării, din cauza ambalajelor reziduale a dus la un proces mai amplu, care începe de la acreditarea exploatărilor forestiere și se încheie cu acreditarea FSC a ambalajelor. Vârful de lance în industria alimentară [...]
Siguranța și calitatea alimentelor este în prezent o preocupare majoră. Orice caz de alterare a  alimentelor, în special atunci când este raportat de mass-media, are un impact foarte mare asupra opiniei publice. Există o cerere tot mai mare pentru îmbunătățirea controlului calității și dezvoltarea unor instrumente de încredere pentru analiza alimentelor. Codul de bare ADN este un sistem care poate identifica mostre biologice și este utilizat pentru [...]
Dezvoltarea economică susținută din zona de Centru Vest a României impune prezența unor companii care să aducă garanții într-o lume a riscului. Bureau Veritas România, membră a Grupului Bureau Veritas, lider mondial în activități de testare, inspecție și certificare, deschide acum un nou birou, la Cluj-Napoca. Acesta este biroul operațional cu numărul cinci, după cele deschise în București, Galați, Constanța și Ploiești.   “Creșterea rapidă, în [...]
Sistemul de certficare ce îți oferă garanția că produsele alimentare de pe raft nu conțin aditivi  cu potențial periculos sau controversați, vine în România. Conform unui studiu realizat la începutul anului, aproximativ 80% dintre români citesc cu atenție eticheta produselor alimentare și conținutul de E-uri, dar pentru 9 din 10 acestea sunt greu de înțeles.  Numai 14% dintre respondenți [...]
(Agerpres) Firmele care isi denigreaza competitorii sau care deturneaza clientela unei alte societati savarsesc fapte de concurenta neloiala care constituie contraventii, dupa cum se precizeaza intr-un act normativ publicat pe 6 august. Acestea se sanctioneaza cu amenzi cuprinse intre 5.000 si 50.000 de lei. Mai exact, firmele care utilizeaza aceste practici anticoncurentiale risca amenzi de la 5.000 la 50.000 de lei, iar persoanele fizice pot primi amenzi cuprinse intre 1.000 si [...]

 

Meat Milk TV
testo
testo
infoALIMENT MAGAZIN