Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

Cea mai mare companie producătoare de lactate, din România, Albalact, a confirmat participarea la cea de-a V-a ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk, manifestare care se va desfășura în zilele de 12 și 13 iunie la Hotel Alpin, din Poiana Brașov.


 


Albalact produce lapte si lactate proaspete intr-una dintre cele mai moderne fabrici din Europa Centrala si de Est – fabrica de la Oiejdea din judetul Alba. Compania mai dezvolta o gama diversificata de branzeturi in fabrica Raraul din Bucovina, pe care a achizitionat-o in 2008 si care are o indelungata traditie in productia de branza si cascaval.


Urmand o strategie orientata permanent pe modernizare si dezvoltare, Albalact a ajuns astazi liderul pietei de lapte din Romania.


Albalact este lider si in alte segmente de piata, nu doar in lapte. Compania detine cel mai vandut brand de unt si smantana – brand-ul traditional De Albalact. Pe segmentul iaurt, Albalact este al doilea mare producator, cu brand-ul Zuzu, la fel si in categoria branza proaspata de vaci – unde compania ocupa locul 2 cu brand-ul Raraul.


Inovatia este emblema Albalact si promisiunea pe care compania a facut-o consumatorilor sai acum aproape un deceniu, cand a lansat Fulga si Zuzu –  doua dintre cele mai populare brand-uri romanesti. De la primele brand-uri pe care le-a construit cu indrazneala si incredere, Albalact a continuat sa investeasca in brand-uri, in tehnologie, in concepte noi, atat la nivel de produs, cat si la nivel de ambalaj, in proiecte mari, multe dintre ele – de pionierat.


Albalact inseamna grija pentru calitatea produselor, prospetime, traditie romaneasca, imbinate cu tehnologia avansata, viziuni moderne si cele mai bune surse de lapte din Alba si Bucovina.


 


Detalii despre eveniment și înscrieri, pe meat-milk.ro sau la telefon 021.223.25.21. (În imagine, standul Albalact organizat în cadrul Secțiunii B2B-Expo a Conferinței Meat & Milk 2014)

Alte articole recomandate:

De aceasta dată prezentăm diverse soluții tehnologice de procesare a cărnii, începând cu abatorizarea și continuând cu presarea, tumblerizarea sau injectarea. Abatoare G & G G. & G. Impianti proiectează, produce și instalează abatoare (suine, bovine, ovine), utilaje de prelucrare a cărnii și de depozitare cu un nivel ridicat al standardelor de calitate, în conformitate cu reglementările în vigoare. În paralel cu furnizarea [...]
Începând cu sfârșitul secolului al 19-lea, tratamentul termic al laptelui a devenit banal iar termenul de ”pasteurizare” îl comemorează pe Louis Pasteur, acela care a efectuat studiile fundamentale ale efectului letal al căldurii asupra microorganismelor și utilizarea tratamentului termic ca tehnică de conservare.  La rândul ei, pasteurizarea este un tip special de tratament termic pe care compania Tetra Pak, în manualul său d [...]
Aluatul fraged, un aluat nedospit, este format dintr-o masă compactă, densă, care devine fraged-sfărâmicios, după coacere. Din punct de vedere caloric, are valoare energetică ridicată, datorită glucidelor din zahăr și amidonului din făină. Pe lângă materiile prime cu valoare energetică, în compoziția aluatului fraged intră proteinele din ouă și lapte.   Caracteristici generale   Preparatele de cofetărie au la bază aluaturi modelate ca atare sau în asociere [...]
Grupul leton Food Union, acționarul majoritar al producătorului local de înghețată Alpin57 Lux, a primit o investiție totală de 214 milioane de euro de la fondul de investiții  PAG, unul dintre cele mai importante fonduri din Asia cu active administrate de peste 16 mld. USD și de la Meridian Capital, un investitor existent în grup, în vederea extinderii la nivel internațional. Investiția fondului PAG este de 161,6 milioane de euro, în timp ce Meridian Capital [...]
Acest aparat este proiectat pentru a umple o nevoie pe piata alimentara, pentru un slicer mic, foarte competitivă și versatil, destinat porționării produselor din carne. Capacitatea feliatorului este de  de 500 de taieri pe minut.Pe lângă cârnați uscati, este posibil să taie carnea la 0 ° C de la grosimea de 3 mm, șuncă cu rata de injectare (mai mare de 100%). Aceasta masina este complet automata și pot fi programati mai multi parametrii: lungimea [...]
Compania CHIORINO S.p.A. din Italia prin intermediul reprezentanței sale în România, SC CHIORINO SRL cu sediul în Cluj-Napoca, oferă o serie de produse și servicii pentru industria alimentară cum ar fi benzi transportatoare și de process, curele late de transmisie și manșoane de cauciuc, ce suportă în mod fiabil orice mișcare. CHIORINO răspunde nevoilor permanente de specializare, flexibilitate și inovație tehnologică ale pieței prin [...]
(Agerpres) Transavia anunță că anul acesta va aloca 8 milioane de euro pentru achiziționarea de utilaje performante. În același timp, compania va închide creditele bancare astfel încât, până la finalul anului, să își desfășoare activitatea din surse proprii. În 2013, Transavia a înregistrat o cifră de afaceri de 135 de milioane de euro și un profit brut de 12,5 milioane de euro, fiind un an extrem de profitabil  pentru companie, [...]
(Autor: Ioan Serbanescu)  Produsele de caramelaj intră în categoria produselor zaharoase, care include un larg sortiment de alimente, caracterizate printr-un conținut ridicat de zahăr solubil (glucoză, zaharoză), aspect atrăgător, gust dulce, arome plăcute și valoare energetică ridicată (circa 400 kcal/100 g). Sunt totodată produse care conțin vitamine (vitamina A, tocoferol, acid ascorbic, rivoflavină) și minerale (sodiu, potasiu, calciu).   Tehnologia și controlu [...]

 

Living fresh
Meat Milk TV
meatmilk
Debitron Termo
testo
infoALIMENT MAGAZIN