Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

Marsal Production Group a confirmat participarea la Expo-Conferința Internațională Meat & Milk, cea de-a V-a ediție urmând să aibă loc în zilele de 12 și 13 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub titlul ”SUBFINANȚARE, SURPATAXARE, IMPORTURI-Ziduri în calea unui business de succes, într-o economie aflată în dezechilibru”.


 


Despre activitatea Marsal Production Group, reprezentanții companiei afirmă: ” Inițial, ne-am concentrat pe promovarea si vanzarea materialelor termocontractibile de ambalare sub vid destinate industriei carnii si a branzeturilor, domenii in care a reusit sa acopere o paleta larga din cerintele pietii.


Acest lucru a fost posibil in primul rand multumita calitatii acestor produse, dar si datorita infiintarii in anul 2002 la Filipestii de Padure a unei fabrici de ambalaje cu scopul asigurarii necesitatilor individuale, variate si imediate ale clientilor nostri. Fabrica produce pungi termocontractibilepungi din polipropilena biorientata microperforata si pungi de vid tip PA/PE intr-o gama mult mai variata si intr-un timp redus, asigurand o aprovizionare constanta si sigura a clientilor nostri. In acelasi an am infiintat puncte de lucru la Bucuresti, Cluj-Napoca si Botosani in scopul eficienizarii distributiei regionale a produselor noastre.


Din anul 2007, pentru a raspunde modificarilor de pe piata ambalajelor de profil si pentru a intregi gama de materiale si solutii de ambalare oferita producatorilor cu care colaboram, am inceput importul, prelucrarea si distributia de filme multistrat pentru diverse aplicatii si a filmului flexibil si rigid pentru termoformare.


In sensul mentinerii traditiei pe care a creat-o pana in prezent, Marsal Production Group isi propune sa ramana un furnizor la fel de important, orientat in primul rand catre necesitatile prezente si viitoare ale clientilor, oferind atat produse de ultima generatie, precum si servicii/ consultanta pentru sisteme de ambalare, toate la un standard european – fiind acreditati ISO 22000/2005 (HACCP) din anul 2008, iar incepand din anul 2014 cu acreditarea FSSC – 22000.


Detalii despre organizarea evenimentului si înscrieri, pe meat-milk.ro sau la telefon 021.223.25.21.

Alte articole recomandate:

Sectorul Hipermarketuri si Supermarketuri a generat in luna iulie a acestui an peste 10.000 de aparitii in online, inregistrand o crestere de 17% fata de luna iunie, si un viewership de aproape 30 de milioane. Comparativ cu luna trecuta, vizibilitatea sectorului a crescut cu 30% in presa online, cu 13% pe bloguri si forumuri si cu 8% pe retelele sociale. Cele mai de succes postari vin din partea Carrefour Romania si Lidl Romania, cu 385 [...]
Sonimpex Topoloveni, producătorul Magiunului de prune Topoloveni deschide larg porțile Fabricii de magiun în cadrul unui eveniment care va celebra cei 100 de ani ai rețetei de magiun de prune.  Pe 11 septembrie, începând cu ora 12:00 consumatorii sunt invitați să pășească alături de Sonimpex Topoloveni acest prag istoric pentru gastronomia românească. La eveniment vor participa consumatori, dar și oficilitati locale [...]
  Autoritatea sanitar-veterinară Roselhoznadzor, din Rusia, a sistat, marți seară, importurile de bovine, carne de vită, precum și pentru alte produse derivate din România, indicând prezența „encefalopatiei spongiforme bovine”, cunoscută sub numele de „boala vacii nebune”, informează agenția Itar-Tass. Inderdicția dispusă de autoritatea sanitar-veterinară rusă vizează totodată și proteinele procesate de origine animală, alimentele destinate animalelor [...]
Ilie Stoian: ”Vom fi mulțumiți doar atunci când toată industria alimentară va beneficia de un TVA de 9 %” Interviu cu domnul Aurel Popescu, Președinte al Asociației Rompan Cu siguranță, decizia de reducere a cotei de TVA, de la 24, la 9 %, pentru panificație, reprezintă cel mai important moment al anului 2013, atât pentru industria alimentară, cât și pentru economia autohtonă, în ansamblul ei. Deopotrivă, decizie politică [...]
  Alegerea optimă a echipamentelor utilizate la procesarea cărnii este determinantă pentru eficientizarea fluxului tehnologic și a fiecărei afaceri în sine. În această ediție a infoALIMENT Magazin vă propunem câteva soluții de la companiile Bradley Technologies, Omcan și Fleetood.   Bradley Digital 6-Rack Meat Smoker   Fabricat de compania Bradley Technologies, echipamentul de afumare a produselor din carne Bradley Digital 6-Rack Meat [...]
Creșterea productivității și transformarea tuturor produselor agricole în produse alimentare sunt cele două obiective pe care vrem să le atingem cu ajutorul noului PNDR până în 2020, a declarat secretarul de stat în Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, George Turtoi. 'Pe zona de agricultură, pe noul PNDR avem toate măsurile construite în așa fel încât în 2020 să atingem două obiective principale. Prin urmare avem un proiect de țară și [...]
  Ambalarea pulberilor alimentare, a zahărului, orezului, făinii, a cafelei, cacao etc. presupune utilizarea unor echipamente specifice de mare productivitate, fiabile, cu un consum cât mai mic de energie și cu o rată a pierderilor cât mai mică. Detaliem mai jos principalele echipamente folosite.   Mașini automate de ambalat   Ambalarea pulberilor alimentare destinate comercializării directe în magazin se face complet automat, pe linii de mare [...]
Brandul de bere Beck’s, detinut de Bergenbier SA, deruleaza intre 11 august - 30 septembrie 2014 o campanie nationala cu premii constand in patru autoturisme BMW seria 1. Pentru a se inscrie in promotia nationala, consumatorii trebuie sa introduca codul aflat sub capacele sticlelor sau sub cheitele dozelor de Beck’s si Beck’s Green Lemon pe www.becks.ro sau il pot trimite prin SMS la 1750.  „Prin noua promotie nationala Beck’s ne-am dorit sa aducem [...]

 

Meat Milk TV
infoALIMENT MAGAZIN