Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

Marsal Production Group a confirmat participarea la Expo-Conferința Internațională Meat & Milk, cea de-a V-a ediție urmând să aibă loc în zilele de 12 și 13 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub titlul ”SUBFINANȚARE, SURPATAXARE, IMPORTURI-Ziduri în calea unui business de succes, într-o economie aflată în dezechilibru”.


 


Despre activitatea Marsal Production Group, reprezentanții companiei afirmă: ” Inițial, ne-am concentrat pe promovarea si vanzarea materialelor termocontractibile de ambalare sub vid destinate industriei carnii si a branzeturilor, domenii in care a reusit sa acopere o paleta larga din cerintele pietii.


Acest lucru a fost posibil in primul rand multumita calitatii acestor produse, dar si datorita infiintarii in anul 2002 la Filipestii de Padure a unei fabrici de ambalaje cu scopul asigurarii necesitatilor individuale, variate si imediate ale clientilor nostri. Fabrica produce pungi termocontractibilepungi din polipropilena biorientata microperforata si pungi de vid tip PA/PE intr-o gama mult mai variata si intr-un timp redus, asigurand o aprovizionare constanta si sigura a clientilor nostri. In acelasi an am infiintat puncte de lucru la Bucuresti, Cluj-Napoca si Botosani in scopul eficienizarii distributiei regionale a produselor noastre.


Din anul 2007, pentru a raspunde modificarilor de pe piata ambalajelor de profil si pentru a intregi gama de materiale si solutii de ambalare oferita producatorilor cu care colaboram, am inceput importul, prelucrarea si distributia de filme multistrat pentru diverse aplicatii si a filmului flexibil si rigid pentru termoformare.


In sensul mentinerii traditiei pe care a creat-o pana in prezent, Marsal Production Group isi propune sa ramana un furnizor la fel de important, orientat in primul rand catre necesitatile prezente si viitoare ale clientilor, oferind atat produse de ultima generatie, precum si servicii/ consultanta pentru sisteme de ambalare, toate la un standard european – fiind acreditati ISO 22000/2005 (HACCP) din anul 2008, iar incepand din anul 2014 cu acreditarea FSSC – 22000.


Detalii despre organizarea evenimentului si înscrieri, pe meat-milk.ro sau la telefon 021.223.25.21.

Alte articole recomandate:

Laptele european este deja furnizat procesatorilordin Belarus, care apoi il trimit in Rusia. Așa cum scrie “Nezavisimaia Gazeta”, dreptul de a importa lapte european l-au primit 13 fabrici de lactate din Belarus, care pur si simplu ambaleaza produsul din Europa si il trimit in magazinele din Rusia. Alexey Bogdanov, seful Departamentului de comerț extern al Ministe [...]
Premium Pudding este cea mai fina si mai cremoasa budinca creata de companie pana in prezent, fiind in acelasi timp foarte usor de preparat, informeaza Revista Piata. Gama contine trei arome deosebite, de Fistic, Vanilie Bourbon si Ciocolata Belgiana, care sunt pentru prima data folosite in budincile Dr. Oetker din Romania. Campania de comunicare consta in promotii nationale in magazine, cu premii garantate, spot radio, machete de presa, materiale de comunicare la raft.    [...]
Deși discuțiile cu privire la reducerea TVA la alimentele de bază au fost destul de dese și animate în ultimii doi-trei ani, nimic concret nu s-a realizat până acum. Problema majoră este aceea că statul ar trebui să facă față într-o primă fază unei reduceri a încasărilor bugetare din TVA, reducere care ar putea să se ridice în sectorul industriei cărnii la circa 150 de milioane de euro, având în vedere situația pieței din prezent. ”Primul neajuns [...]
Gabriel Nițulescu:   Institutul Național de Statistică anunța o producție de miere de 25.800 tone pentru anul 2011. Dar apicultorii consideră aceste cifre ca fiind nereale pentru că România nu a produs niciodată mai mult de 22.000 de tone de miere.   Afacerile ”băieților deștepți”   De unde provine diferența? Din afacerile făcute de ”băieții deștepți” de care nici acest domeniu nu duce [...]
Unul dintre liderii sectorului de carne din România, compania Angst, își va expune produsele la standul care va fi organizat în zona B2B-Expo a Conferinței Internaționale Meat & Milk 2016, care va avea loc în zilele de 12 și 13 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   După cum am anunțat anterior, firma va fi reprezentată de domnul Sorin Minea, acela care, în calitatea sa de Președinte al Federație [...]
Media Concept Store, agentia de comunicare ce reprezinta proiectul “Produsul Anului” in Romania a acordat premiile asociate acestei competitii aflata la a 5-a editie, in cadrul unei Gale, care s-a desfasurat la Hotel Marriott, in data de 7 Mai, anunta revista Progresiv. “Editia din acest an continua in spiritul diversificarii categoriilor, noi tipuri de produse, de genul suplimentelor alimentare, acceptand provocarea de a se se supune testului consumatorilor  si a se [...]
Afacerile cu spații destinate organizărilor de evenimente pentru companii reprezintă o piață încă mică, însă cu potențial important de dezvoltare, în condițiile în care anual în România apar noi astfel de locații, iar cererea din partea firmelor este din ce în ce mai mare.   150 de evenimente într-un an!   Spre exemplu, la începutul anului, Centrul de Afaceri și Expozițional Bacău S.A. [...]
În luna martie 2014, față de luna precedentă, numărul animalelor și al păsărilor sacrificate și greutatea lor în carcasă au crescut la toate speciile. În comparație cu aceeași lună a anului 2013, numărul animalelor și al păsărilor sacrificate și greutatea lor în carcasă au scăzut la ovine și caprine și păsări, iar la bovine și porcine au crescut.   Martie 2014 comparativ cu februarie 2014 Numărul total de bovine sacrificate și greutatea lor în carcasă au [...]

 

Meat Milk TV
testo
testo
infoALIMENT MAGAZIN