Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

Meat & Milk 2016: Sorin Minea și Florin Căpățână vor participa ca speakeri în Workshop-ul Carne-Procesatori

26 Februarie 2016  Autor: infoaliment magazin

Ulterior ședinței generale din ziua de 12 mai, în programul Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk 2016, care se va desfășura la Hotel Alpin din Poiana Brașov sub titlul ”SUBFINANȚARE, SUPRATAXARE, IMPORTURI-Ziduri în calea unui business de succes, într-o economie aflată în dezechilibru”, este programat să aibă loc Workshop-ul Carne-Procesatori.


 


Sub genericul ”Între tradiție și reinventare, să nu uităm profitul”, vor fi dezbătute cele mai acute teme ale momentului. După cum cunoaștem cu toții, realitatea sectorului românesc al cărnii oferă mai multe fațete. Pe de o parte, procesatorii se văd nevoiți să se reinventeze continuu, pentru a veni mereu în fața consumatorilor cu produse noi. Pe de altă parte, obieciul de consum al românilor obligă la tradiție. De aici, și întrebarea: Care este cel mai scurt drum spre profit? Cu siguranță, participanții la workshop vor căuta cele mai bune răspunsuri.


 


Titlurile orientative ale workshop-ului care va începe la ora 11,15, sunt următoarele:


 


-Ecuația succesului: Investiții+Profesionalism+Calitate(Prezentarea unei afaceri de succes)


-Materii prime și tehnologii inovatoare de procesare a cărnii (Prezentare de tehnologii, ingrediente, materii prime etc.)


-Sustenabilitatea, condiție obligatorie a noilor ambalaje(Prezentare de noi tehnologii de ambalare, soluții de prezervarea mediului etc)


-Calitatea și siguranța garantează succesul la raft(Prezentare de teste, echipamente și servicii în domeniul siguranței alimentare)


-Aplicații IT de management al afacerii (Prezentare de soluții informatice, aplicații mobile, soluții IT de gestiune etc.)


 


Finalul atelierului de discuții va fi marcat de dezbaterea cu titlul ”Prețul, o dispută fără sfârșit”, dezbatere la care au confirmat participarea ca speaker-i domnii Sorin Minea-Președinte Romalimenta și proprietarul companiilor Angst și Salsi, și Florin Căpățână-Vicepreședinte al AMRCR. În aceeași dezbatere a fost invitat să participe ca speaker domnul Vladimir Mănăstireanu, Director Executiv al Asociației Române a Cărnii.


Pentru a rezerva din timp spații de prezentare, invităm companiile să acceseze site-ul meat-milk.ro, sau să trimită cereri de înscriere pe adresa office@infogroup.ro. Detalii suplimentare la tel: 021.223.25.21.


Nu uitați! Expo-Conferința Internațională Meat & Milk este SINGURUL eveniment de profil din România, dedicat acestor două sectoare. 


Meat & Milk: Tradiție, Profesionalism, CONTINUITATE!

Alte articole recomandate:

Telemeaua de Ibănești este al doilea produs românesc care a obținut certificare în Uniunea Europeană, după magiunul de Topoloveni. Producătorul care a reușit să pună brânza autohtonă pe masa europenilor spune că elaborarea documentației a durat un an și jumătate și că singurul lucru care l-a costat au fost analizele de laborator ale produsului, obligatorii a fi atașate dosarului pentru Bruxelles. Situată pe valea Gurghiului din județul [...]
Fondurile europene și naționale disponibile, în 2015, pentru investiții în procesarea și marketingul produselor din sectorul pomicol depășesc 8,8 milioane de euro, iar alocările totale prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2014 -2020 pentru întreaga perioada de programare se ridică la 35,2 de milioane de euro, potrivit datelor publicate pe site-ului Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR). Sumele sunt disponibile pe submăsura 4.2a [...]
Compania vâlceană Diana, unul dintre cei mai prestigioși procesatori de carne din România, va fi prezentă la Expo-Conferința Internațională Meat & Milk 2016, care își va desfășura cea de-a V-a ediție în zilele de 12 și 13 mai sun genericul ”SUBFINANȚARE, SUPRATAXARE, IMPORTURI-Ziduri în calea unui business de succes, într-o economie aflată în dezechilibru”.   Iată, însă, [...]
Compania Expur, parte a conglomeratului agroindustrial francez Sofiproteol, și-a bugetat să ajungă în următorii patru ani să proceseze 20% din producția locală de semințe oleaginoase, în creștere cu un procent față de nivelul din prezent.   “Intenția noastră este ca până în 2018 să folosim instrumentele noastre industriale pentru a procesa 60% din semințele oleaginoase fin Franța, 20% din recolta românească și 35% din producția de alune di [...]
Acest aparat este proiectat pentru a umple o nevoie pe piata alimentara, pentru un slicer mic, foarte competitivă și versatil, destinat porționării produselor din carne. Capacitatea feliatorului este de  de 500 de taieri pe minut.Pe lângă cârnați uscati, este posibil să taie carnea la 0 ° C de la grosimea de 3 mm, șuncă cu rata de injectare (mai mare de 100%). Aceasta masina este complet automata și pot fi programati mai multi parametrii: lungimea [...]
Preturile materiilor prime pentru industria alimentara sunt in scadere pe pietele internationale si pun o presiune tot mai mare pe preturile produselor finite din industria FMCG. Conform cotatiilor afisate de principalele burse pentru cereale, carne sau oleaginoase, preturile pentru principalele materii prime sunt in scadere usoara de mai multe luni consecutiv, informeaza Revista Piata. Pe lantul alimentar, crescatorii de animale sunt printre primii beneficiari ai recoltelor bune d [...]
Maturarea și învechirea vinului sunt potențial capabile de a îmbunătăți calitatea vinului. Aceasta deosebește vinul de majoritatea bunurilor de consum. Reacțiile chimice complexe în care sunt implicate zaharuri, acizi și compuși fenolici, de exemplu taninuri, modifică aroma, culoarea și gustul într-un mod care poate fi mai plăcut pentru consumator. Abilitatea unui vin de a se matura și învechi este influențată de mai mulți factori, inclusiv de soiul de [...]
Bonduelle, expertul in legume, calitate si know-how, lanseaza pe piata din Romania o inovatie in categoria amestecurilor de legume congelate: amestecuri de legume, pre-gatite la aburi, pentru supa crema, o noua alternativa sanatoasa si gustoasa la gusturile traditionale.   Gama de legume pre-gatite la aburi pentru supa crema, gata in 3 minute, ofera 3 gusturi diferite, disponibile in ambalaje de 750g, pentru 5 portii si promite rapiditate in bucatarie, gust proaspa [...]

 

Living fresh
Meat Milk TV
meatmilk
Debitron Termo
testo
infoALIMENT MAGAZIN