Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

Ulterior ședinței generale din ziua de 12 mai, în programul Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk 2016, care se va desfășura la Hotel Alpin din Poiana Brașov sub titlul ”SUBFINANȚARE, SUPRATAXARE, IMPORTURI-Ziduri în calea unui business de succes, într-o economie aflată în dezechilibru”, este programat să aibă loc Workshop-ul Carne-Procesatori.


 


Sub genericul ”Între tradiție și reinventare, să nu uităm profitul”, vor fi dezbătute cele mai acute teme ale momentului. După cum cunoaștem cu toții, realitatea sectorului românesc al cărnii oferă mai multe fațete. Pe de o parte, procesatorii se văd nevoiți să se reinventeze continuu, pentru a veni mereu în fața consumatorilor cu produse noi. Pe de altă parte, obieciul de consum al românilor obligă la tradiție. De aici, și întrebarea: Care este cel mai scurt drum spre profit? Cu siguranță, participanții la workshop vor căuta cele mai bune răspunsuri.


 


Titlurile orientative ale workshop-ului care va începe la ora 11,15, sunt următoarele:


 


-Ecuația succesului: Investiții+Profesionalism+Calitate(Prezentarea unei afaceri de succes)


-Materii prime și tehnologii inovatoare de procesare a cărnii (Prezentare de tehnologii, ingrediente, materii prime etc.)


-Sustenabilitatea, condiție obligatorie a noilor ambalaje(Prezentare de noi tehnologii de ambalare, soluții de prezervarea mediului etc)


-Calitatea și siguranța garantează succesul la raft(Prezentare de teste, echipamente și servicii în domeniul siguranței alimentare)


-Aplicații IT de management al afacerii (Prezentare de soluții informatice, aplicații mobile, soluții IT de gestiune etc.)


 


Finalul atelierului de discuții va fi marcat de dezbaterea cu titlul ”Prețul, o dispută fără sfârșit”, dezbatere la care au confirmat participarea ca speaker-i domnii Sorin Minea-Președinte Romalimenta și proprietarul companiilor Angst și Salsi, și Florin Căpățână-Vicepreședinte al AMRCR. În aceeași dezbatere a fost invitat să participe ca speaker domnul Vladimir Mănăstireanu, Director Executiv al Asociației Române a Cărnii.


Pentru a rezerva din timp spații de prezentare, invităm companiile să acceseze site-ul meat-milk.ro, sau să trimită cereri de înscriere pe adresa office@infogroup.ro. Detalii suplimentare la tel: 021.223.25.21.


Nu uitați! Expo-Conferința Internațională Meat & Milk este SINGURUL eveniment de profil din România, dedicat acestor două sectoare. 


Meat & Milk: Tradiție, Profesionalism, CONTINUITATE!

Alte articole recomandate:

Pe cât de diversă e gama sortimentală, pe atât de diversă e și oferta de echipamente destinate fabricării înghețatei, procesatorii având, cu adevărat, de unde să aleagă. Compania daneză Bicecream a lansat de curând un nou congelator deosebit de eficient. Linia de congelare WS Freezer este special concepută pentru a oferi un control optim procesului de producție. Utilajul este poate fi operat manual, semi-automat sau complet automatizat, î [...]
Maturarea post-mortem și frăgezimea finală a cărnii pot fi îmbunătățite prin atârnarea carcasei de osul crupei pentru a întinde mușchii, frăgezirea mecanică folosind lame sau ace, stimularea electrică, controlul regimului de refrigerare, scăderea pH-ului carcaselor de carne de vită, injectarea carcaselor cu clorură de calciu care activează calpaina din carne, injectarea de enzime proteolitice vegetale (papaină, bromelină) sau de origine animală (pancreatina porcină). Alte [...]
Pentru iubitorii de spirtoase rafinate si tari, Stalinskaya a venit cu o supriza cat se poate de placuta, extinzandu-si gama de produse prin lansarea a două noi sortimente de vodcă premium, Stalinskaya Silver si Stalinskaya Blue.Vodca Stalinskaya Silver are o concentrație de alcool de 40% și este o băutură pentru socializare și a distracției, pe când Stalinskaya este destinată cunoscătorilor, având o concentrație de alcool de 45%. Noul produs Stalinskaya Silver se diferențiază [...]
Conform analizei Rabobank,  faptul că ne aflăm în cel de-al treilea an consecutiv de deficit al producției de cacao, va duce la prețuri exorbitante în 2014. Rabobank a prognozat un deficit mai mare cu 100.000 de MT la cacao, pentru anul agricol curent și a prezis un deficit mai mare pentru 2014/2015, însoțit de o creștere a prețului cu 12% mai mult decât cel actual. Condițiile meteo nefavorabile din Coasta de Fildeș -cel mai [...]
Cele mai noi ingrediente pentru conservarea cărnii aparținând companiei Corbion Purac vor fi prezentate vizitatorilor Expoziției Internaționale pentru Producerea și Procesarea Alimentelor (IPPE) din Atlanta ce are loc săptămâna aceasta (28-30 ianuarie) în Atlanta, informează Global Meat News. Compania, care este un lider mondial în realizarea de tehnologii pentru industria cărnii lansează Verdad N16, un produs despre care compania spune că este [...]
(Mdeiafax) Britanicii au desemnat un whisky single malt, produs din orz germinat la o singura distilerie, din Japonia ca fiind cel mai bun din lume. Prestigiosul ghid britanic "Jim Murray's Whisky Bible" ("Biblia whisky-ului lui Jim Murray", n.r.) a desemnat, in premiera, un whisky produs in Japonia drept cel mai bun din lume. Yamazaki Single Malt Sherry Cask 2013 a fost descris ca fiind "consistent, sec, dar rotund ca o minge de biliard" de ghidul britanic, ce [...]
În luna martie 2014, față de luna precedentă, numărul animalelor și al păsărilor sacrificate și greutatea lor în carcasă au crescut la toate speciile. În comparație cu aceeași lună a anului 2013, numărul animalelor și al păsărilor sacrificate și greutatea lor în carcasă au scăzut la ovine și caprine și păsări, iar la bovine și porcine au crescut.   Martie 2014 comparativ cu februarie 2014 Numărul total de bovine sacrificate și greutatea lor în carcasă au [...]
Firma DEXWOR propune un sistem inovator  de presare si coacere a suncilor si a bacon-ului in turnuri.Fiecare turn este special realizat astfel incat numarul de forme sa fie  conform cu  camera /spatiul procesului de coacere, randamentul injectarii, pierderii si uniformitatii produsului. Marea diferenta este sistemul de inchidere si presare care este foarte adaptabil, mic si eficient. Avantaje:- spatiu castigat- uniformitatea produsului final cu greutate constanta- [...]

 

Meat Milk TV
infoALIMENT MAGAZIN
Ultimele anunturi