Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

La fel ca la precedentele ediții, compania Five Continents va participa la Expo-Conferința Internațională Meat & Milk 2016, singurul eveniment profesionist dedicat sectoarelor de lapte și carne ale României, care, în acest an, se va desfășura în zilele de 12 și 13 mai la Poiana Brașov, sub titlul ”SUBFINANȚARE, SUPRATAXARE, IMPORTURI-Ziduri în calea unui business de succes, într-o economie aflată în dezechilibru.


 


Și de această dată, Five Continents va fi prezentă la manifestare cu un stand propriu, care va fi organizat în Secțiunea B2B-Expo, acolo unde, participanții la Conferință vor putea degusta cele mai noi propuneri sortimentale și, desigur, produse lactate premium.


Five Continents si-a inceput activitatea in anul 1993, odata cu achizitionarea fabricii de prelucrare a laptelui de la Fetesti, judetul Ialomita. Fabrica de la Fetesti are o traditie de peste 50 de ani in fabricarea branzeturilor de tip cascaval, timp in care procesul tehnologic de obtinere a cascavalului a urmat linia traditionala. Dotarea fabricii cu echipamente moderne, adaptate la cerintele actuale, a dus la asigurarea parametrilor de calitate si de siguranta alimentara ceruti de normele aflate in vigoare. In 2005, Five Continents si-a marit gama de produse fabricate, prin inaugurarea a doua noi fabrici, construite dupa standardele UE:


Five Continents Group Rachiti (judetul Botosani) produce cascaval, telemea, branza de burduf, lapte de consum ai lactate proaspete (iaurt, lapte batut, chefir, smantana de consum);


Five Continents Horezu (judetul Valcea) produce diferite sortimente de branza fermentata, obtinute din lapte de oaie sau de vaca, care sunt comercializate sub denumirea „Branza Fermentata Horezu” sau „Manastirea de Horezu”. Procesul technologic este asistat de o instalatie complet automatizata, unica in tara.


Toate produsele fabricate de Five Continents sunt in conformitate cu standardele nationale de calitate aliniate celor europene. In fabricile noastre este implementat sistemul HACCP ISO 22:000, pentru controlul sigurantei alimentare. Pe langa echipamentele moderne pe care le au, fabricile detin laboratoare de analiza performante, dotate cu aparatura moderna si personal calificat, pentru a asigura o inalta siguranta alimentara produselor fabricate.


(În imagine, un instantaneu de la standul Five Continents-Meat & Milk 2015)

Alte articole recomandate:

Publicația infoALIMENT Magazin, editată de Agenția infoGROUP, va participa la Târgul Indagra, precum și la Salonul Indagra Food, care vor avea loc la Centrul Expozițional Romexpo, în perioada 28 octombrie-1 noiembrie 2015. Cu această ocazie, echipa redacțională va intra în dialog cu vizitatorii, prezetându-le principalele programe editoriale, planurile de viitor, tematicile care vor fi în atenția editorială în anul 2016 [...]
În pregătirea ediției a V-a a Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk, eveniment care se va desfășura în cursul lunii iunie 2016, Agenția infoGROUP a lansat Calendarul Meat & Milk 2016.   În perioada imediat următoare, Calendarul va fi distribuit gratuit, prin inserarea lui în revistele Fabrica de Carne și Fabrica de Lapte, dar și direct, la cerere, companiilor interesate în [...]
Grupul israelian Strauss a primit aprobarea Consiliul Concurentei pentru a achizitiona marca de cafea solubila Amigo pentru 20 de milioane de euro, compania consolidandu-si astfel pozitia pe piata romaneasca de cafea. Tranzactia s-a realizat cu grupul brazilian Iguacu, proprietarul Panfoods Romania – importatorul exclusiv al marcii Amigo in Romania din anul 2002.  „Suntem incantati de definitivarea achizitiei marcii Amigo, atat de cunoscuta romanilor inca din anii ‘80. [...]
Heineken România a raportat o cifră de afaceri netă de 1.120 milioane lei în 2013, în scădere cu 5% comparativ cu anul precedent. Cu toate acestea, compania și-a menținut poziția de lider de piață și chiar și-a majorat ușor cota de piață. La această evoluție au contribuit mărcile Bucegi și Neumarkt care au înregistrat creșteri în cota de piață atât în volum, cât și în valoare. “Anul 2013 a fost un an dificil, în care vrem [...]
În pregătirea ediției a V-a a Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk, eveniment care se va desfășura în cursul lunii iunie 2016, Agenția infoGROUP vă oferă oportunitatea utilizării unui nou instrument de promovare, prin contactarea de spațiu publicitar în CALENDARUL Meat & Milk 2016 care va fi editat în cursul lunii decembrie a.c.   Prin inserarea unui modul publicitar în CALENDARUL Meat & Milk 2016, produsele [...]
La Topoloveni, un oraș cu puțin peste 10.000 de locuitori, se fabrică singurul produs alimentar din România cu Indicația Geografică Protejată, și anume Magiunul de Topoloveni, produs a cărui certificare s-a obținut în urmă cu trei ani. Preparatul fabricat de Sonimpex Topoloveni este cunoscut în Uniunea Europeană datorită rețetei vechi de 100 de ani după care se prepartă și a calitățiilor nutritive pe care le deține. "Magiunul nu este acum "numai un brand al [...]
A 79-a ediție a expoziției Săptămâna Verde, cel mai mare târg agroalimentar din lume, își va deschide porțile vineri în capitala germană, potrivit agenției EFE.   Târgul, care are o istorie de 88 de ani, va avea ca țară invitată anul acesta Estonia și va fi inaugurat joi de ministrul german al agriculturii, Hans-Peter Friedrich. Săptămâna Verde, care se va încheia în 26 ianuarie, va reuni 1.650 d [...]
(Comunicat) La sediul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale a avut loc o reuniune între secretarul de stat Daniel Botănoiu și o misiune a reprezentanților Asociațiilor Producătorilor și Exportatorilor de Fructe și Struguri de Masă condusă de vice ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare din Republica Moldova, Vlad Loghin. La întâlnire au participat reprezentanții marilor lanțuri de distribuție și procesatori din România iar [...]

 

Meat Milk TV
infoALIMENT MAGAZIN
Ultimele anunturi