Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

La fel ca la precedentele ediții, compania Five Continents va participa la Expo-Conferința Internațională Meat & Milk 2016, singurul eveniment profesionist dedicat sectoarelor de lapte și carne ale României, care, în acest an, se va desfășura în zilele de 12 și 13 mai la Poiana Brașov, sub titlul ”SUBFINANȚARE, SUPRATAXARE, IMPORTURI-Ziduri în calea unui business de succes, într-o economie aflată în dezechilibru.


 


Și de această dată, Five Continents va fi prezentă la manifestare cu un stand propriu, care va fi organizat în Secțiunea B2B-Expo, acolo unde, participanții la Conferință vor putea degusta cele mai noi propuneri sortimentale și, desigur, produse lactate premium.


Five Continents si-a inceput activitatea in anul 1993, odata cu achizitionarea fabricii de prelucrare a laptelui de la Fetesti, judetul Ialomita. Fabrica de la Fetesti are o traditie de peste 50 de ani in fabricarea branzeturilor de tip cascaval, timp in care procesul tehnologic de obtinere a cascavalului a urmat linia traditionala. Dotarea fabricii cu echipamente moderne, adaptate la cerintele actuale, a dus la asigurarea parametrilor de calitate si de siguranta alimentara ceruti de normele aflate in vigoare. In 2005, Five Continents si-a marit gama de produse fabricate, prin inaugurarea a doua noi fabrici, construite dupa standardele UE:


Five Continents Group Rachiti (judetul Botosani) produce cascaval, telemea, branza de burduf, lapte de consum ai lactate proaspete (iaurt, lapte batut, chefir, smantana de consum);


Five Continents Horezu (judetul Valcea) produce diferite sortimente de branza fermentata, obtinute din lapte de oaie sau de vaca, care sunt comercializate sub denumirea „Branza Fermentata Horezu” sau „Manastirea de Horezu”. Procesul technologic este asistat de o instalatie complet automatizata, unica in tara.


Toate produsele fabricate de Five Continents sunt in conformitate cu standardele nationale de calitate aliniate celor europene. In fabricile noastre este implementat sistemul HACCP ISO 22:000, pentru controlul sigurantei alimentare. Pe langa echipamentele moderne pe care le au, fabricile detin laboratoare de analiza performante, dotate cu aparatura moderna si personal calificat, pentru a asigura o inalta siguranta alimentara produselor fabricate.


(În imagine, un instantaneu de la standul Five Continents-Meat & Milk 2015)

Alte articole recomandate:

Editia a treia a Retail Arena porneste la drum cu sloganul “ReShape Retail” ; evenimentul isi propune sa impulsioneze piata de profil, sa ajute specialistii sa gaseasca modelul de business cel mai eficient prin folosirea celor mai noi instrumente din piata, totul prin prezentari, workshop-uri si panel-uri dinamice si la obiect. Conferinta va avea loc in zilele de 11 si 12 noiembrie la hotel Athenee Palace Hilton, preturile pornind de la 39 de euro pentru un workshop [...]
Producătorul de înghețată Alpin 57 Lux, controlat de familia Istrate din județul Alba, ia în calcul ca în următorii 2-3 ani să livreze produsele și la export, în condițiile în care compania este prezentă deja în peste 20.000 de puncte de vânzare din România. „Pe plan intern mai există încă potențial de creștere, dar este bine să iei în calcul și posibilitatea livrării la export“, spune Ioan Istrate, directorul general și [...]
(Mediafax) Directoarea fabricii de conserve Vascar Vaslui, Gabriela Ciuburciu, a fost reținută de procurorii anticorupție din Iași, într-un dosar privind obținerea pe nedrept a peste 5,2 milioane lei dintr-o finanțare nerambursabilă dată de Agenția de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit. În același dosar au fost reținuți Iuliu Cepoi, fost director comercial și director economic al SC Vascar SA și acționar al acestei societăți, și Florina Șușu, contabil șef la SC Vascar [...]
În ziua de 07 mai 2015, la hotel Pullman din București, intre orele 14.00 si 19.00, va avea loc ediția din acest an a evenimentului B2B Austria Show Case, în cursul căruia, 12 producători, distribuitori și ofertanți de produse alimentare, băuturi și soluții în domeniul alimentar din Austria sunt interesați de a cunoaște producători, importatori și distribuitori din România cu care doresc să stabilească parteneriate de lungă durată. Evenimentul este organizat d [...]
Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, consideră că deblocarea pieței chineze pentru exporturile de bovine și carne de porc se va materializa în zilele următoare, după vizita omologului său chinez 'pe teren', la ferme și unități de procesare, însă, în egală măsură, alături de exporturi, rămân importante investițiile în zona de producție. 'După această vizită, în care domnul ministru (ministrul chinez al Agriculturii - n.r.) va avea [...]
(Comunicat) La sediul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale a avut loc o reuniune între secretarul de stat Daniel Botănoiu și o misiune a reprezentanților Asociațiilor Producătorilor și Exportatorilor de Fructe și Struguri de Masă condusă de vice ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare din Republica Moldova, Vlad Loghin. La întâlnire au participat reprezentanții marilor lanțuri de distribuție și procesatori din România iar [...]
(Agerpres) Începând de azi, la Indagra, de la ora 12.15, se va organiza Forumul 16+1, care va avea ca temă cooperarea în domeniul investițiilor și exporturilor de produse agroalimentare între țările central și est-europene și China. România are onoarea de a găzdui cea de a IX – a ediție a Forumul 16+1, China și statele din Europa Centrală și de Est, în anul 2014, ca urmare a acceptului exprimat de majoritatea țărilor [...]
Patronatul Național al Viei și Vinului (PNVV) estimează pentru 2014 o diminuare a recoltei de struguri cu 25%, comparativ cu anul 2012, din cauza precipitațiilor și grindinei, ceea ce va influența și producția totală de vin. În schimb, calitatea ar putea fi una "de excepție" dacă vremea călduroasă se va menține și în perioada următoare. 2014 este un an cu o producție diminuată față de 2012 cu 25%. Vreau să punctez că anul 2013 a fost un an cu o producție de struguri și de vin [...]

 

Meat Milk TV
infoALIMENT MAGAZIN