Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

La fel ca la precedentele ediții, compania Five Continents va participa la Expo-Conferința Internațională Meat & Milk 2016, singurul eveniment profesionist dedicat sectoarelor de lapte și carne ale României, care, în acest an, se va desfășura în zilele de 12 și 13 mai la Poiana Brașov, sub titlul ”SUBFINANȚARE, SUPRATAXARE, IMPORTURI-Ziduri în calea unui business de succes, într-o economie aflată în dezechilibru.


 


Și de această dată, Five Continents va fi prezentă la manifestare cu un stand propriu, care va fi organizat în Secțiunea B2B-Expo, acolo unde, participanții la Conferință vor putea degusta cele mai noi propuneri sortimentale și, desigur, produse lactate premium.


Five Continents si-a inceput activitatea in anul 1993, odata cu achizitionarea fabricii de prelucrare a laptelui de la Fetesti, judetul Ialomita. Fabrica de la Fetesti are o traditie de peste 50 de ani in fabricarea branzeturilor de tip cascaval, timp in care procesul tehnologic de obtinere a cascavalului a urmat linia traditionala. Dotarea fabricii cu echipamente moderne, adaptate la cerintele actuale, a dus la asigurarea parametrilor de calitate si de siguranta alimentara ceruti de normele aflate in vigoare. In 2005, Five Continents si-a marit gama de produse fabricate, prin inaugurarea a doua noi fabrici, construite dupa standardele UE:


Five Continents Group Rachiti (judetul Botosani) produce cascaval, telemea, branza de burduf, lapte de consum ai lactate proaspete (iaurt, lapte batut, chefir, smantana de consum);


Five Continents Horezu (judetul Valcea) produce diferite sortimente de branza fermentata, obtinute din lapte de oaie sau de vaca, care sunt comercializate sub denumirea „Branza Fermentata Horezu” sau „Manastirea de Horezu”. Procesul technologic este asistat de o instalatie complet automatizata, unica in tara.


Toate produsele fabricate de Five Continents sunt in conformitate cu standardele nationale de calitate aliniate celor europene. In fabricile noastre este implementat sistemul HACCP ISO 22:000, pentru controlul sigurantei alimentare. Pe langa echipamentele moderne pe care le au, fabricile detin laboratoare de analiza performante, dotate cu aparatura moderna si personal calificat, pentru a asigura o inalta siguranta alimentara produselor fabricate.


(În imagine, un instantaneu de la standul Five Continents-Meat & Milk 2015)

Alte articole recomandate:

Reuniunea, intitulată "Mujer Gastronomica", se va desfășura luni și marți la Cordoba și va reuni femei marcante din lumea gastronomiei: chefi, enologi, somelieri și femei de afaceri. Potrivit site-ului evenimentului, scopul acestui congres este de a cunoaște munca pe care o desfășoară femeile în lumea gastronomiei, din perspectiva profesionistelor din fiecare domeniu de activitate. Structura congresului va urmări întregul "fenomen" gastronomic: de [...]
In acest weekend, bucurestenii sunt asteptati la ROMEXPO pentru prima editie a Summer Bazar – Targ estival de bunuri de larg consum. Astfel, intre 27 si 29 iunie bucurestenii vor fi intampinati cu antichitati, decoratiuni interioare, produse hand-made, produse traditionale si bio, bauturi alcoolice si non-alcoolice, dulciuri, produse apicole, produse cosmetice, imbracaminte, incaltaminte, marochinarie si accesorii, carti si produse pentru copii, artizanat si cadouri, dar si cu numeroase [...]
A doua zi a celui mai mare targ din lume, dedicat agroindustriei bio, a fost marcata de evenimentele organizate de Olanda, tara care a primit din partea organizatorilor locul de onoare al acestei editii. Cu 85 de expozanti, poate ca potentialul olandezilor nu este prea bine ilustrat in acest an, dar daca privim statisticile si observam ca ocupa locul 5 in lume, in privinta agriculturii si industriei alimentare bio, atunci ne putem convinge usor de potentialul fermierilor si procesatorilor din [...]
Actualul director general al Agenției de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit (APDRP), George Turtoi, va fi numit în funcția de secretar de stat în Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, propunerea fiind înaintată deja premierului Victor Ponta, a declarat, pentru AGERPRES, ministrul agriculturii, Daniel Constantin. 'Am înaintat ieri, premierului Victor Ponta propunerea mea pentru funcția de secretar de stat în locul lui Achim Irimescu. Este vorba [...]
       Consumul de carne de miel nu va crește în perioada Sărbătorilor Pascale, consideră Eugen Gonțea, președintele Federației Oierilor de Munte din România. Aceasta a declarat pentru www.bursa.ro: "Având în vedere situația financiară a oamenilor din țara noastră, consumul nu va crește nici în acest an. În 2013, au fost tăiați cu 1,5 milioane de miei mai puțin față de cât se tăia în general în [...]
Peroni Nastro Azzuro invita publicul sa descopere arta ospitalitatii oferite cu naturalete si sentimentul a  petrece timp alaturi de cei dragi, inspirate de bucuria si rafinamentul stilului Italian, printr-o serie de show-uri de live cooking in cele mai prestigioase 8  restaurante cu specific Italian din Bucuresti (pana in acest moment, au avut loc sesiuni in Trattoria Buongiorno), Constanta, Brasov si Timisoara. Placerea jocului cu ingredientele, decorul elegant, atentia acordata [...]
14 august - inconjurati data asta in calendar, cu rosu daca aveti, e ultima zi de inscriere la Grand Spoof 2014, singura competitie de parodiat reclame din Romania. Mult a fost, putin a ramas, dar din putinul asta puteti sa faceti cele mai tari spoof-uri (parodii!), ale reclamelor care va enerveaza sau va plac. Nu le faceti degeaba, premiile competitiei insumeaza 7.000 de lei:premiul oferit de juriul profesionistilor – 5.000 lei si premiul rezultat in urma voturilor online [...]
Timisoreana a urcat pe podiumul editiei de anul acesta la, una dintre cele mai prestigioase competitii mondiale din industria berii, fiind singura bere romanesca premiata la categoria „Lager - German-style Pale”.   Timisoreana, berea cu o traditie de aprope 300 de ani in Romania, a fost medaliata cu bronz in cadrul competitiei care premiaza cele mai bune beri din intreaga lume. Astfel, gustul si calitatea apreciate de milioane de romani au fost recunoscute si premiate de un [...]

 

Meat Milk TV
testo
testo
infoALIMENT MAGAZIN