Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

Factura la energie reprezintă pentru consumatori, un cost greu de modificat, iar pentru scăderea acesteia sunt necesare investiții adeseori indisponibile în bugetul cotidian. Tocmai din acest motiv, lansarea în premieră a soluției de eficiență energetică NEGAWATT, implementată în exclusivitate de compania clujeană SERVELECT, este un pas uriaș spre reducerea garantată a consumului de energie electrică și termică, fără afectarea bugetului propriu cu investiții ce necesită amortizare îndelungată.


Lansat de câțiva ani în Statele Unite, conceptul NEGAWATT pe care îl implementăm în premieră în România, aduce un beneficiu major marilor consumatori de energie: fără investiții și fără afectarea bugetului companiei, Beneficiarul nostru intră în posesia unei economii garantate de energie. În felul acesta, în loc să plătească pentru consum de energie, compania va obține energie economisită garantat și, totodată, profit” a declarat Claudiu Boca, managerul companiei SERVELECT. Acesta a adăugat: “În procesul de implementare, clientul nostru va fi inițial auditat din punct de vedere al consumului energetic, generându-se un raport de optimizare energetică cu identificarea soluțiilor generatoare de economii. Ulterior, compania noastră va implementa aplicațiile convenite, fie cu resursele Beneficiarului, fie cu finanțare din partea Servelect, ducând astfel la obținerea garantată a economiilor de energie. Dincolo de primul beneficiu clar al reducerii facturii de energie, NEGAWATT are și o componentă profund socială, companiile care apelează la această soluție devenind mai verzi, mai apropiate de natură, prin reducerea emisiilor de CO2 emise în atmosferă”.


NEGAWATT – prezentat în detaliu pe website-ul cu același nume: www.negawatt.ro - este un nou concept prin care companiile pot obține economii garantate de energie, generând astfel reduceri substanțiale ale facturii de consum, fără împovărarea bugetului de investiții existent.


Servelect


Înființată in 2005, compania SERVELECT este unul dintre liderii soluțiilor de eficiență energetică din România, fiind totodată auditor si manager energetic atestat ANRE. Cu certificări ISO 9001:2008 și ISO 14001:2005, Servelect a implementat peste 600 de proiecte de eficiență energetică pe teritoriul întregii țări, dobândind încă din anul 2011 distincția “Best European Energy Service Provider” din partea Inițiativei Europene pentru Servicii Energetice (European Energy Service Initiative) .

Alte articole recomandate:

  Bursa de pește de la Tulcea va deveni realitate la jumătatea anului viitor. La opt ani de la anunțarea proiectului, au fost demarate lucrările la Bursa de pește din Tulcea. Potrivit contractului și autorităților tulcene, lucrările vor fi finalizate la începutul lunii iulie 2015. „Mai sunt niște chestiuni de aranjament cu șantierul naval (situat în vecinătatea amplasamentului pe care se va realiza proiectul, n.r.), dar asta nu afectează cu nimic buna desfășurare a [...]
(Agerpres) Comisia Europeană va aloca o finanțare suplimentară de 30 de milioane de euro pentru programele de promovare ale Politicii Agricole Comune (PAC) care încep în 2015.  Potrivit unui comunicat de presă al executivului comunitar, fondurile suplimentare vin pe lângă cele 60 de milioane de euro prevăzute deja anual în bugetul PAC pentru aceste programe. Având în vedere că aceste scheme sunt cofinanțate, modificarea operată de CE ar putea să [...]
(Agerpres) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) va analiza propunerile de programe depuse de organizațiile profesionale și interprofesionale reprezentative interesate de promovarea produselor agroalimentare pe piața Uniunii Europene și în țări terțe, iar până pe data de 15 iunie 2014, acestea vor fi transmise Comisiei Europene pentru evaluare și selecție în vederea cofinanțării Potrivit informațiilor [...]
În industria alimentara apa este folosită in cantităti mari, rezultand cantitati mari de ape reziduale. Consortiul olandez Colsen si H. van den Hul a gasit o solutie de tratare integrala a acestor ape reziduale. Ape reziduale tratate pot fi aduse la norme NTPA 001 sau 002, sau la calitati care sa le permita refolosirea in procesul de productie. In plus, cu aceasta tehnologie se poate produce energie (biogaz) prin transformarea materiilor organice in metan (CH4, componenta de b [...]
Acordand un scurt interviu agentiei infoALIMENT, doamna Daciana Sarbu, europarlamentar, ne-a declarat: "Ca obiectiv major pe care il urmaresc in aceasta primavara este ca, pe baza rezultatelor care ne vor parveni ca urmare a reducerii TVA-ului la panificatie, sa reusim acest lucru si pentru produsele bio; si sper, si cred, ca acest lucru se poate face inaintea verii, asadar, inaintea termenului prevazut pentru produsele din carne.   Pe de alta parte, urmaresc promovarea produselor bio [...]
Pornind de la povestea Luizei (fetița adorabila) care a devenit o mică vedetă odată cu apariția în spotul din 2002, Cris Tim cauta 8 copii care vor fi vedetele noului spot Salam Sasesc, prin intermediul campaniei Cris-Tim te face superstar! Provocarea campaniei: Scrie pe blogul tău o postare în care să-ți convingi cititorii părinți să-si înscrie copiii în concursul Cris-Tim te face superstar, folosindu-te de informațiile existente [...]
  Andrei Iusut, proprietarul restaurantelor Divan a declarat următoarele: Vrem să continuăm să ne extindem cu o unitate pe an, așa cum am făcut-o în ultimii trei ani. Nu am decis încă ce direcție de dezvoltare vom avea anul viitor, am putea să ne orientăm către o diversificare a portofoliului sau către expansiunea formatului Express. Ne uităm atât la București, cât și la orașele mari ale țării. Andrei Iusut (33 de ani) a pășit prima dată în business [...]
35 de companii producătoare și distribuitoare au expus în cadrul Târgului de Vinuri, Băuturi Alcoolice și Non-Alcoolice–EXPO DRINK & WINE 2015, organizat și găzduit de Romexpo, în perioada 28 octombrie-1 noiembrie. La ediția de majorat, cea de-a 18-a, la standurile Expo Drink & Wine au fost prezenți: producători tradiționali de vinuri, băuturi alcoolice și non-alcoolice, distribuitori din domeniu, producători de echipamente folosite în procesul [...]

 

Meat Milk TV
infoALIMENT MAGAZIN