Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa
Wrigley România, imporatorul gumei de mertecat Orbit, a ajuns la o cifră de afaceri de 208,5 milioane de lei (46 mil. euro), după ce anul trecut și-a majorat businessul cu aproape 13%, arată datele de la mfinante.ro.

 

 

Wrigley este liderul pieței de gumă de mestecat și unul dintre cei mai mari ju­cători de pe seg­men­tul bom­boa­nelor.

 Compania, care are peste 160 de angajați, nu are o unitate de pro­ducție în România, cea mai mare parte din sa­la­riați făcând parte din echipa de vânzări.

 

 

De asemenea, Wrig­ley a avut anul tre­cut un profit net de 36 mil. lei, în creștere cu 29% față de anul precedent. Astfel, im­portatorul Orbit a avut în 2014 o marjă a profi­tului net de 17%, una dintre cele mai mari din piața dulciurilor.

Alte articole recomandate:

Lipton Ice Tea lanseaza campania educationala “Ai verde la ceai”, impreuna cu un nou sortiment de Ice Tea pe baza de ceai verde – Lipton Green Ice Tea Mint Lime. Prin noua campanie, Lipton isi propune sa evidentieze faptul ca intr-o sticla de Ice Tea gasim 3 ingrediente esentiale: ceai + apa + fructe. In plus, campania Lipton prezinta beneficiile consumului de ceai si invita consumatorii sa descopere ca Ice Tea-ul este un produs racoritor si delicios, ce poate fi savurat in [...]
Potrivit unei analize efectuată de compania Strauss Group România, în București se consumă cea mai multă cafea, podiumul fiind completat de orașele Constanța și Cluj-Napoca. Acestea sunt estimările care au stat la baza bugetării afacerilor firmei pentru anul în curs.   Strauss Group România, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața cafelei cu afaceri de 240 de milioane de lei anul trecut, se așteaptă la o creșter [...]
În ziua de 25 mai, la București, a avut loc cea de-a treia ediție a Conferinței IFS, organizată de Inaq Consulting, eveniment care s-a dovedit a fi nu doar un real succes, reunind în sala lucrărilor peste 250 de participanți, ci și un pas real în excelența în producție, comerț și, per total, în afaceri, prin informațiile de specialitate care au fost aduse în fața auditoriului.   De fapt, [...]
Acum, la finalul anului 2014, dar exact inaintea Sarbatorilor de Iarna, revista britanica "Restaurant" a desemnat Noma, detinut de Ritchie Naoma, in varsta de doar 35 de ani, drept cel mai bun restaurant din lume, pentru a patra oara, dupa ce si in anii 2010, 2011 si 2012 a mai ocupat aceasta pozitie. Restaurantul danez din Copenhaga a recastigat acest titlu pe care il pierduse in 2013, in fata restaurantului spaniol El Celler de Can Roca. Invingatorul de anul trecut, El Celler de Can Roca, [...]
In perioada 4-5 septembrie 2014, o delegație a Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, condusă de Daniel Constantin, viceprim-ministru, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, va efectua o deplasare la Bruxelles, Belgia, pentru a participa la Reuniunea extraordinară a Consiliului Uniunii Europene (Agricultură și Pescuit). Tema reuniunii o constituie interdicția impusă de Federația Rusă asupra importului de produse agricole din Uniunea Europeană. În cadrul [...]
Prezenta, deja, pe standurile magazinelor din Romania, cu uleiurile sale presate la rece, SC Oleomet SRL din Giurgiu vizeaza demararea unor linii de export atat in tari din Uniunea Europeana, cat si din alte zone. Beneficiara a unei colaborari fructuoase cu asociatia Bio Romania, firma giugiuveana condusa de fratii Roxana si Catalin Aldea se afla in momentul de fata in plin proces de acreditare bio pentru o noua serie de uleiuri presate la rece.   Dispunand de tehnologie germana de [...]
Firma DEXWOR propune un sistem inovator  de presare si coacere a suncilor si a bacon-ului in turnuri.Fiecare turn este special realizat astfel incat numarul de forme sa fie  conform cu  camera /spatiul procesului de coacere, randamentul injectarii, pierderii si uniformitatii produsului. Marea diferenta este sistemul de inchidere si presare care este foarte adaptabil, mic si eficient. Avantaje:- spatiu castigat- uniformitatea produsului final cu greutate constanta- [...]
Zerul folosit în procesarea alimentelor și al băuturilor a devenit o tendință aparentă pentru consumatori. În ultimii ani, alături de gama largă de băuturi din zer disponibile anterior, au fost lansate cu succes un număr tot mai mare de produse alimentare și băuturi folosind componentele zerului, informează Food Navigator. Zerul - o sursă de inovare și o oportunitate de creștere Potrivit unui studiu din 2014 al Innova Market Insights, zerul a crescut de [...]

 

Meat Milk TV
infoALIMENT MAGAZIN
Ultimele anunturi