Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

Air Liquide Romania va participa în calitate de Partener la EXPO-Conferința Internațională Meat & Milk 2015, evenimant care se va desfășura în zilele de 3, 4 iunie la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Compania Air Liquide Romania își va prezenta cele mai noi produse și servicii din domeniul gazelor industriale în standul pe care îl va organiza în cadrul secțiunii Expo.


 


Amintim că Air Liquide Romania își va deschide un nou centru pentru imbutelierea gazelor industriale si alimentare in Cluj-Napoca. Compania Air Liquide Romania, filiala locala a grupului francez din industria gazelor Air Liquide, isi intareste pozitia pe piata din Romania prin deschiderea unui nou centru de imbuteliere gaze industriale si alimentare in Cluj-Napoca.


 


Air Liquide Romania este prezenta pe piata nationala din 1999, fiind producator de gaze si furnizor de tehnologii, servicii si gaze destinate utilizarii in industria alimentara, industria grea, industria auto, sanatate si mediu. In prezent Air Liquide mai detine in Romania o unitate de separarea a aerului la Calarasi, o fabrica de acetilena la Braila, un centru de imbuteliere la Buzau si o retea de distributie gaze imbuteliate cu acoperire nationala.


 


Noul centru de imbuteliere finalizat la Cluj-Napoca in urma unei investitii de 5 milioane de euro va permite dezvoltarea zonei de nord-vest a Romaniei si o mai mare eficienta in deservirea clientilor existenti. Totodata acest lucru va creste fiabilitatea lantului logistic asigurand eficienta in productia si distributia de gaze imbuteliate. Produsele imbuteliate la Cluj-Napoca vor deservi clientii din industria alimentara, automotive, manufactura si energie sau laboratoare.


Pentru industria de procesare a carnii noul centru va permite productia gamei destinata industriei alimentare si anume ALIGAL – Solutii pentru Carne, o gama completa de solutii intr-un pachet unic, personalizat in asa fel incat sa satisfaca cerintele de calitate, igiena, siguranta si cele legate de proces.


 


Prin tehnologii de noua generatie, centrul de imbuteliere din Cluj-Napoca va produce, pe langa gazele industriale si gama completa de butelii si baterii ALIGAL acest lucru insemnand gaze pure sau mixate fiecare avand ca destinatie ambalarea in atmosfera modificata a unui anumit segment de produse alimentare din industria carnii: ALIGAL 1 pentru ambalarea produselor uscate, ALIGAL 2  pentru ambalarea produselor umede si ALIGAL 3 pentru ambalarea carne rosie precum si mixturi de gaz, cele mai folosite fiind de exemplu ALIGAL 17 pentru produsele procesate si ALIGAL 27 pentru carnea proaspata.


Atfel Air Liquide prin gama ALIGAL ofera solutii pentru toate tipurile de operatii de procesare a carnii, incluzand carnea proaspata si preparatele din carne, de la sacrificare, la procesarea primara si secundara si pana la ambalarea produsului final.


Printre referintele principale in Romania amintim companii ca Smithfield Prod, Transavia, Westfleisch, si altele.


Air Liquide este lider mondial in gaze, tehnologii si servicii pentru industrie, sanatate si mediu, si este prezenta în peste 80 de tari, cu mai mult de 50.000 de angajati deservind mai mult de 2 milioane de clienti la nivel mondial. In anul 2013 veniturile totale ale grupului Air Liquide au fost estimate la 15,2 miliarde de euro.


 


Date de contact


 


AIR LIQUIDE ROMANIA S.R.L.: Bd. Mircea Eliade, Nr.18, Et.1, Sector 1, BUCURESTI, 012015, ROMANIA


Tel. 021-311.96.80 / Fax 021-311.96.85. email: office@airliquide.comwww.airliquide.ro  , www.airliquide.com

Alte articole recomandate:

Ioan Serbanescu: La fabricarea preparatelor din carne participă și diferitele materiale auxiliare și metode pentru conservare, aromatizare, îmbunătățirea culorii, ambalare, și materii secundare, care oferă specificitate produselor. În clasificarea grupelor de preparate din carne, produsele afumate la cald și pasteurizate, respectiv preparatele afumate la rece și uscate se impun în cererea consumatorilor.   Principiile conservării prin afumare-uscare   Uscarea [...]
ALPMA anunță livrarea unei Linii de producere a branzei telemea, notează DairyIndustries. Linia dispune de vane deschise, cu o capacitate de 400 de litri. Capacitatea maximă de procesare este de 25.000 de litri.Echipamentul are următoarele caracteristici tehnice: -vane mobile dechise de 400 l cu harpe de taiere– jgheab de umplere coagul in forme bloc– forme bloc feta/telemea– inaltator forma bloc– rama de umplere coagul in forme bloc– masa de l [...]
Meyn mLogic Distribution Manager M5.0 este a cincea generație de calculator de cântărire Meyn și oferă operatorului controlul complet asupra procesului de producție la un nivel foarte detaliat, informează The Meat Site. Managerul de distribuție M5.0 poate analiza nivelul de greutate al păsărilor sacrificate atât pre- cât și post- congelare pentru a controla sortarea astfel încât logistica produselor să fie optimizată.Perspectivă completă [...]
Înghețata de cătină a dovedit o dată în plus că, fie vară sau iarnă, o înghețată bună îți răsfață mereu papilele gustative, iar dacă delicatesa este preparată doar din cătină și alte ingrediente vegetale, îți vine în minte imediat și gândul că perioada de post ar putea însemna vânzări record pentru un astfel de produs inedit, notează Agrointel. Și de data aceasta, românii sunt deschizători de [...]
Participarea companiei Lantec Industries la Indagra 2014 a fost pe cat de consistenta, pe atat de benefica, noutatea prezentata la unul dintre standurile organizate, fiind Extractorul de esente, recomandat pentru procesarea oricarei plante tehnice sau aromatice dar, cu un plus pentru fabricarea uleiului de nuca, dupa cum ne-a declarat domnul Valentin Oprea, Director General. Toto domnia sa a declarat pentru infoALIMENT Magazin ca firma pe care o conduce poate livra echipamente pentru [...]
Prăjituri, biscuiți și ciocolate din insecte! Sunt produsele pe care le propune spre vânzare compania Micronutris, din Saint Orens de Gameville (sud-vestul Franței), unica de acest fel din Europa.  Prăjiturile colorate din insecte sunt dulci și bune, au gust de alune, susțin cei care le-au gustat. Firma franceză a devenit cunoscută în lume datorită acestora. În afară de producerea acestor preparate, compania franceză crește gâze. Este singura firmă europeană care [...]
O metodă inovatoare de prelucrare a cărnii o reprezintă afumarea în câmp electrostatic, constând în ionizarea fumului în câmpuri electrostatice neuniforme, între un electrod activ și unul pasiv, informeaza MeatProcessing. Timpul de afumare durează 2– 5 minute, timp în care componentele din fum se depun pe suprafața produsului de unde difuzează în profunzime prin încălzirea produselor înainte și după afumare cu radiaț [...]
“Mica dar voinica” acesta este sloganul pentru masina de oparit, framantare si formare branzeturi de tip UNICA FV. Scopul acestei masini este acele de concentra toate etapele de producere intr-un singur utilaj, pentru a economisi cat mai mult spatiu (datorita acestui fapt masina a primit numele UNICA, iar FV insemnand “Filatrice a Vapore”, adica filare cu vapori). UNICA FV, la proiectarea si constructia masinii sunt respectate cu strictete normele si directivele UE [...]

 

Meat Milk TV
testo
testo
infoALIMENT MAGAZIN