Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

Aquafiltre® este un brand al Aqua D&P Technologies. Divizia de filtre vine în întâmpinarea clienților cu cea mai mare gama de echipamente pentru îmbunătățirea parametrilor apei de proces sau pentru epurarea apelor uzate (www.aquadp.ro).


O filtrare de calitate a apei utilizate în procesele tehnologice și/sau pentru consumul în ferme și crescătorii, conduce la produse de înaltă calitate și la bunăstarea animalelor.


De asemenea, utilizarea unei ape cu un grad mare de puritate previne uzura prematură și defectarea echipamentelor și a instalațiilor.


Recircularea unei părți importante din apa uzată sau apa epurată, scade costurile de producție și asigură o dezvoltare durabilă.


Site-ul www.aquafiltre.ro oferă toate informațiile necesare despre gama de echipamente, aplicații. CONSULTANȚA DE SPECIALITATE ESTE GRATUITĂ!


GAMA DE FILTRE INCLUDE:


1. Filtre parabolice și cu tambur rotativ pentru reținerea materialului grosier din ape și ape uzate.
2. Filtre pasive cu element filtrant de pânză, material plastic sau metalice
3. Filtre cu autocurățire cu tehnologie de până la 0.5 microni
4. Filtre presă cu plăci pentru deshidratarea nămolului sau subproduselor
5. Filtre presă cu bandă pentru deshidratarea nămolului
6. Filtre cu saci



Alegerea soluției optime pentru fiecare beneficiar se face după o analiză riguroasă a situației existente și a necesităților.


Toate echipamentele sunt produse în Olanda și au la bază peste 35 de ani de experiență în domeniul filtrării.


filtre3


Montajul, punerea în funcțiune și instruirea personalului operator sunt asigurate de experții Aqua D&P Technologies. Cei peste 20 de ani de experiență ai personalului Aqua D&P în domeniul filtrării apei și a diferitelor produse alimentare și nealimentare, precum și cele peste 80 de instalații realizate sunt garanția oricărui beneficiar.


AQUA D&P TECHNOLOGIES
WWW.AQUADP.RO
WWW.AQUAFILTRE.RO
0740 156 525
contact@aquadp.ro


filtre2

Alte articole recomandate:

  Oamenii și animalele elimină microorganisme, atât pe cale respiratorie, cât și secreții/dejecții devenite, în urma uscării, surse care conțin, în majoritate, germeni. Utilajele, ustensilele, pereții, plafoanele, ambalajele pot constitui, de asemenea, surse de contaminare prin contact a materiei prime, în primă fază, pe parcursul procesului tehnologic cât și a produsului finit. Contaminările industrial-comerciale sunt specifice fiecărei ramuri în [...]
Teodora Chiorean:   În cadrul măsurilor de igienă a spațiilor destinate industriei alimentare, obiectivul principal al igienizării este eliminarea de pe toate suprafețele pasibile de contact cu produsele, a reziduurilor organice care, de obicei, înglobează numeroase microorganisme. Igienizarea se realizează prin mijloace mecanice și fizice. Mijloacele mecanice de igienizare tind să se asocieze celor fizice, susținute de echipamente și utilaje, care conduc spre rezultate mult [...]
De regulă, alimentele vrac folosesc ambalaje sau recipiente reutilizabile, care circulă între procesator, eventualul furnizor angrosist și magazin. Alături de acestea, industria alimentară utilizează și ambalaje de mari dimensiuni, cum ar fi containerele. Pentru toate acestea trebuie asigurată o igienă perfectă, care să împiedice alterarea alimentelor.   Obiectivele spălării ambalajelor   Curățarea mecanică a ambalajelor și obținerea de ambalaje perfect [...]
Dezinfecția și curățarea periodică include igienizarea spațiilor și a echipamentelor tehnice folosite în industria alimentară și este parte integrantă a sistemului HACCP, inclusiv Codul bunelor practici de igienă. În industria alimentară, igienizarea poate fi considerată activitate cu importanță aparte în desfășurarea mediului propice derulării proceselor tehnologice. Elemente adecvate Curățarea controlată și dezinfecția continuă sunt activități care, nu de puține ori, [...]
Prof. univ. dr. ing. Maria TURTOI Universitatea Dunărea de Jos din Galați   Pe parcursul proceselor tehnologice de fabricare a alimentelor, materiile prime, semifabricatele și produsele finite ajung în contact cu suprafața ustensilelor de lucru, a utilajelor și a instalațiilor de depozitare, prelucrare, transport, ambalare etc. care trebuie igienizate corect pentru a nu deveni sursă de contaminare. Oricât de sofisticat ar fi numele comercial / marca oferită de producător, [...]
Importanța deosebită acordată în ultimi ani protecției mediului atrage atenția asupra emisilor de gaze dăunătoare mediului înconjurător provenite din industrii și agricultură.           Adăposturile de porci emit aproximativ 200 de gaze diferite. Toate aceste degajări de gaze se datorează unui dezechilibru bacteriologic din dejecțiile provenite de la animale. Acest dezechilibru favorizează dezvoltarea microorganismelor, care, prin [...]

 

Living fresh
Meat Milk TV
meatmilk
Debitron Termo
testo
infoALIMENT MAGAZIN