Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

Planuri anuale de achizitii publice
An Denumire plan Denumire detaliu plan
Detaliu invitatie
Tip legislatie : OUG nr.34/2006
Autoritate contractanta : DIRECTIA GENERALA DE ASISTENTA SOCIALA SI PROTECTIA COPILULUI VASLUI
Numar invitatie : 370365 / 24.02.2015
Denumire contract : Achizitie Carne de pasare
Stare procedura : In Desfasurare



SECTIUNEA 1: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) DESCRIERE
I.1.1) Sediul social
DIRECTIA GENERALA DE ASISTENTA SOCIALA SI PROTECTIA COPILULUI VASLUI
Cod fiscal 17095927 , Adresa SOSEAUA NATIONALA VASLUI-IASI Nr.1, Vaslui , Telefon 0235/31538 , Fax 0235/315346
I.1.2) Adresa la care se transmit ofertele :
SOSEAUA NATIONALA VASLUI-IASI Nr.1, Vaslui, Romania, cod postal: 730003, telefon:+40 0235315138, fax:+40 0235315346, persoana de contact:Ginga Fanel
I.1.3) Adresa (locul) de deschidere a ofertelor :
Sediul, DIRECTIA GENERALA DE ASISTENTA SOCIALA SI PROTECTIA COPILULUI VASLUI, SOSEAUA NATIONALA VASLUI-IASI Nr.1, Vaslui, Romania.
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala
I.2.1) Tip Autoritate Sectorial : Nu
I.2.2) Tip Activitate : Protectie sociala
SECTIUNEA II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) DESCRIERE
II.1.1) Denumire contract :
Achizitie Carne de pasare
II.1.2) Tip contract : Furnizare
II.1.3) Modalitatea de atribuire : Un contract de achizitii publice
II.1.5) Obiectul contractului :
Carne de Pasare- Aripi de pui;- Pui intregi;- Ficatei de pui refigerati;- Piept de pui cu os;- Pipote de pui refigerate;- Pulpe de pui intregi; Piept de curcan dezosat,congelat- CONFORM CAIET DE SARCINI. - 7 produse, cantitati pentru 8 luni 2015, la o valoare minima estimata de A. C. de : 179880 lei, fara TVA, pentru care se vor elabora si evalua ofertele; - 7 produse cant. pt. 4 luni 2016 si eventualele suplimentari , la o valoare maxima de 268500 lei , fara TVA, conform obligatiei prevazuta la Art. 6 alin.(3)lit.b) din HGnr.925/2006 actualizat), suplimentarea cantitatilor este conditionata de existenta resurselor financiare alocate cu aceasta destinatie. Optiuni: Furniz. prod. se poate prelungi cu max. 4 luni in 2016, conf. Art. 6 din H.G. 925/2006.
II.1.6) CPV : 15112000-6 - Carne de pasare (Rev.2)
II.1.7) Impartire pe loturi : Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului / acordului cadru
II.2.1) Valoare estimata : 179,880 - 268,500 RON
SECTIUNEA III: CRITERII DE CALIFICARE / ALTE CONDITII
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Conditii suplimentare, garantie de participare
Conditii suplimentare
Denumire Descriere
Garantie de participare Cuantumul garantiei de participare : 3400 lei - Modalitatea de constituire a garantiei de participare sunt cele prevazute la art.86, alin.1 din HG 925/2006, actualizata, autoritatea contractanta accepta ca modalitate de plata inclusiv ordinul de plata sau depunerea sumei la caserie( modalitati prevazute in art.86, alin.(5) din HG 925/2006, actualizata. - Contul in care se va efectua viramentul garantiei de participare este urmatorul : RO 25 TREZ 6565006 XXX 001810 ,Trezoreria Vaslui. - Dovada platii garantiei de participare, , trebuie sa fie prezentata cel mai tarziu la data si ora stabilite pentru deschiderea ofertelor.( conform art. 86, alin.(6), din HG 925/2006, actualizata. - In conformitate cu art.43^1 alin. (2), lit.b , din OUG 34/2006 , actualizata , perioada de valabilitate a garantiei de participare trebuie sa fie cel putin egala cu perioada minima de valabilitate a ofertei, respectiv minim 90 zile, de la data limita de primire a ofertelor. - Situatiile in care se va retine garantia de participare sunt cele prevazute in reglementarile legislative, respectiv art. 87, alin. 1 din HG 925/2006 actualizata si modificata; si OUG 34/2006, actualizata si modificata. - IMM –urile beneficiaza de reglementarile legale prevazute in Legea 346/2004. - Echivalarea leu/alta valuta va fi cea din data publicarii invitatiei de participare, in curs afisat de BNR.

III.2) CONDITII DE PARTICIPARE
III.2.1) Criterii de calificare
Criterii de calificare
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Procedura
IV.1.1) Tipul procedurii Cerere de oferta
IV.1.2) Modalitate de desfasurare : Procedura offline
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criteriu de atribuire : Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza licitatie electronica : Da
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Modul de obtinere a documentatiei de atribuire :
S.E.A.P.
IV.3.2) Limba de redactare a ofertei : Romana
IV.3.3) Moneda in care se transmite oferta de pret : RON
IV.3.4) Data limita de depunere a ofertelor : 16.03.2015 12:00
IV.3.5) Data si ora deschiderii ofertelor : 16.03.2015 14:00
IV.3.6) Data limita de valabilitate a ofertei : 90 zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Mod de finantare
VI.1.1) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare : Nu
VI.1.2) Tip de finantare : Fonduri bugetare
Data expedierii prezentei invitatii : 23.02.2015 08:00

Alte articole recomandate:

Anuntul corespunde unei proceduri de licitatie deschisa sau restransa care se va desfasura prin mijloace electronice   Detalii procedura    Autoritate contractanta  :  Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza Bucuresti    Numar anunt  :  154704  /  15.10.2014    Denumire contract  :  Acord cadru de furnizare portocale, lamâi, mere, pere, ceapa, varza, cartofi curatati, castraveti, rosii  [...]
Informatii anunt de participare asociat   Numar anunt:   153332 / 26.08.2014   Denumire contract:   Furnizarea si distributia produselor lactate pentru elevii din invatamantul primar si gimnazial de stat si privat, precum si pentru copiii prescolari din gradinitele de stat si private cu program normal de 4 ore – Sector 1, Bucuresti, in anul scolar 2014-2015   Planuri anuale de achizitii publice  An  Denumire plan  Denumir [...]
Anuntul corespunde unei proceduri de licitatie deschisa sau restransa care se va desfasura prin mijloace electronice   Detalii procedura    Autoritate contractanta  :  BAZA DE APROVIZIONARE, GOSPODARIRE SI REPARATII    Numar anunt  :  152375  /  23.07.2014    Denumire contract  :  Furnizare conserve de legume în apa sau bulion    Stare procedura  :  In desfasurare  [...]
Anuntul corespunde unei proceduri de licitatie deschisa sau restransa care se va desfasura prin mijloace electronice   Detalii procedura    Autoritate contractanta  :  Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza Bucuresti    Numar anunt  :  154846  /  21.10.2014    Denumire contract  :  Acord cadru de furnizare pulpa vita congelata, pulpa vita refrigerata, peste congelat, conserve peste, conserve pate [...]
Directiva 2004/18/CESecțiunea I: Autoritatea contractantăI.1)Denumire, adrese și punct(e) de contactMunicipiul CraiovaStr. AI Cuza nr. 7, jud. DoljPunct(e) de contact: Serviciul LicitatiiÎn atenția: Sef Serviciu200585 CraiovaROMÂNIATelefon: +40 251415907E-mail: achizitii@primariacraiova.roFax: +40 251411651Adresă (adrese) Internet:Adresa generală a autorității contractante: www.primariacraiova.roAdresa profilului cumpărătorului: www.e-licitatie.roAlte [...]
AUTORITATEA CONTRACTANTA   DESCRIERE   Sediul social  DIRECTIA DE ASISTENTA SOCIALA   Cod fiscal   4344406  ,  Adresa   STR. TUDOR VLADIMIRESCU NR. 1, Targoviste  ,   Telefon   +40 245210450  ,   Fax   +40 245210450   Adresa la care se transmit ofertele  : SEAP   Adresa (locul) de deschidere a ofertelor  : In SEAP   Tipul autoritatii [...]
Planuri anuale de achizitii publice  An  Denumire plan  Denumire detaliu plan    Detaliu invitatie    Tip legislatie  :  OUG nr.34/2006    Autoritate contractanta  :  ADMINISTRATIA STRAZILOR BUCURESTI    Numar invitatie  :  360889  /  29.05.2014    Denumire contract  :  Furnizare – Alimentatie de protectie ( telemea de vaca ambalata in vid)  [...]
Planuri anuale de achizitii publice  An  Denumire plan  Denumire detaliu plan    Detaliu invitatie    Tip legislatie  :  OUG nr.34/2006    Autoritate contractanta  :  SPITALUL CLINIC DE PSIHIATRIE SOCOLA    Numar invitatie  :  362324  /  15.07.2014    Denumire contract  :  FURNIZARE ALIMENTE DIVERSE    Stare procedura  :  In [...]

 

Meat Milk TV
testo
testo
infoALIMENT MAGAZIN