Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

Carrefour România completează portofoliul produselor marcă proprie cu o nouă gamă de iaurt, disponibilă consumatorilor într-o selecție de cinci produse românești simple și sănătoase. Design-ul ambalajului, creat special pentru Carrefour de către un artist român, surprinde simplitatea și veselia noilor produse, dar și echilibrul dintre gustul acrișor și textura cremoasă care caracterizează noua gamă. În aceeași notă, fiecare dintre iaurturile nou lansate poartă denumiri care evocă elemente autohtone, precum roșu de bujor sau verde de pomișor.


'Începând cu această lună, clienții noștri își vor putea completa coșul de cumpărături cu noi produse românești marcă proprie Carrefour. Prețul propus pentru noua gamă de iaurturi este unul excelent, iar calitatea acesteia poartă garanția Carrefour, iaurturile fiind testate și aprobate chiar de către clienții noștri!' a declarat Teodora Juravle, Manager Comunicare Marketing Carrefour România.


Noua gamă de iaurturi este disponibilă consumatorilor la prețuri accesibile, într-o varietate de gramaje:


iaurt degresat 0,1% grăsime, acrișor cu o consistență ușor cremoasă — 'albastru de norișor' — 140g și 375g 
iaurt de băut 2% grăsime, acrișor cu o consistență lichidă — 'prospețimea zorilor' — 375g 
iaurt 2% grăsime, acrișor cu o consistență ușor cremoasă — 'prospețimea zorilor' — 375g 
iaurt 2,8% grăsime, acrișor cu o consistență cremoasă — 'verde de pomișor' — 140g, 375g și 900g 
iaurt 3,5% grăsime, ușor acrișor cu o consistență fină, cremoasă și mătăsoasă — 'roșu de bujor' — 900g


 

Alte articole recomandate:

ANSVSA a stopat un caz de trafic cu un număr de 30.000 de pui bolnavi care ar fi putut să ajungă pe piață. Iată comunicatul ANSVSA, privind acest caz deosebit de grav: DSVSA Ialomița a fost înștiințată de către proprietarul unei exploatații de păsări (pui de carne), cu un efectiv de populare de 96.500 capete, despre creșterea procentului de mortalitate peste limitele tehnologice. O echipă de inspectori de la DSVSA Ialomița s-a deplasat la fața locului unde a constatat că sunt [...]
Un nou sortiment de brânză cheddar a fost dezvoltat de către cooperativa scoțiană South Caernarfon Creameries în parteneriat cu Llechwedd Slate Caverns. O metodă tradițională a fost adoptată, în care brânza cheddar este depozitată la o adâncime foarte mare sub pământ, de aproape 1000 de metri în cele mai adânci mine destinate acum maturării, informează Dairy Industries. Brânza este transportată din South Caernarfon Creamery de [...]
Produsele cu termene de valabilitate aproape de expirare vor fi mai ușor de găsit în masa de ”promoții” din marile magazine. Asta pentru că senatorii au votat ieri un proiect de lege care obligă toți comercianții să aibă standuri separate unde să se găsească aceste alimente. Acest lucru îi va obliga și să practice reduceri subtanțiale. Propunerea legislativă pentru modificarea și completarea Ordonanței Guvernului 99 din 29 august 2000 [...]
1% dintre români încep toamna pregătind murături și conserve pentru iarnă, iar peste jumătate dintre gospodării investesc între 100 și 300 lei în această activitate, în timp ce 26% cheltuie între 300 și 500 lei. Informațiile au fost obținute în urma unui sondaj pe tema conservelor pregătite toamna în România, realizat de Unisol pe platforma online Ivox, în perioada 29 august – 14 septembrie 2014, pe un eșantion de 5.596 [...]
Cea de-a V-a ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk, eveniment care va avea loc în zilele de 12 și 13 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, aduce noutăți de substanță, în programul său.    Una dintre acestea este organizarea unei Sesiuni de întrebări și răspunsuri, de dialog liber, fără nicio altă prezentare sau introducere de complezență, între reprezentanți de vârf [...]
(Agerpres) La fel ca in alte zone ale tarii, producătorii din Satu Mare au reușit să-și reatesteze tradițional, după noile reglementări, doar 16 produse, în vreme ce pe vechea legislație numărul produselor tradiționale din județ era de 300. Printre produsele tradiționale reatestate se numără: cârnații, toba, șunca, slănina, kaiserul, pâinea albă, pâinea neagră, pogace de mălai, pâine de mălai și brânzoici. Ioan Pop, președintele Asociației Producătorilor de [...]
Producătorul de lactate și mezeluri Lactag Costești (simbol bursier LACT), controlat de omul de afaceri Robert Iriza, fost acționar la producătorul de înghețată Top Gel, și de Adriean Asan-Mic, a încheiat primul semestru cu o cifră de afaceri de 35,4 milioane de lei, în urcare cu 35% comparativ cu perioada similară a anului trecut. Rulajul a fost susținut de vânzările prin rețeaua de magazine proprii. Profitul net al companiei a crescut de aproape patru ori, la 2,09 [...]
AON România va participa la cea de-a V-a ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk, eveniment care se va desfășura în zilele de 12 și 13 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub titlul ”SUBFINANȚARE, SUPRATAXARE, IMPORTURI-Ziduri în calea unui business de succes, într-o economie aflată în dezechilibru”. La Expo-Conferință, AON România va fi reprezentată de domnul Mirce [...]

 

Meat Milk TV
infoALIMENT MAGAZIN