Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

Organizația Mondială a Sănătății a publicat clasamentul mondial al consumului de alcool. Metodologia folosită de OMS a fost calcularea consumului de alcool a persoanelor, începând cu vârsta de 15 ani sau mai în vârstă. Datele se referă la anul 2014, cu excepția coloanele "înregistrat" și "total". Coloana "înregistrat" ​​se referă la consumul mediu înregistrat pentru perioada 2003-2013. Consumul neînregistrat a fost calculat prin investigații empirice și ale experților. 


Coloana "total" reprezintă suma primelor două coloane. În ultimele patru coloane este prezentat pentru 2005 consumul de alcool pe categorii: spirtoase, vinbere, alte băuturi. Bere se referă la bere de malț, vin se referă la vinul din struguri, băuturi spirtoase se referă la toate băuturile distilate, iar coloana "altele" după cum arată și denumirea sa se referă la toate celelalte băuturi alcoolice. Valorile au fost corectate funcție de turism numai în țările în care numărul de turiști pe an a fost cel puțin egal cu numărul de locuitori.


 Pentru lista completa a tarilor apasati AICI


 Pentru lista completa a tarilor apasati AICI

Alte articole recomandate:

(Comunicat) În perioada 04.07.2016 – 10.07.2016, în cadrul “Comandamentului Sezon Estival 2016”, medicii veterinari oficiali, din cadrul Direcției Sanitare Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța împreună cu inspectori de specialitate delegați, au desfășurat activități de control în unități de producere, prelucrare, procesare, depozitare, valorificare și comercializare a produselor alimentare. Astfel, au fost verificați un număr de 199 de [...]
(Comunicat) În perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale, Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, prin intermediul structurilor de control de la nivel național, a demarat controalele tematice specifice, pentru a asigura cetățenilor un comerț cu alimente sigure. Aceste acțiuni vor include toți medicii veterinari din cadrul Direcțiilor Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) județene, circumscripțiilor sanitare veterinare și pentru [...]
Creșterea constantă a consumului mondial de carne de pui, din ultima jumătate de secol s-a datorat și faptului că, în această perioadă, spre deosebire de alte mărfuri, prețul cărnii de pui a rămas aproape nemodificat, în valoare absolută. Dacă însă luăm în calcul și inflația atunci, prețul, în dolari, al cărnii de pui s-a micșorat de aproximativ 8 ori față de acum 50 de ani. Stabilitatea prețului, facto [...]
(Mediafax) Producătorii elvețieni de brânzeturi vor să combată falsificarea produselor lor, între care renumita brânză Emmental, cu ajutorul amprentei genetice, înființând în acest scop un depozit unde, la o temperatură de minus 80 de grade Celsius, sunt păstrate 10.000 de mostre de bacterii din lapte. Industria elvețiană a brânzeturilor, care a realizat anul trecut exporturi de 604 milioane de franci elvețieni (659 milioane dolari), a recurs la metoda [...]
”Afacerile din industria locală a cărnii vor merge mai bine în 2014”, potrivit domnului Ștefan Pădure, directorul executiv al Asociației Române a Cărnii (ARC), acela care a acordat un interviu cotidianului Bursa. Prognoza optimistă este, însă, deocamdată contrazisă de ultimele evoluții din sector, săptămâna trecută doi crescători de porci și un producător de carne intrând în insolvență sau în faliment, consideră jurnaliștii de l [...]
GfK a lansat GfK Brand Vivo – un nou sistem de monitorizare a performanței mărcilor care folosește inteligența relațională, o metodă validată și precisă de monitorizare a modului în care consumatorii experimentează, comunică și relaționează cu mărcile. Aceasta ne arată cum experiențele cu mărcile construiesc relații care influențează comportamentul viitor. Noua abordare GfK se bazează pe metafore din aria relațiilor interumane, [...]
(Comunicat) RINA furnizeaza audituri cantitative si calitative pentru a asigura corespondenta de bunuri si / sau materiale cu: scrisori de credit, comenzile clientilor, liste de ambalare aprobate de client sau orice documentatie tehnica justificativa. Auditul de cantitate asigura ca marfurile in cauza corespund efectiv celor descrise in diferite documente, in timp ce auditul de calitate asigura ca marfurile nu au defecte evidente si indeplinesc cerintele prevazute in documentel [...]
Pentru fabricile de mare capacitate, dar și pentru centrele logistice sau marile lanțuri de retail, productivitatea în zona de paletizare și ambalare a paleților cu produse este determinantă, în rapiditatea transferului de marfă. O soluție o poate reprezenta oferta companiei britanice Marden Edwards. Variind de la echipamente entry level-low cost și terminând cu utilaje sofisticate, Marden Edwards propune soluții eficiente de paletizare, [...]

 

Meat Milk TV
testo
testo
infoALIMENT MAGAZIN