Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

Organizația Mondială a Sănătății a publicat clasamentul mondial al consumului de alcool. Metodologia folosită de OMS a fost calcularea consumului de alcool a persoanelor, începând cu vârsta de 15 ani sau mai în vârstă. Datele se referă la anul 2014, cu excepția coloanele "înregistrat" și "total". Coloana "înregistrat" ​​se referă la consumul mediu înregistrat pentru perioada 2003-2013. Consumul neînregistrat a fost calculat prin investigații empirice și ale experților. 


Coloana "total" reprezintă suma primelor două coloane. În ultimele patru coloane este prezentat pentru 2005 consumul de alcool pe categorii: spirtoase, vinbere, alte băuturi. Bere se referă la bere de malț, vin se referă la vinul din struguri, băuturi spirtoase se referă la toate băuturile distilate, iar coloana "altele" după cum arată și denumirea sa se referă la toate celelalte băuturi alcoolice. Valorile au fost corectate funcție de turism numai în țările în care numărul de turiști pe an a fost cel puțin egal cu numărul de locuitori.


 Pentru lista completa a tarilor apasati AICI


 Pentru lista completa a tarilor apasati AICI

Alte articole recomandate:

Producătorul de hârtie și carton Vrancart Adjud (VNC), controlat de SIF Banat-Crișana (75%), și-a bugetat pentru acest an un program de investiții de circa 10 mil. euro, pentru eficien­tizarea și creșterea capacităților de producție.   În prezent compania are în derulare un nou proiect finanțat din fonduri norvegiene în valoare de 3 mil. euro, din care asistența financiară nerambursabilă este de circa 1 mil. euro, proiectul urmând să fie implementat [...]
Centrul Național de Sănătate Publică local declară că toți cei 10 oameni internați până miercuri la spital la Cahul, cu suspiciunea de antrax, sunt într-adevăr bolnavi. Testele de laborator au arătat că au fost infectați cu bacilul de antrax depistat și în probele prelevate anterior din carnea și pielea unui vițel și unor ovine sacrificate în satul Vadul lui Isac. Autoritățile spun că iau mai departe [...]
Temperatura medie anuală a aerului ar putea crește cu până la 1,5 grade Celsius la nivel mondial, până în anul 2050, în timp ce temperatura apei poate crește cu două grade Celsius, tendințe ce vor avea impact major asupra zonei Deltei Dunării, reiese dintr-un Studiu de vulnerabilitate întocmit de către oameni de știință din România, Ucraina și Republica Moldova și derulat în cadrul proiectului "Gestionarea integrată a [...]
Prin forma sa, ambalajul Tetra Brik Aseptic 250 Base Crystal oferă oportunități de diferențiere la raft a mărcilor Tetra Pak®, lider mondial în soluții de procesare și ambalare a alimentelor, a anunțat lansarea noului ambalajului Tetra Brik® Aseptic 250 Base Crystal, care se remarcă prin două laterale în formă de cristal, oferind astfel mai multe posibilități de diferențiere grafică la raft a produselor alimentare. “Deoarece [...]
Mihai Vișan: Cu o cifră de afaceri de 10 miliarde euro (2011), segmentul alimentar și cel al băuturilor este, din acest punct de vedere, cel mai puternic sector manufacturier din țara noastră și cel mai important angajator, cu peste 186.000 de angajați. Cum am scris si pe site-ul nostru, această poziție de top necesită o atenție pe măsură din partea autorităților, cu atât mai mult cu cât industria alimentară este principalul debușeu al [...]
Polibutilena succinată bio (PBS) folosită ca material de ambalat este deja investigată ca parte a unui proiect european, informează Dairy Reporter. SUCCIPACK va produce materiale PBS cu acid succinic bio 100% ( din grâu) pentru procesarea de ambalaje pentru alimente.Aceasta va ajuta industria europeană, în special întreprinderile mici și mijlocii, să își întărească avantajul competitiv asupra dezvoltării PBS-ului bio în SUA și Asia. Scopul [...]
Ioan Serbanescu: La fabricarea preparatelor din carne participă și diferitele materiale auxiliare și metode pentru conservare, aromatizare, îmbunătățirea culorii, ambalare, și materii secundare, care oferă specificitate produselor. În clasificarea grupelor de preparate din carne, produsele afumate la cald și pasteurizate, respectiv preparatele afumate la rece și uscate se impun în cererea consumatorilor.   Principiile conservării prin afumare-uscare   Uscarea [...]
Aproape 200 de tone de fructe și legume, 16 tone de carne și 19 tone de alcool au fost confiscate, într-o săptămână, în urma unor controale, susținute le nivel național, de polițiștii specializați în investigarea fraudelor, informează Mediafax.   "În perioada 10 - 15 decembrie a.c., polițiștii din cadrul structurilor teritoriale, sub coordonarea Direcției de Investigare a Fraudelor - IGPR, cu sprijinul Direcției de Ordine Publică și al Direcției Rutiere, au [...]

 

Meat Milk TV
infoALIMENT MAGAZIN