Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

Pentru iubitorii de spirtoase rafinate si tari, Stalinskaya a venit cu o supriza cat se poate de placuta, extinzandu-si gama de produse prin lansarea a două noi sortimente de vodcă premium, Stalinskaya Silver si Stalinskaya Blue.Vodca Stalinskaya Silver are o concentrație de alcool de 40% și este o băutură pentru socializare și a distracției, pe când Stalinskaya este destinată cunoscătorilor, având o concentrație de alcool de 45%.


Noul produs Stalinskaya Silver se diferențiază de celealte produse prin gustul fin obținut prin procedee moderne, fiind o vodcă filtrată cu ioni de argint. Caracterul aparte al Stalinskaya Blue este dat de alcoolul etilic obținut din grâu de cea mai bună calitate și de cele trei etape succesive de distilare, care îi conferă puritate și un gust rafinat, se arata intr-o stire publicata de .


”Cele 8 medalii câștigate în acest an la concursurile internaționale de profil sunt o garanție a calității Stalinskaya, care de acum va fi disponibilă în variantele premium, Silver&Blue. Lansarea celor două sortimente de Stalinskaya, Silver & Blue, înseamnă pentru noi un nou pas spre cucerirea zonelor animate, precum barurile și cluburile, a tinerilor, a petrecerilor și evenimentelor de amploare dedicate lor”, a declarat Florin Rădulescu, Director General PRODAL ′94, producatorul marcii de vodca.


Cele două produse vor fi disponibile în sticle de 0,7l și 1 l, în locații HoReCa, dar vor putea fi achiyiționate și din hypermarketuri și supermarketuri.


Compania Prodal 94 este unul dintre cei mai importanți producători  de băuturi alcoolice din România și din regiune. Prodal deține două branduri lider de piață pe categoriile lor – Vodca Stalinskaya și Wembley Dry Gin.

Alte articole recomandate:

(Mdeiafax) Britanicii au desemnat un whisky single malt, produs din orz germinat la o singura distilerie, din Japonia ca fiind cel mai bun din lume. Prestigiosul ghid britanic "Jim Murray's Whisky Bible" ("Biblia whisky-ului lui Jim Murray", n.r.) a desemnat, in premiera, un whisky produs in Japonia drept cel mai bun din lume. Yamazaki Single Malt Sherry Cask 2013 a fost descris ca fiind "consistent, sec, dar rotund ca o minge de biliard" de ghidul britanic, ce [...]
Proteinele reprezintă componentele cele mai importante ale tuturor organismelor vii, în special ale celor cu organizare superioară. În același timp, ele alcătuiesc clasa cea mai diversă datorită secvenței unice a aminoacizilor în structura primară a unui lanț polipeptidic. Proteinele din carne sunt considerate complete. Cu toate acestea, în cazul produselor din carne mărunțită se utilizează diferite proteine din surse vegetale ca înlocuitori de car [...]
Sepraratoarele de smântână produse de MGT sunt caracterizate de o mare fiabilitate, costuri reduse în exploatare și eficiență sporită. Soluțiile tehnologice propuse pot răspunde standardelor de grăsimi în lapte care se pot încadra între 1 și 3 %, destinat brânzeturilor degresate. Prin reglarea paramentrilor funcționali, separatoarele MGT pot acoperi standardele de brăsimi ale brânzeturilor de 5, 9, 12 și 15 %, [...]
”Una dintre preocuparile primordiale ale companiei Valdo Invest este aceea de a contribui la protectia mediului”, a declarat pentru infoALIMENT Magazin domnul Alexandru Constantin, Senior Sales Manager, care are sub conducere divizia de tehnologii pentru vinificatie si bere. Tocmai de aceea, la Indagra, Valdo Invest a propus potentialilor clienti instalatii de separare si recuperare a substantelor rezultate din procesul tehnologic, fapt care conduce la diminuarea sunstantiala a [...]
Utilajul de porționat cu cap dublu LPG 208, este noua propunere a companiei Vemag, după cum notează GlobalMeat. Echipamentul este proiectat pentru a răspunde necesităților tehnologice pentru o foarte corectă porționare, legare/agățare sau tăiere a cârnaților, putând fi utilizat indiferent de tipul de membrane (naturale, colagen, celuloză).   Gama de calibrare este largă, acoperind intervalul de 13-40 mm, rata de completare fiind de până la 4.400 kg/oră (pentru [...]
Manevrarea cărnii în procesul tehnologic presupune echipamente specializate care facilitează producția și diminuează efortul uman. Vă prezentăm o propunere a companiei Bonner, specalizată pe astfel de utilaje indispensabile unei unități de procesare a cărnii. E-M 1000 este un elevator construit integral din oțel inoxidabil, strctura tubulară fiind prevăzută cu două coloane staționare, pentru încărcare. Sistemele de prindere pot fi configurate atâ [...]
Participarea companiei Lantec Industries la Indagra 2014 a fost pe cat de consistenta, pe atat de benefica, noutatea prezentata la unul dintre standurile organizate, fiind Extractorul de esente, recomandat pentru procesarea oricarei plante tehnice sau aromatice dar, cu un plus pentru fabricarea uleiului de nuca, dupa cum ne-a declarat domnul Valentin Oprea, Director General. Toto domnia sa a declarat pentru infoALIMENT Magazin ca firma pe care o conduce poate livra echipamente pentru [...]
În cadrul secțiunii Expo a conferinței Meat & Milk 2014, una dintre zonele des vizitate de participanți a fost aceea organizată în curtea Hotelului Hilton, acolo unde, la standurile companiilor s-a desfășurat programul Business to Consummer-B2C. Din rândul companiilor de procesare a cărnii și-au expus produsele: Angst, Agricola Internațional Bacău, Cris-Tim, Scandia, Carniprod șiSiciliana, cele mai noi propuneri de gamă [...]

 

Meat Milk TV
testo
testo
infoALIMENT MAGAZIN