Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

Printr-un comunicat transmis redactiei infoALIMENT Magazin, Hotpoint anunta lansarea unei noi game de echipamente destinate sistemului HoReCa, dar si consumatorilor casnici.


Noua gamă compactă Luce 45 cm de la Hotpoint a fost concepută pentru a oferi mai multe posibilități culinare și a personaliza bucătăria fiecarui restaurant in parte, oferind astfel o nouă dimensiune tehnologiei și punând accentul pe stilul fiecărei case.


Cuptorul cu microunde combi și cel cu abur au fost create pentru a fi în pas cu ultimele trenduri, dar și cu metodele tradiționale de gătire. Mașina de cafea și răcitorul de vin au fost concepute pentru a satisface rigurozitățile celor mai pretențioși consumatori de cafea și vin. Toate aceste elemente reprezintă filosofia integrabilă a gamei Luce și se pot potrivi în orice ambianță ca adevărate accesorii practice și estetice.


 


Cuptorul cu microunde multifuncțional


 


Cuptorul cu microunde Hotpoint combină avantajele a două stiluri diferite de gătit: microwave și tradițional. Rezultatele obținute sunt excelente și este economisit și timp. Funcțiile microunde, ventilație și grill permit execuția unui proces culinar rapid și versatil. Deși redus ca dimensiuni, cuptorul cu microunde Luce 45 cm are o capacitate de 40 de litri și oferă mai multe opțiuni de preparare a alimentelor. Timpii de gătire și metodele sunt selectate cu ajutorul interfaței electronice. Cuptorul cu microunde Luce dispune, de asemenea, de programe de decongelare, programe automate de gătire și funcția quicks-start care ușurează interacțiunea consumatorului cu produsul. Gama Luce include, de asemenea, modele compacte de 38 cm.


Cuptorul cu abur


Cuptorul cu abur de la Hotpoint este ideal pentru oricine dorește să savureze aromele naturale oferite de metoda gătirii cu abur, ce conferă un rezultat sănătos și nu alterează structura nutritivă a alimentelor, păstrând vitaminele și mineralele din mâncare.


Preparatele pregătite cu ajutorul cuptorului cu abur Hotpoint prezintă o îmbogățire a caracteristicilor organoleptice. Prin ajustarea umidității și a temperaturii carnea, peștele și legumele pot fi pregătite crocant fără a fi uscate, astfel, dressing-ul nu mai este necesar.


 


Luce Coffee Machine


 


 


Mașina de cafea Hotpoint Luce oferă espresso-ul ideal mulțumită râșniței de cafea și tehnologiei înglobate în acest produs. Cu ajutorul display-ului intuitiv LCD, nivelul de măcinare sau nivelul de presiune pot fi ajustate pentru a obține 5 tipuri de cafea diferite. Mașina de cafea poate încălzi rapid laptele pentru un cappuccino cremos, dar și apa pentru o infuzie de ceai. Curățarea se face automat, iar mașina poate procesa cafea boabe, dar și cafea măcinată.


 


Luce Wine Cellar


 


‘’Pivnița’’ de vin Hotpoint Luce 45cm este un accesoriu indispensabil pentru adevărații cunoscători, iar designul acesteia permite parametrii optimi de stocare și maturare a vinului. Termostatul electronic poate fi ajustat și poate menține temperatura uniformă de la 4° la 18° C. Ușa de sticlă anti-UV protejează vinul de lumină, iar lipsa vibrațiilor asigură stabilitate. Sistemul anti-condens și compartimentul etanș garantează un nivel optim al umidității, iar ventilația este optimizată pentru orice tip de vin.


Mai multe informații pot fi accesate și pe www.hotpoint.ro.

Alte articole recomandate:

În plină vară și sub cruntă arșiță, Heineken declanșează o nouă campanie de comunicare și marketing derulată împreună cu agenția Oxygen PR. Tema campaniei este descoperirea locurilor neștiute ale orașelor din România. Iată ce spun organizatorii:   Care sunt locurile ascunse din orașul tău? Ai auzit de ceasul care indică ora invers, într-un palat din București? Ai vizitat vreodată vechiul cazino din Cluj-Napoca sau [...]
Zece antreprenori din Moldova au fost premiați pentru performanța în afaceri la Iași, în cadrul proiectului „Campioni în business“, organizat de Ziarul Financiar împreună cu fondul de investiții Enterprise Investors, BCR- cea mai mare bancă locală, firma de audit PwC și Fundația Triple Helix. Din zona afacerilor cu lapte, premiul a fost acordat companiei Dodali, din Galați. Alăturat zonei economice, Beety Ice, din Suceava, a primit același premiu. [...]
Producția mondială a uleiului de măsline în sezonul 2014-2015 va ajunge la cea mai scăzută valoare din ultimii 15 ani pe fondul diminuării producției în Spania și Italia, primii doi mari producători mondiali, a avertizat organizația interguvernamentală spaniolă International Olive Council, scrie Agerpres. Potrivit IOC, volumul producției de ulei de măsline în sezonul care se va încheia în luna septembrie 2015 ar urma să scadă până la 2,39 milioane de tone, [...]
În perioada 20-21 Mai 2014, Asociația pentru Promovarea Alimentului Românesc – APAR, membră a Federației Naționale PRO AGRO, împreună cu Ministerul Economiei, au organizat participarea cu pavilion național la expoziția "World of Private Label" Amsterdam. Târgul anual "World of Private Label" PLMA Trade Show dă posibilitatea producătorilor și comercianților cu amănuntul să construiască programe de promovare pentru produse tip “private label”, iar [...]
Pentru prima dată la Romenvirotec, târg desfășurat în perioada 26-29 martie la Romexpo, Aqua D&P Technologies va prezenta decantoare centrifugale utilizate în Vinificație. Aqua D&P Technologies este reprezentantul tehnic și comercial al Pieralisi, lider mondial incontestabil în soluții de separare în domeniul alimentar. Aqua D&P Technologies este o companie de Engineering în domeniul Protecției Mediului [...]
Prezentă la a 19-a ediție a INDAGRA, eveniment desfășurat în București, în perioada 29 octombrie – 2 noiembrie, Crama Gîrboiu și-a prezentat noul vin din soiul Fetească Neagră, producție 2013. ”Este un vin roșu, tânăr, cu posibilități de învechire, plăcut și exchilibrat,” au declarat pentru infoaliment.ro reprezentanții companiei. Crama Gîrboiu este o afacere de familie înființată [...]
(Agerpres) Dariusz Krawczyk, președintele concernului polonez CIECH Varșovia, care deține activul Uzinele Sodice Govora (USG), a declarat joi, într-o conferință de presă la Râmnicu Vâlcea,, că se are în vederea deschiderea unei fabrici de bicarbonat, funcție de perspectivele de dezvoltare ale CET Govora.   ‘CIECH Varșovia este unul dintre cele mai puternice companii de profil din Europa, unde ne aflăm pe locul II, la bursa de la Varșovia suntem cel mai bine [...]
(Autor: Prof. univ. dr. ing. Maria Turtoi UniversitateaDunărea de Jos din Galați) Amprenta de carbon este definită, în general, ca totalul emisiilor de gaze cu efect de seră produse direct sau indirect de o organizație, un eveniment, un produs sau o persoană sau sunt acumulate de-a lungul etapelor vieții unui produs. Evaluarea amprentei de carbon permite identificarea posibilităților de reducere a acestor emisii. Carbon footprint is generally defined as the total emissions [...]

 

Meat Milk TV
infoALIMENT MAGAZIN
Ultimele anunturi