Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

Firma F. Enculescu com SRL, infiintata in 1991 are ca domeniu de activitate productia de produse alimentare, predominant panificatie si patiserie. Ulterior firma a deschis o fabrica de prelucrare a conservelor din legume si fructe in localitatea Turnu-Magurele, acesta fiind obiectul de activitate desfasurat efectiv.


In anul 2000, beneficiind de experienta acumulata si dispunand de capitaluri proprii pantru investiti, societatea a inceput prelucrarea si conservarea legumelor si fructelor sub marca proprie ENCON, cu orientarea exclusiv catre produsele finite de calitate superioara, competitive cu produsele din plan intern si international, naturale, fara conservanti sau alte adaosuri de substante chimice, coloranti sau aditivi.


Potrivit site-ului firmei, fabrica Enculescu este una din cele mai modernefabrici de conserve din legume si fructedin Romania, fiind amenajata( utilata ) dupa standardele Uniunii Europene. Fabrica produce peste 50 de sortimente sub brandul ENCON dintre care amintim compoturile, dulceturile, gemurile, pasta de tomate, muraturile, conservele din legume, sosurile.


Principalii clienti ai firmei sunt diverse firme din toata tara care practica comertul cu amanuntul sau cu ridicata.


Mai mult despre produsele Encon pe www.encon.ro

Alte articole recomandate:

Cris Tim, unul dintre cei mai mari producători alimentari din România, va investi în acest an peste 5 milioane de euro într-o cramă și într-o fabrică de mâncare gata preparată (ready meal), segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat agenției Mediafax, Radu Timiș, președintele grupului.   "În acest an investim aproximativ 3 milioane de euro într-o fabrică nouă de ready-meal (n. r. - mâncare gata preparată, vândută în [...]
Are aceeasi varsta cu Transavia, imperiul pe care Ioan Popa, alaturi de cei cinci frati si surori, l-a ridicat in ultimii 23 de ani in industria carnii de pui. Teodora Popa, singurul copil al omului de afaceri din Alba, ar putea prelua peste 2-3 ani fraiele unei afaceri evaluate la 200 mil. euro. Sub atenta observatie a tatalui, completeaza din fundal Ioan Popa. Pentru ca viitorul apartine afacerilor de familie. Ioan Popa a ales sa construiasca de la zero o afacere intr-un domeniu strans [...]
Expoziția internațională de echipamente, mobilier și dotări pentru hoteluri și restaurante – ROMHOTEL (www.romhotel.ro) desfășurată între 12 și 15 noiembrie a reunit și la cea de-a 23-a ediție 70 de companii românești și străine care activează pe piața de HORECA, în calitate de producători și distribuitori de produse și servicii destinate industriei ospitalității. Au fost prezente firme care oferă atât soluții dedicate amenajării și dotării hotelurilor, [...]
Levent Yuksel, directorul general al PepsiCo România, a fost promovat în funcția de vicepreședinte director general Greater Balkans și SEE Franchise. Ahmet Levent Yuksel va fi astfel responsabil de activitatea PepsiCo Greater Balkans și South East Europe Franchise Business Unit, care este integrată într-o singura organizație, ce reunește operațiunile diviziilor de băuturi și snacks-uri PepsiCo Romania cu cele ale diviziilor de snacks-uri din East Balkans (Bulgaria și [...]
Desi in Romania nu este cunoscut aproape deloc – cu o singura exceptie, cea a Printului Charles!-, gemul Mamei Gherda, din satul Viscri, se pare ca face toti banii, desi costa nu mai putin de 365 euro, borcanul. Produsul din Transilvania are o poveste aparte, iar cumparatorul lui primeste si el un cadou: cinci stejari intr-o padura unica din Salaj. La 365 de euro pentru 800 de grame, gemul mamei Gherda este, probabil, cel mai scump din lume. Il prepara la foc de lemne din fructe culese [...]
Printr-un comunicat transmis redactiei infoALIMENT Magazin, Hotpoint anunta lansarea unei noi game de echipamente destinate sistemului HoReCa, dar si consumatorilor casnici. Noua gamă compactă Luce 45 cm de la Hotpoint a fost concepută pentru a oferi mai multe posibilități culinare și a personaliza bucătăria fiecarui restaurant in parte, oferind astfel o nouă dimensiune tehnologiei și punând accentul pe stilul fiecărei case. Cuptorul cu microunde combi și cel cu abur [...]
(Comunicat) Campania “Reinert premiază gusturile fine!” este susținută de un mix de comunicare integrata cu declinari atat in zona de presa scrisa, cat si in zona de PR, online, si social media. Reinert Felii Fine este cea mai noua gama de produse din portofoliul H&E Reinert Romania, lansarea sa pe piața realizându-se la începutul acestui an. Campania „Reinert premiază gusturile fine” vine să răsplătească consumatorii fideli, [...]
Dezbaterea din prima zi a workshop-ului Fabrica de Carne la care au participat Vladimir Mănăstireanu-Președinte ANSVSA, Radu Timiș-Vicepreședinte ARC și Sorin Minea-Președinte al Romalimenta a subliniat importanța respectării cu strictețe a legislației sanitar-veterinare. Dealtfel, sub titlul dezbaterii, ”Respectarea cu strictețe a legislației sanitar-veterinare, calea spre asanarea pieței”, s-a subliniat faptul [...]

 

Living fresh
meatmilk
Debitron Termo
testo
infoALIMENT MAGAZIN