Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

Firma F. Enculescu com SRL, infiintata in 1991 are ca domeniu de activitate productia de produse alimentare, predominant panificatie si patiserie. Ulterior firma a deschis o fabrica de prelucrare a conservelor din legume si fructe in localitatea Turnu-Magurele, acesta fiind obiectul de activitate desfasurat efectiv.


In anul 2000, beneficiind de experienta acumulata si dispunand de capitaluri proprii pantru investiti, societatea a inceput prelucrarea si conservarea legumelor si fructelor sub marca proprie ENCON, cu orientarea exclusiv catre produsele finite de calitate superioara, competitive cu produsele din plan intern si international, naturale, fara conservanti sau alte adaosuri de substante chimice, coloranti sau aditivi.


Potrivit site-ului firmei, fabrica Enculescu este una din cele mai modernefabrici de conserve din legume si fructedin Romania, fiind amenajata( utilata ) dupa standardele Uniunii Europene. Fabrica produce peste 50 de sortimente sub brandul ENCON dintre care amintim compoturile, dulceturile, gemurile, pasta de tomate, muraturile, conservele din legume, sosurile.


Principalii clienti ai firmei sunt diverse firme din toata tara care practica comertul cu amanuntul sau cu ridicata.


Mai mult despre produsele Encon pe www.encon.ro

Alte articole recomandate:

Carrefour România deschide joi primul hipermarket al rețelei din Târgu Jiu, în cadrul centrului comercial Shopping City Târgu Jiu dezvoltat de fondul de investiții NEPI, și ajunge la o rețea de 27 de magazine sub acest format. Carrefour Târgu Jiu, cu o suprafață de vânzare de 7.500 de metri pătrați și 1.000 de locuri de parcare, are 230 de angajați și va comercializa aproximativ 50.000 de produse. În septembrie, Carrefour a mai inaugurat un hipermarket [...]
(Comunicat) Grupul Purcari ȋși consolidează prezența pe segmentul premium și mediu + din China prin extinderea gamei de produse disponibile pe această piață. Astfel, Grupul Purcari aduce cosumatorilor din China 14 sortimente produse de Bostavan și Bardar, din gamele DAOS Reserve, Ice Wine DAOS, spumantele DAOS și brandy-ul DAOS.              “Piața din China reprezintă unul din punctele noastre d [...]
KFC a lansat campania „Lectii pe tava”, prin care ii incurajeaza pe cei in asteptarea Bacalaureatului sa invete intr-un mod distractiv, in timp ce iau masa in restaurant.   Pana la inceperea sesiunii din august, elevii vor gasi 18 modele de subiecte pentru BAC, pentru proba de limba si literatura romana, pe tavile din restaurantele KFC Magheru, Dorobanti, Regina Elisabeta, Unirii, Sun Plaza si Mega Mall. De asemenea, cei care aleg sa comande la pachet po [...]
Madalina Nicoleta Stancu, 36 de ani, a infiintat in urma cu doi ani o plantatie de pruni, care ocupa o suprafata de sase hectare in comuna Leleasca, din judetul Olt, care, pe vremuri, era cel mai important exportator de prune din Europa. Investitia initiala s-a ridicat la 100.000 de lei, suma pe care pentru moment nu a recuperat-o in conditiile in care anul trecut a fost unul ploios. Productia de prune difera de la an la an, de exemplu anul trecut a fost un an ploios, fapt ce a determinat [...]
În numai câteva luni, un kilogram de lămâi a ajuns să coste mai mult de 15 lei. În spatele exploziei de preț se află atât calamități naturale, care au condus la scăderea ofertei, dar și specula, au declarat specialiștii pentru EVZ.Dacă la începutul anului, un kilogram de lămâi avea prețul de 7-8 lei, situația de la sfârșitul verii a adus un maxim istoric de preț în România. Un kilogram de citrice ajunge [...]
Preocuparea pentru a furniza ambalaje cât mai sigure, din punct de vedere al siguranței alimentare destinate laptelui UHT, precum si sucurilor sau a berii devine din ce în ce mai presantă pentru producătorii de ambalaje, în condițiile în care se pune tot mai mult accentul pe calitatea produselor. O soluție oferă compania Sidel, noutatea fiind anunțată de DairyReporter. Pentru prima oară, companiile de procesare a laptelui pot utiliza tehnologia [...]
Inspectorii Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor București (DSVSA), împreună cu reprezentanți ai Poliției, au verificat marfa transportată de o autoutilitară, descoperind o cantitate de 2.430 de kilograme de carcasă de miel 'fără documente care să facă dovada trasabilității și a faptului că provin în urma sacrificării mieilor într-un abator autorizat sanitar veterinar', a anunțat ieri, Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța [...]
Probiota 2014- relocată din Bruxel în Amsterdam și organizată de NutraIngredients va aduce împreună cele mai fine minți comerciale și de știință care operează în sectorul pre- și probioticelor pe parcursul unor dezbateri de 2 zile, informează Dairy Reporter. Coordonat de cercetătorul scoțian Dr. Gregor Reid care și-a dedicat viața cercetării probioticelor și a lucrat cu câțiva dintre cei mai mari jucători de pe [...]

 

Meat Milk TV
testo
testo
infoALIMENT MAGAZIN