Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

Prin compoziția sa specială, Yummy Sweetener Red poate înlocui zahărul din preparate fără a modifica gustul acestora, putându-se astfel utiliza într-o varietate largă de preparate culinare.
 
Acum, pentru prima dată nu trebuie să vă îngrijorați datorită gustului neplăcut al îndulcitorului.
 
- Echivalentul a 1 kg. de zahăr costă doar 2,2 lei și gustul perfect de zahăr este garantat.
- 0 zahăr, 0 calorii, 0 indice glicemic
- Gust natural de  zahăr

- Garanția Europeană a gustului .
 
Din cauza gustului auxiliar neplăcut, mulți oameni sunt reticenți la folosirea îndulcitorilor și la consumul mâncărurilor preparate cu acestea. Au dreptate, mâncărurile astfel preparate chiar au un gust neplăcut. Gustul neplăcut întărește credința că îndulcitorii sunt nesănătoși (Yummy Sweet Red nu conține aspartam), chiar dacă în realitate zahărul este mai nesănătos – de ex. provoacă supraponderalitate, diabet zaharat, Candida, etc. Este sufficient să căutați pe Google despre ”efectele nocive ale zahărului”.
 
Producatorii recomandă utilizarea îndulcitorului Yummy Sweet Red  în gospodării pentru îndulcirea cafelei sau a ceaiului, la prepararea gemurilor și a compoturilor, a prăjiturilor, la gătit, pt. murături, totodată în cantine (în alimentație publică), în industria băuturilor răcoritoare, în panificație, etc.

Alte articole recomandate:

Producatorii de lapte din Bosnia si Hertegovina ar putea primi o evaluare pozitiva de la Food and Veterinary Office (FVO, Biroul Veterinar si Alimentar) al Uniunii Europene, care le va permite exportarea produselor din lapte catre Comunitate, informeaza Balkans.com. Inspectorii FVO au vizitat Bosnia si Hertegovina pentru a evalua si aprecia controalele implementate in institutiile relevante in lantul de productie a procesarii produselor din lapte destinate exporturilor catre UE. Conform unui [...]
Desi in Romania nu este cunoscut aproape deloc – cu o singura exceptie, cea a Printului Charles!-, gemul Mamei Gherda, din satul Viscri, se pare ca face toti banii, desi costa nu mai putin de 365 euro, borcanul. Produsul din Transilvania are o poveste aparte, iar cumparatorul lui primeste si el un cadou: cinci stejari intr-o padura unica din Salaj. La 365 de euro pentru 800 de grame, gemul mamei Gherda este, probabil, cel mai scump din lume. Il prepara la foc de lemne din fructe culese [...]
(INS) Producția de brânzeturi, inclusiv brânza obținută exclusiv din lapte de vacă (88,3% din producția totală de brânzeturi), a scăzut, în septembrie 2014 comparativ cu august, cu 798 de tone (12,4%). Evoluții similare s-au înregistrat și la cantitatea de lapte de vacă colectată de unitățile procesatoare, care s-a redus, în septembrie, cu 3.734 tone (4,2%), conform datelor prezentate de Institutul Național de Statistică [...]
Lista distilator românești de top nu poate fi completă fără gama produsă de Vincon Vrancea. cap de listă este vinarsul Jad, cu o vechime de 35 de ani. „Păstrat în butoaie de stejar, vinarsul și-a definit personalitatea distinctă și complexitatea pentru a oferi experiența pură a bogăției aromatice. 35 de ani în butoaie de stejar, în permanent contact cu lemnul, pentru un buchet perfect conturat și o culoare aparte. 35 de ani de fidelitate pentru tradiț [...]
Nivelul autoconsumului in Romania este destul de ridicat in conditiile in care 2 din 3 romani declara ca obisnuiesc sa foloseasca produse din alte surse decat retail. Potrivit datelor GfK, nu mai putin de 64% dintre gospodariile din Romania folosesc alimente proaspete din productie proprie. Volumic, nivelul autoconsumului variaza destul de mult in functie de categorie, putand ajunge chiar si la 40% in unele segmente. Moldova, Oltenia si Dobrogea sunt in topul regiunilor cu cel mai mare [...]
Vineri, 23 ianuarie 2015, ora 18:30, va avea loc deschiderea oficială a Ceainăriei Jodart, pe strada Ernest Juvara, numărul 24, lângă Grădina Botanică!   Un concept nou în România, Ceainăria Jodart pregătește iubitorilor de artă adevărate spectacole de ceai și pasiuni și, bineînțeles, o inaugurare pe măsură. Călătoria va începe așadar cu o prezentare a adevăratului ritual al ceaiului și va continua cu un super concert semnat [...]
Producția mondială a uleiului de măsline în sezonul 2014-2015 va ajunge la cea mai scăzută valoare din ultimii 15 ani pe fondul diminuării producției în Spania și Italia, primii doi mari producători mondiali, a avertizat organizația interguvernamentală spaniolă International Olive Council, scrie Agerpres. Potrivit IOC, volumul producției de ulei de măsline în sezonul care se va încheia în luna septembrie 2015 ar urma să scadă până la 2,39 milioane de tone, [...]
Producția de miere s-a redus la jumătate în acest an, din cauza secetei înregistrate în vestul țării și a ploilor excesive din sud, iar prețul mierii a urcat deja cu 10-15 procente, a declarat pentru AGERPRES președintele Asociației Crescătorilor de Albine din România (ACA), Ioan Fetea. "Anul acesta am obținut la nivel național doar 50-60% din producția anuală de miere, iar prețul a crescut deja cu 10-15 procente pe [...]

 

Meat Milk TV
infoALIMENT MAGAZIN
Ultimele anunturi