Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

Prin compoziția sa specială, Yummy Sweetener Red poate înlocui zahărul din preparate fără a modifica gustul acestora, putându-se astfel utiliza într-o varietate largă de preparate culinare.
 
Acum, pentru prima dată nu trebuie să vă îngrijorați datorită gustului neplăcut al îndulcitorului.
 
- Echivalentul a 1 kg. de zahăr costă doar 2,2 lei și gustul perfect de zahăr este garantat.
- 0 zahăr, 0 calorii, 0 indice glicemic
- Gust natural de  zahăr

- Garanția Europeană a gustului .
 
Din cauza gustului auxiliar neplăcut, mulți oameni sunt reticenți la folosirea îndulcitorilor și la consumul mâncărurilor preparate cu acestea. Au dreptate, mâncărurile astfel preparate chiar au un gust neplăcut. Gustul neplăcut întărește credința că îndulcitorii sunt nesănătoși (Yummy Sweet Red nu conține aspartam), chiar dacă în realitate zahărul este mai nesănătos – de ex. provoacă supraponderalitate, diabet zaharat, Candida, etc. Este sufficient să căutați pe Google despre ”efectele nocive ale zahărului”.
 
Producatorii recomandă utilizarea îndulcitorului Yummy Sweet Red  în gospodării pentru îndulcirea cafelei sau a ceaiului, la prepararea gemurilor și a compoturilor, a prăjiturilor, la gătit, pt. murături, totodată în cantine (în alimentație publică), în industria băuturilor răcoritoare, în panificație, etc.

Alte articole recomandate:

(Comunicat) Rezultatele pentru S1 2014 ale Monitorizarii Investitiilor in Publicitate (MIP), efectuata de BRAT, arata cum au evoluat (la ratecard) investitiile in publicitate pentru presa scrisa, radio, online si OOH fata de aceeasi perioada a anului trecut si fata de S2 2013. Astfel, volumul total al investitiilor in primul semestru al anului este de 284 de milioane de Euro (la ratecard), in crestere cu 3% fata de S1 2013, dar in scadere cu 8% fata de S2 2013. In ceea ce priveste [...]
Într-o declarație făcută pentru Wall Street, Ilias Pliatsikas, managerul Olympus România a declarat că: ”Anul trecut preferintele consumatorilor romani s-au indreptat catre segmentul iaurturilor dietetice si, in special, catre segmentul iaurtului grecesc pe care, de altfel, am inregistrat cresteri semnificative. De asemenea, segmentul BIO, respectiv al produselor lactate bio produse local este in crestere. Ne bucuram sa vedem ca din ce in ce mai multi roman [...]
Ciocolata ar putea ajunge, până în 2020, să fie un produs de lux din cauza cererii de cacao de pe piața chineză. În prezent, arată cotidianul La Vanguardia, aceste solicitări venite din partea Chinei anunță faptul că produsul ar putea să devină unul rar, pe fondul creșterii substanțiale a prețului. Potrivit unor date preluate de la Daily Mail, Asia solicită ciocolată în valoare de 8,7 miliarde de euro în fiecare an, iar potrivit Organizației mondiale pentru cacao, [...]
Chr Hansen a dezvoltat culturi probiotice pentru iaurturi din lapte de soia și nucă de cocos, cu gustul, textura și sănătatea produselor lactate tradiționale. ”Este încă o nișă, dar vrem să fim primii inovatori aici”, spun reprezentanții firmei, citați de FoodNavigator. Cele două culturi, SoyFresh și CocoFresh, au fost dezvoltate special pentru laptele de soia și cel de nucă de cocos, ceea ce înseamnă că producătorii pot conecta [...]
O afacere profitabilă și de viitor poate fi începută și cu bani puțini, au demonstrat tinerii Mihai Zaharia și Alexandra Răpăilă. Cei doi antreprenori și-au dorit să fie proprii lor șefi, dar și să facă un lucru de care să fie amândoi mândri. Așa s-a născut Bunicel.ro, un brand de dulcețuri preparate după rețetele de odinioară: cu fructe proaspete, în ceaun, la foc de lemne, informeaza Agrointel. Făbricuța [...]
Autoritățile din orașul marocan Oujda, situat în nord-estul țării, au decis interzicerea măslinilor pe teritoriul localității, din cauza riscului de alergie la polenul arborelui, iar locuitorii trebuie să smulgă toți pomii din oraș până la finalul anului. Măsura inedită a autorităților implică smulgerea din rădăcini a mii de măslini de pe teritoriul orașului cu aproximativ 500.000 de locuitori, fie că sunt pe trotuare, lângă casele oamenilor sau în [...]
 România organizează, în perioada 29 martie - 4 aprilie 2014, la Palatul Parlamentului, cea de-a 29-a Conferință Regională a Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură (FAO) pentru Europa și Asia Centrală și lucrările celei de a 38-a sesiuni a Comisiei Europene pentru Agricultură a FAO, evenimente la care sunt așteptați în jur de 350 de participanți din 55 de țări.           Temele centrale ale conferinței [...]
Presedintele Ligii Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania  (LAPAR), Laurentiu Baciu, avertizeaza asupra unor eventuale tepe pe care si le pot lua consumatorii din Romania, cand aleg produse de tipul „eco”. Tendinta momentului este de a se consuma preponderent sau chiar exclusiv alimente „eco”, dar Baciu suspecteaza ca unii comercianti isi insala clientii.   „Am vazut cum pe unele magazine din Bucuresti scrie «Paine eco din grau» [...]

 

Meat Milk TV
infoALIMENT MAGAZIN