Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

Danone relansează iaurtul alb Danone Natural, fiind convins că rețetele clasice au început să fie appreciate acum, mai mult decâtînainte. Iaurtul alb Danone Natural, folosește o rețetă nouă, care are la bază doar lapte și fermenți, fără supliment de proteine din lapte. Rețeta a fost realizată pornind de la așteaptările pe care le au românii de la un iaurt bun, de calitate: gust de lapte, ușor acrișor, proaspăt și textură consistentă.


 


Noile iaurturi, cu un gust nou și mai proaspăt, sunt pregătite din lapte integral de 3,5% grăsime și fermenți activi benefici – ingredientul esențial, fără de care niciun iaurt nu poate fi creat. Totul pentru ca tu și cei dragi ție să vă puteți bucura de toată bunătatea unui iaurt natural: proteine valoroase și calciu care ajută la menținerea unor oase sănătoase, dar și alte minerale și vitamine necesare pentru creștere și sănătate de-a lungul întregii vieții. De asemenea, datorită bacteriilor bune pe care le conține, iaurtul contribuie la menținerea echilibrului florei intestinale, importantă pentru funcționarea sistemului digestiv. În plus, studii recente demonstrează o mulțime de alte beneficii pentru organism, prezentate de către experți în nutriție în cadrul Conferinței „Sănătate prin Alimentație” 2014.


 


Extrem de versatil, iaurtul poate fi consumat atât ca parte a unui mic dejun hrănitor, ca gustare rapidă și revigorantă între mese ori seara, după o cină ușoară. Noul iaurt Danone Natural are doar 60 kcal / 100 g, echivalentul caloriilor oferite de un măr mijlociu, ajutându-te astfel să îți menții nu doar sănătatea dar și silueta.


Obținerea unui lapte de cea mai bună calitate presupune văcuțe de rasă, bine hrănite și îngrijite, condiții de igienă foarte bune în fermă și sala de muls. De aceea, de aproape 10 ani, Danone a lucrat împreună cu fermierii parteneri pentru a îmbunătăți continuu calitatea laptelui colectat și a alocat peste 25 milioane lei în acest scop. Datorită calității superioare a laptelui care acum este mai bogat în proteine, Danone îți poate oferi astăzi o formulă simplă de iaurt, doar cu lapte și fermenti, ingrediente naturale care se află de altfel la baza tuturor produselor Danone.


În prezent compania are peste 30 ferme partenere, dintre care opt livrează lapte pentru Danone de peste 10 ani, iar două de 15 ani. Aproximativ 1 milion de iaurturi ies zilnic pe poarta fabricii Danone din București și iau drumul a nouă țări europene.


Noua formulă de Iaurt Danone Natural cu 3,5% grăsime este promovată online și în magazine deVăcuța Drăguța, un personaj carismatic, care vine de la ferma domnului Azoiței din Vrancea, partener Danone de 15 ani.


 

Alte articole recomandate:

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța alimentelor (ANSVSA) lansează proiectul „Implementarea și testarea transmiterii electronice  în formatele XML, Excel și CVS a datelor privind zoonozele, rezistența antimicrobiană și toxinfecțiile alimentare, precum  și  actualizarea bazelor de date”. Proiectul este finanțat de Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentelor (EFSA), în baza contractului nr. OC/EFSA/BIOMO/2013/01-CT 2 Lot [...]
Carrefour lansează campania “Shop cu dublu scop” și introduce linia de sacoșe Remesh în toate cele 8 hipermarketuri ale sale din București, veniturile dobândite în urma vânzărilor revenind asociației Ateliere Fără Frontiere. Remesh este un proiect dezvoltat de asociația Ateliere Fără Frontiere, ce constă în confecționarea de genți, portofele, mape, penare și accesorii din deșeuri publicitare, reciclate într-un atelier de inserț [...]
Mototol este noul brand de produse de hartie de uz casnic pe care compania romaneasca Rom Paper il lanseaza pe piata in luna august 2014. Brandul Mototol se bazeaza pe o calitate superioara a hartiei,  si este structurat in trei game : Zi cu zi , Premium si Decorative. In privinta designului ambalajelor, se mizeaza pe simplitate, pentru a fi in ton cu filozofia brandului Mototol – hartia onesta care isi asuma ca nu face mai mult decat poate face de fapt. De un tratamen [...]
(Comunicat) Între 16 și 19 noiembrie, în Centrul Expozițional Romexpo, are loc cel mai important eveniment din industria ospitalității, Expoziția Internațională de echipamente, mobilier și dotări pentru hoteluri și restaurante – ROMHOTEL (www.romhotel.ro). Peste 80 de companii își prezintă ofertele de produse și servicii specifice pieței de HORECA, precum și noutățile apărute într-un domeniu în care calitatea este pe primul loc pe [...]
       Consumul de carne de miel nu va crește în perioada Sărbătorilor Pascale, consideră Eugen Gonțea, președintele Federației Oierilor de Munte din România. Aceasta a declarat pentru www.bursa.ro: "Având în vedere situația financiară a oamenilor din țara noastră, consumul nu va crește nici în acest an. În 2013, au fost tăiați cu 1,5 milioane de miei mai puțin față de cât se tăia în general în [...]
Prezența companiilor românești din domeniul Industriei alimentare la cele mai mari evenimente expoziționale din Europa a devenit o realitate. Și în această primăvară se întâmplă la fel, în acest moment firme autohtone din domeniu fiind prezente la două manifestări de Top. Astfel, începând din data de 22 martie și până azi, o serie de companii din România expun la IFE London 2015.La ediția din acest an, [...]
România percepe o cotă standard de TVA de 24%. Este al cincilea cel mai înalt nivel din UE, după Ungaria, care are un neobișnuit 27%, peste nivelul maxim din Uniunea Europeană, și după Danemarca, Suedia (țări cunoscute pentru nivelul ridicat al fiscalității dar și pentru calitatea vieții) și de proaspăt intrată în Uniunea Europeană, Croația, care au o cotă de 24%. Cu excepția pâinii și a produselor de panificație, România percepe cota standard de 24% la TVA la [...]
Într-o transmisiune în direct de la sediul Partidului Conservator, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a precizat joi că statul nu-i poate despăgubi la infinit pe fermieri (în cazul de față legumicultori și pomicultori), în condițiile în care aceștia au la dispoziție un „instrument modern de co-participare”, în speță Fondul Mutual.  Din păcate pentru producătorii agricoli, Fondul Mutual este nefuncțional, iar pomicultorii ș [...]

 

Meat Milk TV
testo
testo
infoALIMENT MAGAZIN