Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

Danone relansează iaurtul alb Danone Natural, fiind convins că rețetele clasice au început să fie appreciate acum, mai mult decâtînainte. Iaurtul alb Danone Natural, folosește o rețetă nouă, care are la bază doar lapte și fermenți, fără supliment de proteine din lapte. Rețeta a fost realizată pornind de la așteaptările pe care le au românii de la un iaurt bun, de calitate: gust de lapte, ușor acrișor, proaspăt și textură consistentă.


 


Noile iaurturi, cu un gust nou și mai proaspăt, sunt pregătite din lapte integral de 3,5% grăsime și fermenți activi benefici – ingredientul esențial, fără de care niciun iaurt nu poate fi creat. Totul pentru ca tu și cei dragi ție să vă puteți bucura de toată bunătatea unui iaurt natural: proteine valoroase și calciu care ajută la menținerea unor oase sănătoase, dar și alte minerale și vitamine necesare pentru creștere și sănătate de-a lungul întregii vieții. De asemenea, datorită bacteriilor bune pe care le conține, iaurtul contribuie la menținerea echilibrului florei intestinale, importantă pentru funcționarea sistemului digestiv. În plus, studii recente demonstrează o mulțime de alte beneficii pentru organism, prezentate de către experți în nutriție în cadrul Conferinței „Sănătate prin Alimentație” 2014.


 


Extrem de versatil, iaurtul poate fi consumat atât ca parte a unui mic dejun hrănitor, ca gustare rapidă și revigorantă între mese ori seara, după o cină ușoară. Noul iaurt Danone Natural are doar 60 kcal / 100 g, echivalentul caloriilor oferite de un măr mijlociu, ajutându-te astfel să îți menții nu doar sănătatea dar și silueta.


Obținerea unui lapte de cea mai bună calitate presupune văcuțe de rasă, bine hrănite și îngrijite, condiții de igienă foarte bune în fermă și sala de muls. De aceea, de aproape 10 ani, Danone a lucrat împreună cu fermierii parteneri pentru a îmbunătăți continuu calitatea laptelui colectat și a alocat peste 25 milioane lei în acest scop. Datorită calității superioare a laptelui care acum este mai bogat în proteine, Danone îți poate oferi astăzi o formulă simplă de iaurt, doar cu lapte și fermenti, ingrediente naturale care se află de altfel la baza tuturor produselor Danone.


În prezent compania are peste 30 ferme partenere, dintre care opt livrează lapte pentru Danone de peste 10 ani, iar două de 15 ani. Aproximativ 1 milion de iaurturi ies zilnic pe poarta fabricii Danone din București și iau drumul a nouă țări europene.


Noua formulă de Iaurt Danone Natural cu 3,5% grăsime este promovată online și în magazine deVăcuța Drăguța, un personaj carismatic, care vine de la ferma domnului Azoiței din Vrancea, partener Danone de 15 ani.


 

Alte articole recomandate:

Heineken® aduce experiența UEFA Champions League mai aproape de consumatori și îi provoacă să deschidă containerul amplasat în orașul lor, pentru a câștiga o experiență inedită de vizionare a semifinalei împreună cu o legendă a fotbalului internațional. Activarea locală Heineken® face parte din campania globală Champion The Match, dedicată celei mai prestigioase competiții de fotbal.   Cea mai cosmopolită marcă [...]
Comisia Europeană a propus ieri, înăsprirea regimului de autorizare a agriculturii organice în UE, în ideea de a putea lupta mai bine împotriva falselor produse bio care se dezvoltă pe fondul creșterii explozive a cererii, transmite AFP.           Executivul european intenționează, pe de o parte, să pună capăt numeroaselor derogări care pun în pericol calitatea etichetei bio în UE, iar, pe de altă parte, să [...]
Peroni Nastro Azzuro invita publicul sa descopere arta ospitalitatii oferite cu naturalete si sentimentul a  petrece timp alaturi de cei dragi, inspirate de bucuria si rafinamentul stilului Italian, printr-o serie de show-uri de live cooking in cele mai prestigioase 8  restaurante cu specific Italian din Bucuresti (pana in acest moment, au avut loc sesiuni in Trattoria Buongiorno), Constanta, Brasov si Timisoara. Placerea jocului cu ingredientele, decorul elegant, atentia acordata [...]
România și Republica Moldova pot redeveni, împreună, grânarul Europei, prin colaborarea în domeniul agricol, a declarat, joi, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, la reuniunea ministerială a Parteneriatului Estic de la Chișinău. 'Prin colaborarea în domeniul agricol, România și Republica Moldova pot redeveni, împreună, grânarul Europei. Prin facilitățile oferite de statutul de membru al Uniunii Europene, România și-a îmbunătățit [...]
În ziua de 07 mai 2015, la hotel Pullman din București, intre orele 14.00 si 19.00, va avea loc ediția din acest an a evenimentului B2B Austria Show Case, în cursul căruia, 12 producători, distribuitori și ofertanți de produse alimentare, băuturi și soluții în domeniul alimentar din Austria sunt interesați de a cunoaște producători, importatori și distribuitori din România cu care doresc să stabilească parteneriate de lungă durată. Evenimentul este organizat d [...]
Producătorii români de lactate bio sunt așteptați la Biofact 2015. MADR a publicat anunțul de înscriere la eveniment, detaliile putând fi consultate pe site-ul instituției. Biofach 2015 va avea loc în perioada 11 – 14 februarie 2015 la Nuremberg, în Germania. Firmele certificate ecologic de către organismele de inspecție și certificare (condiție obligatorie) interesate să participe la această expoziție sunt invitate să completeze [...]
Editia a treia a Retail Arena porneste la drum cu sloganul “ReShape Retail” ; evenimentul isi propune sa impulsioneze piata de profil, sa ajute specialistii sa gaseasca modelul de business cel mai eficient prin folosirea celor mai noi instrumente din piata, totul prin prezentari, workshop-uri si panel-uri dinamice si la obiect. Conferinta va avea loc in zilele de 11 si 12 noiembrie la hotel Athenee Palace Hilton, preturile pornind de la 39 de euro pentru un workshop [...]
EXPO-Conferința Internațională Meat & Milk 2015, care s-a desfășurat în zilele de 3 și 4 iunie la Hotel Alpin din Poiana Brașov și-a confirmat statutul de moment de maximă importanță pentru sectoarele vizate dar și pentru întreaga agroindustrie românească. Afirmația este dovedită din plin de mesajele pe care organizatorii (Agenția infoGROUP și revistele Fabrica de Lapte și Fabrica de Carne), le-au primit de [...]

 

Meat Milk TV
meatmilk
Debitron Termo
testo
infoALIMENT MAGAZIN