Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

Smurfit Kappa a deschis o fabrică Bag-in-Box de 28 milioane euro în Ibi, Spania, datorită cererii din regiune, informează Beveragedaily.


Fabrica include un spațiu de prezentare și un centru de training, unde se vor produce robineții de plastic și pungile sub același acoperiș.


Pascual Martinez, managerul general Smurfit Kappa, a declarat că această fabric este un pas mare în față pentru activitățile Bag-in-Box atât în interiorul companiei, cât și în regiunea mediteraneană.


”Nu putea să vină într-un moment mai potrivit, când cererea pentru ambalajele de top Bag-in-Box este în continuă creștere”, a adăugat acesta.


Cererea pentru ambalajele bag-in-box, mai ales din partea industriei lactate se află într-o creștere ușoară, iar potențialul pentru creștere există în continuare și din partea retail-ului, spune compania Smurfit Kappa.


Reprezentanții companiei au declarat că a avut loc o creștere semnificativă în cererea pentru ambalaje bag-in-box din partea producătorilor de lactate care aprovizionează sectorul de retail.


Aceștia cred că cea mai mare creștere a cererii va veni din partea sectorului de băuturi din lapte și shake-uri.


În timp ce adoptarea ambalajelor bag-in-box de către retail pentru produsele lactate este momentan limitată, alte formate de ambalaje flexibile sunt alese de către producătorii de lactate care sunt în căutare de opțiuni pentru produsele on-the-go.


Lider mondial în tehnologia ambalării bazată pe carton și beneficiind de peste 35 de ani de experiență, Smurfit Kappa Bag-in-Box operează prin birourile sale de vânzări în 25 de țări din întreaga lume, având mai mult de 700 de salariați. Fiind un producător organizat după sistem integrat, Smurfit Kappa Bag-in-Box își asigură necesarul de materie primă din propriile unități de producție, deținând fabrici de ambalaje în Franța, Italia, Spania, Canada, Rusia și Argentina.


Principiul Bag-in-Box se bazează pe protejarea și menținerea intactă a proprietăților produsului prin ambalarea în pungi realizate din peliculă de înaltă barieră la oxigen, aerul fiind eliminat în timpul umplerii vidate. Grație flexibilității peliculei si a robinetului VITOP, produsul iese din punga prin efect gravitational, dar nu permite patrunderea aerului in interior, evitandu-se astfel oxidarea.


În România, compania franceză acționează ca divizie, fiind reprezentată de SC AZOC-STAR SRL, atât local, cât și în Bulgaria, Georgia și Republica Moldova.


 

Alte articole recomandate:

Potrivit unui nou raport dat publicității de Canadean, creșterea continuă a cererii pentru ambalaje ușoare de plastic va fi o tendință-cheie pe piața de retail din SUA, care va crește până în 2017. Americanii vor folosi 32.850 de milioane de cutii de plastic și flexibile mai rigide, în 2017, decât au fost în 2012, ceea ce determină ca acest segment să aibă cea mai rapidă creștere în industria de ambalaje din SUA. [...]
FV 35-Flow-Vac este un sistem de ambalare prin vacuumare a cărnii, materialul strângându-se etanș în jurul produsului, echipamentul fiind ultima propunere a celor de la Globalmeat.   Filmul de protecție utilizat la ambalare alimentează echipamentul printr-un sistem longitudinal, fapt care previne contaminarea cărnii prin atingerea unor alte suprafețe ale mașinii. Ambalarea se realizează în întregime ermetic, excesul de material fiind înlătur [...]
Ambalarea prin vacuumare a produselor din carne, foarte larg răspândită astăzi, poate asigura un termen îndelungat de valabilitate și menținerea pentru o mai lungă perioadă de timp a calităților organoleptice ale acestora.   Cameră de vacuum DC Series   Utilajul de ambalare în vid DC Series, produs de firma Technoprowi utilizează folii de plastic de mare densitate. Complet automatizat, DC Series este prevăzut cu un display și un program [...]
Cramele Recas, din judetul Timis, vor beneficia de cea mai moderna linie de imbuteliere din Europa, prin care isi vor dubla capacitatea, de la 4.000 de butelii pe ora la 8.000 pe ora. Astfel, Cremele Recas vor putea sa imbutelieze circa 19 milioane de litri de vin anual, anunta directorul companiei, Gheorghe Iova, potrivit Agerpres.   „Linia de imbuteliere a fost deja contractata in Italia, va avea o capacitate de circa 8.000 de butelii pe ora, de o modernitate extraordinara. De [...]
Pe data de 20 martie va avea loc un eveniment dedicate tehnologiilor de îmbuteliere lichide, inclusiv procesarea aseptică, ESL și la presiune înaltă (HPP), informează Dairy Reporter. Evenimentul este găzduit de site-urile BeverageDaily și DairyReporter, iar printre speakeri se numără manageri executivi de la GEA Procomac, Refresco Gerber, Coca- Cola Hellenic, precum și un reprezentant renumit din domeniul academic, Aaron Brody și alți doi consultanț [...]
(Agerpres) În ultimii zece ani, piața produselor ecologice a crescut de patru ori în ultimii 10 ani, iar normele trebuie actualizate și adaptate astfel încât sectorul să se poată dezvolta în continuare și să poată răspunde provocărilor viitoare. În acest context, Comisia Europeană a prezentat marți o propunere pentru un regulament nou privind producția ecologică și etichetarea produselor bio, care reflectă preocupările consumatorilor și ale producătorilor și [...]
Ulma propune o mașinp de generație nouă pentru ambalarea produselor proaspete în atmosfera modificată (MAP), pretabil la aambalarea uneo forte largi game de alimente: carne proaspătă sau procesată, pui, pizza, pește, paste sau brânzeturi.Noul sistem de sigilare transversală “Long Dwell”, caracterizat printr-o mișcare “ovală” a fălcilor, asigură o sigilare perfect ermetică și, totodată, conferă rapididate. Acest nou sistem de [...]
Prin forma sa, ambalajul Tetra Brik Aseptic 250 Base Crystal oferă oportunități de diferențiere la raft a mărcilor Tetra Pak®, lider mondial în soluții de procesare și ambalare a alimentelor, a anunțat lansarea noului ambalajului Tetra Brik® Aseptic 250 Base Crystal, care se remarcă prin două laterale în formă de cristal, oferind astfel mai multe posibilități de diferențiere grafică la raft a produselor alimentare. “Deoarece [...]

 

Meat Milk TV
infoALIMENT MAGAZIN
Ultimele anunturi