Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

Romania, reprezentata la concursul de inovare pentru produse alimentare din cadrul la Sial 2014 de catre o echipa de la Universitatea “Stefan cel Mare” din Suceava, a fost premiata cu  pentru o noua formula de inghetata numai cu ingrediente naturale, ce a fost testata industrial, informeaza ModernBuyer.


Concursul a reunit cele mai importante centre universitare din Europa, 16 echipe din 16 tari si-au demonstrat capacitatea de a crea produse eco-inovative care sa raspunda cererilor reale ale consumatorilor de astazi. Juriul international a fost format din 26 de specialisti si condus de Michael E. Knowles, Presedinte al Platformei Tehnologice Europene “Food for Life” si vice-presedinte al Coca-Cola Company.


Echipa din Romania, care a castigat premiul Ecotrophelia Europe Silver a fost reprezentata in concurs de patru studente, viitoare inginere de la Universitatea “Stefan cel Mare” din Suceava – Ionela Nechifor. (Mai multe, pe www.modernbuyer.ro)

Alte articole recomandate:

Directiva 2004/18/CESecțiunea I: Autoritatea contractantăI.1)Denumire, adrese și punct(e) de contactMunicipiul CraiovaStr. AI Cuza nr. 7, jud. DoljPunct(e) de contact: Serviciul LicitatiiÎn atenția: Sef Serviciu200585 CraiovaROMÂNIATelefon: +40 251415907E-mail: achizitii@primariacraiova.roFax: +40 251411651Adresă (adrese) Internet: Adresa generală a autorității contractante: www.primariacraiova.roAdresa profilului cumpărătorului: www.e-licitatie.roI.2)Tipul [...]
Reprezentanții Centrului de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție au organizat, marți, 10 decembrie, la Cluj, o întâlnite cu studenții de la UMF Cluj-Napoca ca să le vorbească despre altfel de burse de cercetare, pentru bere. „Anul acesta am avut bucuria să putem face publice rezultatele primului studiu derulat în România, chiar de către cercetători români, privind efectele consumului moderat de bere asupra organismului uman. Proiectul de cercetare a [...]
Compania Monini si-a extins portofoliul cu un produs nou, conceput special pentru copii. Mini Monini este primul ulei de masline extra virgin BIO, anunta compania intr-un comunicat, remis de Magazin Progresiv.  Uleiul de masline Mini Monini poate fi folosit pentru gatit, dar este recomandat si pentru  hidratarea pielii sensibile a sugarilor si a copiilor.   Mini Monini este  produs din masline organice, iar intregul proces de productie este certificat de catre Institutul [...]
SECTIUNEA I: AUTORITATEA CONTRACTANTAI.1)      DENUMIREA, ADRESA SI PUNCT(E) DE CONTACT:STATIUNEA DE CERCETARE DEZVOLTARE AGRICOLA SECUIENIAdresa postala:  STRADA PRINCIPALA NUMARUL 371 , Localitatea:  Secuieni , Cod postal:  617415 , Romania , Punct(e) de contact:  MIHAIL ROMAN , Tel.  +40 233745136 , Email:  scazsec@easynet.ro , roman@scda.ro , remus.prisecaru@scda.ro , Fax:  +40 233745137 , Adresa internet (URL):  www.scda.ro , [...]
Deși, investițiile în hoteluri și turism au fost minime în anul 2014, înregistrându-se mai mult închideri de unități, decât deschideri de noi stabilimente, iată, sunt și companii din domeniu care și-au propus extinderea activităților și a volumului de afaceri. Una dintre acestea este Compania hotelieră Turism Felix (TUFE), controlată de SIF Transilvania și SIF Oltenia, care are în plan să deschidă la primăvară un [...]
Directiva 2004/18/CESecțiunea I: Autoritatea contractantăI.1)Denumire, adrese și punct(e) de contactUniversitatea Dunarea de JosStr. Domneasca nr. 47Punct(e) de contact: Marian Danaila800008 GalatiROMÂNIATelefon: +40 236419177E-mail: marian.danaila@ugal.roFax: +40 236419177Adresă (adrese) Internet:Adresa profilului cumpărătorului: www.e-licitatie.roAlte informații pot fi obținute de la: Punctul (punctele) de contact menționat(e) anteriorCaietul de sarcini și [...]
Evenimentul a fost organizat de către echipa Maggi, din cadrul Nestle România, în parteneriat cu agenția de digital și direct marketing Kaleidoscope Proximity. Acesta a constat în oferirea de bucate tradiționale de Paște, pentru 40 de medici de la Spitalul de Urgență Floreasca. “Am vrut să le mulțumim românilor de nota 10, care se dedica întru totul meseriei și care sunt alături de întreaga comunitate, indiferent de zi. Pentru câteva clipe, am [...]
Producătorul Cramele Recaș a realizat pentru Selgros o gamă de vinuri destinată gusturilor rafinate. Disponibil în variantele alb sau roșu, vinul Grand Appetit poate fi soluția pentru transformarea unei experiențe culinare într-un eveniment artistic. Grand Appetit este prezent în exclusivitate în magazinele Selgros, având condiții speciale de vânzare pentru clienții din gastronomie.   Voltaire spunea că ”a ști [...]

 

Meat Milk TV
infoALIMENT MAGAZIN
Ultimele anunturi