Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

Instrumentele Testo vă ajută să asigurați calitatea alimentelor pe parcursul întregului lanț de producție, fără întrerupere și în conformitate cu standardele existente. Măsurarea parametrilor precum temperatura, umiditatea, valoarea pH-ului sau calitatea uleiului de gătit – în timpul producției, transportului sau al preparării alimentelor – nu a fost niciodată mai ușoară. Instrumentele de măsură Testo și-au dovedit fiabilitatea în numeroase aplicații, oferă valori exacte rapid, pot fi curățate sub jetul de apă (clasa de protecție IP65) și sunt certificate HACCP International, EN 13485 și EN 12830.


În producția alimentelor trebuie realizate zilnic măsurători punctuale de verificare a temperaturii. Termometrul robust, rezistent la apă (IP65) testo 105 are vârf de măsurare interschimbabil și permite realizarea măsurătorilor punctuale în doar câteva secunde. O alarmă optică și acustică se declanșează atunci când valorile limită presetate au fost depășite.


Avantaje produs:



  • Adecvat pentru aplicații variate din sectorul alimentar

  • Vârfuri de măsurare interschimbabile (opțional)

  • Foarte robust, poate fi curățat sub jet de apă (conform clasei de protecție IP65)

  • Conform normelor HACCP și EN 13485


Mai multe informații pe www.testo.ro.

Alte articole recomandate:

(HotNews) Uniunea Europeana nu negociaza cu Statele Unite scaderea standardelor UE pentru produsele agroalimentare, in cadrul viitorului Parteneriat Transatlantic pentru Comert si Investitii (TTIP), a declarat la Bucuresti, la final de mandat, comisarul european pentru Agricultura, Dacian Ciolos. La randul sau, Harold John Sinclair, vicepresedintele organizatiei europene a fermierilor Copa-Cogeca, a subliniat ca agricultorii din UE respecta standarde inalte de sanatate publica, mediu s [...]
Prezent la Expo-Conferința Internațională Meat & Milk 2016, domnul Radu Rotiș Chețan, șeful veterinarilor din România, susține cu convingere că este esențial ca populația să știe care sunt companiile sancționate pentru nereguli privind siguranța alimentară. În aceeași vreme, instituția pe care o conduce refuză să dea publicității astfel de informații, atât la solicitarea expresă, cât și în comunicate de presă publicate pe site-ul Autorită [...]
(Comunicat) EFSA îndeamnă insistent oamenii de știință să aducă o schimbare pozitivă în sistemul european de siguranță alimentară, alăturându-se echipelor sale de experți în evaluarea riscurilor. Sunt așteptate candidaturi din partea oamenilor de știință de mare calibru, cu specializări în: sănătatea plantelor, organisme modificate genetic, hrană pentru animale, sănătatea și bunăstarea animalelor, protecția plantelor, contaminanții din lanțul alimentar, pericole [...]
Diabeticii, persoanele care suferă de intoleranțe alimentare, afecțiuni digestive, renale,  alergii sau cei care pur și simplu au adoptat un stil de viață mai sănătos pot avea o masă festivă de Sărbători la fel de bogată ca restul familiei, potrivit AlimenteSpeciale.ro, unul dintre cele mai mari magazine online de pe piața locală, specializat în produse dietetice și terapeutice.   În timp ce majoritatea românilor mai fac anumit [...]
(Agerpres) ANSVSA avertizeaza ca autoritățile bulgare au anunțat, în 7 august 2014, că ovinele și bovinele din unele zone din regiunea Gabrovo (centru-nord) au fost infectate cu febră aftoasă. Febra aftoasă a fost depistată la animale din patru municipalități din regiune – Gabrovo, Sevlievo, Triavna și Drianovo, a declarat Gheorghi Ghinev, de la biroul regional al Agenției pentru siguranța alimentară, transmite Agenția de presă BTA, citată de Agerpres. Autoritățile bulg [...]
FoodProcessing Technology anunță punerea la punct a unui nou sistem de inspecție a produselor din carne deja ambalate, cu ajutorul razelor X. Sistemul X Ray Azano este conceput inspecției produselor deja ambalate, urmărind detectarea eventualelor contaminări ale produselor, inclusiv a celor cu metale, bucăți de sticlă etc. Echipamentul este construit potrivit legislației internaționale în materie de siguranță alimentară și siguranță în exploatare, fiind neinvaziv și [...]
În perioada 01.08.2014-31.08.2014, direcțiile județene sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor și a Municipiului București au continuat activitățile de control în unitățile din industria agroalimentară. S-au efectuat 6.446 de controale în unități care-și desfășoară activitatea în domenii precum: fabricarea produselor de morărit, a pâinii și a produselor de patiserie, a băuturilor răcoritoare și alcoolice, a altor produse alimentare precum și unități de [...]
Evenimentele epidemiologice de la începutul acestui an, referitoare la confirmarea unor cazuri de pestă porcină africană la porci mistreți din state membre ale Uniunii Europene (Lituania și, recent, Polonia), fac necesară avertizarea publicului larg cu privire la evoluția acestei boli, se arată într-un comunicat al ANSVSA.   Datorită circulației libere a animalelor în cadrul comerțului intracomunitar cu animale vii, produse și subproduse de origine animală, precum ș [...]

 

Meat Milk TV
meatmilk
Debitron Termo
testo
infoALIMENT MAGAZIN