Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

Înființată încă din anul 1992, compania Kalpo a acumulat o mare experiență pe piața ceiului din România, fiind prezentă în acest an cu stand propriu al Salonului Național al României, de la SIAL-Paris.


 


La sand, Kalpo a expus întreaga gamă de ceaiuri: Sub marca Vedda, vizitatorii au putut lua cunoștință cu ceaiurile curative, tradiționale, ceaiurile din fructe, la plic, ceaiurile din fructe întregi, din plante întregi, cu ceaiul verde sau cel negru. Cât privește brandul Evolet, acesta a fost etalat cu produsele premium: Premium Sensation, Bio Sensation, Sensation Piramida.


 


Referitor la participarea companiei Kalpo, la actuala ediție a SIAL, domnul Eugen Achim, Director executiv, a declarat pentru infoALIMENT: ”Plasamentul standului a reprezentat în sine 30 % din reușită. Dar, atuul nostru principal este faptul că producem și comercializăm ceaiuri 100 % naturale, fapt care ne face să fim mult mai pregătiți pentru export decât în anii anteriori, venind în fața traderilor internaționali cu o gamă variată de produse, pentru a încânta potențialii parteneri. În acest moment, exportăm cca 8% din produsele noastre în Anglia, Franța și China dar, cu siguranță, și datorită participării la SIAL, ne vom atinge obiectivul de a dubla activitatea de export în anul 2015.”

Alte articole recomandate:

Urmare temperaturilor caniculare înregistrate în ultimul interval de timp, conducerea Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor București a dispus efectuarea de controale pentru a verifica modul de transport, manipulare, depozitare și comercializare a produselor alimentare. Au fost verificate mai multe societăți comerciale, cu activitate de transport, depozitare și comercializare a produselor alimentare, la unele din [...]
Artesans del Sucre, deținut de mai mulți antreprenori spanioli, a ajuns la aproape 140 de angajați în fabrica pe care o deține în comuna Bucu, din județul Ialomița, conform datelor de la Ministerul Finanțelor. În 2010, producătorul avea 65 de angajați, conform datelor de la Ministerul de Finanțe. Compania a avut în 2015 ( ultimele date disponibile) o cifră de afaceri de 13,5 milioane de lei (3 mil. euro), în scădere cu 7% față de anul precedent. Artesans del [...]
Potrivit unui comunicat, Fondul de investiții SIF Oltenia, care deține 86% din acțiunile Argus Constanța, a anunțat semnarea unui memorandum de înțelegere cu grupul canadian Delamore & Owl pentru începerea procedurilor de vânzare a producătorului de ulei vegetal din județul Constanța.   ”SIF Oltenia informează investitorii că pe data de 12 ianuarie a semnat cu firma Delamore & Owl Group of Companies un memorandum [...]
(Comunicat( Lanțul de restaurante de tip fast-food Spartan a inaugurat, pe 1 septembrie, o unitate în ParkLake, cel mai nou centru comercial din capitală. Vânzările brute pentru primele patru zile de la deschidere au depășit prognozele inițiale, situându-se la 60.000 de lei (peste 13.000 de euro). “Am fost, de la bun început, extrem de încrezători în succesul restaurantului Spartan din ParkLake, pentru că acest nou centru comercial [...]
McDonald's vrea să-și dubleze numărul de cafenele din România până la sfârșitul anului viitor, la 20 de unități, dintre care patru vor fi deschise în acest an, și în același timp caută terenuri pentru extinderea lanțului de restaurante, în condițiile în care nu a deschis niciunul în acest an. McDonald's va deschide până la finele anului patru cafenele McCafe, din care două în București și câte una la Ploiești ș [...]
Potrivit unui comunicat primit la redactia infoALIMENT Magazin, Coca-Cola HBC AG, al doilea cel mai mare îmbuteliator din lume al produselor Coca-Cola, a primit calificativul „A” în clasamentul Carbon Disclosure Project (CDP) și a obținut o poziție de top în Indexul Global pentru Leadership în Performanță Climatică 2014 (CDP Global Climate Performance Leadership Index).   Comunicatul precizeaza ca această realizare vine în [...]
Piața neagră a pâinii este la un nivel destul de ridicat în România, a declarat recent, pentru AGERPRES, președintele Patronatului Român din Industria de Morărit, Panificație și Produse Făinoase (ROMPAN) Aurel Popescu, prezent la Brașov, la deschiderea expoziției GastroPan.       'Din această cauză, de multe ori se fac produse de calitate îndoielnică, ca să poți să reziști în această piață tumultuoasă în care suntem. De la [...]
Maresi Foodbroker intră pe piața bio cu trei sortimente de gelato ecologic, marca G7 Gelati. Panna, Crema și Cacao sunt trei gelato obținute pe baza unor rețete tradiționale italiene și conțin doar ingrediente ecologice. Panna este un produs din 42% frișcă și lapte bio, ingrediente 100% organice. Sortimentul Crema conține, alături de lapte și frișcă (40%), 4% gălbenuș de ou, iar  Cacao este un produs care conține 8% [...]

 

Meat Milk TV
testo
testo
infoALIMENT MAGAZIN