Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

Setul Testo 206-pH2 vă permite să măsurați sigur și eficient valoarea pH-ului și a temperaturii în medii semisolide. Este ideal pentru laboratoare, industria alimentară sau procesele de producție industrială.


Testo 206-pH2 este ideal pentru aplicații în medii semisolide, în special pentru măsurarea pH-ului în alimente vâscoase cum ar fi jeleuri, creme, brânzeturi, fructe, etc. Instrumentul se remarcă datorită combinației dintre sonda pH de penetrare și sonda de temperatură.


Avantaje produs:



  • Vârf conic de penetrare cu sondă de temperatură încorporată

  • Sondă de măsurare ce poate fi înlocuită

  • Recunoaștere automată a valorii finale (Auto-hold)

  • Electrod rezistent, nu necesită întreținere deosebită


Valoarea pH-ului alimentelor are un efect direct asupra dezvoltării microorganismelor, și prin urmare, asupra calității și siguranței alimentelor. Din acest motiv, multe companii folosesc valoarea pH-ului ca pe un criteriu de evaluare a alimentelor. De exemplu, valoarea pH-ului este foarte importantă în producția cărnii, mezelurilor, a delicateselor sau a produselor lactate.


Valoarea pH-ului este un parametru de calitate important în industria alimentară. Această valoare influențează proprietățile cărnii și a produselor pe bază de carne, în special capacitatea de legare a apei, gustul, culoarea, frăgezimea sau termenul de valabilitate. În sectorul de panificație, aciditatea aluatului poate fi aflată prin determinarea valorii pH-ului. În cazul sosurilor, valoarea pH-ului vă ajută să asigurați calitatea sau aciditatea constantă a produsului.


Avantajele instrumentului testo 206:



  • Măsurarea directă în proces / în produs, pentru evaluarea rapidă a pH-ului

  • Instrumentul este disponibil în trei versiuni diferite – în funcție de mediul în care se dorește măsurarea

  • Husă de protecție “Topsafe”, robustă, rezistentă la apă și cu posibilitate de curățare în mașina de spălat vase (clasă de protecție IP68)

  • Sondă de temperatură încorporată pentru măsurarea simultană a valorii pH-ului și temperaturii

  • Electrolit tip gel ce nu necesită întreținere

  • Posibilitate de calibrare în 1, 2 sau 3 puncte


Mai multe informații pe www.testo.ro.

Alte articole recomandate:

  Agenția pentru Industria Alimentară din Scoția va înființa un organism autonom în țara, acest proiect trecând de lege, informează Food Navigator. Food Standards Scotland (FSS) își va începe activitatea la 1 aprilie după ce a devenit o entitate juridică și proiectul de lege a primit aviz fiind conform cu Royal Assent. Această nouă entitate va prelua toate funcțiile îndeplinite în prezent de către divizia [...]
În perioada 10.01.2014 – 13.02.2014, Direcțiile județene sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor și a Municipiului București au continuat activitățile de control în unitățile din industria agroalimentară. S-au efectuat 8.066 de controale în unități care-și desfășoară activitatea în domenii de activitate precum: fabricarea produselor de morărit, a pâinii și a produselor de patiserie, a băuturilor răcoritoare și alcoolice, a altor produs [...]
Polițiștii din Arad au confiscat 116 kilograme de preparare și semipreparate din carne, 120 de kilograme de detergent, 35 de kilograme de cafea și peste 430 de ciocolate, transportate ilegal cu două autoturisme.Marfa d contrabandă era adusă din Ungaria. Polițiștii de la Postul de Poliție Rurală Socodor – I.P.J. Arad au oprit, marți, pentru control, pe DN 79 A, două autoturisme care transportau mărfuri.  În urma controlului, în autoturismul condus de un bărbat de 54 de [...]
Acțiunea declanșată de conducerea Poliției Române, în toată țara, în perioada premergătoare Paștelui, s-a soldat cu amenzi-record: peste 194.000 de sancțiuni, în valoare totală de 54.185.244 lei (echivalentul a peste 12 milioane de euro). Cele mai multe amenzi le-au încasat șoferii – 148.934, pentru infracțiuni la regimul circulației. Pe locul doi au fost scandalagii – 19.977, pentru încălcarea legii [...]
  Noi date de expunere pentru colorantul alimentar Allura Red (E129) sugerează că aportul actual este sigur din punct de vedere al siguranței alimentare, în conformitate cu un aviz revizuit din partea Autorității Europene pentru Siguranța Alimentară (EFSA), informează Food Navigator. EFSA a inițiat evaluarea expunerii în 2013, după ce au apărut date noi despre Allura Red, care face parte dintr-un grup de coloranți alimentari cunoscut sub numele de [...]
            (Coimunicat) În cursul lunii septembrie, Direcțiile județene sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor precum și a municipiului București au desfășurat 8.892 de controale în unitățile din industria agroalimentară care desfășoară activități în domenii precum: fabricarea produselor de morărit, a pâinii, a produselor de patiserie, a băuturilor răcoritoare, a băuturilor alcoolice, dar și a [...]
(Agerpres) Cazul atipic de ESB depistat la o carcasă de bovină din România nu prezintă niciun risc pentru sănătatea populației, a asigurat președintele Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), Vladimir Mănăstireanu. „În urma investigațiilor făcute până în acest moment și având confirmarea a două laboratoare de referință, cel național pentru encefalopatie spongiformă bovină din cadrul IDSA și cel european din [...]
Pestele ieftin nu este neaparat si recomandat pentru consum, mai ales cand este vorba de pangasius adus din Vietnam (peste crescut industrial de-a lungul raului Mekong). Gheorghe Stefan, presedintele Patronatului Pestelui din Romania, sustine ca acesta este foarte ieftin deoarece este crescut in conditii mai “ciudate”, comparativ cu acvacultura de la noi, si se foloseste drept hrana faina de oase, interzisa in UE. Romania importa anual circa 100.000 de tone de peste, producti [...]

 

Meat Milk TV
infoALIMENT MAGAZIN