Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

Setul testo 206-pH2 vă permite să măsurați sigur și eficient valoarea pH-ului și a temperaturii în medii semisolide. Este ideal pentru laboratoare, industria alimentară sau procesele de producție industrială.


testo 206-pH2 este ideal pentru aplicații în medii semisolide, în special pentru măsurarea pH-ului în alimente vâscoase cum ar fi jeleuri, creme, brânzeturi, fructe, etc. Instrumentul se remarcă datorită combinației dintre sonda pH de penetrare și sonda de temperatură.


Avantaje produs:



  • Vârf conic de penetrare cu sondă de temperatură încorporată

  • Sondă de măsurare ce poate fi înlocuită

  • Recunoaștere automată a valorii finale (Auto-hold)

  • Electrod rezistent, nu necesită întreținere deosebită


Valoarea pH-ului alimentelor are un efect direct asupra dezvoltării microorganismelor, și prin urmare, asupra calității și siguranței alimentelor. Din acest motiv, multe companii folosesc valoarea pH-ului ca pe un criteriu de evaluare a alimentelor. De exemplu, valoarea pH-ului este foarte importantă în producția cărnii, mezelurilor, a delicateselor sau a produselor lactate.


Valoarea pH-ului este un parametru de calitate important în industria alimentară. Această valoare influențează proprietățile cărnii și a produselor pe bază de carne, în special capacitatea de legare a apei, gustul, culoarea, frăgezimea sau termenul de valabilitate. În sectorul de panificație, aciditatea aluatului poate fi aflată prin determinarea valorii pH-ului. În cazul sosurilor, valoarea pH-ului vă ajută să asigurați calitatea sau aciditatea constantă a produsului.


Avantajele instrumentului testo 206:



  • Măsurarea directă în proces / în produs, pentru evaluarea rapidă a pH-ului

  • Instrumentul este disponibil în trei versiuni diferite – în funcție de mediul în care se dorește măsurarea

  • Husă de protecție “Topsafe”, robustă, rezistentă la apă și cu posibilitate de curățare în mașina de spălat vase (clasă de protecție IP68)

  • Sondă de temperatură încorporată pentru măsurarea simultană a valorii pH-ului și temperaturii

  • Electrolit tip gel ce nu necesită întreținere

  • Posibilitate de calibrare în 1, 2 sau 3 puncte


Mai multe informații pe www.testo.ro.

Alte articole recomandate:

Generalități   Influentul general al stației de epurare, reprezentând amestecul general al apelor reziduale de pe platformă, are un debit variabil, în funcție de deversările discontinue și continue, care provin din fazele tehnologice ale procsului de fabricatie. In aceste condiții, parametrii apelor reziduale proveniti din industria de reciclare sunt și ei variabili, cu vârfuri de sarcină care ating valori ale consumului chimic de oxigen (CCO-Cr) de 7500 mg/l, ale [...]
  Asociația Națională Suedeză pentru Industria Alimentară (NFA) a schimbat eticheta sa pentru alimentație sănătoasă, Keyhole care este în concordanță cu noile reguli privind nutriția, însemnând mai puțină sare, mai multe proteine integrale și o gamă mai largă de produse care pot purta acest logo, informează Food Navigator. NFA a redus cantitatea de sare pe care produsele din toate categoriile o pot conține dacă vor purta logo-ul [...]
    In cadrul Indagra, expoziție ce se va desfășura în perioada 28 Ocombrie – 1 Noiembrie la Romexpo, vizitatorii sunt așteptați la standul 34, pavilionul C2. Societatea Aqua D&P Technologies prezintă soluții pentru tratarea și epurarea apelor uzate. Inginerii Aqua D&P și partenerii săi vă stau la dispoziție pentru găsirea unei soluții optime pentru aplicația dumneavoastră. Indiferent că dețineți o [...]
(Euraktiv) Potrivit unui raport al Agentului Guvernamental pentru Curtea Europeana de Justitie, Serviciul Contencios al UE, fata de Romania s-a declansat o actiune in constatarea neindeplinirii obligatiilor care privesc comunicare masurilor de transpunere a directivelor UE. Aceasta actiune se afla in faza precontencioasa – cauza nr. 0191 din anul 2014 – Necomunicarea masurilor finale de transpunere a Directivei 2011/83/UE privind drepturile consumatorilor, de modificare a [...]
Compania Microcat România are deosebita plăcere de a-si anunta prezența la cel mai mare eveniment expozițional de profil din România, Indagra 2014. La editia de anul acesta, noi Microcat România impreună cu partenerii nostri de la Aqua D&P Technologies am pregătit pentru dumneavoastră ultimele inovații în domeniul biotehnologiilor si protectiei mediului și vă asteptam la standul nostru cu numărul 34 din pavilionul C2, pentru a găsi impreună soluțiile [...]
 O probă dintr-o serie de materie primă, material de ambalare sau produs finit, care este păstrată cu scopul de a fi analizată în cazul în care această necesitate apare în timpul perioadei de valabilitate a seriei respective de produse, este reprezentată prin proba de referință. Dacă stabilitatea permite, se păstrează probe de referință din etapele intermediare critice sau din produsul intermediar, transportat în exterior și ieșit de sub contro [...]
  Ar fi extrem de dificil pentru consumatori să conceapă un regim alimentar de 600 de calorii furnizând 100% din vitamine și minerale RDA, Autoritatea pentru Standardele în Publicitate (ASA) a declarat în respingerea unei plângeri împotriva LighterLife Fast, informează Food Navigator. Reclama TV pentru planul de pierdere in greutate al firmei de batoane nutritive menționa: "LighterLife Fast este un mod fantastic de a ajuta la mentinerea greutatii [...]
Juriul concursului World Beer Awards 2013 a selectat cele mai bune beri din lume în 2013. După cum a anuntat site-ul evenimentului, cea mai buna bere, în 2013, a fost recunoscuta ceheasca Primator Weizenbier, informeaza Income Magazin. Bautura ceheasca a luat, de asemenea, premiul pentru cea mai buna bere de grâu. Cea mai buna bere lager a fost aleasa Sharp Cornish Pilsner, iar cea mai buna bere neagra -  Malheur 12 din Belgia. În categoria cea mai buna [...]

 

Meat Milk TV
testo
testo
infoALIMENT MAGAZIN