Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

Situat în centru Bucureștiului, Royal Steak Hot Stone Restaurant s-a născut din dorința propietarilor de a oferi clienților o experiență inedită de masă, care îi va delecta papilele gustative cu un meniu exclusivist. Proprietarii au început prin a importa carne de vită argentiniană pentru alte restaurante dar, apoi, a luat naștere Royal Steak Hot Stone Restaurant. Proprietarii restaurantului sunt doamna Georgiana Dănilă, de profesie avocat, care este la prima afacere de acest gen și domnul Dorel Florescu, care nu este străin de business, acesta mai conducând un restaurant din București. Ei sunt aceia care au început prin a importa carne de vită argentiniană pentru alte restaurante dar, apoi, a luat naștere Royal Steak Hot Stone Restaurant.


Investiția s-a ridicat la suma de 100.000 de euro, iar mare parte înseamnă renovarea locației (elementele originale păstrându-se), echipamentele și cuptoarele în care sunt încălzite rocile. Visul fondatorilor este să se extindă în toată țara, deja discutând să deschidă o locație într-un mall din capitală. Clientela țintă sunt toate clasele sociale, în special categoria socială mediu to high. Royal Steak Hot Stone Restaurant are o capacitate de 60 de locuri în interior și 100 de locuri pe terasă care va fi amenajată în primăvara anului 2015 în curtea locației.


_DSC0153


Ceea ce face Royal Steak Hot Stone Restaurant un loc deosebit și exclusiv în București este folosirea unor roci vulcanice din Africa, pe care se gătesc preparatele, piesa de rezistență, anume, friptura de vită argentiniană, precum și alte specialități din carne de curcan, pește și fructe de mare. Această piatră este una specială, deoarece se încălzește până la 420 grade Celsius și are proprietatea de a înmagazina și păstra bine căldura.


Motivul pentru care au ales să folosească vită argentiniană este calitatea cărnii, în special datorită condițiilor climatice din zona de unde provine carnea, animalele hrănindu-se în permanență cu iarbă proaspătă. Rasele sunt Angus și Brangus (o încrucișare între Angus și o rasă de vită din India). Carnea folosită pentru preparatele restaurantului provine doar de la masculi de până în 2 ani, aceasta nefiind maturată.


Totodată, ceea ce face acest restaurant special este faptul că, clienții își pot prepara singuri friptura pe care o vor mânca și, astfel, aceștia vor putea să vadă carnea în starea ei naturală. Clienții pot solicita și ajutorul unui ospătar care să îi asiste la pregătirea fripturii.


Printre avantajele gătitului pe piatră încinsă se mai numără timpul scurt de pregătire (max. 10 minute), astfel, clientul nu așteaptă foarte mult de la preluarea comenzii la servire, faptul că friptura de vită își păstrează suculența înauntru, carnea este gătită în starea sa naturală fără alți aditivi, fără adaosuri de grăsimi și uleiuri.


Pe lângă toate aceste specialități culinare, în restaurant, clienții vor fi surprinși de elemente inedite, cum ar fi paharele Amor’ di Vino, lucrate manual din sticlă termorezistentă. De asemenea, în restaurant, paharul de whisky va fi răcit cu ajutorul unor roci vulcanice de dimensiuni mici, având temperatura de -20 grade Celsius, astfel încât să nu-și piardă savoarea.


_DSC0169


Deschiderea oficială pentru public va avea loc peste aproximativ două săptămâni, iar clienții sunt așteptați să deguste specialitățile inedite din carne de de pui, fructe de mare, legume, precum și deserturi nemaipomenite. Pentru partea de desert, restaurantul colaborează cu renumita firmă ZEXE. În restaurant puteți degusta tortul casei realizat special pentru restaurant, acesta neamigăsindu-se în altă parte, nici chiar în magazinele ZEXE. Reprezentanții restaurantului anunță că la deschiderea oficială, clienții vor fi delectați cu o prăjitură specială gătită tot pe piatră încinsă.


Așadar, clienții vor fi așteptați în permanență la noul restaurant din Piața Romană nr. 8; rezervări la 0751.182.110


 



 

Alte articole recomandate:

Fostul ministru român al Agriculturii Mihail Dumitru a fost numit director general adjunct la DG AGRI, funcție pe care o va exercita începând cu 16 februarie, potrivit unui comunicat al Comisiei Europene. Colegiul Comisarilor a decis numirea a doi directori generali adjuncți la Directoratul General Agricultură și Dezvoltare Rurală (DG AGRI): fostul ministru român al Agriculturii Mihail Dumitru și franțuzoaica Moniques Pariat. Mihail Dumitru se va ocupa de programele de [...]
România a exportat, în primele patru luni ale acestui an, băuturi și tutun în sumă de 227,2 milioane euro, cu 43,3 milioane euro peste nivelul din perioada similară din 2013, conform datelor centralizate de Institutul Național de Statistică. Importurile de băuturi și tutun s-au cifrat la 133 milioane euro, fiind cu 5,8 milioane euro mai mici față de cele din perioada ianuarie-aprilie 2013, înregistrându-se astfel un excedent de 94,2 milioane euro pe ac [...]
Distribuitorul de bunuri de larg consum Elgeka-Ferfelis România, care are în portofoliu branduri precum Mentos, Vanish sau Calgon, a terminat anul trecut cu afaceri de 308 milioane de lei (69,7 mil. euro), nivel apropiat de cel din 2012, arată datele de la Ministerul de Finanțe.  Elgeka-Ferfelis este unul dintre cei mai mari zece distribuitori de bunuri de larg consum și concurează pe anumite segmente de piață cu Intebrands, grupul de firme Aquila, Macromex sau [...]
Participant constant la evenimentele organizate de infoGROUP, compania Biotrend Plus SRL va participa in calitate de Partener, in cadrul sectiunii EXPO a Conferintei Internationale Meat & Milk 2015, care va avea loc in zilele de 3 si 4 iunie la Hotel Alpin din Poiana Brasov sub genericul POLITICI DE SPRIJIN, RETEHNOLOGIZARE, PERFORMANTA-Prioritati pentru iesirea din impas.   La standul companiei, fermierii si procesatorii de lapte prezenti la eveniment vor putea lua [...]
Ambasadorul Franței, Philippe Gustin, a declarat, recent, că a inițiat discuții între marile lanțuri de distribuție franceze și producătorii din agricultură, după ce și-a dat seama că este o aberație ca românii să cumpere mere importate din Polonia, în condițiile în care România e un paradis agricol. "La inițiativa mea, în martie anul trecut, au fost organizate mai multe reuniuni cu marile lanțuri de magazine franceze prezente în România, cu [...]
Agricola Internațional Bacău, una dintre companiile de top din industria de procesare a cărnii de pasăre din România, va participa la Meat & Milk 2015 în cadrul secțiunii EXPO. La standul firmei, participanții la eveniment vor putea degusta cele mai noi produse din carne în mai multe sesiuni de sampling.   În cadrul manifestării care se va desfășura în zilele de 3, 4 iunie la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub titlul [...]
Piața dulciurilor de ciocolată din România este într-o creștere continuă, în ciuda recesiunii și a creșterii prețului la cacao, pe plan mondial. Explicația este simplă: românii cu venituri ridicate își mențin în continuare obiceiurile de consum, fără a face rabat de la calitate.   În acest context, unul dintre cei mai mari importatori de ciocolată Premium din România, INTER CONECTER Timișoara, a reușit să-și facă un important [...]
Salonul Indagra Food și-a început manifestările, concomitent cu cele ale târgului Indagra și al saloanelor All-Pack și ExpoDrink. Înainte de tăierea panglicii inaugurale, președintele Iohanis a declarat de la tribuna amenajată pe platoul din fața pavilionului central:   ”Este un cadru potrivit pentru a vorbi despre agroindustria românească și parcursul ei de viitor. Aș porni de la ceea ce consider a fi paradoxuril [...]

 

Meat Milk TV
infoALIMENT MAGAZIN
Ultimele anunturi