Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

Situat în centru Bucureștiului, Royal Steak Hot Stone Restaurant s-a născut din dorința propietarilor de a oferi clienților o experiență inedită de masă, care îi va delecta papilele gustative cu un meniu exclusivist. Proprietarii au început prin a importa carne de vită argentiniană pentru alte restaurante dar, apoi, a luat naștere Royal Steak Hot Stone Restaurant. Proprietarii restaurantului sunt doamna Georgiana Dănilă, de profesie avocat, care este la prima afacere de acest gen și domnul Dorel Florescu, care nu este străin de business, acesta mai conducând un restaurant din București. Ei sunt aceia care au început prin a importa carne de vită argentiniană pentru alte restaurante dar, apoi, a luat naștere Royal Steak Hot Stone Restaurant.


Investiția s-a ridicat la suma de 100.000 de euro, iar mare parte înseamnă renovarea locației (elementele originale păstrându-se), echipamentele și cuptoarele în care sunt încălzite rocile. Visul fondatorilor este să se extindă în toată țara, deja discutând să deschidă o locație într-un mall din capitală. Clientela țintă sunt toate clasele sociale, în special categoria socială mediu to high. Royal Steak Hot Stone Restaurant are o capacitate de 60 de locuri în interior și 100 de locuri pe terasă care va fi amenajată în primăvara anului 2015 în curtea locației.


_DSC0153


Ceea ce face Royal Steak Hot Stone Restaurant un loc deosebit și exclusiv în București este folosirea unor roci vulcanice din Africa, pe care se gătesc preparatele, piesa de rezistență, anume, friptura de vită argentiniană, precum și alte specialități din carne de curcan, pește și fructe de mare. Această piatră este una specială, deoarece se încălzește până la 420 grade Celsius și are proprietatea de a înmagazina și păstra bine căldura.


Motivul pentru care au ales să folosească vită argentiniană este calitatea cărnii, în special datorită condițiilor climatice din zona de unde provine carnea, animalele hrănindu-se în permanență cu iarbă proaspătă. Rasele sunt Angus și Brangus (o încrucișare între Angus și o rasă de vită din India). Carnea folosită pentru preparatele restaurantului provine doar de la masculi de până în 2 ani, aceasta nefiind maturată.


Totodată, ceea ce face acest restaurant special este faptul că, clienții își pot prepara singuri friptura pe care o vor mânca și, astfel, aceștia vor putea să vadă carnea în starea ei naturală. Clienții pot solicita și ajutorul unui ospătar care să îi asiste la pregătirea fripturii.


Printre avantajele gătitului pe piatră încinsă se mai numără timpul scurt de pregătire (max. 10 minute), astfel, clientul nu așteaptă foarte mult de la preluarea comenzii la servire, faptul că friptura de vită își păstrează suculența înauntru, carnea este gătită în starea sa naturală fără alți aditivi, fără adaosuri de grăsimi și uleiuri.


Pe lângă toate aceste specialități culinare, în restaurant, clienții vor fi surprinși de elemente inedite, cum ar fi paharele Amor’ di Vino, lucrate manual din sticlă termorezistentă. De asemenea, în restaurant, paharul de whisky va fi răcit cu ajutorul unor roci vulcanice de dimensiuni mici, având temperatura de -20 grade Celsius, astfel încât să nu-și piardă savoarea.


_DSC0169


Deschiderea oficială pentru public va avea loc peste aproximativ două săptămâni, iar clienții sunt așteptați să deguste specialitățile inedite din carne de de pui, fructe de mare, legume, precum și deserturi nemaipomenite. Pentru partea de desert, restaurantul colaborează cu renumita firmă ZEXE. În restaurant puteți degusta tortul casei realizat special pentru restaurant, acesta neamigăsindu-se în altă parte, nici chiar în magazinele ZEXE. Reprezentanții restaurantului anunță că la deschiderea oficială, clienții vor fi delectați cu o prăjitură specială gătită tot pe piatră încinsă.


Așadar, clienții vor fi așteptați în permanență la noul restaurant din Piața Romană nr. 8; rezervări la 0751.182.110


 



 

Alte articole recomandate:

Comisia Europeană a propus ieri, înăsprirea regimului de autorizare a agriculturii organice în UE, în ideea de a putea lupta mai bine împotriva falselor produse bio care se dezvoltă pe fondul creșterii explozive a cererii, transmite AFP.           Executivul european intenționează, pe de o parte, să pună capăt numeroaselor derogări care pun în pericol calitatea etichetei bio în UE, iar, pe de altă parte, să [...]
Distribuitorul de bunuri de larg consum Elgeka-Ferfelis România, care are în portofoliu branduri precum Mentos, Vanish sau Calgon, a terminat anul trecut cu afaceri de 308 milioane de lei (69,7 mil. euro), nivel apropiat de cel din 2012, arată datele de la Ministerul de Finanțe.  Elgeka-Ferfelis este unul dintre cei mai mari zece distribuitori de bunuri de larg consum și concurează pe anumite segmente de piață cu Intebrands, grupul de firme Aquila, Macromex sau [...]
Britanicii au achiziționat firma Agricom Borcea, care deține o fermă de 13.600 de hectare în apropierea Dunării. Fondul de investiții britanic Insight Investment, care administrează la nivel mondial active de 271,9 miliarde de lire sterline, mai mult decât dublul PIB-ului României, a intrat în totală discreție în agricultura locală prin preluarea firmei Agricom Borcea, care deține o fermă de 13.600 de hectare în Călărași în apropierea Dunării. Valoarea [...]
Selgros Cash&Carry Romania sustine traditiile romanesti si lanseaza o colectie de retete de drob de Pasti realizata impreuna cu Chef Cezar. Brosura contine retete de drob de miel, secrete si sfaturi de gatit, astfel incat prepararea acestuia sa fie accesibila si usoara. Colectia de retete face parte din campania Selgros „Pastreaza traditiile in felul tau”, care incurajeaza mentinerea obiceiurilor culinare si a sarbatorilor romanesti in forme autentic traditionale sau adaptate [...]
Agenția infoALIMENT, editor al publicației infoALIMENT Magazin, va organiza  în zilele de 27 și 28 noiembrie 2014, la Brașov, prima ediție a Expo-Conferinței Internaționale Fruits & Veggies 2014 – LEGISLATIE ADECVATA, RETEHNOLOGIZARE, PARTENERIAT – soluții ale relansării sectorului de LEGUME – FRUCTE  în 2015. Gândită după conceptul Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk, eveniment [...]
Compania Supreme Concept Con­struct, una dintre firmele deținute de frații Jihad și Johhny Jabra, foștii pro­prie­tari ai brandului de ciocolată Pri­mola, a achiziționat la începutul acestui an bunuri ale producătorului de lactate Lactaprod din Brăila, aflat în faliment. Tranzacția se ridică la circa 1,4 mil. lei (300.000 de euro fără TVA), conform datelor apă­rute în Buletinul Pro­ce­durilor de Insol­vență. Lactaprod, care ope­ra o [...]
Produsele agricole certificate GLOBALG.A.P. încep sa fie din ce in ce mai solicitate de marile lanturi de magazine de retaileri, de exportatori sau de rețelele de distribuție și este o condiție contractuală obligatorie. GLOBALG.A.P. este standardul cel mai des utilizat în sectorul agricol pentru a dovedi respectarea normelor și utilizarea celor mai bune practici în cadrul activității desfășurate și reprezintă un corespondent al HACCP din [...]
ACPA Romania a organizat Conferinta de Presa”Optimum Cibum” la Institutul de Bioresurse Alimentare(IBA). In cadrul conferintei, au fost  abordate  urmatoarele teme: Prezentarea Studiului despre mere realizat la solicitarea ACPA Romania de IBA, studiu care a demonstrat calitatea superioara a merelor romanesti; Prezentarea unui  studiu realizat de ACPA Romania despre Napolitane, o categorie de dulciuri extrem de bine comercializate in perioad [...]

 

Meat Milk TV
infoALIMENT MAGAZIN
Ultimele anunturi