Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

După doi ani de la intrarea pe piața autohtonă, lanțul de restaurante Subway țintește statutul de cel mai mare lanț de restaurante din România.


“Oamenii au început să fie mai atenți la modul cum este preparată mâncarea și care sunt beneficiile nutriționale ale ingredientelor folosite. Consumatorii sunt preocupați de un stil de viață sănătos care să preîntâmpine perioadele aglomerate de la locurile de muncă. Dacă ar fi să compar marile orașe, precum București, cu restul țării, consumatorii din acestea aleg o masă rapidă în timpul zilei în loc să mănânce la restaurant”, explică Rumen Radev, agent de dezvoltare la Subway România pentru zonele București și Ilfov, unul dintre motivele pentru care piața autohtonă vine în susținerea businessului de tip quick service Subway.


După doi ani de la intrarea în România, brandul american a ajuns la o rețea de 20 de restaurante și se apropie de ținta de 40 propusă la început, cu un ritm de deschidere de aproape un restaurantlunar. Spre deosebire de celelalte lanțuri de restaurante aduse în franciză, modelul de business presupune că fiecare restaurant are în spate un francizat, fiecare local fiind operat de o companie diferită, iar responsabilii de susținerea ritmului fiind agenții de dezvoltare. Rumen Radev este principalul responsabil de dezvoltare a rețelei în zona Bucureșit și Ilfov, după ce a acumulat o o experiență de mai bine de 18 ani în dezvoltarea și implementarea de produse noi și șase ani de experiență în domeniul francizelor. Mai multe, pe www.gandul.info

Alte articole recomandate:

Societatea Romcarbon Buzău va implementa până la finalul anului 2014 două proiecte de investiții în tehnologii de ultimă oră în domeniul producției de tăvițe termoformate destinate uzului alimentar și în domeniul reciclării materialelor plastice, investiția totală ridicându-se la 6,5 milioane de euro. Această sumă se adaugă celor 8,5 milioane de euro pe care compania i-a investit în 2012 într-o nouă fabrică de compound-uri din materiale plastice virgine [...]
Participarea domnului Vicepremier Daniel Constantin, la Expo-Conferința internațională Meat & Milk 2014 nu s-a rezumat doar la luarea de cuvânt din dimineața zilei de 12 iunie, domnia sa intrând în dialog cu participanții, notând multe dintre sugestiile și propunerile președinților de aosiciații profesionale sau ale fermierilor. Totodată, Daniel Constantin a vizitat standurile companiilor expozante în cadrul [...]
La conferința internațională Meat&Milk 2014, desfășurată la Sibiu, Sorin Minea, președintele Romalimenta, a tras un semnal de alarmă asupra problemelor cu care se confruntă procesatorii, probleme care, în final, tot asupra consumatorilor se răsfrâng. „România este singura țară din lume care-și distruge procesatorii. De ce procesarea cărnii –care, în România este o companie de familie-de ce noi suntem huliți și se dorește eliminarea noastră de pe [...]
Miercuri 28 octombrie 2015 are loc deschiderea oficială INDAGRA FOOD în cadrul centrului expozițional Romexpo. Pentru perioada 28 octombrie – 1 noiembrie 2015, organizatorii estimează un număr de peste 60 de mii de vizitatori specializați din peste 27 de țări.  La standurile celor peste 170 de companii românești și străine, vizitatorii vor avea ocazia să cunoască ultimele tendințe și apariții în ceea ce privește evoluția tehnologiilor din industria agro-alimentară [...]
(Agerpres) Premierul Victor Ponta are încredere că vinurile românești vor rezista pe piața europeană, în contextul competiției cu cele din Republica Moldova, și consideră că sectorul viti-vinicol din cele două state poate să cucerească Uniunea Europeană. "Cred că rezistăm la o competiție pe piața europeană și poate reușim împreună (cu Republica Moldova, n.r.) să vindem cât mai mult spre Vest, unde este, de asemenea, o competiție foarte mare. Vom rezista cu [...]
  Criteriile de evaluare a laboratoarelor de testare a alimentelor sunt reprezentate de norme generale și specifice, în baza cărora se realizează evaluarea, în vederea autorizării laboratoarelor supuse controlului sanitar veterinar și pentru siguranța alimentelor. Funcționarea laboratoarelor în care se desfășoară activități supuse autorizării sanitar veterinare este condiționată de autorizarea acestora de către autoritățile competente.   Noi, [...]
Ilias Pliatsikas, managerul de 34 de ani care conduce Fabrica de Lapte Brașov, subsidiara producătorului grec de lactate Olympus, spune că este foarte dificil în România să găsești tehnicieni (electricieni, mecanici) și că nu mai sunt școli care să pregătească tinerii pentru astfel de meserii, informează Ziarul Financiar. „Este greu să găsești oameni pe po­ziții de middle level, nu mai sunt școli de electricieni. Dacă vrei ingineri găsești la un nivel foarte bun, dar [...]
Producția de lapte de consum a crescut în 2013 cu 5,48%, la 219.510 comparativ cu 2012, arată analizele Institutului Național de Statistică (INS). Cantitatea de lapte colectată de fabrici s-a majorat în luna decembrie 2013 atât față de luna anterioară cu 3,7%, cât și față de luna decembrie 2012 cu 9,4%. Dintre principalele produse lactate cea mai mare creștere a producției în luna decembrie 2013 comparativ cu luna noiembrie 2013 a avut loc la unt cu 141 tone [...]

 

Meat Milk TV
testo
testo
infoALIMENT MAGAZIN