Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

Spre deosebire de celelalte cafenele, Kahve Dünyası oferă, pe lângă cafeaua turcească, o gamă variată de sorimente de ciocolată. În afară de Turcia, lanțul a mai deschis o cafenea în 2011 la Londra, în Picadilly Circus, într-un spațiu închiriat de la Familia Regală a Marii Britanii. Compania a investit în cafeneaua din Londra, ce ocupă un spațiu de 650 mp, trei milioane de lire sterline.  


În spatele acestui lanț de cafenele stă un important producător de ciocolată industrială din Turcia - Altınmarka. Bazele companiei au fost puse în 1992 de către Birol Altinkilic, iar prcesarea boabelor de cacao a început în 1994. Altinkilic a reușit să pună bazele unui business de 600 de milioane de dolari pe an, cu operațiuni concentrate pe cacao: produse din ciocolată industrială, produse finite din ciocolată, lanț de cafenele, unități de prăjire a cafelei, de producție a înghețatei, o brutărie, dar și o companie de construcții.


Altınmarka procesează zilnic 200 de tone de semințe de cacao și are o capacitate de producție a ciocolatei de 120.000 de tone/an și este al șaselea cel mai mare furnizor de produse din cacao din lume. Compania folosește seminte de cacao din Ghana și Coasta de Fildeș și este al șaselea cel mai mare furnizor de cacao din lume. Mai multe, pe http://www.economica.net/starbucks-ul-turcesc-intra-pe-piata-din-romania_86298.html#ixzz3B6oO4bus

Alte articole recomandate:

România a intrat pentru prima dată, după aproape 20 de ani, pe excedent în comerțul cu produse agroalimentare, înregistrând un plus de peste 3 milioane de euro după primele nouă luni ale anului, a declarat, marți, Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, citat de AGERPRES. "România nu a mai fost pe plus în comerțul cu produse agroalimentare din 1994, iar acum, la nouă luni, avem deja un excedent de 3,2 milioane de euro. Cred că vom [...]
Situat în centru Bucureștiului, Royal Steak Hot Stone Restaurant s-a născut din dorința propietarilor de a oferi clienților o experiență inedită de masă, care îi va delecta papilele gustative cu un meniu exclusivist. Proprietarii au început prin a importa carne de vită argentiniană pentru alte restaurante dar, apoi, a luat naștere Royal Steak Hot Stone Restaurant. Proprietarii restaurantului sunt doamna Georgiana Dănilă, de profesie avocat, care este [...]
Brutariile Paul lanseaza o campanie promotionala de vara dedicata tartelor cu fructe, desfasurata in perioada 8 iulie - 17 august, anunta un comunicat emis de Golin. Campania "Festivalul fructelor" are componente in-store, PR, OOH (stickere in metrou) si online pe paginile de Facebook si Instagram ale Paul Romania. Agentiile care s-au ocupat de dezvoltarea si implementarea campaniei sunt McCann si Golin, informeaza Iqads. In perioada promotiei, clientii Paul primesc o tarta gratuit pentru [...]
Cel de-al XIII- lea Summit Internațional al Gastronomiei, Madrid Fusion 2015, reunește începând de azi, o bună parte a elitei mondiale a profesioniștilor din domeniu la Palatul Municipal al Congreselor, din capitala Spaniei.   Timp de trei zile, manifestarea va oferi o incredibilă imagine a obiceiurilor gastronomice din întreaga lume și va prilejui schimburi de experiență între chefi, somelieri, barmani și alte personalități din [...]
Prima manifestare expozitionala a sectorului agroalimentar din acest an, targul Alimentaria – International Food and Drinks Exhibition, va avea loc la Barcelona, Spania, in perioada 31 martie – 3 aprilie.  Romania va fi reprezentata prin 20 de firme din domeniul industriei alimentare, care vor expune produsele in doua pavilioane ce insumeaza 168 de mp. Standurile nationale se vor afla in doua zone de expunere: Intercarn (P5-E43) si International (P2-E228). Producatorii romani [...]
Cea de a VI-a ediție a Expoziției Internaționale de Soluții și Tehnologii pentru Panificație, Cofetărie, Gelaterie, Cocolaterie, Cafea și Alimentație Publică a expoziției GastroPan va avea loc între 4 și 6 aprilie la Brașov. Evenimentul reprezintă un punct de întâlnire al cererii și ofertei din domeniile panificației, cofetăriei, gelateriei și alimentației publice, adresându-se producătorilor, specialiștilor și operatorilor din domeniu.  Cu ocazia ac [...]
Risipa alimentară poate fi redusă cu până la 60% prin educație și tehnologie, a declarat, miercuri, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, la deschiderea celei de-a 29-a Conferințe Regionale a Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură (FAO).           'Deși risipa este este una din marile probleme ale lumii moderne, aceasta poate fi redusă cu până la 60% în special prin educație și tehnologie. Ne-am adunat [...]
Expo-Conferința Internațională infoPACK 2016 se va bucura de susținerea domnului Bogdan Tache, președinte al Asociației Producătorilor de Ambalaje din România-APRA, care a confirmat participarea. Evenimentul organizat de Agenția infoPROUP și revista infoPACK va avea loc la Hotel Phoenicia din București, în ziua de 17 noiembrie 2016.  Domnul Bogdan Tache va fi prezent pe toată durata derulării lucrărilor, va avea numeroase [...]

 

Meat Milk TV
testo
testo
infoALIMENT MAGAZIN