Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

Lanțul american de fast-food Burger King, care are peste 13.500 de restaurante la nivel mondial și afaceri ce au depășit 1 mld. dolari anul trecut, va trimite în această toamnă o delegație la București pentru a reanaliza piața locală în vederea unei reintrări. Pentru gigantul din industria fast-food care se bate cu McDonald’s, KFC și Subway aceasta ar fi a doua încercare pe piața locală după ce în urmă cu doi ani compania Atlantic Restaurant System, operatorul francizei Burger King în România, a intrat în insolvență și a închis rețeaua.


Potrivit surselor din piața de profil, grupul reanalizează piața locală unde ar vrea să intre în joint-venture cu un partener local sau străin. Până la închiderea ediției reprezentanții Burger King nu au răspuns întrebărilor ZF cu privire la planurile de reintrare în România. „Un prim restaurant ar putea fi deschis abia în prima parte din 2015. Acum compania doar analizează piața“, spune o sursă din piață.


Burger King este de altfel în prezent singurul jucător din careul de ași al fast-foodului mon­dial care nu este prezent pe piață. McDonald’s și KFC au fiecare o istorie de aproape două decenii, în timp ce Subway a intrat pe piață abia în 2012, însă s-a extins agresiv ajungând la 20 de restaurante. Mai multe, pe ZFCorporate.


 

Alte articole recomandate:

Grupul german, liderul comerțului local cu afaceri de peste 2 mld. euro anul trecut, va deschide în mallul Festival Shopping Center din Sibiu un magazin de 2.500 mp, unul dintre cele mai mici ale rețelei, spun oficialii companiei. Acesta va fi primul magazin al companiei dintr-un mall, restul fiind de sine stătătoare. Oficialii companiei mai spun că data estimată pentru deschidere este octombrie 2018 și adaugă că designul magazinului urmează a fi diferit de celelalte 110 hipermarketuri [...]
In publicitate se traieste dupa o realitate absurda, rezumata excelent de cerinta-cliseu, aceasta regula de aur a clientului de care se tot rade, "arata-mi ceva ce nu s-a mai facut". Voi radeti, da' parca nu e rasul vostru, noteaza Iqads. Exercitiu de imaginatie: care e primul lucru nemaivazut care-ti vine in cap pe brieful asta? Indiferent de brand, de produs, de alte particularitati. E ceva pe cat de esential, pe atat de aparent stupid. O idee care probabil i-a vizitat pe multi, dar a [...]
Aflat în plină organizare, cel mai important eveniment de profil al anului, Conferința Internațională Meat, Milk&Bread 2014, a reușit deja să adune pe listă participanți de prestigiu din țară și străinătate. Astfel, pentru evenimentul care se va desfășura sub titlul ”Finanțare, Oprimizare, Perteneriat – Factori care pot genera plus-valoare într-o piață globalizată” și care va avea loc [...]
Sistemul Coca-Cola România a introdus pe piață o nouă generație de băuturi răcoritoare necarbogazoase din sucuri de fructe: Cappy Pulpy cu bucăți de fructe! Noul produs este disponibil pe rafturile magazinelor din România în două variante: Piersici și Multifruct, fiecare în ambalaj de 330 ml și 1,5 l. Ambele variante sunt produse la fabrica de îmbuteliere de la Ploiești a Coca-Cola HBC România, pe o linie aseptică de ultima generație. Tehnologia unică [...]
Exporturile românești ar putea depăși anul acesta pragul de 50 de miliarde de euro, după ce în 2013 au ajuns la cifra record de 49 de miliarde. Ministrul economiei, Constantin Niță, declară că România ar trebui să-și diversifice piețele de export și se așteaptă ca, în următorii ani, țara noastră să devină un exportator important de energie în regiune.  Pentru a intra în rândul economiilor avansate, România ar avea nevoie de un ritm d [...]
  Specialistul in ingrediente pentru industria alimentara DuPont Nutrition & Health, a dezvoltat noi membrane pentru mezeluri subtiri de pana la 6-8mm, a raportat compania, potrivit Globalmeatnews. Noua gama de membrane – Grindsted Meatline 7000 Stabilizer – a fost inițial folosita pentru mezeluri uscate și semi-uscate, insa flexibilitatea acestora demonstreaza că ar putea fi utilizate pentru produse proaspete și fierte. “Gama noastra este [...]
Proprietar de domeniu viticol, de crama si, totodata, creatoare a vinurilor care ii poarta numele, Aurelia Visinescu este cea mai cunoscuta femeie oenolog de la noi din tara. In 20 de ani de activitate a reinventat un soi de vin, a obtinut medalii si premii prestigioase, iar vinurile sale de pe Domeniile Sahateni ajung in intreaga lumea. Aurelia Visinescu sau "Doamna Feteasca Neagra", asa cum este supranumita, a stat de vorba cuZiare.com despre cum a reusit intr-o lume a barbatilor, [...]
Tamsin French, de 23 de ani, va vizita 21 de țări din Uniunea Europeană (printre care și România), costumată într-un pui numit ”Rosa”, precizează Times of Malta. Familia lui Tamsin are o fermă de pui în Devon, Marea Britanie. Tânăra militantă spune că dorește ca metoda de producție să fie etichetată pe toată carnea de pui produsă în Europa, anunță FoodProductionDaily. Turneul de 39 de zile are loc în contextul în [...]

 

Meat Milk TV
infoALIMENT MAGAZIN