Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

sampanie infoALIMENT MagazinDe cand sunt mai increzatori cu privire la situatia economica, britanicii au inceput sa consume tot mai multa sampanie. Bautura destinata candva evenimentelor festive isi gaseste acum cu usurinta locul in meniul de zi cu zi al locuitorilor din Regatul Unit.


In primele zece luni din 2013, comerciantul Bordeaux Index a vandut sampanie de peste 18 milioane de dolari, aproape dublu fata de cantitatea vanduta in aceeasi perioada a anului trecut, si de peste cinci ori mai mult decat cea comercializata in intervalul ianuarie-octombrie 2011.


Sampania a reprezentat aproape 17% din totalul vanzarilor companiei de anul acesta, comparativ cu 8,2%, cat a reprezentat anul trecut, se arata intr-o analiza CNBC.


Potrivit CNBC, apetitul britanicilor pentru o bautura destinata pana acum ocaziilor speciale a crescut pe seama increderii in economia nationala, care da semne de revenire.


Economia Marii Britanii a crescut cu 0,8% in al treilea trimestru din 2013, fata de trimestrul precedent, cel mai rapid ritm din 2010. Banca Angliei si-a modificat astfel in crestere cu 0,2 procente prognoza pentru 2013 si este de asteptat ca economia nationala sa urce cu 2,8% in 2014.


Asa ca britanicii au inceput sa isi faca poftele mai des si sa profite de orice motiv pentru a sarbatori. Tot pe baza acestui trend s-a ajuns ca brandurile de lux, precum Moet & Chandon, sa isi vanda mai nou produsele in automate instalate in magazine.(Mai multe, pe www.incom.ro)

Alte articole recomandate:

Floriol, lider în inovație pe piața de ulei îmbuteliat, își completează portofoliul de produse cu un nou sortiment, Floriol Vitality, un amestec perfect echilibrat de uleiuri rafinate de rapiță, germeni de porumb și floarea-soarelui. Datorită conținutului natural de Omega 3 și Omega 6 care contribuie la menținerea concentrațiilor normale ale colesterolului din sânge, Floriol Vitality este recomandat persoanelor interesate de o dietă [...]
Regia Autonoma de Transport din Timișoara pune in circulatie un model reconditionat de vagon de tramvai, in scop de agrement. Vagonul turistic cuprinde 30 de locuri pe scaune, adica 3 mese de 4 persoane, 6 mese de 2 persoane, 2 perechi de scaune fara masa. Reparat si reconditionat (s-a pastrat carcasa, componentele, interiorul e complet schimbat), vagonul este model WEGMAN GT4D, an de fabricatie 1976, și poate circula la cerere, pe traseul istoric. Vagonul este dotat cu un bar cu 2 [...]
Aura Alexa Ioan:   În România, cateringul a apărut ca afacere de abia după Revoluția din 1989, dar marea explozie în acest domeniul a fost în anii 90, odată cu apariția faimoaselor bonuri de masă ceea ce a dus la o adevărată inflație de firme de catering. Inițial, aceste bonuri au fost concepute pentru a oferi salariatului o masă caldă la prânz, la sediul firmei, masă care era asigurată direct de firme specializate de catering. Firmele respective primeau de [...]
 Debutul problemelor economice din urmă cu cinci ani a marcat și saltul spectaculos al vânzarilor de covrigi. O afacere mică, de cash, rar fiscalizată, a convins mii de mici întreprinzători și milioane de clienți. Economia își revine însă. Ce vor face covrigul și piața de 160 de milioane de euro care a crescut în jurul lui?„Tatăl meu mi-a dat utilajele și mi-a spus: Încearcă tu mai departe, că eu m-am săturat.” Stelian Iuruc este u [...]
Piața neagră a pâinii este la un nivel destul de ridicat în România, a declarat recent, pentru AGERPRES, președintele Patronatului Român din Industria de Morărit, Panificație și Produse Făinoase (ROMPAN) Aurel Popescu, prezent la Brașov, la deschiderea expoziției GastroPan.       'Din această cauză, de multe ori se fac produse de calitate îndoielnică, ca să poți să reziști în această piață tumultuoasă în care suntem. De la [...]
Gigantul Coca-Cola, cel mai mare producător de băuturi răcoritoare din lume, a anunțat noi măsuri de scădere de costuri după ce profitul raportat în trimestrul al treilea din 2014 a scăzut cu 14% până la 2,11 miliarde de dolari de la 2,45 miliarde de dolari în aceeași perioadă a anului trecut, scrie Reuters, remis de Magazinul Progresiv. Vânzările au scăzut ușor, de la 12 miliarde de dolari la 11,98 miliarde de dolari, deși mai mulț [...]
Cifra de afaceri din comertul cu produse alimentare, bauturi si tutun, ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, a scazut cu 0,6% in primele 11 luni ale lui 2013, an comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent. In functie de valoarea bruta a vanzarilor de alimente, cifra de afaceri a scazut cu 0,5% in aceeasi perioada, informeaza Magazin Progresiv. Vanzarile de alimente bauturi si tutun au scazut in luna noiembrie cu 1,7% fata de noiembrie 2012 in functie de [...]
Producția animală consemnată în România, în 2013, a scăzut la toate speciile, cel mai mult la bovine și păsări - cu câte 3%, comparativ cu anul anterior, arată datele Institutului Național de Statistică (INS), publicate luni. În schimb, producțiile de lapte, ouă și lână au crescut. Pe baza rezultatelor cercetării statistice privind “Efectivele de animale și producția animală în anul 2013”, greutatea animalelor destinate sacrificării pentru [...]

 

Meat Milk TV
meatmilk
Debitron Termo
testo
infoALIMENT MAGAZIN