Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

Cererea crescută pentru iaurtul cu conținut redus de grăsime și pentru brânza cu conținut redus de sare va crește vânzările in acest an, potrivit Chr. Hansen care raportează o creștere de 10% a veniturilor în Q3, informează Dairy Reporter.


Producătorul de ingrediente Chr. Hansen a declarat că cererea pentru culturi destinate produselor lactate a ajutat firma să aibă 3% creștere în veniturile totale și 10% creștere în Q3.


”Hansen a continuat performanța puternică din Q2 și ne așteptăm la o creștere de 7-8%  a veniturilor”, susține CEO-ul Chr. Hansen, Cees de Jong.


În timp ce cererea pentru culturi pentru iaurt și brânzeturi a contribuit la rezultatele solide ale firmei, Chr. Hansen punctează faptul că încă are parte de provocări în Divizia sa Natural Colors, unde vânzările au scăzut cu 8% după ce au pierdut un client important în America de Sud.

Alte articole recomandate:

Valoarea ajutorului de stat pentru motorina utilizată în agricultură aferentă anului 2014 se ridică la 635,7 milioane de lei, respectiv 93% din suma totală alocată ajutoarelor de stat în anii 2014 și 2015 de 683,1 milioane de lei, potrivit unui proiect de Hotărâre publicat pe site-ul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale. Pentru trimestrul IV din acest an, plata ajutorului de stat sub formă de rambursare se efectuează în anul 2015. Suma totală alocată [...]
Controalele efectuate de inspectorii Serviciului Igienă din cadrul Directiei Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Olt sunt o adevărată aventură în piețele agroalimentare din municipiul Slatina. Potrivit acestora la sosirea lor în piețe micii producărori își ascund brânza și smântâna în traiste și sacoșe sau pur și simpli pleacă acasă. Conform ordinului 111/2008, micii producători nu mai au voie să-și vândă marfa decât [...]
Horia Stoian: Programul de Reconversie Energetică stabilit la nivel național, în conformitate cu Programul European Energetic al Uniunii Europene, oferă Industriei alimentare românești posibilitatea de a eficientiza activitatea companiilor, de a diminua costurile de producție și, nu în ultimul rând, de a repartiza un capital sporit campaniilor de marketing și promovare a produselor. De asemenea, reconversia oferă companiilor un canal în plus prin care [...]
Grupul Oncos, unul dintre cei mai mari producatori si distribuitori de carne de pui, oua pentru consum, paine si produse de patiserie din vestul tarii, a intrat in insolventa pe fondul scaderii puterii de cumparare a populatiei si a lipsei unei finantari corespunzatoare a afacerii, anunta compania. “In ultimii ani am resimtit puternic efectele crizei economice, care s-au vazut atat in scaderea puterii de cumparare a consumatorilor, cat si in lipsa unor su [...]
Danone intenționează să vândă divizia de nutriție medicală, în fruntea listei potențialilor cumpărători fiind americanii de la Hospira Inc., Nestle sau Fresenius, informează Wall Street. Divizia de nutriție medicală a celor de la Danone a fost evaluată la peste trei miliarde de euro (patru miliarde de dolari), transmite Wall Street Journal. Grupul a decis să o vândă pentru a se concentra pe brandurile alimentare. Danone a intrat pe piața românească [...]
(Autor: Prof. univ. dr. ing. Maria TURTOI UniversitateaDunărea de Jos din Galați)  Principalele proteine din zer, alfa-lactalbumina și beta-lactoglobulina, au proprietăți funcționale și bioactive importante care sunt mult îmbunătățite prin hidroliză enzimatică. Alfa-lactalbumina conține aminoacidul cisteină, important în formarea glutationului, antioxidat cu rol important în imunitate. De asemenea, este bogată în aminoacidul [...]
Wall-Street.ro te invita la a doua editie a conferintei retailArena – Innovation in Retail pentru a dezbate alaturi de speakeri de top din retail, FMCG si online cele mai noi tendinte intr-o piata in care amprenta digitalului devine din ce in ce mai puternica. Ia parte la un maraton al discutiilor intre profesionisti, pe 4-6 noiembrie, la hotel Howard Johnson. 1. Lucrezi in retail sau productie de bunuri de larg consum? retailArena – Innovation in Retail iti ofera oportunitatea de [...]
Puțini români își pot imagina masa de Crăciun fără preparate din carne de porc, dar medicii atrag atenția cu privire la cantitatea consumată. Totuși, specialiștii îi avertizează pe români cu privire la felul în care trebuie să arate carnea prospătă atunci când este cumpărată. adevarul.ro vă propune o plimbare prin goana după carnea de porc, oraș cu oraș. BACĂU: În ceea ce privește, modalitatea prin care carnea de porc ajunge pe masa de Crăciun, [...]

 

Meat Milk TV
testo
testo
infoALIMENT MAGAZIN