Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

Luand in considerare succesul inregistrat de competitia din 2013, Unilever lanseaza a doua editie a Premiilor Unilever in domeniul sustenabilitatii pentru tinerii antreprenori. Astfel, compania ii invita pe tineri sa propuna solutii practice si inovatoare pentru a raspunde unora dintre cele mai mari provocari din domeniul sustenabilitatii.


“Cred ca tinerii pot gasi solutiile pentru provocarile cu care se confrunta planeta, iar propunerile de anul trecut sunt o dovada clara in acest sens. Tinerii vor reprezenta in curand 50% din populatia tarilor in curs de dezvoltare, dar sunt 100% viitorul nostru, deci este esential sa ii implicam in formarea unui stil de viata sustenabil si sa investim in ideile lor”, a declarat Paul Polman, CEO Unilever.

Unilever cauta produse, servicii sau aplicatii scalabile si sustenabile care sa reduca impactul asupra mediului, sa imbunatateasca sanatatea si starea de bine sau sa contribuie la imbunatatirea conditiilor de viata ca urmare a unor schimbari ale practicilor curente sau a unor comportamente (mai multe pe www.magazinulprogresiv.ro).

Alte articole recomandate:

Magazinul Quick Deli va lansa un card de fidelitate virtual, pentru utilizatorii de smartphone, în parteneriat cu platforma VirtualCards, aplicație disponibilă în AppStore și Play Store. În plus, Quick Deli, care împlinește anul acesta 20 de ani de la deschiderea magazinului, ar putea intra și pe comerțul online. Magazinul a fost deschis, în 1994, în centrul Capitalei, pe Strada Tunari la intersecția cu Strada Mihai Eminescu, la adresa la care se află [...]
Acciza impusa micilor distilerii de alcool etilic, a caror capacitate de productie nu depaseste 10 hectolitri de alcool pur, va fi majorata de la 475 euro/hl la 500 euro/hl, printr-o noua ordonanta de urgenta pentru modificarea Codului Fiscal. In proiectul de ordonanta, obtinut de Mediafax, se arata ca nivelul accizelor pentru alcoolul etilic produs de aceste mici distilerii trebuie corelat, in sensul ca acesta trebuie sa fie minimum 50% din nivelul standard, care in prezent este de 1.000 [...]
Industria de panificație a avut parte de provocări foarte mari în ultimii ani, pornind de la percepția consumatorilor, care și-au dorit o dietă fără gluten și cu un conținut scăzut de carbohidrați. Mai mult, consumatorii își îndreaptă preferințele către pâinea tradițională proaspătă și produsele autentice de brutărie. Toate aceste schimbări de gusturi provin de la percepția consumatorilor asupra rolului pe care-l [...]
  Iaurtul a fost și va fi mereu un produs lactat aflat în topul preferințelor consumatorilor, atât datorită gustului său acrișor unic și inconfundabil, cât și datorită numeroaselor beneficii pe care el le prezintă pentru sănătatea consumatorilor. Cunoscut din cele mai vechi timpuri, iaurtul este un aliment care, de-a lungul veacurilor, a cunoscut numeroase transformări, astfel că, în prezent pe piață sunt disponibile sute de sortimente de iaurturi, destinate [...]
Schimbarea sistemului de etichetare în UE va afecta toate companiile de produse alimentare. Noul regulament de etichetare la produsele alimentare va intra în vigoare la sfârșitul anului viitor. O modificare importantă este reînnoirea etichetării nutriționale, care va deveni obligatorie, prin înlocuirea CZE (Cantitatea Zilnică Estimată) cu RIS (aportul de referință). David Praz, principalul consilier pe probleme de legislație alimentară de l [...]
  Acciza pentru pălincă va fi eliminată, începând din 2015, potrivit unui proiect de Lege care urmează să intre în vigoare la 1 ianuarie 2015, dar România trebuie să se pregătească și de o bătălie juridică cu Comisia Europeană pe această temă, a declarant recent, premierul Victor Ponta, în cadrul unei emisiuni la postul public de televiziune, informeaza Agerpres.   "Există o țară vecină României care a avut o problemă cu Comisi [...]
Prof. univ. dr. ing. Maria Turtoi, Universitatea Dunărea de Jos din Galați: La prima vedere, crema de vanilie este un desert banal, un component des folosit în prăjituri și torturi. La o analiză mai atentă este un aliment care are înglobată în el multă istorie datorită ingredientului de miros și aromă, vanilia și multă chimie, dacă ingredientul este vanilina. Utilizarea steviei ca înlocuitor de zahăr duce acest desert în rândul produselor cu valoa [...]
Compania locală Transart, specializată în furnizarea de soluții software pentru business, a implementat sistemul de automatizare a forței de vânzări Hermes Merchandising & Marketing în cadrul Kandia Dulce, cel mai mare producător local de dulciuri, potrivit ZF.   Astfel, echipa de vânzări Kandia Dulce care își desfășoară activitatea pe teren dispun de informațiile de business de care au nevoie direct pe dispozitivele mobile care rulează sistemul d [...]

 

Conferinta Meat Milkk 2019
Meat Milk TV
infoALIMENT MAGAZIN
Ultimele anunturi