Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

În workshop-ul Fabrica de Lapte din prima zi a Expo-Conferinței Meat & Milk 2014, domnul Michal  Holdynski – Sef  al Departamentului  Cercetare si Dezvoltare  TEWES- BIS, din Polonia, a sustinut comunicarea cu titlul ”Solutii inovatoare aplicabile in Procesarea Laptelui”, in cadrul careia a prezenta cele mai noi produse si solutii ale companiei poloneze, dar si detalii despre activitatea companiei pe care o reprezintă si a firmei Legra Impex, reprezentanta din Romania. Din expunerea domniei sale amintim:


LEGRA  IMPEX  BRASOV  este  prezenta  pe piata  din  ROMANIA de  15  ani ,  oferind  o  gama  foarte  larga  de  Echipamente, avand  un  mare numar  de  beneficiari.


Participantilor la workshop li s-au propus urmatoarele solutii tehnologice:


A)  LINII   TEHNOLOGICE  pentru  procesarea  urmatoarelor  PRODUSE  LACTATE


- BRANZETURI  PROASPETE,  tip  “Branza  de  Vaci /  Tvarog“,  “FAGARAS“


Branzeturi  Moi,  tip Cas, TELEMEA


- Branzeturi  Maturate, tip  “TILSIT“


- LACTOACIDE, Produse  Fermentate, IAURT  GRECESC


B) LINII -  RECEPTIE/Procesare  Initiala/STOCARE LAPTE


- STATII  IGIENIZARE- CIP


- AUTOMATIZARI;   Sisteme  Comanda si Control


- Alte  Echipamente, conform  cerintelor  Beneficiarilor


C)   MASINI de AMBALAT


- ROTATIVE (2.500-10.000 Caserole/h)


- LINIARE (10.000-40.000  Caserole/h)


Linii Tehnologice pentru  productia de:


Branzeturilor Proaspete si a Branzei de Vaci Tvarog, in diferite  Versiuni si Configuratii, permitand obtinerea Produselor Finite intr-un  SORTIMENT foarte larg si diversificat, luand in considerare si Specificul  Regional si  Obiceiurile de Consum.


1-Linie Tehnologica de procesare  Branza  de  Vaci Tvarog si  Branzeturi  Moi, cu PRESARE & FORMARE in  COLOANA


2-Linie Tehnologica de procesare Branza de Vaci Tvarog si Branzeturi Moi, cu AUTOPRESARE  (Bloc-Forme/  Multi-Forme)


3-Linii Tehnologice de Procesare Branzeturi Moi, tip “TELEMEA“


4-Linii Tehnologice Mecanizate/Automatizate  pentru Branza de Vaci & “FAGARAS“


5-Linii Tehnologice pentru “ Cottage Cheese“  (Perle de Branza cu Smantana)


SOLUTIILE TEHNICE ASIGURA:


-Mecanizarea  si  Automatizarea  Proceselor  de  Productie


-Asigurarea  unor  Standarde   inalte   de  Igiena  ( prin  Ermetizarea  Proceselor  )


-Repetabilitatea  Proceselor  Tehnologice  /  Standardelor  de  Calitate  ale  Produselor


-Prelungirea  Termenelor  de  Valabilitate  ale  Produselor


-Optimizarea  Consumurilor  Specifice  si  Reducerea  Consumurilor  Energetice


LEGRA IMPEX SRL: Strada de Mijloc nr. 150-152, sc A ap. 7, Brasov-Romania, tel: 0268.422.807, mobil: 0744.516.261, fax: 0268.425.240, legraimpex@clicknet.ro

Alte articole recomandate:

Ioan Șerbănescu:   La suprafața cerealelor există o microfloră foarte bogată, alcătuită din microflora epifită (de suprafață) ce se atașează la suprafața bobului în timpul formării, creșterii și maturizării acestuia și microflora provenită din sol și ajunsă pe bob prin intermediul factorilor naturali, în timpul recoltării, transportului și depozitării.   Monitorizarea activității microbiologice a cerealelor   Există și o microfloră de contaminare pri [...]
Un lucru este sigur: Consumatorii care caută aventuri pentru papilele lor gustative sunt din ce în ce mai mulți, iar tendința se consolidează. Tocmai de aceea, sectorul procesării alimentelor trebuie să țină pasul. Dar, care sunt celelalte tendințe? Innova Market Watch a realizat un studiu care răspunde acestei întrebări. Top Ten Tocmai pentru a face față mai bine solicitărilor venite din partea consumatorilor, Innova Market Watch a analizat o sumedenie de [...]
Uleiuri presate la rece. Ulei de floarea-soarelui. Ulei de rapiță. Ulei de nucă. Ulei de in. Ulei de cânepă. Ulei de  dovleac. Toate produse de o familie în localitatea Luna, la 45 de kilometri de Cluj-Napoca. Povestea micii afaceri de succes a fost povestită pentru Agrointeligența de către Felicia Tulai, tânăra care, alături de părinții săi, a creat brandul românesc ”Luna Solai”.   Când a simțit că vrea să facă o [...]
“Pamantul și laptele sunt pentru noi asa cum petrolul este pentru arabi!”, sustine Cristian Erbasu, unul dintre cei mai importanti antreprenori din Romania cu afaceri in domeniul constructiilor, care, incepand de anul trecut a intrat pe un nou segment de piata dupa ce a lansat brandul Erbalact, specializat in productia de lactate. Referitor la afacerile din construcții, acesta a adăugat pentru Wall Street: “Exista riscul ca noile proiecte de autostrazi sa aiba un [...]
Un grup de cercetători de la Univeristatea de Stat din New Mexico, în colaborare cu Cotton Incorporated au dezvoltat o variantă de bumbac nemodificat genetic, folosind o variantă de inactivare a gossypol-ului, astfel încât acest produs să poată fi folosit fără probleme, în industria alimentară.   Noutatea vine din Statele Unite   Prezența gossypol-ului, un fenol natural, în semințele de bumbac, a împiedicat până acum folosir [...]
Prezentă în calitate de Partener Premium la cea de-a patra ediție a EXPO-Conferinței Internaționale Meat & Milk, GEA Group Aktiengesellschaft va prezenta în cadrul workshop-ului din ziua de 3 iunie, LAPTE-Procesatori, cele mai moderne tehnologii de procesare a laptelui.   Reprezentanții companiei vor detalia informații despreseparatoare Westfalia, valve din gama D-tec și dispozitive de optimizare și control di [...]
     În industria cărnii și a preparatelor din carne, unul dintre cele mai importante și mai sensibile aspecte ce privesc, deopotrivă, atât procestorii, cât și consumatorii, este calitatea. Este extrem de important ca produsul ce ajunge pe rafturile magazinelor și, mai apoi, pe mesele consumatorilor să fie unul de calitate, capabil să îi mulțumească pe aceștia suficient de mult încât să revină iar și iar la el. Tocmai de aceea, una dintre [...]
Grupul leton Food Union, acționarul majoritar al producătorului local de înghețată Alpin57 Lux, a primit o investiție totală de 214 milioane de euro de la fondul de investiții  PAG, unul dintre cele mai importante fonduri din Asia cu active administrate de peste 16 mld. USD și de la Meridian Capital, un investitor existent în grup, în vederea extinderii la nivel internațional. Investiția fondului PAG este de 161,6 milioane de euro, în timp ce Meridian Capital [...]

 

Conferinta Meat Milkk 2019
Meat Milk TV
infoALIMENT MAGAZIN
Ultimele anunturi