Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

În workshop-ul Fabrica de Lapte din prima zi a Expo-Conferinței Meat & Milk 2014, domnul Michal  Holdynski – Sef  al Departamentului  Cercetare si Dezvoltare  TEWES- BIS, din Polonia, a sustinut comunicarea cu titlul ”Solutii inovatoare aplicabile in Procesarea Laptelui”, in cadrul careia a prezenta cele mai noi produse si solutii ale companiei poloneze, dar si detalii despre activitatea companiei pe care o reprezintă si a firmei Legra Impex, reprezentanta din Romania. Din expunerea domniei sale amintim:


LEGRA  IMPEX  BRASOV  este  prezenta  pe piata  din  ROMANIA de  15  ani ,  oferind  o  gama  foarte  larga  de  Echipamente, avand  un  mare numar  de  beneficiari.


Participantilor la workshop li s-au propus urmatoarele solutii tehnologice:


A)  LINII   TEHNOLOGICE  pentru  procesarea  urmatoarelor  PRODUSE  LACTATE


- BRANZETURI  PROASPETE,  tip  “Branza  de  Vaci /  Tvarog“,  “FAGARAS“


Branzeturi  Moi,  tip Cas, TELEMEA


- Branzeturi  Maturate, tip  “TILSIT“


- LACTOACIDE, Produse  Fermentate, IAURT  GRECESC


B) LINII -  RECEPTIE/Procesare  Initiala/STOCARE LAPTE


- STATII  IGIENIZARE- CIP


- AUTOMATIZARI;   Sisteme  Comanda si Control


- Alte  Echipamente, conform  cerintelor  Beneficiarilor


C)   MASINI de AMBALAT


- ROTATIVE (2.500-10.000 Caserole/h)


- LINIARE (10.000-40.000  Caserole/h)


Linii Tehnologice pentru  productia de:


Branzeturilor Proaspete si a Branzei de Vaci Tvarog, in diferite  Versiuni si Configuratii, permitand obtinerea Produselor Finite intr-un  SORTIMENT foarte larg si diversificat, luand in considerare si Specificul  Regional si  Obiceiurile de Consum.


1-Linie Tehnologica de procesare  Branza  de  Vaci Tvarog si  Branzeturi  Moi, cu PRESARE & FORMARE in  COLOANA


2-Linie Tehnologica de procesare Branza de Vaci Tvarog si Branzeturi Moi, cu AUTOPRESARE  (Bloc-Forme/  Multi-Forme)


3-Linii Tehnologice de Procesare Branzeturi Moi, tip “TELEMEA“


4-Linii Tehnologice Mecanizate/Automatizate  pentru Branza de Vaci & “FAGARAS“


5-Linii Tehnologice pentru “ Cottage Cheese“  (Perle de Branza cu Smantana)


SOLUTIILE TEHNICE ASIGURA:


-Mecanizarea  si  Automatizarea  Proceselor  de  Productie


-Asigurarea  unor  Standarde   inalte   de  Igiena  ( prin  Ermetizarea  Proceselor  )


-Repetabilitatea  Proceselor  Tehnologice  /  Standardelor  de  Calitate  ale  Produselor


-Prelungirea  Termenelor  de  Valabilitate  ale  Produselor


-Optimizarea  Consumurilor  Specifice  si  Reducerea  Consumurilor  Energetice


LEGRA IMPEX SRL: Strada de Mijloc nr. 150-152, sc A ap. 7, Brasov-Romania, tel: 0268.422.807, mobil: 0744.516.261, fax: 0268.425.240, legraimpex@clicknet.ro

Alte articole recomandate:

  Nestlé extinde o inițiativă europeană, pentru a cumpăra agenți frigorifici naturali în locul celor sintetici, la nivel global din ianuarie 2015, informează Dairy Reporter. Investiția reprezintă 70% din cheltuielile totale ale Nestle pentru lăzile frigorifice orizontale pentru inghețată, restul de 30% sunt cheltuieli pe alte modele care includ modele veeticale și insulare. Pascal Gréverath, șef pentru protecția mediului de la [...]
În luna martie 2014, față de luna precedentă, numărul animalelor și al păsărilor sacrificate și greutatea lor în carcasă au crescut la toate speciile. În comparație cu aceeași lună a anului 2013, numărul animalelor și al păsărilor sacrificate și greutatea lor în carcasă au scăzut la ovine și caprine și păsări, iar la bovine și porcine au crescut.   Martie 2014 comparativ cu februarie 2014 Numărul total de bovine sacrificate și greutatea lor în carcasă au [...]
Proteinele reprezintă componentele cele mai importante ale tuturor organismelor vii, în special ale celor cu organizare superioară. În același timp, ele alcătuiesc clasa cea mai diversă datorită secvenței unice a aminoacizilor în structura primară a unui lanț polipeptidic. Proteinele din carne sunt considerate complete. Cu toate acestea, în cazul produselor din carne mărunțită se utilizează diferite proteine din surse vegetale ca înlocuitori de car [...]
Reiser oferă soluții pentru procesatorii de brânzeturi care includ aplicații pentru formarea, extrudarea, depozitarea brânzeturilor.  De la brânză sub formă de cuburi sau mărunțită, forme cilindrice și sferice, de la brânzeturi mexicane la cheddar, harvati si mozzarella, de la brânzeturi tari și maturate la brânzeturi din lapte de capră și moi, Reiser este soluția completă pentru toate aceste procese de fabricare [...]
În carul Campaniei ”Focus pe TEHNOLOGIE”, declanșată de agenția infoGROUP, Linde Gas a devenit Partener Silver al Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk 2016, eveniment care se va desfășura în zilele de 12 și 13 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La eveniment, prestigioasa companie va fi reprezentată de domnul Attila Dienes– Manager pe Segmentul de Industrie Alimentară în cad [...]
Compania Comagrimpex B&B va participa la Expo-Conferința Internațională Meat & Milk 2016, evenimentul urmând a se desfășura în zilele de 12 și 13 mai, sun titlul ”SUBFINANȚARE, SUPRATAXARE, IMPORTURI-Ziduri în calea unui business de succes, pe o piață aflată în dezechilibru.” La manifestare, compania va fi reprezentată de domnul George Badea. Administrator al grupului de firme Comagrimpex B&B, domnul [...]
Lactate mai gustoase cu o cantitate mai mică de sodiu? Sigur că da, afirmă toți tehnologii. Dar, lactate mai gustoase, cu un conținut redus de sodiu, cu un preț de producție mai mic și fără probleme de etichetare? La această întrebare a răspuns o echipă de cercetători coordonată de Catharina Houdijk, la solicitarea companiei germane DSMIP Assets BV, care a finanțat tema de cercetare, prezentata succint de DiryReporter. Rezultatul s-a materializat [...]
O nouă technologie de filetare a peștelui alb ar putea revoluționa industria norvegienă de pește, informează The Meat Site. Spre deosebire de somonul de acvacultură, peștele alb variază foarte mult în dimensiune și greutate. Acest lucru înseamnă că, până acum , nimeni nu a fost în măsură să dezvolte o mașină care poate face file din acești pești. Cu toate acestea, există acum un robot de filetare care ar putea duce la un progres [...]

 

Meat Milk TV
infoALIMENT MAGAZIN